Keresés

Ki mit néz most?

2010. április 24., szombat 19:13
0
2010. április 24., szombat 18:59
The Quantum Of Solace.
                      O
                        7
0
2010. április 24., szombat 18:54
Akkor nem lesz itt semmi probléma,kérem szépen! :)
0
2010. április 24., szombat 18:39
Bubba Ho-Tep hatalmas kedvencem, sőt, Bruce Campbell-től még a Terminal Invasion is szórakoztatott....
Az amcsi tinifilmeket meg nem éppen lájkolom.... :D
0
2010. április 24., szombat 18:31
My name is Bruce jó választás,de csak ha szereted ezt a típusú filmet.
Mondjuk,ha az amerikai tinifilmekért rajongsz,ne nézd meg. :)
Nekem határozottan tetszett ez a film,bár a Bubba Ho-Tep jobban bejött Bruce-tól.
0
2010. április 24., szombat 18:18
Hogy ne csalódjak, a hétvégére ezeket tervezem:

My Name Is Bruce
The Strangers
Jack Ketchum s The Girl Next Door

Valakik ezekről? Megint 3 szart fogok látni? :D:D
0
2010. április 24., szombat 14:55
Where the Wild Things Are (Ahol a vadak várnak, 2009)

Sokat vártam, de az a gond, hogy nem túl erős a mondanivalója, szimplán egy kedves és valamennyire tanulságos mesefilm inkább nagyoknak, ugyanakkor sajnáltam, hogy vége lett.
0
2010. április 24., szombat 14:46
Fanboys - Rajongók háborúja

Szeretem a Star Wars-t, előző hétvégén végig is néztem a sagát. A Fanboys-szal sok a probléma, több sebből vérzik a film. Valahogy jobbra számítottam, jobbat is ki lehetett volna ebből hozni. Túlzottan is sablonos. Nem rossz film, csak kicsit többre számítottam. Azon csodálkoztam, hogy hogy megnőtt a Detroit Rock City-s srác :D Ha már kockákról szóló produktumot akarok nézni, inkább nézem a Big Bang Theory-t - bár azt se kedvelem túlzottan, egyedül Sheldon miatt érdemes nézni. Az egyetlen normális szereplő :)
Ez a Fanboys erős középszer. Nem ad semmi olyat, ami miatt emlékezetes maradna, sokszor leül a film. Egyetlen jó poén volt az egész filmben: GIGASPOILER GIGASPOILER GIGASPOILER amikor a film végén ülnek a moziban és elkezdődik az episode I... erre beszól az egyikük: te figyelj, erre nem gondoltunk: mi van akkor, ha szar lesz? SPOILER VÉGE

Szóval kiszámítható, egyszernézős, nem túl vicces...
0
2010. április 24., szombat 14:42
Nekem a Sleepless sem tetszett annyira.A Mester hosszú évek óta kiégett már. :(

A második filmben a "főszereplő csajszi" (Arielle Kebbell),ha jól látom a Hivatlan vendég egyik főszereplője.Tényleg elég csinoska. ;)
0
2010. április 24., szombat 14:37
Giallo (2009)

Argento mester legújabb "remeke". Sajnos idézőjeles, mert nem jó film. Ha nem a Mester készítette volna, le is sz**oznám, így csak egyszerűen elfelejtem. Sajnos az öreg nem a régi már, a Sleepless óta nem volt jó filmje. (Nekem még a MoH sorozatos epizódja sem tetszett) Sajnos úgy néz ki, meg kell elégednünk a 90-es évek előtt készített filmjeivel.

30%

Red Mist (a.k.a Freakdog)

Mostanában valahogy nem sikerül jó horrorokat kifognom. Ez egy teljesen közepes, sablonos film volt. Egyedül a főszereplő csajszi tetszett benne. :) Na jó, azért a Giallo-hoz képest felüdülés volt, ez kaphat olyan 50%-ot!
0
2010. április 24., szombat 10:39
Félmaraton:
-A gonosz csábítása
-A negyvenkilences szélességi fok
-A tökéletlen trükk
-Ahol a vadak várnak
-Alvajárók
-Amerika kedvencei
-Az informátor!
-Az irányítás határai
-Canterbury mesék 1944
-Chéri - Egy kurtizán szerelme
0
2010. április 22., csütörtök 17:37
Le journal d´une femme de chambre (Egy szobalány naplója, 1964)

Olyan kedvencek után, mint pl. A burzsoázia diszkrét bája vagy A szabadság fantomja, kedvem támadt Bunuel (még) korábbi krimijéhez, mely számomra sajnos csak épp nyomokban tartalmazza azt a csípős fűszert, melyek miatt a fenti két klasszikust is imádom. Szívesen olvasgattam ugyan a kritikákat róla, de ez nem válik kedvenccé.
0
2010. április 20., kedd 10:31
District 9 (2009)

Üdvözítő a koncepció, miszerint az idegen lények ezentúl nem a sötétből előugró nyálkás-csápos-harapós rémek, és nem is megy el a játékidő fele azzal, hogy honnan jöttek, mit akarnak, kiszállnak-e az űrhajóból, mit szól ehhez az elnök, milyen bizottságot hívnak össze... itt végre túllépünk ezen, és teljesen élethű megvalósításban lehetünk szemtanúi a kolonizációnak és következményeinek. Erkölcsi megközelítések tömkelegét érinti a film; nemcsak izgalmas, átélhető, megindító, de továbbgondolkodásra késztet - kik vagyunk, mit akarunk, mihez van jogunk, ehhez képest mit gondolunk, hogy mi mindenhez van jogunk, hogyan bánunk másokkal, hogy viszonyulunk egymáshoz, és még sorolhatnám napestig... helyette szimplán csak ajánlom.
0
2010. április 20., kedd 10:14
Tegnapi és tegnapelőtti horror-dupla:

The Horsemen

A film adatlapján már írtam róla, csak röviden: jó alapsztori, nagyon jó színészek, ócska megvalósítással és nevetséges befejezéssel. Nekem nagy csalódás!
30%

Book of Blood

Ez már sokkal, de sokkal jobb volt! Egyébként is imádom Clive Barker teljesen elborult agyszüleményeit, a szellemek és a holtak is "közel állnak" hozzám, mint filmes téma. Remek hangulat, parázós jelenetek, nekem nagyon tetsző sztori, jón színészi játék, nem happy endes befejezés.... Erre mondom azt, soha rosszabbat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a kissé "elborult" horrorokat!
80%
0
2010. április 20., kedd 0:50
Ugly Betty sorozatzáró rész. Kár, hogy vége :((
0
2010. április 19., hétfő 23:05

Ez pedig a Ha.. és a Szerencse fia folytatása.A Szerencse fiát letöröltem pár éve VHSről,de már durván megbántam....
0
2010. április 19., hétfő 22:57

Finom kis film a fekete fehér horrorok világából.
0
2010. április 19., hétfő 18:24
Az éjjel, alvás helyett sikerült újra megtekintenem Marek Koterski A bolond egy napja című filmjét.
Rissz-rossz vhs felvétel dvd-re digitalizálva, anno a Duna tv mutatta be.
Kb harmadszor láttam, és újra azt kell mondjam, óriási film.
A - nyugodtan mondhatom - zseniális Marek Kondrat játsza az elvált, 49 éves középiskolai irodalomtanárt, aki egyedül él egy panellakásban. Tipikus agglegény, és úgy érzi, az élete tragikusan értelmetlen. Nem akar már semmit, csak egy kis nyugalmat, és újra találkozni élete szerelmével.
A film egyetlen napjáról szól, ébredéstől elalvásig.
Valahol azt olvastam, hogy rokonmozi az Amerikai szépséggel. De, véleményem szerint, jobb annál. Talán azért, mert tipikusan a keleti blokk filmje. A rendszerváltás elvileg végbement, de a remélt jólét helyett új problémák, súlyosbodó anyagi-egzisztenciális gondok, elidegenedés és közöny, gyűlölet és feszültségek.
Ezt nem tudja elfogadni Adam, és csak jár az agya folyamatosan.
A mozi igazi tragikomikus szatíra, a néző harsányan nevet, de ugyanakkor ott van a gondolat a fejében, hogy szentséges ég, ez is és az is mennyire olyan, mintha én lennék... Ahogy Adam reggelei csupa kényszerű cselekedet, szinte mániákusan mindent ugyanúgy csinál (a kávét pontosan 7-szer kavarja meg, pontosan szinültig tölti a csészét, minden tevékenységét pontosan egész órában vagy esetleg félkor kezdi, és a végtelenségig lehetne sorolni a sok-sok groteszk és tényleg tragikomikus szituációt), nem lehet nem nevetni ezen, de érezni, mennyire komoly és tragikus dolog ez. Egy filmkedvelő barátom megjegyezte, hogy teljesen magára ismert, nevetett, de a torkát szorongatta az érzés... Olyasmit mondott, hogy aki érti a filmet, az már bajban van.
Szóval jókat nevettem, de...
Nagyon örülnék, ha valaki vállalkozna a kiadására, igazi gyöngyszem ez a film, 2002-ben a legsikeresebb lengyel mozi volt, és legalábbis az Amerikai szépség mellett lenne a helye a polcon (zárójelben jegyzem meg, hogy a 2 film mellé lehetne még tenni a Csók, Anyu!-t is, ha netalán azt is be lehetne szerezni dvd-n...).
0
2010. április 19., hétfő 12:01
Hardware (1990)

A Porördög rendezőjének korábbi filmje újfent egyedi hangulatú, nehezen felejthető mozi lett, melynek első felét kissé eseménytelennek éreztem, de kárpótolt az utolsó bő félóra, ahol beindulnak az izgalmak, megkezdődik a mészárlás, és a keletkezési évhez képest olyan képeket kapunk, mely addig nem volt jellemző.
Odakinn lehet egy kis kultusza ennek a filmnek, mert pl. Amerikában már egy ideje kapható a Blu-ray-változat, igaz, sajna mindennemű felirat nélkül, cserébe 5.1-es hanggal és természetesen 1080p képpel, sőt, még a töménytelen extra is HD felbontásban tekinthető meg. Én ajánlom.
0
2010. április 19., hétfő 11:47
Temporada de patos (Kacsaszezon, 2004)

Laza, ezáltal kellemes hangulatú, számomra keserédes, művészi beütésű vígjáték, ami nem nehéz, nem megterhelő, helyette egyszerűen szeretnivaló.
0
2010. április 19., hétfő 11:40
Igazad van, mindenesetre rám volt akkora hatással ez a sok-sok remek ötlet és a nagyszerű grafika+zene kombó, hogy ráérő időmben máskor is legyen kedvem megnézni.
0
2010. április 18., vasárnap 19:48
Ok, már rájöttem én is. Mikor reggel felébredtem. De ettől a lényeg nem változik... :-)
0
2010. április 18., vasárnap 15:20
Jaj! ez most nagyon fájt!!! :D

0
2010. április 18., vasárnap 14:47
Jake Scully :)
0
2010. április 18., vasárnap 12:54
Jake Sully, nem Jack Sully.
0