White Noise - The Light (Fehér zaj 2: A fény, 2007)

Meglepődtem, amikor egy kiváló téma különösen csúfos megerőszakolásának abszolút nem sok jót ígérő folytatását nemcsak nézhetőnek, hanem egyenesen szórakoztatónak titulálták, ennél pedig már csak az a meglepőbb, hogy magam is azt mondom, remekül elvoltam vele.
Igaz, hogy a forgatókönyv onnan lop, ahonnan nem szégyell, a színészek nagy része semmilyen (bár a kis szőke szerintem nagyon jó volt... játék szempontjából is), a trükkök pedig csapnivalóak - könyörgöm, ahol elvileg vér folyik, ott miért nincs egy csöpp sem? - mégis élvezhető lett, mert a dolog feszesre vágott, a történések jól felépítettek, és egye fene, talán még a bepotyorászásra is nyílik néhány alkalom. Meglepő, hogy mozifilm volt, mert minden érzékszervemmel úgy látom, mintha egy jól sikerült tévéfilm lenne, legalább az első részhez az égegyadta világon semmi köze nincs (szerencsére) - a legjobban akkor jártunk volna, ha a forgatókönyv kis módosításokkal jobb kezekbe és kicsivel több pénz közelébe kerül, de így is simán élvezhető egyszer.