Keresés

Ki mit néz most?

2010. április 8., csütörtök 19:19
Nem is akkora durranás az a film,szerintem.
0
2010. április 8., csütörtök 19:12
"Sőt a Hellboy DC-t sem láttam még."

Hát azzal nem vesztettél sokat,semmit nem rak hozzá a filmhez.
0
2010. április 8., csütörtök 19:10
:D
A Daredevil rendezőit sem láttam./De DVD-n már jóideje megvan az Angol kiadás díszdobozban :)/Pedig bírom a képregényeket.Sőt a Hellboy DC-t sem láttam még.
0
2010. április 8., csütörtök 10:05
100 százalék,hogy nem ez az.az jóval hosszabb ennél,akkor ezek szerint Te sem láttad.

Micsoda "rajongók" vagyunk. :D
0
2010. április 8., csütörtök 1:42
A DC elvileg 190 perces.
0
2010. április 8., csütörtök 1:33
Megnéztem 2:53 a hossza,de ez szerintem nem a rendezői,most hogy kicsit kutakodtam utána a neten,olyan jeleneteket említenek amiket Én nem láttam benne.
0
2010. április 8., csütörtök 0:47
Hmmm....
Jó kérdés.Nem láttam,nekem csak egy 2 és fél,vagy talán közel 3 órás verzió van meg.Igazából nem is tudtam hogy van rendezői,hacsak nem ez az/de azt nem hinném,mert végig szinkronos,kivéve a Spanyol szövegeket./.
Vagy volt hozzáférhető a rendezői változat is?
0
2010. április 7., szerda 20:49
Komolyra ferdítve:

láttad a film rendezői változatát (mert én nem) ? Ha esetleg igen tudsz róla pár jó szót mondani ?

Tesz hozzá a sztorihoz,vagy jó a síma mozis is? :)
0
2010. április 7., szerda 20:47
what did you say ? I don t understand mate. :D
0
2010. április 7., szerda 20:21
"A toda madre o un desmadre"
:)
0
2010. április 7., szerda 20:20
"A Vatos Locos halálig tart testvér !" :)))
0
2010. április 7., szerda 19:56
Szerintem meg ha bandaháborús filmet akartok nézni,nézzétek meg A Harcosok-at,vagy A Vér kötelez-t.
0
2010. április 7., szerda 15:03
Creeper hogy válaszoljak a kérdésedre az első az hogy nem rendőröknek hívják őket hanem már nem jut eszembe a neve de máshogyan. A második az a rendőrautó ahogy az kinéz hát szóval akkor inkább már egy skoda rendőrautó. A harmadik pedig a bőrszerkójuk hát az kész. Ha tényleg banda háborús akciófilmet filmet szeretnétek nézni nézzétek meg a cobrát slyal a mad max ahhoz képest mese. Ennyit erről!
0
2010. április 7., szerda 15:02
Creeper hogy válaszoljak a kérdésedre az első az hogy nem rendőröknek hívják őket hanem már nem jut eszembe a neve de máshogyan. A második az a rendőrautó ahogy az kinéz hát szóval akkor inkább már egy skoda rendőrautó. A harmadik pedig a bőrszerkójuk hát az kész. Ha tényleg banda háborús filmet szeretnétek nézni nézzétek meg a cobrát slyal a mad max ahhoz képest mese. Ennyit erről!
0
2010. április 7., szerda 13:54
Infestation (2009)

Nagyon jó kis móka volt ez a film! Igazi B-kategóriás trash horror, annyi különbséggel, hogy normális a színészi játék. :) Az óriásbogarak sem gagyi módon vannak megcsinálva, szóval nekem nagyon tetszett! Másfél óra agykikapcsolás. Ray Wise szereplése pedig már eleve kötelezővé teszi megtekinteni ezt a filmet! :D
0
2010. április 7., szerda 11:16
Infestation (2009)

Nagyon jó kis móka volt ez a film! Igazi B-kategóriás trash horror, annyi különbséggel, hogy normális a színészi játék. :) Az óriásbogarak sem gagyi módon vannak megcsinálva, szóval nekem nagyon tetszett! Másfél óra agykikapcsolás. Ray Wise szereplése pedig már eleve kötelezővé teszi megtekinteni ezt a filmet! :D

0
2010. április 7., szerda 10:28
Due occhi diabolici/Two Evil Eyes (1990)

Két gonosz szem a vásznon, két rémes történet Poe tollából, két értékes óra az életemből.
Romero sztorija bíztatóan indul, kezdetben elkapja a klasszikus horror/borzongató krimi hangulatát, aztán iszonyatos hülyeség kerekedik belőle - a hasbeszélő zombi nálam nem nyerő. Argento szegmense már az elején halálunalomba fullad, nem is igazán értem, miről szólt, ha meg mégis, akkor viszont nagyon szar a sztori (igen, Argento és a forgatókönyv...). Legalább az utolsó öt perc nagyon ütős, az tetszett.
Mindkét történetből tizenöt-tizenöt percet gond nélkül el lehetett volna távolítani, mert így borzasztóan unalamasak, két órát nem ér az az abszolút középszerű (és akkor még nagyon jóindulatú voltam) produkció.
0
2010. április 7., szerda 10:17
Engem érdekel, mit láttál a Mad Max-ben röhejesnek. No nem egy számonkérő rajongó vagyok, ellenkezőleg, a film mai szemmel nem igazán volt átütő számomra, nem tetszik a vágás, túl harsány a zene, a karakterek idióták, a történet még csak-csak, de annak vezetése sem egy díjnyertes valami.
Világos, hogy az apokaliptikus-bandaháborús akciófilmek innen eredeztethetők, de úgy gondolom, néhány későbbi koppintás inkább össze tudott ütni egy-egy épkézláb filmet.
0
2010. április 6., kedd 19:33
Sziasztok még új forumozó vagyok és ezentúl le írom nektek hogy miket néztem mostanában!
A mai lista:
A 39-es ügy/Case 39:
Nagyon jó kis horror film. Élvezetes és ugyanakkor félelmetes. Nekem személy szerint még Renée Zellweger alakítása is tetszett remekül hozza a félelmet.
Értékelés:10/7,5
Mad Max 1.:
Mel Gibson első filmje a világsztárság felé de hát így 30 év távlatából azért már eléggé nem a legjobb szó rá de ki kell hogy mondjam röhejes.
Ért:10/6
Kelly Hősei/Kelly s Heroes
Nagyon jó kis film Clint Eastwood és Telly Savalas felejthetetlen játékával és a film zenéjével. Élvzetes háborús kaland vígjáték.
Ért.:10/9
0
2010. április 6., kedd 12:40
La dolce casa degli orrori/The Sweet House of Horrors (A horror édes háza, 1989)

Lucio Fulci tévéfilmjeiből sosem elég, ha az ember értékes óráktól kívánja megfosztani magát... olvastam már, hogy a Manhattan Baby nézhetetlen a gyermekszereplők miatt... láttam olyat is, hogy a House by the Cemetery gyerekszereplője halálosan idegesítette a nézőt... ezen a két kölkön viszont nem tesz túl semmi. Nagyon rég volt már részem ennyire rettenetes, nyolcvan perces kínzásban, egyben ez az egyik legokádékabb film, melyet életemben láttam.
0
2010. április 6., kedd 5:01
De azért, hogy a topik témájánál maradjak, egy hétvégi gyöngyszem: A jeti bosszúja.
:-D
Nincs is mit hozzátennem. A Hálózat televízió igazi gyöngyszemeket tűz műsorra :-D
0
2010. április 6., kedd 4:59
A kedvenc film nálam is érzelmi kérdés. Vagy szó szerint, vagy pedig csak egyszerűen a szívemhez nőtt.
Nem is jó azt olvasni, hogy "ilyen sz.ar meg olyan f.os". Nekem ráadásul eléggé megosztó jellegű filmek a kedvenceim, olvastam róluk már mindent. Ez van. A környezetemben sem nagyon állok elő velük. Bár a legeslegkedvencebbel van egy kellemes emlékem. Egy karácsonyra ajándékoztam egy jóbarátnak, aki többek között a borító miatt sem akarta megnézni. És valami másfél év után szánta rá magát. Akkor már hónapok óta nem hallottunk egymásról, és egyszercsak kaptam egy sms-t tőle, hogy megnézte, és nagyon tetszik neki.
Asszem ideje lenne újra néznem.
Nem árulom el, melyik is az :p
0
2010. április 6., kedd 0:41
The Crazies (2010)
0
2010. április 6., kedd 0:05
Nekem semmi gond vele.Megjelenik az összes kép.Nincs ezzel baj.
0
2010. április 6., kedd 0:03
miért a képfeltöltást használod? pl. most se jelennek meg a képek.
ajánlom a képkezelőt inkább. tökéletes.
0