Húsvéti mozizás!
Voltak újranézések, és nagy pótlások amiket már régóta szerettem volna megnézni, de nem jutottam el odáig, és egy kakukk vagy inkább nyúltojás ami a film végére jól megzápult!
Újrák: Marley meg én, 300, Egy csodálatos elme (félig meddig újra), Chicago
Pótlások: Kőkemény család, Egy csodálatos elme (félig meddig először), Esőember, Tőzsdecápák
Záp: P2 - A rettegés új szintje
Marley meg én

Mióta az eszemet tudom mindig volt kutya a háznál. Nagyon hűségesek az emberhez és hiába csinálnak néha rosszat az ember mégis megbocsájt nekik. Nem lehet rájuk sokáig haragudni. Ez a film nagyon szépen végigviszi, hogy egy kutya milyen szinten lehet az ember életének része. aki szereti a kutyákat ez a film mindenképpen ajánlott, de csak egy csomag zsepi kíséretében. gyengeidegzetűeknek pedig két csomag zsepi! :)
Kőkemény család
Kemény az biztos. ismerős milyen dolog újnak lenni egy másik ember családjában. nem könnyű. valami ilyesmit akar akar a film bemutatni több kevesebb sikerrel. összességében tetszett a film de néha leül és SJP marhára irritáló ebben a szerepben. mondjuk ezt is kellett játszania. az összes többi színész brillírozik és tényleg olyan mintha egy család lennének. számomra többször nézős darab. ja és hogy az a szőke bombázó claire danes??? hmmm....
Egy csodálatos elme
Végre meg tudtam nézni a filmet egészében. Eddig kb olyan 4-5 részletben láttam a filmet. hol az elejét közepét végét vagy csak itt ott belőle. szenzációs film. nagyon szeretem az életrajzi filmeket vagy az olyanokat amik végigkísérik egy ember életét, mert ilyenkor sokkal inkább megismerhetem a főszereplő jellemét. nagyon tetszett a film. ezért megérdemelte volna crowe az oscart ellentétben a "radiátor"-al!
ja és még valami. annál a jelenetnél amikor a csajozással kapcsolatban állít fel egy újfjata gazdasági modellt vagy mit, kb két hete csináltunk ilyen feladatot "Vállalatirányítás" c tárgyból. ez a dolog megelpett, de örültem hogy tudom miről beszél! :D
Esőember
Még egy olyan film amit ideje volt látni. tom cruise-t mindig is szerettem (az életben valószínű, hogy egy kretén de a filmjeiben még nem csalódtam) és itt is brillírozik, ahogyan dustin hoffman is. amikor a trópusi viharban RDJ elmondja Ben Stilellernek a mondókáját, akkor vált biztossá, hogy ezt a filmet meg kellesz néznem. nem is kellett csalódnom. őszintén szólva inkább szégyellem magam amiért eddig nem láttam. ami pedig még jobban hozzátett az az a bizonyos mozgólépcsős jelenet amit a Másnaposokban is leutánoztak! :D az a film így mégjobbat üt!!!
300
"THIS IS SPARTA!" a moziban nem tetszett egyáltalán, DVD-n már annál inkább. végre nagy TV-n is megnézve még jobban tetszik, de a kép minősége sajnos a szokásos WB DVD mindőség (ergo szar) úgyhogy ideje lesz a Pro Video-nak kiadnai újra BD-n, mert van egy fix vevő a filmre. A mátrixokat addig el sem kezdem újranézni. ja a filmhez nem tudok mit hozászolni mert marha jó!!!
Tőzsdecápák
újabb pótlás, ha már jön a 2.rész. szintén marha jó film, kapunk egy kis rálátást arra, hogy hogyan is megy gazdagéknál. nagyon tetszett a film várom a 2. részt és remélem nem egy kvázi rímék lesz belőle!
Chicago
szeretem a musicaleket, és ez is nagyon tetszett anno, most meg méginkább. ilyen áron pedig ajándék volt a film! anno akkora megelepi volt nekem, hogy tetszett ez a film, mint nemrég a mamma mia! a kettőben annyi a közös hogy mind a kettő musical mégis számomra maradandó élményt nyújtottak.
P2-A rettegés új szintje
mikor megjelent a film a borító miatt azonnal meg szerettem volna venni, mert a képen lévő hölgy nem tudom miért, de nagyon emlékeztetett jodie fosterre csak nagyobb mellmérettel. de milyen jó hogy nem vettem meg teljes áron. bár a filmet megnézve már azt a 600Ft-ot is sajnálom amit kiadtam ezért a filmért. hihetetlenül pocsék. egy horrornak az emberben feszültséget kellene teremtenie de ez max csak elálmosít. ez a 1,5 óra olyan lassan telt el mintha 4órán át néztem volna.
a csókáról előbb hiszem el, hogy egy normális ember, mint hogy egy megzavarodott elmeháborodott és megfásult gyilkos parkolóőr. néha olyan szinten leül a film és nem történik benne semmi, legalábbis marha lassan, hogy az ember azt hiszi, hogy a szereplők elfelejtették a szövegüket és nem tudják folytatni a mondókájukat és inkább csak valami hasonlóról beszélnek. a befejezés meg egyszerűen röhejes. már az első megszökése után is eszébe juthatott volna a csajnak, hogy mondjuk bekapcsolja valahogy a tűzjelzőt (még john mclanenek is eszébejutott (ja igen ez egy szőke csaj)) vagy beüljön az autóba és kirontson a parkolóból. ahogy meg a kutyát kicsinálta szintén vicces. láttam már kutyát...krhmm (inkább nem részletezem) de ilyen hamar kinyírni egy harci ebet, még véletlenül sem lehet!!! az egyetlen pozitívum a filmben szereplő hölgy mellmérete. na azt még órákon át elnézegettem volna.
ez a film egy nagy nulla!
Összességében egy rakás jó filmet néztem (NINCS tisztelet a kivételnek) meg amikhez érdemben nem tudok mit hozzáfűzni, ezeket látni kell és kész, mert nagyon jó filmek! És a hétvége tanulsága: egy rossz filmről könnyebb elmondani mi nem tetszett benne és miért, mint elmondani sok jó filmről, hogy azok miért is jók! :)