Keresés

Ki mit néz most?

2010. április 5., hétfő 23:55
Annál jobb viszont nincs, mint amikor két vagy több embernek tetszik egy vagy több film, és órákig beszélgetnek róla, vagy róluk. :)
0
2010. április 5., hétfő 23:38
nem tudom nekem könnyebb. ha egy filmet megnézek és tetszik akkor az tetszik és kész. ha meg nem, akkor azt muszáj elmondanom, hogy mást ne érjen ilyen csalódás. egyszer az egyik haverom megkérdezte miután lefröcsögtem egy filmet "Hogy én csak szarokat nézek?". erre mondtam neki, hogy nem, csak ezekről könnyebb beszélnem. például egy forrest gumpról sok mindent nem lehet elmondani. az is egy olyan film, hogy az ember leül elé és úgy elmegy az a több mint 2 óra mintha csak most kezdődött volna el és már vége is. ilyenkor a másik felet csak pozitív csalódás érheti. mert ha ajnározok valakinek egy filmet és nem tetszik neki, akkor az miattam lesz, mert csak amiatt nézte meg hogy én ajánlottam neki. viszont ha megnézi és neki sem tetszik akkor pedig jöhet hogy "én megmondtam". félreértés ne essék mert ha megkérdeznek egy adott filmről mi a véleményem elmondom, de csak úgy másoknak ajánlani nem szoktam filmet vagy csak nagyon kevés esetben.
0
2010. április 5., hétfő 23:26
Jó, leesett, a CH. :)
0
2010. április 5., hétfő 23:10
Te, nem ugrik be a teknőírtós, melyik az? :)
0
2010. április 5., hétfő 22:56

Most vagyok túl rajta,most pedig jön ez:
0
2010. április 5., hétfő 22:48
Ja, neked még akartam mondani, hogy begyűjtöttem a teknőirtós filmet is. Asszem ennél nagyobb toleranciát nem tehettem volna a műfaj iránt. Meg majd még jövök egy Fűrészeléssel, valamikor.
most posts by TM
0
2010. április 5., hétfő 22:44
hipp-hopp elmúlik. a csodák is csak 3 napig tartanak, ez meg hol van még attól... ;-
most posts by TM
0
2010. április 5., hétfő 22:41
Megértem az indokaidat, mégsem jó érzés látni, hogy ennyire elfordulsz ettől az egész franctól.
0
2010. április 5., hétfő 22:39
Szerintem nem könnyebb, inkább szenvedés minden pillanat, amit ráfordítanék. Épp ezért csak a jókról szeretek beszélni. De tekintettel arra, hogy az utóbbi időben majd mindegyik kedves filmélményemről valaki(k) mindenáron meg akarták magyarázni, hogy az mégsem úgy van, így már egyáltalán nem kívánok kitárulkozni. Nálam ez túlságosan érzelmi síkon zajlik (máshogy nem is volna érdemes leülnöm egy filmhez) nem fér bele az, hogy a benyomásaimért még hadakozzam is. Abban nincs öröm. Inkább passzolom ezt a rovatot. Is.
most posts by TM
0
2010. április 5., hétfő 20:51
Ezt én is tudom, és pont ezért nagyon ritkán mondom valamire, hogy "szar":) (legfeljebb azt, hogy "nekem nem tetszett", és pár indokon kívül nem is mondom tovább).
0
2010. április 5., hétfő 20:29
Csak nem biztos,hogy ami Neked rossz az Másnak sem tetszene.
0
2010. április 5., hétfő 20:19
Ez nálam is így van, és még ideológiát is kerítettem köré:
- jó filmről általában azért mondok keveset, éppcsak ajánlás-szinten, hogy a mindenki a maga számára is fel tudja fedezni;
- a rosszat viszont igyekszem teljes körűen elmesélni, kitérve az összes apró baromságra, hogy még véletlenül se áldozza rá senki az idejét:).
0
2010. április 5., hétfő 18:25
"És a hétvége tanulsága: egy rossz filmről könnyebb elmondani mi nem tetszett benne és miért, mint elmondani sok jó filmről, hogy azok miért is jók! :)"

Ez tetszik! És tényleg .. :)
0
2010. április 5., hétfő 17:19
jaj a P2 durván spoileres!
0
2010. április 5., hétfő 16:40
Húsvéti mozizás!

Voltak újranézések, és nagy pótlások amiket már régóta szerettem volna megnézni, de nem jutottam el odáig, és egy kakukk vagy inkább nyúltojás ami a film végére jól megzápult!

Újrák: Marley meg én, 300, Egy csodálatos elme (félig meddig újra), Chicago

Pótlások: Kőkemény család, Egy csodálatos elme (félig meddig először), Esőember, Tőzsdecápák

Záp: P2 - A rettegés új szintje

Marley meg én

Mióta az eszemet tudom mindig volt kutya a háznál. Nagyon hűségesek az emberhez és hiába csinálnak néha rosszat az ember mégis megbocsájt nekik. Nem lehet rájuk sokáig haragudni. Ez a film nagyon szépen végigviszi, hogy egy kutya milyen szinten lehet az ember életének része. aki szereti a kutyákat ez a film mindenképpen ajánlott, de csak egy csomag zsepi kíséretében. gyengeidegzetűeknek pedig két csomag zsepi! :)

Kőkemény család

Kemény az biztos. ismerős milyen dolog újnak lenni egy másik ember családjában. nem könnyű. valami ilyesmit akar akar a film bemutatni több kevesebb sikerrel. összességében tetszett a film de néha leül és SJP marhára irritáló ebben a szerepben. mondjuk ezt is kellett játszania. az összes többi színész brillírozik és tényleg olyan mintha egy család lennének. számomra többször nézős darab. ja és hogy az a szőke bombázó claire danes??? hmmm....

Egy csodálatos elme

Végre meg tudtam nézni a filmet egészében. Eddig kb olyan 4-5 részletben láttam a filmet. hol az elejét közepét végét vagy csak itt ott belőle. szenzációs film. nagyon szeretem az életrajzi filmeket vagy az olyanokat amik végigkísérik egy ember életét, mert ilyenkor sokkal inkább megismerhetem a főszereplő jellemét. nagyon tetszett a film. ezért megérdemelte volna crowe az oscart ellentétben a "radiátor"-al!
ja és még valami. annál a jelenetnél amikor a csajozással kapcsolatban állít fel egy újfjata gazdasági modellt vagy mit, kb két hete csináltunk ilyen feladatot "Vállalatirányítás" c tárgyból. ez a dolog megelpett, de örültem hogy tudom miről beszél! :D

Esőember

Még egy olyan film amit ideje volt látni. tom cruise-t mindig is szerettem (az életben valószínű, hogy egy kretén de a filmjeiben még nem csalódtam) és itt is brillírozik, ahogyan dustin hoffman is. amikor a trópusi viharban RDJ elmondja Ben Stilellernek a mondókáját, akkor vált biztossá, hogy ezt a filmet meg kellesz néznem. nem is kellett csalódnom. őszintén szólva inkább szégyellem magam amiért eddig nem láttam. ami pedig még jobban hozzátett az az a bizonyos mozgólépcsős jelenet amit a Másnaposokban is leutánoztak! :D az a film így mégjobbat üt!!!

300

"THIS IS SPARTA!" a moziban nem tetszett egyáltalán, DVD-n már annál inkább. végre nagy TV-n is megnézve még jobban tetszik, de a kép minősége sajnos a szokásos WB DVD mindőség (ergo szar) úgyhogy ideje lesz a Pro Video-nak kiadnai újra BD-n, mert van egy fix vevő a filmre. A mátrixokat addig el sem kezdem újranézni. ja a filmhez nem tudok mit hozászolni mert marha jó!!!

Tőzsdecápák

újabb pótlás, ha már jön a 2.rész. szintén marha jó film, kapunk egy kis rálátást arra, hogy hogyan is megy gazdagéknál. nagyon tetszett a film várom a 2. részt és remélem nem egy kvázi rímék lesz belőle!

Chicago

szeretem a musicaleket, és ez is nagyon tetszett anno, most meg méginkább. ilyen áron pedig ajándék volt a film! anno akkora megelepi volt nekem, hogy tetszett ez a film, mint nemrég a mamma mia! a kettőben annyi a közös hogy mind a kettő musical mégis számomra maradandó élményt nyújtottak.

P2-A rettegés új szintje

mikor megjelent a film a borító miatt azonnal meg szerettem volna venni, mert a képen lévő hölgy nem tudom miért, de nagyon emlékeztetett jodie fosterre csak nagyobb mellmérettel. de milyen jó hogy nem vettem meg teljes áron. bár a filmet megnézve már azt a 600Ft-ot is sajnálom amit kiadtam ezért a filmért. hihetetlenül pocsék. egy horrornak az emberben feszültséget kellene teremtenie de ez max csak elálmosít. ez a 1,5 óra olyan lassan telt el mintha 4órán át néztem volna.
a csókáról előbb hiszem el, hogy egy normális ember, mint hogy egy megzavarodott elmeháborodott és megfásult gyilkos parkolóőr. néha olyan szinten leül a film és nem történik benne semmi, legalábbis marha lassan, hogy az ember azt hiszi, hogy a szereplők elfelejtették a szövegüket és nem tudják folytatni a mondókájukat és inkább csak valami hasonlóról beszélnek. a befejezés meg egyszerűen röhejes. már az első megszökése után is eszébe juthatott volna a csajnak, hogy mondjuk bekapcsolja valahogy a tűzjelzőt (még john mclanenek is eszébejutott (ja igen ez egy szőke csaj)) vagy beüljön az autóba és kirontson a parkolóból. ahogy meg a kutyát kicsinálta szintén vicces. láttam már kutyát...krhmm (inkább nem részletezem) de ilyen hamar kinyírni egy harci ebet, még véletlenül sem lehet!!! az egyetlen pozitívum a filmben szereplő hölgy mellmérete. na azt még órákon át elnézegettem volna.
ez a film egy nagy nulla!

Összességében egy rakás jó filmet néztem (NINCS tisztelet a kivételnek) meg amikhez érdemben nem tudok mit hozzáfűzni, ezeket látni kell és kész, mert nagyon jó filmek! És a hétvége tanulsága: egy rossz filmről könnyebb elmondani mi nem tetszett benne és miért, mint elmondani sok jó filmről, hogy azok miért is jók! :)
0
2010. április 5., hétfő 16:04
Én is így jártam el.Sőt a szinkronos Jay és Néma Bob is onnan van.Előtte csak feliratosan láttam. :)
0
2010. április 5., hétfő 16:01
Ghost Rider (A Szellemlovas, 2007)

A jó nagy szar trükköknél már csak a sztori és a színészek borzalmasabbak, de ha egy mozgó képregényként nézi az ember, egész szórakoztató - egy percig sem untam.
0
2010. április 5., hétfő 15:52
Sikoly megjelent előtte jóval,én még azt vettem meg (5000-ért:D).

A Relic onnan van meg tényleg,a Farkasokat (az megovlt újságból) már cseréltem a Digisre közben.
0
2010. április 5., hétfő 15:37
Sikoly,Relic,13.harcos,de még a Farkasok szövetsége is onnan volt meg elsőnek.
0
2010. április 5., hétfő 15:24
Jó film,nekem sajna nincs meg.

Woody ezzel a kopasz fejjel nagyon emlékeztet valakire.Talán csak nem Mickey Knox-ra. ? :D

Elég jó kis DVD filmeket adtak régen magazinokhoz.A Kaptár (jobb mint az SPI-os,azt le is cseréltem erre)és a Mimic is onnan  vannak meg és elég jó kis kiadványok azok is.
0
2010. április 5., hétfő 15:13

Most néztem újra,beszarás milyen jó képe van.Pedig valami T3,vagy DVD magazin melléklete volt vagy 6-7 éve.
0
2010. április 5., hétfő 14:41
Én a The Doors zenéje miatt emlékszem rá.De megvan az is,jó is hogy mondtad,ki ne maradjon a sorból. :)
0
2010. április 5., hétfő 14:39
Ramboból a második rész nagyon jó még :) Az Apokalipszis most! és egy nagy film, csak baromi hosszú. Főleg a napalmos kezdés az emlékezetes :)

Na meg eszembe jutott még egy film, amit megnéztünk :) Ez nem más, mint a Buliszervíz :D Tudom, sokan nem szeretik, de vígjátéknak szerintem jobb, mint a pite filmek :)
0
2010. április 5., hétfő 12:28
Ezt én is nagyon szerettem kiskoromban! :-))))))
0
2010. április 5., hétfő 12:22
Jó kis film bizony,de azért nem marad ki Stone Vietnám trilógiája sem,különösen a Született Július 4-én és az Ég és Föld fogott meg,hiába a Szakasz körüli nagy hype.

Sőt még a Nap birodalma,Gyilkos mezők és a Navarone ágyúit is tervbe vettem. :)

Bár ennyi erővel a Rambo:First Blood-ot is megnézhetem.Az első film felér egy háború utáni drámával. :)
0