Keresés

Ki mit néz most?

2010. március 28., vasárnap 16:17
"Amúgy a kickboxeres srác az Sasha Mitchell és őt is a Dallasból importálták :D Ő volt Jockey törvénytelen fia :)"

Micsoda karrier,innen már egyenes út vezetett a fantasztikus Kickboxer 2-3-4-ig. :))
0
2010. március 28., vasárnap 16:06
Én csak most láttam ezt a részt, de a folytatását láthattam, mert emlékszek ilyen vízalatti, békaemberes részre :)) Nekem amúgy (sokakkal ellentétben), a megszakított részből nem az a jelenet maradt meg, ahol megszakadt (Dagobert őrjöng az asztalon), hanem amikor a három, azonosítatlan nemű (számomra :D) unokaöccse leütik egy pénzeszsákkal, az maradt meg bennem :) Nem vagyunk öregek, csak túl fiatalok voltunk akkor :D Mit nem adnék, ha meglenne az összes Kacsamesék, Csipet csapat, Balu kapitány, Gummimacik epizódok :D

Az Egyről a kettőre tényleg remek kis sorozat volt, bár azért a Dallast nem überelheti nálam :)) Mostanság, ha nem a koleszban vagyok, éjfél után mindig megnézem a reggeli epizódok ismétléseit a Story TV-n :)) De a Dallast is néztem már 1992-93 környékén :)) Amúgy a kickboxeres srác az Sasha Mitchell és őt is a Dallasból importálták :D Ő volt Jockey törvénytelen fia :)
0
2010. március 28., vasárnap 15:51
Nem láttam. Duffy nekem már csak Bobby Ewing marad. :)
0
2010. március 28., vasárnap 15:50
Gyilkosság utánvéttel

Ezt a filmjét láttad ? Jó kis thriller,a 90-es évek környékén készült.Érdemes megnézni. ;)
0
2010. március 28., vasárnap 15:46
Emlékszem arra is, de akkor azt még nem játszották a tévében.
0
2010. március 28., vasárnap 15:43
még a Kickboxeres srác is játszott benne.Igazi idióta volt. :))
0
2010. március 28., vasárnap 15:42
azaz :)

0
2010. március 28., vasárnap 15:41
Egyről a kettőre (Step by step) volt a címe :)
0
2010. március 28., vasárnap 15:38
Pedig Duffy-nak volt egy másik sorozata is (Lépésről lépésre),ami azért kicsit jobb volt,mint  a Dallas. :)
0
2010. március 28., vasárnap 15:36
Erre a Kacsamesék epizódra nem emlékszem, pedig én is nagyon néztem annak idején. Ami viszont erősen megmaradt bennem, hogy aznap este az "Apu" című film volt műsorra tűzve, az M1-en, mint nagy film, amit én már jó 2 héttel korábban kinéztem magamnak az újságból, mert hát annak Patrick Duffy volt a főszereplője, akit még semmi másban nem láttam, csak a Dallasban, mint Bobby-t. :) Nagyon vártam. Azóta sem láttam.
0
2010. március 28., vasárnap 14:02
erre nem lehet nem emlékezni! istenem eltelt 16 év? de vén szarnak érzem magam, pedig csak 23 vagyok. amúgy nekem meg volt ez a rész. asszem régen úgy volt, hogy vasárnap leadták a Disney meséket és kedden délelőtt megismételték. anyukámnak a lelkére lett kötve hogy vegye fel. valahol meg is van még a kazi. most hogy elkezdtem nézni sorba jöttek vissza az emlékek a részről és biztos hogy sokszor láttam. a folytatása ennek a résznek az amikor lemennek a tenger aljára visszaszerezni Dagobert pénzét és egy békaemberekkel teli világba csöppennek. Dagobertet és a fiúkat elfogják és befogják munkára őket a szemét eltakarításához. mert tele van a fenék autógumikkal meg olajoshordókkal és ilyenekkel. végül asszem valami lufikkal vagy mikkel küldik fel a pénzt. ennek a generációnak ez egy emlék marad mindörökre! :)
0
2010. március 28., vasárnap 12:22
Hatalmas :D Állat egy sorozat :D

0
2010. március 28., vasárnap 11:36
Na nem mintha én is nagyon emlékeznék rá halálpontosan, hogy melyik epizód maradt ki az életemből... annyira azért nem érdekel :) Jópofa.
0
2010. március 28., vasárnap 1:48
Döbbenet, majd 16 és fél év után végre láthatom a Kacsamesék - A gonosz bálna epizódot. Ez volt az, amit 1993. december 12-én Antall József halála miatt megszakítottak, szerintem nagyon sokan emlékeztek rá innen is.

A másik két részletet már megtaláljátok :)
0
2010. március 27., szombat 23:58
És most már elmondhatom, hogy megnéztem a Bridget Jones naplója 2.-t.
Az utóbbi másfél-két hétben látott cinematikai baklövések után végre igazán jól szórakoztam. Több bénázás az első részhez képest (B.J. néha kissé túlzottan lámer, bár Ms Zellwegernek ezeknek a jeleneteknek a többségéből is sikerült jó gegeket csinálni, pl a síelős jelenet már túlságosan abszurd, mégsem lóg ki a filmből), jó poénok, néhol talán nem egészen logikus vagy következetes minden, de ez a film tökéletes szórakozás volt, kis tanulságokkal, leszbikus csókkal, kevésbé irritáló Hugh Granttel. Kíváncsi vagyok a 3. részre.
(Legyek kíváncsi a 3. részre...?)
0
2010. március 27., szombat 22:28
Knowing-Képlet. Jó film...szerintem.
0
2010. március 27., szombat 21:23
Terminal Invasion:

Bruce Campbell újabb felejthető B kategóriás sci-fije.Kábé a The Thing csak ultragagyiban.A rendező pedig az a Sean S. Cunningham ,aki régen a Péntek 13 első részét és a Mélytengeri szörnyeteget is összedobta.

Hova lehet még süllyedni ??

10/3
0
2010. március 27., szombat 20:36
The Astronaut Farmer (2006)

Charles Farmer, egy ex-asztronauta jelölt, aki egyébként jelenleg farmerkodik, elhatározza, hogy valóra váltja álmát, és épít egy saját rakétát, egyedül, a sufniban, hogy végre feljuthasson az űrbe. Nem, ez nem egy vígjáték, hanem amolyan tipikus amerikai álmos pozitív dráma. (Bármit elérhetsz, csak akarnod kell stb...) Próbálja a bevált receptet követni, csak marha nehéz ezt a sztorit komolyan venni, és megemészteni. Ezért tényleg csak egyszer nézhetős, felejtős film. Semmi adatot nem találtam róla, hogy moziban ment volna, vagy DVD kijött volna, mégis létezik hozzá szinkron. Talán az HBO-n ment?
0
2010. március 27., szombat 19:06
Mostohaapa 1-3:

Ezeket még a tegnapi napon tudtam le.Menjünk szépen sorjában. :)

SPOILER!!! veszély

Mostohaapa:

Az első film minden kétséget kizárólag a legélvezhetőbb a sorozatból.Már a film kezdő képkockái sokat sejtetőek,Terry O Quinn vidáman fütyörészve kisétál egy családi házból,miután lemészárolta annak lakóit(igaz csak a holttesteket látjuk,de épp elég hogy elfogadható jellemrajzot kapjunk emberünkről).A beteges házasságszédelgő pszichopata kiszemeltje egy másik városban egy újabb apa nélküli család.A kamaszlány Jill Schoellen) azonban eléggé keresztülhúzza a számításait,mert már kezdettől fogva gyanús lesz neki a mintaembernek látszani akaró mostoha.A film végén azért az őt üldöző srác lehetett volna nem ennyire béna *asz (hihetetlena  bénázása azzal a pisztollyal) és akkor még életben is maradhatott volna,így a kis magánnyomozása gyakorlatilag értelmetlen volt.

Terry O Quinn kaméleonszerű átalakulásai pedig csakis a film előnyére váltak.

10/8

Mostohaapa 2:

A 2. film némileg logikátlanul veszi fel a fonalat,miszerint antihősünk túlélte az első rész végén bekövetkező szívenszúrást (mostohalánya által) és egy elmegyógyintézetben tengődik.Persze jó doktorát átverve (és nyakonszúrva) újra megszökik,hogy újra megpróbálkozzon egy tökéletes családot találni magának,ezúttal Meg Foster lesz a "szerencsés" áldozat.

Ezt a részt már valahogy erőltetettnek találtam,de Terry remek pszichopata alakítása részben megmenti a folytatást.Az esküvői kis leszámolós rész pedig elég jóra sikeredett. :)

10/7

Mostohaapa 3:

Hát ezen a filmen már látszik,hogy csak le akarták zárni ezt a Stepfather mizériát így elkészült ez a hulladék.Terry itt sajnos már nincs(egy plasztikai műtét sok mindent meg tud magyarázni),helyette egy vadidegen arc alakítja a Mostohaapát,nem is valami fényesen.

Ez a sorozat mélypontja,a végén majdnem örömujjongásban törtem ki,mikor teljesen felaprítják a gonoszt.Legalább nem lesz több rész már. :)

10/4
0
2010. március 27., szombat 18:50
G.I.Joe - A Kobra árnyéka
Nos. Előbb a vörös, aztán a barna.
Ennyi maradt meg bennem a gyenge trükkök, 0 dimenziós karakterek, kamu akciók kavalkádjában.
Hát. Valahogy így.
Oké, nem is vártam sokat. De még azt sem kaptam meg.
A két csaj nagyon oké a filmben.
Bár Scarlett Johansson akkor is a múlhatatlan... :-)
0
2010. március 27., szombat 18:32
Everybody s Fine:

Szomorkás,ugyanakkor rendkívül hangulatos film Robert De Niro mesteri színészi játékával.A nemrég megözvegyült apuka meglepetés látogatása gyermekeinél (Kate Beckinsale,Sam Rockwell,Drew Barrymore) nálam telibetalált.

Szívbemarkoló film remek színészekkel ,igényes tálalásban.

10/10
0
2010. március 27., szombat 14:17
Az Apokalipszis lovasai (Horsemen):

SPOILERES:

Dennis Quaid az utóbbi években igencsak parkolópályán van így öröm ha láthatom valami nem Légió című förmedvényben,hanem egy normálisabb produkcióban.A Pandorum mellett azt kell mondjam ez a filmje ami még említésre méltó volt számomra az utóbbi munkáiból.

Quaid remekül hozza a gyermekeitől elidegenedett,megkeseredett özvegy nyomozót,aki hasonlóan beteg gyilkosságsorozattal kénytelen szembesülni ,mint a Hetedikben Mills és Sommerset nyomozók.Az Apokalipszis lovasai követnek el bizarr gyilkosságsorozatot,a detektív pedig próbálja kibogozni a szálakat,de olybá tűnik a gyilkos/ok jól ismerik őt és mindíg egy lépéssel előtte járnak.

A női főszerepben keleti múzsám a szépséges Zhang Ziyi,aki igen érdekes szerepet kapott,komolyabb poént nem lövök el,ha azt mondom ilyen szerepkörben még nem nagyon láthattuk őt. :)

A film adatlapját olvasgatva feltűnt a sok negatív kritika,amivel illették a  filmet.Hát ha sok nézőnek tényleg csak annyi jött le ,hogy ez egy vérengzős film,akkor valamit nagyon rosszul fogtak fel belőle,mert a legnagyobb tanulsága az,hogy mi ne kövessük el a film főszereplőjének (Dennis Quaid) hibáit.

A lezárás is korrektül sikeredett,némileg pozitívabb kicsengéssel,mint Fincher Hetedik-je,de persze annak a színvonalát nem fogja elérni.

Mindenesetre elgondolkodtató mozi ez a Horsemen.

10/8

Technikai hiba (vagy csak nálam hiba ?):a DVD kb. 2 helyen képzajos lesz,többször is ellenőriztem a kérdéses részeket.Lehet ,hogy csak egy apró szériahiba,annyira nem zavaró,nem tudom másnál jelentkezett-e ez.A transzfer minősége ellenben gyönyörűszép.Tud még ez az ósdi DVD,ha rendesen foglalkoznak vele. :)
0
2010. március 27., szombat 14:07
Bringing Out the Dead (A holtak útja, 1999)

Semmire nem emlékeztem ebből, csak a videoborítóra meg az álomszerű effektekre, de igen jót tett az újranézés, mert tetszett - a színészek, a képek, a kameramozgás, a zenei betétek (nem beszélve pont a kedvenc R.E.M.-dalomról) mind nagyon jók, remek a történet, mindez egy visszafogott, de csodásan profi rendezésben. Az angol feliratot abszolút nem volt nehéz megszoknom, emellett bedőltem a borítónak, ami 153 percesnek mondja a filmet, pedig valójában néhány perc híján két óra hossza... néztem volna még.
0
2010. március 27., szombat 13:55
Néhány nappal később erről kicsit változott a véleményem, mégpedig pozitív irányba, ahogy eszembe jutnak a poénok. :)
0
2010. március 27., szombat 11:26
Mai nap ezeket nézem meg:

s07e13-Duct Tape Hour
s07e14-Clean Car vs. Dirty Car

és az 51-es bolygó (Alien kutya rulez)

0