Nagyon idióta, ahogy azt kell, de túl sok a felvezető és túl kevés az abszurditás - én valahogy több történést és nagyszabásúbb hülyeségeket vártam - szerintem voltak itt bőven kiaknázatlan lehetőségek. Emiatt nekem átlagos, de azért nem feledkezem meg a kiemelt poénokról.
0
2010. március 26., péntek 14:05
13392
Mad Max 2: The Road Warrior (Mad Max 2., 1981)
Az első részben jobban tetszett a kietlenség, a kiszolgáltatottság hangulata, itt viszont több volt az izgalom és a pörgés. Ez sem életre szóló számomra, de jó volt.
0
2010. március 26., péntek 13:53
13392
Moon (Hold, 2009)
Kellemes volt, alapvetően szeretem az űrfilmeket, a cselekmény szórakoztató ugyan, de számomra nem volt olyan átütő, hogy többször is látni akarjam.
0
2010. március 26., péntek 12:17
1534
Pearl Harbor- Égi háború.
0
2010. március 26., péntek 11:02
126
>
Ez egy nagyon ütős horror lett. A vége egy kicsit lehúzza a pont számot, de így is 10/9 :)
0
2010. március 24., szerda 18:42
2464
Nagyon tetszett mindkét film!Az Invention of lying az erdeti alapötklete miatt jött be,Amelia Earhart történetére meg már régóta kiváncsi voltam! Mindkét film 7/10
Andrew1975 a Collector nekem is tetszett,a múlt héten néztem.
0
2010. március 24., szerda 10:29
8977
The Collector
Nem egy rossz film. Kellően brutális, elég sok feszültség van benne, a gyilokok is elég változatosak. Maga a film azért sok .logikai bakit tartalmaz, de ha ezektől eltekintünk, jól el lehet rajta szórakozni másfél órán át!
Nálam: 10/7
0
2010. március 24., szerda 10:25
8977
The Collector
Nem egy rossz film. Kellően brutális, elég sok feszültség van benne, a gyilokok is elég változatosak. Maga a film azért sok .logikai bakit tartalmaz, de ha ezektől eltekintünk, jól el lehet rajta szórakozni másfél órán át!
Nálam: 10/7
0
2010. március 23., kedd 18:53
7926
Azért a Péntek esti fények és a Legyőzhetetlen sem rossz.Nekem ez utóbbi tetszett a legjobban.
0
2010. március 23., kedd 18:06
6264
Pedig nekem ennek a borítója kifejezetten tetszik.Rajta van minden fontosabb szereplő és akkoriban meglepő módon a pattintós tok teljesen magyarítottan jött ki.A pattintótokos korszakban ez nagy szó volt,igaz az ára is a 8 ezret verdeste. :D
Bár a mai napig nem jöttem rá a "speciális rendezői változat" ennél a kiadványnál pontosan mit is takar.Nem éreztem hosszabbnak annál ,mint ami a moziban lement. :)
0
2010. március 23., kedd 18:02
6697
Lehetne :) meg szerintem a neten jobb minőségben is fennt van az, csak a problematika, hogyha én már digit tervezek, akkor nem akarom a borítót követni :) De majd tapogatózok erre-arra :))
0
2010. március 23., kedd 17:49
6264
Nem lehet beszkennelni a DVD borítót ? A Digin akkor ugyanaz a kép lenne rajta(amúgy is szép az).
Lehet hülye kérdés,nem vagyok borítómágus... :)
0
2010. március 23., kedd 17:41
6697
Jó is lenne :)) Jó kis munka lenne, egy jó filmhez :) Az a baj, hogy ennyire "régi" filmeknél már kevés forrás anyag áll rendelkezésre, pedig jó pár filmhez terveznék ebből az időszakból digit. De azért majd kutakodok erre-arra :)
0
2010. március 23., kedd 14:07
644
Nekem is nagy kedvencem a film és a sport is! Szerencsére ebben a témában több remek film is akad- vagy legalábbis több, mint a hagyományos fociról...
0
2010. március 23., kedd 10:32
6264
A U-Turn és a Salvador nekem annyira nem jöttek be,de a filmjei nagy részét én is szeretem. :)
Majd tervezhetsz hozzá egy szép 2 lemezes digit,a feliratos pattintótokosba a bonuszlemez egy síma papírtasakba van csak becsúsztatva.
0
2010. március 23., kedd 10:29
6264
:)))
0
2010. március 23., kedd 10:28
6264
Nekem is az van meg.Jó kis kiadvány.
Jött ki belőle szinkronos verzió is,de bűn ezt a filmet szinkronnal nézni,Al Pacino lelkes ordítozását Végvári Tamás soha nem fogja tudni visszaadni. :)
0
2010. március 23., kedd 9:40
6697
Na jól van... most kedvet csináltál hozzá hogy felhajtsak egy példányt a filmből :D :D Nagyon nagy film, én is nagyon szeretem. Oliver Stone-tól eddig rosszat nem láttam :)
0
2010. március 23., kedd 9:08
8977
A szabályokat el tudom magyarázni, ha kíváncsi vagy rá! Kb. 20 éve vagyok rajongója az amerikai focinak, szóval minden dolgot tudok! :D Ja, és a film pedig szerintem a legjobb, ami ebben a témában készült, egyszerűen imádom. (Nekem a 2 lemezes, feliratos, extradús kiadvány van meg, nem tudom, jött-e belőle másik...)
0
2010. március 23., kedd 1:05
14599
"Úgy tűnik, nem lát a szemétől..." :)))
Nem hádé, az milyen mán? Akkó nem is keee... :D:D:D
0
2010. március 23., kedd 0:42
6264
Minden héten háború - Any given Sunday:
SPOILERES kritika:
Kemény(és véres) sport az amerikai foci ezt mindíg is tudtam, bár a szabályai még most sem teljesen világosak számomra. :)
Stone ezúttal az amerikai futball hátterét mutatja be,illetve inkább annak árnyoldalait.
Beaman (Jamie Foxx) az új feltörekvő tehetség Cap (Dennis Quaid) a korábbi csapatkapitány helyére kerül be,miután az lesérül játék közben.Edzőjével Tonyval (Al Pacino) nem igazán találja a közös hangot,a siker hamar a fejébe száll,beképzelt lesz,önfejű - nem csapatjátékos - de a sikernek ára van és ezt Beaman is megfizeti.
Csupa jó színész van itt még:James Woods,aki a csapat enyhén szólva is felületes,hazudozó,csajozós orvosát alakítja,de itt van még LL Cool J,Aaron Eckhart illetve a csapat tulajdonosa Christina (Cameron Diaz),aki mindenről híres csak a jó szívéről nem,pénzhajhász életet él,nem érdekli a futball csakis a profit.
Jó zenék,törő csontok még egy kiszakadt szemgolyó is.Ez az igazi erőszakos sport.Stone megint telibetalált és Al Pacino ismét megmutathatja vitathatatlan tehetségét.
10/9
u.i. a DVD formátum leíróinak külön a figyelmébe ajánlom ezt a kiadást,meseszép képpel bír,mégha nem is hádé. :)
0
2010. március 22., hétfő 23:16
1430
A továbbiakban még faszább lesz. Különösen az első részben (de talán még a másodikban is) zavaró volt a vérengzések képregényszerű ábrázolása, illetve volt 1-2 gagyi green screen-es megoldás. Később is literszám ömlik majd a vér, de valahogy már földhözragadtabb a megvalósítás hál istennek. Ebbe a korszakba valahogy nem illik a az a képregényes stílus.
0
2010. március 22., hétfő 22:33
5023
Spartacus Blood and Sand
Az első két részen vagyok túl és jól indul. Csak nem vagyok hozzászokva ilyen hosszú részekhez. De végre így már értem miért Spartacus a sorozat címe. Bár ilyen alapon Maximus is lehetett volna. :)
0
2010. március 22., hétfő 19:40
7926
Bizony,Én is.Jango Fett-el a főszerepben. :) A folytatás borzalmasan gyenge,de ezt egyszerre kellett megnézni. :)