" Leslie Nielsen főszereplőnek van írva, ide a bökőt, hogy az összes jelenete egymás után vágva nem tenné ki a három percet."
mint steven seagal a tűzparancsban! :)
0
2010. március 17., szerda 23:25
6697
Igen, engem is teljesen lenyűgözött, imádtam a BoB-ot is, és ezt is nagyon fogom szeretni. Igényesen kivitilezett sorozat, és még mindig oly hihetetlen, hogy az egyik szereplő a kissrác a Jurassic Park-ból :D Öregszünk, na.
0
2010. március 17., szerda 23:20
13392
Prom Night (1980)
Háát, ez is igen erősen konvergál a nullához. A legjobb jelenet a buli fénypontja, de a többi csak olcsó üresség. Jópofa, hogy Leslie Nielsen főszereplőnek van írva, ide a bökőt, hogy az összes jelenete egymás után vágva nem tenné ki a három percet.
0
2010. március 17., szerda 9:30
13392
The Return (Kínzó látomás, 2006)
Mit is mondjak... nem volt túl jó, de jópofa a történet megoldása.
0
2010. március 16., kedd 17:37
126
The Pacific
Chapter One
Nagyon jó kis sorozat lesz ez! Engem már megvett! :) Várom a következő részt! :)
0
2010. március 16., kedd 15:34
204
Egy kis romantika - Nemrég vasárnap adta az RTL Klub. Most is adják újból. Ráadásul eredeti szinkronnal. Ezt is kiadhatnák DVD-n.
0
2010. március 16., kedd 9:36
8977
Neked is köszi! :)
0
2010. március 16., kedd 9:36
8977
Köszi a magyarázatot! :) Mindegy, így is jó kis film volt a második rész!
0
2010. március 16., kedd 9:35
6264
A 2. rész az USA befejezést veszi alapul,úgy is lett folytatva.
De ezt említették az alkotók is.
0
2010. március 16., kedd 9:35
17243
SPOILER - THE DESCENT:
De azért várja egy kedves vendég az autóban. :) Szóval, nem olyan happy az az ending, ellenben nem is olyan jó, mint az eredeti változaté.
0
2010. március 16., kedd 9:34
6264
A Sony elsőgenerációs DVD-i a mai napig megállják a helyüket az LCD-k világában is.Még felskálázás nélkül is bitang jó a képük,upscalingel meg tökéletes.A Sony igazi úttörő volt a DVD formátum népszerűsítésében és nagyon sok minőségi lemezt adtak ki(nem véletlen van vagy 2 polcnyi Columbia/Sony filmem és nem is véletlenül nem fogom őket BD-re cserélni,max 1-2 kivétel lesz.
Pedig némely lemez mérete épp csak túlcsordult a 3 (!!!) GB-on és 90 százalékban DVD5-ös lemezeken voltak. :O
Bár ellenpéldaként jó rá Warner ,akik DVD-n a pattintótokos korszakban bizony adtak ki bőven szemetet a kezük közül,meg persze később is ,az említett 300 egy tökéletes példa erre.
Bezzeg a jó kis FF filmes Crash-nek már közel sincs ilyen jó képe LCD-n. ;)
0
2010. március 16., kedd 9:28
13392
SPOILER a The Descent - A barlang c. filmhez:
Az amerikai változat hapy enddel zárul, vagyis a képzelgés a tortáról/fáklyáról egész egyszerűen kimaradt, magyarul Sarah az amerikai változatban tényleg kijut.
0
2010. március 16., kedd 9:05
8977
SPOILER! Kijött, de a végén kiderül, hogy csak a képzeletében... na mindegy, otthon megnézem este! :) SPOILER VÉGE!
0
2010. március 16., kedd 0:38
575
Elsőhöz több befejezés is készült és van olyan amiben kikerül
0
2010. március 15., hétfő 23:21
8977
The Descent: Part 2
Annyival talán kicsit kevesebbet ér az elsőnél, hogy pontosan tudjuk előre, mire számítsunk. Ennek ellenére tényleg olyan, mintha csak az első folytatása lenne, nekem viszont nem a befejezéssel van bajom, ahogy Argento kollégának, hanem....
SPOILER! ...hogy hogyan kerül ki a barlangból Sarah. Az a baj, hogy az első rész lezárása olyan jó volt és teljes, hogy ezt így nagyon furának tartom. Akkor legalább magyarázták volna meg, vagy mutatták volna meg egy flashback-ben, mert nekem ez így túl erőltetett. (Értem én, hogy ha nem jön ki, akkor nem lehet nagyon folytatni, de akkor is fura volt!) SPOILER VÉGE!
Lényeg a lényeg: nekem épp egy ponttal ér kevesebbet a zseniális és kedvenc elsőnél: 10/8 Nagyon jól szórakoztam rajta!
0
2010. március 15., hétfő 22:33
14599
Az elsővel nem tudom párosítani, mert BD-n bitoklom, a másikkal majd összevetem...
0
2010. március 15., hétfő 22:18
7926
Ha összehasonlítod a 300-al vagy a hetedik-el,köszönőviszonyban sincsenek egymással.
0
2010. március 15., hétfő 22:16
14599
Ez nekem is feltűnt, hogy legalább 10 éves az eXistenZ DVD-kiadása, mégis megállja a helyét full HD-s LCD-n is, felskálázva. Nagyon jó képe van... :)))
0
2010. március 15., hétfő 22:11
7926
Most az Erdőt nézem meg,már láttam egyszer,de nem nagyon emlékszem.Kiváncsi vagyok milyen lesz most, mennyire hű az eredeti filmhez.
0
2010. március 15., hétfő 22:08
7926
Az existenz tényleg jó film és meglepően jó a minősége a lemeznek.Szép a képe.Egyébként ha jól emlékszem volt egy virtuális valóság doboz,amiben már szerepelt a Mátrixal és a /ha jól emlékszem/ 13 emelettel.
0
2010. március 15., hétfő 20:54
6264
David Cronenberg maraton:
eXistenZ:
Elég rég találkoztam először ezzel a mozival,talán még az ősvideós korszakban,hisz 2000 előtt és egyben a Mátrix előtt készült.Hogy miért a párhuzam ? A film a virtuális valóság és a valódi világ kapcsolatát taglalja,bár más megközelítésben mint Watchowski-ék trilógiája.A rendező megszokott védjegyei mutáció,vér és szexualitás mind jelen vannak ebben a filmjében is,ez adja meg azt a bizonyos Cronenberges stílust,ami miatt megszerettem a munkáit.Jude Law és Jennifer Jason Leigh kettőse hibátlan,símán viszik a filmet.Persze ott vannak még epizódszerepben Ian Holm,Willem Dafoe és Sarah Polley is,bár túl sok szereplési idő nem jut nekik a cselekményben.
Ez egy okosan felépített Cronenberg mozi (jó kis csavarral a végén),azt kell mondjam talán ez volt az utolsó filmje,ami nekem még feltétel nélkül tetszett.Mortensen-el forgatott filmjei már nem állnak túl közel hozzám ,pedig remek darabok azok is,de már valahogy nem a rendező híressé vált stílusát képviselik.
SPOILER:
A "Speciál" rendelés az étteremben és Jude Law kis attrakciója a "pisztollyal" nagyon tuti. :)
10/9
Crash - Karambol:
Hát a Karambol-al bajban vagyok,elég nehéz lenne bekategorizálni.A témája rendkívül érdekes és egyben provokatív is (gondolom ezzel a célzattal is készült).A film erősen a szexre építkezik ,szereplőink egytől egyig beteg lelkű figurák,elég csak ránézni a James Spader boldogtalan (és szexfüggő) feleségét alakító Deborah Kara Ungerre,vagy a karambol- és fotómániás Elias Koteas-ra. :)
Botrányszagú alkotás a Crash,hisz itt aztán minden tabut ledöntenek amit csak lehet.Persze ismerve Cronenberg korábbi munkásságát nem kéne már ilyeneken meglepődni.A szereplők között ott találjuk még Holly Huntert (aki kissé becsapós módon csak mellék és nem címszereplő) valamint Rosanna Arquette-t (akit a Nagy kékség óta jegyzek).
Nem egy rossz mozi,de nem is a kedvenc Cronenbergem.
10/6
0
2010. március 15., hétfő 20:54
5042
Kill Bill vol. 1 (BD)
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen sokadszorra sem veszít semmit zsenialitásából ez a film! Nincs túl sok értelme rangsorolni Tarantino hibátlan filmjeit, de nálam mindig ez lesz az ami, egy kicsit előkelőbb helyet foglal el a többinél. Az angol kiadású Blu-Ray még többet hoz ki a nem hétköznapi látványvilágból mint a DVD, és a TrueHD hang is első osztályú! Kár hogy esély sincs rá hogy itthon megjelenjen...
0
2010. március 15., hétfő 10:19
1267
Pláne. Valóban fáradt voltam...
0
2010. március 15., hétfő 3:17
3721
Ez valóban így van, ilyenkor látszik igazán, hogy ez nem három film, meg nem is három epizód, hanem egy nagy filmfolyam, egy mozieposz, amit szét kellett darabolni, hogy "elférjen". Ha végignézed egyben a három bővítettet, a Király visszatér végi örömködés sem tűnik túl elnyújtottnak, inkább egy szép lecsengése a monumentális történetnek. Komolyan mondom, felemelő cucc, na meg ugye ott van a "megcsináltam!" élmény is. :)
0
2010. március 15., hétfő 1:01
1726
Az a furi, hogy fel sem tűnt... Tuti Te is végig bírnád. Amúgy azért 5 perc szüneteket tartottam a lemezek között :) Megittam egy 2,5 literes Colát, megettem egy doboz sütit, és 3 nagy bugettet közben... A Király Visszatér-beli Legolas VS Gimli ivóverseny mindent visz :)