Keresés

Ki mit néz most?

2010. március 12., péntek 13:10
Bemutató dátuma: 2010. május 6. (Forgalmazó: Budapest Film)
0
2010. március 12., péntek 13:06
Nem akarják ezt nálunk nagy vásznon bemutatni?
0
2010. március 12., péntek 13:03

Nagyszerű film. Legrealistább és egyben az egyik legjobb posztapok film!

10/9
0
2010. március 12., péntek 10:10
X: The Man with the X-Ray Eyes (1963)

Stephen King hazánkban mostanában kiadott, eredetileg a nyolcvanas évek elején megjelent Danse Macabre c. "regényében" (inkább értékezésében) olvastam erről a klasszikusról, melynek befejező képsorait King a leggyomorforgatóbb jelenetek közé sorolta, amit valaha látott. Hát ezt nem ártott volna elosztanom kettővel, mert itt nincs semmi undorító, még annak tükrében sem, hogy azóta többek között Tom Savini, Steve Johnson, vagy épp a KNB FX-srácok (még sorolhatnám...) sem tétlenkedtek.
Ugyanakkor, ha egy belső drámaként közeledünk Roger Corman filmjéhez, a képsorok így már felettébb hatásosak, pláne, ha hozzárakjuk azt a mondatot, mely végül nem került be a filmbe. Hogy mi is ez? Ott áll a regény lapjain. :)
0
2010. március 12., péntek 9:23
Foxy Brown (1974)

Belekóstolva a blaxploitation filmekbe, ez a gyöngyszem remek estét okozott, de kb. pont ilyet vártam - igazi tökös, stílusos és szórakoztató darab, ezek a feka funky zenék meg nagyon jók!
0
2010. március 8., hétfő 23:54
Ja és a DVD 12 Font.Nem is éri meg megvenni,oly csekély a különbség.
0
2010. március 8., hétfő 23:53
Én is.Bár kettőnkért nem hiszem hogy kiadják.Már kétszer láttam és esküszöm/ez nem eredeti hang sznobizmus/nem tudom elképzelni Magyarul Caine-t ebben a filmben.Az az Angol hang,egyszerűen visszaadhatatlan lenne.
0
2010. március 8., hétfő 23:48
Pedig megvenném BD-n itthon, esküszöm! Halljátok kiadók!? :D
0
2010. március 8., hétfő 23:44
Ezaz!És ez új megjelenés,ez csak olcsóbb lesz. :)
0
2010. március 8., hétfő 23:42
Jó ár az! :)
Simán veri a mi új megjelenéseinket! (Ami persze kicsit szomorú is egyben!)
0
2010. március 8., hétfő 23:21
DVD-n biztos.Bd-n marad az Angol 16 Fontért. :)
0
2010. március 8., hétfő 23:20
Várjuk,várjuk! :)
Nekem nem nagy kedvenc,nem tudom,szerintem kicsit túlbecsülik.
0
2010. március 8., hétfő 23:05
Azért kíváncsi leszek, Harry Brown bejön -é hozzánk?
0
2010. március 8., hétfő 23:05
Várjuk még meg, amíg a Bél is ennyi idős lesz! :D:D:D
Én őt is nagyon szeretem! :D
0
2010. március 8., hétfő 22:15
Szétszed
0
2010. március 8., hétfő 22:12
Igazából Én azért írtam pár hozzászólással lejjebb,hogy a GT elbújhat,mert ez is egy nagy öreg hatalmas filmje.Ennyiben hasonlít a GT-re.Szerintem ez a film inkább Charles Bronson Bosszúvágy filmjeire emlékeztet leginkább.Sőt a kettő keveréke.A GT a másság elfogadásának iskolapéldája,míg a Harry Brown erősen bosszú mozi.Itt keményen lenyom mindenkit Michael Caine és ha a GT-ben beszartam Eastwoodtól,/mert annyira jól játszotta hogy el is hittem,hogy ez az öregember szédszed mint floki a lábtörlőt/akkor itt minimum bélcsavarásos hasmenést kell kapnom Caine-től!Hiába,a régi iskola.Ilyet egy krisztián bél az életben nem fog produkálni,pedig Ő nyomta le a Terminátort.

Továbbra is:Michael Caine: 100%
0
2010. március 8., hétfő 15:23
Sasszem

A "kevesebb több lett volna" iskolapéldája. Akkora hightech összeesküvést mutat be, amihez képest Sandra Bullock A hálózat csapdájábanja vagy Will Smith A közellensége legfeljebb szélben oldott hortobágyi füstjelként, Jack Bauer meg járókeretes szamaritánusként definiálható. A szupertitkos és überhatalmasságos csúcskompjuter még egy sóskiflin is úgy rendezi át a kristályokat, hogy azok valami éppen aktuális üzenetet közvetítsenek a szivatásra kiszemelt célszemélynek. Viszont a legádázabb programnak is van szíve és lelke, mert az amerikai himnuszba még ő sem rondít bele. Vannak azok a pillanatok, amikor a kívánt hatás helyett a néző érzelmileg átesik a túloldalra, na olyan itt is van nem kevés, a legizgibbnek gondolt jelenetsorokon nyerítettünk, annyira röhejesek voltak. Sáj barátunk még a kongresszusban (vagy hol) is szabadon lődözhet, Amerikában azt is túl lehet élni, hiába no, a lehetőségek hazájáról van szó. :)
most posts by TM
0
2010. március 8., hétfő 15:07

Gran Torino ehhez képest bakfigy! Michael Caine valóban óriásit alakít benne!!

Abszolút 10/10
0
2010. március 8., hétfő 14:27
Sokszor megszívtam már a halott linkekkel meg a képfeltöltéssel, ezért Dömi tanácsára mindent feltöltök a képkezelőre.
0
2010. március 8., hétfő 13:44
Köszi, nem tudom, mi a kuki volt! :D:D:D
0
2010. március 8., hétfő 13:28
No. :)

0
2010. március 8., hétfő 13:25
Na talán most:

0
2010. március 8., hétfő 13:23
a hibás link:

0
2010. március 8., hétfő 13:21
Harry Brown

Igen erős film volt, a Gran Torino-val én is éreztem párhuzamot, de azért kicsit más világ ez. Az angolok pont ennyivel durvábbak, mint amennyivel ez a film volt durvább a GT-nél. Vagy legalábbis amit mi gondolunk erről. Nem szeretnék különbséget tenni a két film között, de azért egy picit ez nálam jobban ütött. Michael Caine pedig zseniálisat alakít benne. 95%

The Quiet

Nem tudtam semmit erről a filmről, csak annyit, hogy egyik kedvencem, Elisha Cuthbert játszik benne, Nagyon kellemes csalódás ért, egy remek filmet láttam, és egy remek kiscsajt fedeztem fel benne. Nem, nem Elisha-t, hanem a süketnéma lányt alakító Camilla Belle-t. 80%
0
2010. március 8., hétfő 10:46
Deja Vu (2006)

A közellenség, a Különvélemény és a Frequency rendkívül bárgyú keverékeként a történet istentelen nagy baromság, de a fene vigye el, baromi szórakoztató.
0