Keresés

Ki mit néz most?

2010. március 4., csütörtök 12:24
És ez mozibemutató, nem DVD-premier?
0
2010. március 4., csütörtök 12:21
Jövőre tobzódhatsz benne a Transformers 3-ban. Merthogy Megan Moszkvában is haspólóban fogja nyomni az fix! :))
most posts by TM
0
2010. március 4., csütörtök 12:18
Magyar premier
Bemutató dátuma: 2010. április 22. (Forgalmazó: Budapest Film)

;)
0
2010. március 4., csütörtök 12:16
Örömmel vennék egy mozibemutatót ebből - az első résznek olyan csodás térhangzása és finom effektjei vannak, hogy az ember szinte átéli.
0
2010. március 4., csütörtök 12:08
Nekem pedig Megan teste mindent megér! :D:D:D
0
2010. március 4., csütörtök 12:07
Hát igen....
Nem tudom miért nem jó a link!
Mind1, a film oltári nagy! :D

10/10
0
2010. március 4., csütörtök 12:07
Hol lehet jelentkezni sajtóbelépőért a vetítésre vagy sajtópéldányért? Ha kapnék hivatalos sajtópéldányt én is megnézném...
0
2010. március 4., csütörtök 12:05
Szóval Dani a [REC]2-t nézi. :)
0
2010. március 4., csütörtök 11:57

Hát ez tényleg nagyon nagy lett! :)
És a befejezés...
Alig várom a 3. részt!
10/10
0
2010. március 4., csütörtök 11:57

Hát ez tényleg nagyon nagy lett! :)
És a befejezés...
Alig várom a 3. részt!
10/10
0
2010. március 3., szerda 7:27
24 - 7. évad

Túl vagyok Jack 7. nehéz napján is, a Redemption-el együtt! Nem vagyok annyira elragadtatva mint vártam, de azért ez még mindig nagyon bejön! Nem is tudom. Anno a 6. évad megnézése után is picit mintha csalódottan keltem volna fel a fotelból, most meg hogy újranéztem a 7. előtt, meg vagyok róla győződve hogy a 6. bizony az egyik legjobb évad! Úgyhogy ez az írás, kicsit amolyan összehasonlító-spoileres írás lesz a Redemption-ről, 6.-7. évadról.

SPOILER VAN BENNE!!!

A Redemption abszolút nem jött be. Jack egyszerűen nem tud működni 2 órában. Nem tudtak, vagy talán nem is akartak annyi feszültséget, izgalmat kelteni. Túlzott nagy dráma sem volt Jack karaktere körül. El nem tudom képzelni miért kell 3 és fél évet ugrani az időben? Mit csinálhatott ez alatt? Nálam nem működött ez az egész afrikai környezet, az új elnöknő meg egyenesen kiverte nálam a biztosítékot. Valamiért baromira unszimpatikus volt. Próbálták a 2 órába minden olyan elemet belesűríteni, ami jellemző a 24-re, (összeesküvés, fordulat stb.) de ehhez kevés a másfél óra. Egy hosszabb előzmény a 7. évadhoz semmi több.
Jack tárgyalótermi nyitójelenete nagyon jó: remek, idézhető szövegekkel. De ezt leszámítva elég lassacskán indul be az évad, ami a Fehér Ház elfoglalására már elég jól felpörög. Megmondom mi hiányzott nekem ebből az évadból, amit imádtam a 6.-ban: Jack karaktere alig fejlődik valamit. Beszáll a nyomozásba, majd eljut A pontból B-be. Nincsenek a karakterét érintő drámai fordulatok, nem kerül lehetetlen döntési szituációkba, nem kell feláldoznia semmit. A 6. évad tele volt a Jack-et ért tragédiákkal. Ami persze nem túl jó dolog, de ettől működik a karakter, ettől lesz olyan drámai, és átélhető. A 6. évadban megöli Curtist, felrobban egy atombomba, rájön hogy a családjánának köze van a terroristákhoz, egy ideig azzal kell élnie, hogy megölte a testvérét, majd azzal, hogy a saját apja képes lenne megöletni, megtudja hogy Audrey halott, majd hogy Audrey él, és Chang fogságába van, és még sorolhatnám... A remek hatodik évadi befejezést nem is említve. Na most ilyenek alig vannak ebben az évadban. Tudom, ennél több tragédiát már lehet hogy nem tudna elviselni ez a karakter, és az írók is talán erre gondoltak, de így szerintem nem az igazi. Igazán tökös akciójelenet is talán csak egy van benne, mikor Jack megszerzi a biofegyvert szállító kamiont. Aztán hogy megfertőződik, onnan megint leáll az egész. Tony veszi át Jack szerepét, és Jack több epizódon keresztül, csak a FBI-tól figyeli az eseményeket. Ahelyett, hogy egyre nagyobb, és izgalmasabb kalandokba keveredne. Jack elfogadja hogy meg fog halni. Ez nem újdonság. Ezzel a fordulattal bevethették volna terepen, és úgy kellett volna előre mennie, mint még soha, mintha tényleg nem számítana semmi. :) A végjáték sem volt most olyan izgalmas mint amit vártam. Kim Bauer visszatért egy-két epizód erejéig, és már megint elrabolják... Jaj neee... Ja és Tony. Visszatérése jó ötlet volt, még a motivációit is meg lehet érteni, ami ugye az útolsó epizódban derül ki, de ennek fényében nehéz megérteni a korábbi ténykedéseiet. Miért kockáztatja az életét, a rakéták felrobbantásánál, miért segít mindenben Jack-nek? Ezt biztos jól átgondolták? További jó húzás volt az évadban a erkölcsi, etikai filozofálgatás. Mikor elfogadható egy kínzás? Be kell e tartani a szabályokat a nyomozás során? (Éppen most olvasom a 24 és a filozófia című könyvet, ami ugyanezt boncolgatja hosszan.) Összegzésképpen: Nem mondom hogy rosszabb lett ez az évad, mint az előzőek, szerintem ez is hozza színvonalat, csak én nem azt kaptam amit vártam: Az írók most valamiért kesztyűs kézzel bántak Jack-el, és az évad második felében ki is vonták az akcióból. Az afrikai cselekményszál is jó ötlet volt! Dubakut, és Jumát alakító színészek igen emlékezetesek voltak, ahogy Jon Voight is!
Most hogy így tulajdonképpen újra végignéztem az összes évadot a 7. előtt, azt kell hogy mondjam, hogy határozottan a 6. évad tetszett nekem a legjobban! Remélem hogy a 8.-ban újra bekeményíthetünk egy kicsit! A napokban derül ki hogy lesz e 9. évad. Van már valakinek infója róla?

0
2010. március 3., szerda 1:25
Megtekintettem a Mimic - A Júdás-faj címűt. Nem olyan rossz film, bár kiszámítható, időnként elnagyolt a történet, Mira Sorvino nem vetkőzik, néhol nagyon erős Aliens-utánérzés, és lehetett volna valami frappáns vége.
Azért Guillermo Del Torótól jobb A faun labirintusa. :-D
A zene is egész jó (különösen a menü alatti).
0
2010. március 2., kedd 23:05
És az Örömóda dallamaira kitárul a páncélszekrény...
0
2010. március 2., kedd 20:58
-Hogy hívnak kicsim?
-Mike Wazovsky!

-Tita, tita dadidededa, jásszani, jásszani!
-Gülümacikám, Smucilimu, Ő és én én és ő csak mi ketten.

-Küldjük vissza, vagy különbem esküszön én...

-Üdvözlöm Wazowsky, kellemes lesz az estélye?
-...
-A hallgatása felettébb megnyugtató!

Szörnyrémlénytársaság! Sok sikolyt, sok sikert!

Szörny rt.

Fantasztikus!
0
2010. március 2., kedd 9:06
Altered (Bosszú az űrből - Idegenek csapdájában, 2006)

Úúúh, ez irtózatosan ócska film volt, Blair Witch direktor ide vagy oda. Éreztem, hogy olvasnom kellett volna inkább, bár még akkor is jobban jártam volna, ha - egy barátom után, szabadon - inkább "port gyűjtök, kekszet kapálok, fingot fűrészelek". :)
0
2010. március 1., hétfő 23:45
Michael Caine: 100%

A Gran Torino elbújhat.
10/10
0
2010. március 1., hétfő 19:17

Hamisítatlan Angol film.Tökéletes választás!
0
2010. március 1., hétfő 15:29
Die Hard 4.0-Legdrágább az életed! Most!
0
2010. március 1., hétfő 13:18
Ma délelött:Az óceánjáró zongorista legendája!

Egyszerűen fantasztikus volt, nem is tudom mikor láttam utoljára ehhez fogható csodálatos történetet!
0
2010. március 1., hétfő 9:47
Meglepetés nem fog érni, titpkus romkom, a barátnőmmel előre mondtuk egy-két helyen, hogy minek kell következnie, de ettől függetlenül kellemes kikapcsolódás volt, az ír táj és zene pedig mindent visz.
0
2010. március 1., hétfő 9:10
Írország miatt ez a "hangulatjavító szer" még nekem is bejöhet.
Majd elolvasok pár írást és kiderül, hogy mennyire bugyuta a film.
0
2010. március 1., hétfő 9:02
Ne le dis á personne (Ne szólj senkinek, 2006)

Elsősorban szerelmi történet, másodsorban thriller - tartják Harlan Coben regényéről. Ha Amerika vitte volna filmre, nem lett volna érezhető az előbbi, legalábbis állítólag, így örülök, hogy francia produkcióban láttam, mert remekül megragadták a lényeget: tartalmas, kifejezetten szórakoztató film, melynél az ember nem figyel a játékidőre, csak a képernyőre mered.
0
2010. március 1., hétfő 1:49
Egymásután The Blind Side és An Education.
Az első jobban tetszett.
most posts by TM
0
2010. február 28., vasárnap 23:40
Jennifer s Body

Egyszerűen pocsék.
Megan Foxról sokan azt mondják, hogy a következő Angelina Jolie, a Transformersben még elment, nem mintha nagyon megerőltető szerepe lett volna, de azt tudta hozni, de ebben a filmben látszik igazán, hogy nem egy nagy színésznő, Joliehoz pedig végképp nem illene ezekután hasonlítani. Ok, hogy egy kis cafkát kellett játszania, de azt is lehet jól játszani, a jobb pillanatai is a sminkeseknek köszönhetőek...na de essen szó a filmről is, szegény Megant már eleget szidtam. Ja, de még annyi, hogy a Mamma mia!-s csajszi is elég gyerekesen színészkedik...

A film, ahogy már el is kezdtem az elején egyszerűen pocsék, a story elcsépelt, pedig ennél többet is ki lehetett volna hozni belőle, a démoni megszállás gagyi, merthogy nem is alakul át démonná, ugyanaz a kis cafka marad, csak most nem a szexért hanem a kajálásért csábít stb.
Ebben a témában ajánlom a Carrie, és a Lény című filmeket, de semmiképp sem ezt, egy két jobb momentumon kívül nem ér semmit ez a film, a vége pedig egyenesen szánalmas.

10/2
0
2010. február 28., vasárnap 23:28
Igen, így van, de már leöblítettem egy valós mozijegyen valós moziban  megnézett tucat romkommal, ami annak ellére, hogy valóban egy percnyi meglepetéssel nem szolgál - hacsak nem azzal, hogy Amy Adamset mennyire "nicolkidmanesítették" -, mégis kellemes kikapcsolódás volt. A Szökőhév (jujj) című vígjátékról van szó, egy újabb " a magas sarkú topános cosmopolita vidékre téved"-jellegű moziról ( mint pl a Miért éppen Minnessta? vagy részben a Nász-ajánlat), ami 600 forintot tényleg megért. Lám, a héten két filmre is futotta! Hurrá!
0