Keresés

Ki mit néz most?

2010. február 26., péntek 11:00
SPOILER hegyek a Sziklához és a Tűzparancshoz. :)

Ne izgulj a másik példaként felhozott színészt biztos nem sokan ismerik,így nem lőttem le semmilyen "poént".Seagal halála meg annyira közsimert,hoyg rajongók milliói gyűjthattak gyertyát mikor a Tűzparancsban kiszállt a versenyből. :))

Az lett volna a jó,ha a végén még megjelenik és kiderül tényleg sebezhetetlen. ;)
0
2010. február 26., péntek 10:57
Lassan térjünk rá a "SPOILER a ... c. filmhez" kifejezés használatára. :)
0
2010. február 26., péntek 10:52
Bezzeg ha Kurt Russelt kaszálták volan el,Seagal meg egy fél tárral meg két forgórúgással győzött volna,mennyivel hitelesebb lett volna a film. ;)

Jó volt ez így.

Én sem reklamáltam ,hogy Michael Biehn meghalt a Sziklában(szintén rövid szerep után),pedig akkoriban gyűjtöttem a filmjeit ezerrel.Ott is kellett egy kis dráma is a sztorihoz.
0
2010. február 26., péntek 10:50
Nehéz lehetett elfogadniuk megannyi film után,hogy nem halhatatlan. :D:D
0
2010. február 26., péntek 10:47
A tékában tömegnyi tag trappolt tombolva vissza a kazettával, hogy micsoda szar filmet adtam nekik, merhogy a Szegál meghal benne - ráadásul az elején. Volt akinek még cserefilmet is adtunk, hogy oldjuk a sokkját. :)
most posts by TM
0
2010. február 26., péntek 10:46
Igen emlékszem,én még videjón láttam,ott nagybetűkkel ki volt írva Seagal neve.Gondolom direkt a hazai közönség kedvéért,akkortájt igencsak népszerű akcióikon volt.

De hazudnék ha azt mondanám a régebbi filmjei között nem volt ami tetszett:a Nico és Úszó erőd párszor meg lettek nézve(bár azok sincsenek meg DVD-n). :)
0
2010. február 26., péntek 10:40
Direkt ilyet kerestem, a korabeli videoborító is ez volt, de a DVD-változatról már letakarították a fejét (is:).
0
2010. február 26., péntek 10:16
Ez egy egész jó kis film volt.

Nem vagyok nagy Steven Seagal fanatikus,de meglepődtem,hogy milyen hamar kiírták a  filmből (kb a 35-40. percben ?) ,pedig még az itt belinkelt moziplakáton is büszkén feszít a neve+a szép kerek feje. :)
0
2010. február 26., péntek 9:15
Critical Decision/Ex.ecutive Decision (Tűzparancs, 1996)

Nem hittem, hogy ezt ennyire tudom élvezni még 14 év után is. Persze sokat dob a dolgon, hogy a kisebb szerepeket is mind remek karakterszínészek alakítják, illetve több a hajmeresztő izgalom, mint a hangos puff meg bumm. Nem kívánom többet a polcra, de kellemes csalódás volt.
0
2010. február 25., csütörtök 20:19
Megvárom még felkerül magyar oldalra, felirattal!
Köszi az infot! ;)
0
2010. február 25., csütörtök 20:13
És ez milyen jól mutat egy DVD bolt fórumán.
0
2010. február 25., csütörtök 19:14
Persze azért moziban is meglesem csak nem bírtam kivárni :))
0
2010. február 25., csütörtök 19:13
Tegnap került fel a netre a film release-e:dvdrip-xpert néven.
Spanyol hanggal de van hozzá angol felirat!
Tényleg nagyon komoly a film :)
0
2010. február 25., csütörtök 17:17
Kontroll (2003)

Mindent a maga idejében avagy hét év után csak rávettem magam, pláne hogy Antal két amerikai filmjét láttam (de hülyén hangzik ez így:).
Hihetetlenül élveztem, ezt a művet nem lesz könnyű túlszárnyalni. A baromi jó forgatókönyvtől a remek karaktereken át a szuper színészeken keresztül a képek, a hangeffektek, a Neo zenéje mind elvarázsolt! Legszívesebben újranézném már ma. Nagyon erős hangulattal bír a film, nem beszélve arról, hogy odavagyok a földalatti/metrós helyszínekért. Kurva jó volt.
0
2010. február 25., csütörtök 13:31
Aahaa! Akkor már mindent értek, erre lehet én is benevezek moziba, főleg, hogy van még pár Mads Mikkelsen-fan csoporttársam.
0
2010. február 25., csütörtök 13:16
Tud valamit ez a Mads, hm?:)
Ez nem az a Chanel, amire te gondolsz.
Ennek:  http://www.imdb.com/title/tt1023441/ lesz nálunk hamarosan a bemutatója. Az a másik, a francia, a Coco Avant Chanel tényleg nem volt jó, és akkor most finom voltam.
0
2010. február 25., csütörtök 13:12
Túl vagyok a Zöld Henteseken...hát ez megint csak fenomenális volt Jensentől, mondjuk elgondolkoztam, mi lenne vele Mads Mikkelsen nélkül? :P
A Coco Chanelről csak rosszat hallottam eddig, de kíváncsi leszek a véleményedre, mondjuk én azt hittem, hogy már tavaly vetítették nálunk, mert két ismerősöm is moziban látta...
0
2010. február 25., csütörtök 11:39
A Wilbur-ön is túlvagyok már, ki is fejtettem róla a véleményem az adatlapon.:)
Még a Prag van hátra és a márcisuban itthon bemutatásra kerülő Coco Chanel és Igor Stravinsky - Egy titkos szerelem története. No meg persze, még sok-sok másik...
0
2010. február 24., szerda 23:04
AztaQurva!!!!
Hol láttad? :D
0
2010. február 24., szerda 23:01

Ez valami iszonyú jó folytatás lett!Már az első is tetszett de ez még rátesz egy lapáttal!
A folytatásban kapunk válaszokat!
Azért Quarantine 2 nem kell!Nem tudna hozzátenni sem látványban,sem történetben.Már az első rész is tök felesleges volt!
De a spanyolok tudnak:10/10
0
2010. február 24., szerda 18:41
A következő a Wilbur meg akar halni című Jensen által írt film lesz, de akkor utána jöhet az Esküvő után! Kösz az ajánlást, és egy juhuura gyere át a kib. örülök topikba... ;)
0
2010. február 24., szerda 16:35
Üdv a klubban!

Szerintem a Zöld hentesek lesz a 10+-os.:)) Aztán nézd meg az  Esküvő utánt is!
0
2010. február 24., szerda 14:45
Ádám almái - Igaz, a barátaim ajánlása után arra számítottam, hogy végigröhögöm a filmet, de még így is, hogy csak kétszer nevettem fel hangosan nagyon jó filmet kaptam, egy igazi fekete komédia, egy kis társadalom kritikával fűszerezve. 10/10

Gengszterek fogadója - Az Ádám almáinak köszönhetően kedvet kaptam a többi Anders Thomas Jensen filmhez is, és ebben sem kellett csalódnom, sőt mivel a gengszter téma gyenge pontom ezért ez még jobban lekötött. 10/10

és most pedig megyek és megnézem a Zöld henteseket!
Az angol filmek után újabb dilim van, a dán filmek :P...
0
2010. február 24., szerda 9:32
Village of the Damned (1960)

Wolf Rilla filmje a három évvel korábbi John Wyndham-regény alapján készült. Az írót A triffidek napja c. műve apropóján ismertem és szerettem meg úgy 12 évesen, de ezen apokaliptikus felhangokkal rendelkező története is figyelemreméltó lett. Rilla alig 80 perc alatt lezavarja a cselekményt, melyben a Carpenter-változatot ismerők nagy meglepetést nem találnak.
Igazából soha nem voltam oda ezért a sztoriért, de így teljes a kép, az eredeti változat sem lett rossz.
0
2010. február 22., hétfő 22:57
2022 Tsunami

ezt mindenki nagy ívben kerülje el! de komolyan!!! felér a film egy önkínzással!
0