Keresés

Ki mit néz most?

2010. február 22., hétfő 15:42
Hasonlóan a Swayze fivérekhez.

Nem is tudom Don Swayze-t láttam-e valaha kömolyabb produkcióban,s nem valami SZÍV TV-s *ostalicska akciófilm központi "sztárjaként". :)

Lehet hogy szegény Patrick korán meghalt,de ha más nem a Ghost,Dirty Dancing,Országúti diszkó és a Vörös hajnal miatt biztos fogunk rá emlékezni.

Sokan azt sem tudják,hogy van egy "színész" tesója.Igaz nem csodálom.
0
2010. február 22., hétfő 15:37
Neki legalább volt honnan eltűnnie. Tesója, Jeff azonban soha nem kecmergett ki a ZS kategóriás akciófilmek skatulyájából.
0
2010. február 22., hétfő 15:31
Michael Wincott pedig eszményi gonosz volt a filmben. ;)

Szegény jól eltűnt a süllyesztőben,pedig egy időben nagy jövőt jósoltam neki a filmszakmában.Igaz örök rosszarcként,mert az áll hozzá közelebb.

Aztán ő is eltűnt. :)
0
2010. február 22., hétfő 15:11
Metro (Két túsz között, 1997)

Mára kicsit megkopott a fénye, igaz, inkább csak azért, mert azóta készültek jobbak, viszont erről a film 1997-ben nem tehetett, szóval azért pörgős volt, eseménydús volt, élvezetes volt, de elég is volt.
0
2010. február 22., hétfő 15:06
Nézd, a Prom Nighton én úgy-ahogy elvoltam (...), de a From Within alatt különféle állathangokat adtam ki a saját szórakozásomra, hogy ne szenvedjek és unatkozzak annyira. :)
0
2010. február 22., hétfő 15:00
ez azért elég erős túlzás...
0
2010. február 22., hétfő 14:54
Ezt  megnézem azért! :D
Hátha bejön!
A Prom Night-hoz képest is rossz? :D
0
2010. február 22., hétfő 10:28
Mr. Brooks (2007)

Ritka, hogy direkt ajánlásra nézek filmet, de azt hiszem, nem olyan szörnyű dolog - egyedi thriller, nem világmegváltó, és kicsit le is ül a közepén, de remek a történet, Demi Moore-t pedig jó volt végre egy relatíve jó filmben látni.
0
2010. február 20., szombat 11:25
From Within (2008)

Volán-sztrájk alatt másfél óráig a megállóban várakozni sokkal értékelhetőbb időtöltés, mint ez a film.
0
2010. február 20., szombat 11:23
Office Space (Hivatali patkányok, 1999)

Volt néhány jópofa pillanata, meg talán egy-két különösen jópofa pillanata, de összegészében nekem ez nagyon gyorsan felejthető limonádé.
0
2010. február 20., szombat 0:43
Eden Lake

A francia Ils - They után egy újabb erős, megrázó film, ez most Angliából érkezett züllésnek indult társadalmunkról. A "jogunk van" korszakban az értékek alaposan átrendeződtek, manapság semmi sem szent, gyerekek közt is dúl erőszak, a terror, a bandásodás, és az erősebb kutya párzik elv napról-napra erősebb.

Egyre közelebb kerül a társadalom a széteséshez. Ez a film fikció, de akár bármelyik nap megtörténhet. Hiszen a film "alkotóelemeit" már olvassuk külön-külön az újságokban.

Megérné megnézetni mindenkivel ezt a nyomasztó filmet... döbbenet.
0
2010. február 19., péntek 15:25
Igen, ő az.
0
2010. február 19., péntek 15:21
Ő a kiképző benne,ugye ?

Azt is jól kiadták DVD-n.Pedig az tényleg nem egy rossz film.
0
2010. február 19., péntek 15:19
Én először a G. I. Jane-ben láttam Mortensent. Hát abban sem kellett megerőltetnie magát. (Egyébként az a film tetszik, bár tudom, hogy nem egy nagy szám.)
0
2010. február 19., péntek 15:11
Hát a 2. részt egész biztos ,hogy felülmúlták a 3-ban.Az biztos,hogy mosolykeltő úgy megnézni,hogy azóta már lement a Gyűrűk ura trilógia is.

Pedig a színész ugyanaz.Csak a színvonal más. :)

0
2010. február 19., péntek 15:05
Nekem az Erőszakos múlt-ban és az Eastern promises-ben is nagyon tetszett.
Azért a Bőrpofában rendesen odateszi magát!Ne bántsd! :)
0
2010. február 19., péntek 14:31
"Bár Aragorn itt még nem volt akkora sztár. :)"

Bezzeg a Bőrpofa 3-ban már bontakozott ki a tehetsége.Vagy a Daylight-ban nyújtott hatalmas (20-30) perces szerepéért csoda ,hogy nem jelölték Oscar díjra. :))

Én most sem tartom akkora nagy sztárnak.A LOTR trilógiában imádom,a többi filmje számomra túl sok maradandót nem nyújtott.Aragorn-nak nagyon-nagyon jó volt,de nálam ezzel ki is merült,persze nem rossz színész,de nem egy Denzel Washington,vagy egy Kevin Spacey.

Bőven nem. :)
0
2010. február 19., péntek 14:17
biztos más klasszikust forgattak:)
0
2010. február 19., péntek 14:05
"már a szereplőgárda is igen tekintélyes: chuck norris, christopher lee, richard roundtree, sho kusougi, mako - WOW!!!"

:)))

Matthias Hues és Michael Paré hol maradtak ? Nem értek rá ?? :D
0
2010. február 19., péntek 14:02
a héten beüzemeltem a videót és megnéztem 2 filmet:
vigyázat nyomozunk eredeti szinkronnal, óriási volt, néha sírva nevetős

a mádik pedig az árnyékvadász martin kove-val és frank zagarinoval, van egy kis die hardos és terminatoros beütése, jó nagy b film de nagyon szórakoztató volt

sikerült beszerezni a te nem lehetsz gyilkos című filmet mindkét szinkronnal (a dörner györgyössel néztem mert a másik szinte érthetetlen volt), ezt agyonnéztem vhs-en annó, jó volt újranézni
már a szereplőgárda is igen tekintélyes: chuck norris, christopher lee, richard roundtree, sho kusougi, mako - WOW!!!
0
2010. február 19., péntek 13:57
Igen Ő rendezte.Az összes főszereplő híres színész.Nagyon jó film.Bár Aragorn itt még nem volt akkora sztár. :)
0
2010. február 19., péntek 13:48
Pedig a Kevin Spacey fanok biztos nagyon várják.Ő rendezte ha jól rémlik és igencsak erős szereplőgárdája volt.
0
2010. február 19., péntek 13:45
Igen az az.Ott talán még Larry néven futott.
Az Albínó alligátort is már évek óta várom,hiába.A VHS már rongyos.Nagyon bejött az a film.Az is csak tékában volt ha jól tévedek.
0
2010. február 19., péntek 13:40
Fekete vidék ?

Nem az volt,amiben Cuba Gooding,Jr. és Laurence Fishburne is játszott ? Nagyon jó kis film. :)

Utoljára tékában találkoztam vele.Kazettán.

Lakosságin meg sem jelent.
0
2010. február 19., péntek 13:37
Bizony!És sok film ki lett már adva egyes rendezőktől,de valahogy a nagy durranások soha.A Fekete vidékkel mi van?Páran biztos megvennék azt is.Simán belefért volna egy gyűjtődobozba....
0