Keresés

Ki mit néz most?

2010. február 19., péntek 13:28
Basszus most ,hogy beszélgetünk jövök rá megint.

Irgalmatlanul sok alap- és rétegfilm nem jelent meg itthon DVD-n.Ami szörnyű hogy ezek 90 százalékban külföldről már hosszú évek óta rendelhetőek. :(

A következő 5 év kevés lenne,hogy mindet kiadják.De valószínűbb hogy nincs is rá szándék sem.
0
2010. február 19., péntek 13:25
"Azért néztem meg mert Luke játszik benne... :)"

Akkor biztos nem maradt ki a Guyver sem.A koronát pedig a Jay és néma Bob visszavág tette fel pályája csúcsára. :)

Szerencsétlent egy időben komolyan sajnáltam hogy a SW után ilyen dzsé kategóriás filmekben láthattam.

Ő már csak Luke Skywalker marad...
0
2010. február 19., péntek 13:24
Igen,az is nagyon jó film.Na és az Önpusztítók /Bullet/ Mickey-vel a főszerepben. :)
De a Hosszú lé is jó volt...  ;)
0
2010. február 19., péntek 13:21
Láttam,valamikor régen szív tv-n vagy valami ilyesmi adón.De nem emlékszem Dudikoffra benne.Bár nem nagyon maradt meg.Azért néztem meg mert Luke játszik benne...   :)
0
2010. február 19., péntek 13:18
Meg persze a Vér kötelez (Blood In Blood Out) is alap ebben a témában. ;)
0
2010. február 19., péntek 13:15
Alapfilm.
0
2010. február 19., péntek 13:15
Úgy megvan,de az nekem nem érték.

A Dudikoff embervadászos film a "Lőj a vadászra" c. szuperprodukció,amiben szintén Steve James-el játszik és az Amerikai Ninja direktora követte el azt is.
Sokkal jobb film volt mint az átlag Dudikoff filmek,bár akkor már inkább az Országút fantomjára hajazó Éjféli stoppos Mark Hamillel.Abban még Dudikoff is jó volt. ;)
0
2010. február 19., péntek 13:11
Ha már New Line..A Veszélyes elemeket is kidobhatná már valaki.../Azt hiszem az is az/
0
2010. február 19., péntek 13:10
A Játssz a túlélésért tényleg nagyon jó.(Kalózban megszerezhető,szinkronosan.)
Bronsonnak is volt egy hasonló filmje,sőt M.Dudikoffnak is.Ezek majdnem teljesen ugyanarról szólnak.
A Blade Runner pedig...fúú azt hiszem újra elő kell venni és megpörgetni a játékosban.A filmzenéje megvan kazettán,rongyosra hallgatott állapotban. :)
0
2010. február 19., péntek 13:08
Hát New Line filmekből jó nagy még most is az elmaradásunk.

Sebaj, majd 4-5 év múlva talán eszébe jut valakinek,hogy volt ilyen film is és akkor majd kiadják. :)
0
2010. február 19., péntek 13:01
A Surviving The Game sajnos mostanában jóideig nem várható, mert New Line film, és abból is a 2001 előtti eresztésben szerepel. Ha az FHE nem húzza le a rolót, valamikor jött volna SZVSZ...
0
2010. február 19., péntek 12:47
Én meg szépen benéztem,meg voltam győződve hogy nem jelent meg itthon a Vak végzet,erre kb 1-1.5 hete klikkelgetek bőszen a friss beérkezések között és megláttam.Nagy volt az öröm,mert régen nagyon szerettem ezt a filmet,utoljára ezt is kazin láttam. :)

A Krull-ra még jóval régebben vadásztam,de ez pont akkoriban volt mikor sokáig nem lehetett kapni sehol,de most végre meg tudtam venni.Bár inkább a kíváncsiság hajtott.Gyerekkorban láttam utoljára,de tudtam hogy akkor tetszett és még most sem okozott csalódást.

Rutgert én is imádom.Őrült Stone,Országút fantomja kismilliószor meg lettek nézve,a Blade Runner is lassan már elkopik. :)

Egy filmje van még amit nagyon meg szeretnék venni és mindenképp szinkronnal(mert fergetegesen jó lett).A Játssz a túlélésért (Surviving The Game) c. filmet.Moziban megnéztem régen (Flamexes film volt),majd VHS-en koptattam agyon a kölcsönzőit.

Sajnálom nagyon hogy DVD-n még mindíg nem jelent meg,pedig szerettem az ilyen embervadászos produkciókat,a Van Damme féle Hard Target(Tökéletes célpont) is nagy kedvenc volt.
0
2010. február 19., péntek 12:35
A Vak végzet valóban jó kis film.Hauer szenzációs színész.Még megjelenéskor vettem meg a másik filmjével együtt/A világvége után/,de a Krull nálam is még csak egy hónapja polclakó.Még nem is láttam a filmet. :)
0
2010. február 19., péntek 12:29
Esti:

VAK VÉGZET:

Még mindíg teljesen élvezhető kis oldschool akciófilm.Rutger Hauer óriásit alakít benne,a régi szinkron pedig fantasztikusan jól sikerült,külön öröm hogy rákerült a korongra.

10/9

TÁMADÁS A KRULL BOLYGÓ ELLEN:

Utoljára még videón találkoztam a Krull-al,ideje volt feleleveníteni az emlékeket.Korához képest ez egy meglepően jól kidolgozott és kivitelezett mese.Van benne fordulat,harc és varázslat bőséggel.A szereplőgárdából Liam Neeson,Freddie Jones és Francesca Annis (igaz neki inkább cameoszerep jutott) felbukkanását pedig külön díjaztam. :)

A DVD kiadás pazar,szép animált menü,egy nagyon jó ,informatív werkfilm és egy szépen felújított kép fogadott.

Ezzel a DVD-vel egy újabb hiánypótló klasszikus kerülhetett fel a polcomra.

10/9
0
2010. február 18., csütörtök 1:09
Na végre megnéztem a Münchausen báró kalandjait. A filmet Terry Gilliam rendezte és míly meglepő Münchausen báróról szól aki egy létező történelmi figura volt [Karl Friedrich Hieronymus, Freiherr von Münchhausen (11 May 1720 – 22 February 1797)]. A törökök ellen harcolt sokat de történeteit kiszínezte olyanokkal, hogy járt a holdon, a saját hajánál húzta ki magát egy mocsárból vagy éppen meglovagolt egy ágyúgolyót. Történeteit német írók gyűjtötték később össze (legalább is a wikin ez van).

A karakterből látszik, hogy tökéletes alapanyag egy Gilliam filmhez. És az is. A film egy Gilliamasen örült és látványos hullám vasút, angolos humorral és nagyon erős színészi játékkal (John Neville nagyon jó főszereplőként, az ex-monty python Eric Idle is, a mellékszereplők közül sem lehet pnasaz senkire, közülük Robin Williams a legjobb, Uman Thurman meg bájosan szép) megspékelve. Struktúrájában olyan leginkább mint Gilliam korábbi filmje az Időbanditák, de annál sokkalta jobb. Illetve még a Dr. Parnaszusra hasonlít (Mesék kontra elvakult racionalitás)

Nyugodtan ajánlom bárkinek aki kicsit is vevő az elvontabb fantasykra. A filmet rengeteg díjra jelölték (köztük 4 oscar) főleg a látványáért, de sajnos nem nagyon nyert.

Remélem Gilliam új filmje - Aki megölte Don Quiote-t is hasonló lesz.
0
2010. február 17., szerda 12:52
0
2010. február 17., szerda 12:46
A Piros X kalandjai?:)
0
2010. február 17., szerda 12:39
0
2010. február 17., szerda 12:38
tegnap csak a feléig jutottam, de ma befejezem, mert most kezd el izgi lenni.
Gondolom megtörtént esemény, de nagyon hihetetlen.

0
2010. február 16., kedd 10:12
FleshEater - The Revenge of the Living Dead/Zombie Nosh (1988)

Én akartam látni, megérdemeltem. Ha ismerős ez a fószer itt fönn, az nem véletlen - Bill Hinzman harapott először az első Romero-élőhalottfilmben, húsz évvel később pedig úgy gondolta, ideje újra felölteni a maszkot (bekenni a pofánkat egy kicsit), rendezni és megintcsak harapni.
Ennél lejjebb már tényleg nincs, ezt éreztem mindvégig a "film" láttán, egyértelműen nézőellenes, rettenetes csinálmány.

Konklúzió: Az amerikai Media Blasters/Shriek Show által forgalmazott The Zombie Pack vol. 1. számomra igen szórakoztató és kedvelhető zombifilmekből áll (Zombi 3, After Death, Killing Birds), de a második pakk (The Zombie Pack vol. 2.) inkább csak megszállott gyűjtőknek való, a fenti valami és a szintén iszonyatos Burial Ground mellett egyedül a Zombie Holocaust nézhető, de azt szerencsére az UltraFilm kiadta nálunk. Jut eszembe, ez utóbbi nem is volt rossz, de valamiért zavarnak a kannibálfilmek, sokkal jobban esett volna, ha ennél csak zombulás van. :)
Hiába, idegesít a minden kannibálfilmben látható végeláthatatlan eszegetés, amikor a karakterek kis ágyékkötőben bambulnak maguk elé és falatoznak. :)
0
2010. február 15., hétfő 20:02
Őt kis is felejtettem.

TIGRIS ÉS SÁRKÁNY:

Első megtekintéskor a "repkedős" jelenetekekel nem voltam kibékülve,de ez azóta megváltozott.

Minden téren magával ragadó keleti utazás és egyben Chow Yun-Fat egyik legjobb filmje.

A Gésa lányok (Ziyi Zhang,Michelle Yeoh) itt is feltűnnek.A legjobb harcjelenetek egyike is nekik jutott.

10/10

Lassan visszakanyarodok nyugat felé eme kis kitérő után.Bár ennyi jó filmet látva szívesen maradnék még egy jó darabig. :)
0
2010. február 15., hétfő 19:43
EGY GÉSA EMLÉKIRATAI:

Rob Marshall rendező csodás utazása keletre a titokzatos Gésák világába kalauzol minket.Csodálatosan szép film szerelemről,elfojtott vágyakról és a Gésák szigorú szabályai szerinti életről.A szépséges Ziyi Zhang simét csodálatos alakítást nyújt.Ken Watanabe,Michelle Yeoh és a gyönyörű Gong Li pedig szintén remek karakterszerepeket kaptak.

Ezt a filmet csak szeretni lehet. :)

10/10

REPÜLŐ TŐRÖK KLÁNJA:

Az általam nagyon gyengének tartott Hős c. film rendezőjének ezen produkciója egyszerűen hibátlan.Három remek színész (Andy Lau,Ziyi Zhang,Takeshi Kaneshiro),csodás zenei betétek és fantasztikus fényképezéssel/koreográfiával teli kosztümös mozi.

Így sokadjára is még mindíg lenyűgöző.

10/10
0
2010. február 15., hétfő 15:47
igen, csak éppen negatív irányba emeli! :(
0
2010. február 15., hétfő 12:13
Egyettértünk :)
0
2010. február 15., hétfő 12:11
Mi bajod a Szomszédokkal? :D
A legjobb sorozat! :D:D