FleshEater - The Revenge of the Living Dead/Zombie Nosh (1988)

Én akartam látni, megérdemeltem. Ha ismerős ez a fószer itt fönn, az nem véletlen - Bill Hinzman harapott először az első Romero-élőhalottfilmben, húsz évvel később pedig úgy gondolta, ideje újra felölteni a maszkot (bekenni a pofánkat egy kicsit), rendezni és megintcsak harapni.
Ennél lejjebb már tényleg nincs, ezt éreztem mindvégig a "film" láttán, egyértelműen nézőellenes, rettenetes csinálmány.
Konklúzió: Az amerikai Media Blasters/Shriek Show által forgalmazott The Zombie Pack vol. 1. számomra igen szórakoztató és kedvelhető zombifilmekből áll (Zombi 3, After Death, Killing Birds), de a második pakk (The Zombie Pack vol. 2.) inkább csak megszállott gyűjtőknek való, a fenti valami és a szintén iszonyatos Burial Ground mellett egyedül a Zombie Holocaust nézhető, de azt szerencsére az UltraFilm kiadta nálunk. Jut eszembe, ez utóbbi nem is volt rossz, de valamiért zavarnak a kannibálfilmek, sokkal jobban esett volna, ha ennél csak zombulás van. :)
Hiába, idegesít a minden kannibálfilmben látható végeláthatatlan eszegetés, amikor a karakterek kis ágyékkötőben bambulnak maguk elé és falatoznak. :)