Keresés

Ki mit néz most?

2010. február 8., hétfő 11:50
Ja, az utolsó mondat így akart kinézni:
Megan, engem meg(v)ettél! :D
0
2010. február 8., hétfő 11:49
Remélem a személyesre, érte még egy los angeles-i repcsijegyre is beruháznék! :D:D
0
2010. február 8., hétfő 11:38
"Ő fogja eladnia filmet"
- ez csak a személyes átvételre érvényes, vagy a futáros szállításra is? :)
0
2010. február 8., hétfő 11:35
Jennifer s Body (a.k.a Megan s Body:))

Na ez a film, ami tényleg Miss Rókára van kihegyezve! :) Egyébként a maga bugyuta módján még szórakoztató is, elég véres, egyébként semmi extra, ja de: Megan! :D Ő fogja eladnia  filmet, és ezt szerintem a készítők is így gondolták! :) Jól áll a szájában az "anyag"! :D:D
Megan, engem megvettél! :D
0
2010. február 8., hétfő 11:26
Jennifer s Body (a.k.a Megan s Body :))

No hát ez a film tényleg Miss Rókára van kihegyezve! :)
Nekem tetszett a maga kis butyuta sztorijával. Jó zenék, pörgős történet, elég véres gyilkosságok. Semmi extra, vagyis de: Megan.... ezt a filmet vele fogják eladni, és nem is kis sikerrel véleményem szerint! :D
0
2010. február 7., vasárnap 19:52
The Blind Side

Oscar-pótlásom következő "epizódja" ez a dráma-sportfilm....
Nekem nagyon bejött, mivel imádom az amerikai focit (holott a film maga nem erről szól!), Sandra Bullock végre újra komoly szerepben bizonyíthatja, hogy nem csak egy "husi", persze a filma szokásos happy en amcsi módra, de itt ez is simán belefér! Remek mozi, de Oscart nem fog kapni, az tuti! Bár Sandy-nek szurkolok!
0
2010. február 7., vasárnap 15:24
Nem,még csak a 3. résznél tart.
0
2010. február 7., vasárnap 12:56
Tegnap esti illetve ma reggeli.Szolidaritásból persze,ne csak  creeper kapja az ívet,hogy sok horrort néz. :)

FRITT VILT aka COLD PREY(2006):

Norvég kellően hangulatos horrorfilm a Tudom mit tettél tavaly nyáron,Péntek 13 és a többi hasonló film nyomdokain.Öt szereplő vs jégcsákányos gyilkos,mindez egy elhagyatott motelben.Jó kis film,minden a helyén van benne,van némi vér is,de túlzásba nincs véve.

Korrekt munka.

FRITT VILT II. aka COLD PREY II. (2008)

Folytatás,ami pár nappal az első rész után játszódik.Van visszatérő szereplő is,a helyszín ezúttal egy kórház.Itt már több szereplőnk is van,a 2. rész véresebb,ugyanakkor kiszámíthatóbb mint az elődfilm volt.Összességében így sem volt rossz.

Idén jön a 3. rész.várjuk. :)

THE RESURRECTED - A Feltámasztott (1992):

Régi szép narrátoros idők...:)

Újranézve ezt a produkciót ,még mindíg igen tetszetős darab.Alapjául egy bizonyos Lovecraft novella szolgált.A rendező pedig Dan O Bannon,akinek neve nem ismeretlen az Alien rajongók előtt. :)

A sztori elég jó.Egy tudós az örök élet titkát keresi ,mindeféle borzalmas kísérleteket folytat ,persze szörnyek ,katakombák és minden más kellék megtalálható benne,ami Lovecraft világában csak előfordulhat.

SPOILER:

A tudós szerepére remek választás volt Chris Sarandon.Aranyos a kis monológja a film végén a vigyorgóban. :)

SPOILER OFF

Másodszori megtekintésre is,jópár év kihagyás után szerintem még mindíg egy nagyon hangulatos horrorfilm.

Egyenlőre horrorfilmek terén ennyi,lassan vissza is kanyarodok kelet felé. :)
0
2010. február 7., vasárnap 12:26
KIváló választás! Nemrégiben megszereztem a film eredetijét, a Dajkamesék hölgyekneket (elég viseltes vhs-ről mentett kópia), kiváncsi vagyok, melyik a jobb.
0
2010. február 7., vasárnap 11:56
Ma már csak egy Steve Martin film jön dvd-ről, amit most a szokásaimtól eltérően szinkronnal nézek meg.(úgyis annyiszor láttam már eredeti nyelven)A legnagyobb kedvencem a "Dirty Rotten Scoundrels".
(Ezt még a Super Bowl közvetítés kezdete előtt kell megtennem.)
0
2010. február 7., vasárnap 11:31
Persze, minden műfajból vannak kedvenceim, de a horror műfaja az első helyen áll (már 12 éves korom óta). Ha tavaly november végéig visszanézegetsz ebben a topicban, biztos találsz egy-két címet, amiben nincs (olyan sok) erőszak. :)
0
2010. február 7., vasárnap 11:28
6354.hozzászólás
0
2010. február 7., vasárnap 11:26
creeper! horroron kívül néha mást is nézel? :)

nem kötekedés képpen kérdezem csak kíváncsi vagyok! :)
0
2010. február 7., vasárnap 11:25
Shadow of the Vampire (A vámpír árnyéka, 2000)

Ez egy nagyon jó film volt! Arra emlékeztem, hogy különleges hangvételű, rendhagyó tartalmú moziról van szó, ezért annak idején örömmel vásároltam meg videón, azt azonban nem gondoltam volna, hogy így fogom élvezni! Hiába, egy történet- és párbeszédalapú film sokkal hamarabb levesz a lábamról, mint egy olyan, mely csak a látványra gyúr (ebből kitalálható, hogy aki fröcskölős vámpírhorrort vár, az ne itt keresse). John Malkovich jelenlététől soha nem vagyok különösebben oda, ehhez képest mindig nagyon élvezem, amikor játszik, de természetesen a címszerepben látható Willem Dafoe sem piskóta, még Catherine McCormack kisebb szereplése is igazolja, hogy csodás színészek segítségével válik hitelessé a korabeli legenda.
Hátborzongatóan hatásos a film alapötlete, ehhez igazodván nem is válhat valami csatakos őrületté, de ez egyáltalán nem baj, sőt. Megfontolt tempója, nagyszerű filmzenéje egy klasszikus hangulatú művet eredményezett, melyet még sokszor fogok élvezni és értékelni.

A sokat és sokszor dicsért Hellraiser-kocka mellett/előtt ismételten köszönet illeti meg a Navigátor Filmet a tartalmas és kivitelében is fantasztikus kiadásért, az előrendelő vásárlóknak pedig azért, hogy örömmel adtak 6990 Ft-ot e megismételhetetlen termékért.
0
2010. február 7., vasárnap 11:15
Hát igen, Hitchcock az 1950-es években különösen jó passzban volt.
0
2010. február 7., vasárnap 11:08
North by Northwest (Észak-északnyugat, 1959)

Ez egy nagy jó film volt! Hitchcock egyik legjobb filmje idáig kimaradt, de értékeiből, élvezhetőségéből semmit nem vesztett az elmúlt ötven év alatt. Kiválóak a színészek, a játékidő maximum papíron hosszabb az átlagosnál, a történet és annak a vezetése fantasztikus, kiemelve a sokat ismételt klisékerülő szegmenseket.
0
2010. február 7., vasárnap 10:56
A legjobb rész az, amikor a filmben először és utoljára leveszi a napszemüvegét, hogy minél hihetőbben kamuzzon és vegye le a lábáról Carrie Fishert, aki miután a karjaiban ellágyul, úgy dobja a földre, akárcsak De Vito az Ikrekben a titkárnőtől kapott ajándékot a szemetesbe. :)
most posts by TM
0
2010. február 7., vasárnap 10:29
RTL Klub, Garfield, nagyon szerettem azt a rajzfilmet, kár h nem adják ki újra itthon dvd-n :(
0
2010. február 7., vasárnap 10:19
Tegnap megnéztem a "The Blues Brothers" című filmet és rájöttem, hogy nem kedvelem John Belushi-t.Már az Animal House újranézésénél is ezt éreztem.Kisebb koromban, amikor először láttam ezeket a filmeket videokazettán még imádtam az ökörködéseit, de most már alig tudtam elviselni.Rengeteg ilyen élményem van, amit mostanában már nem tudnék megnézni, de 8-10 évesen kétszer egymás után is ment volna a lejátszóba.(pl:Bill és Ted sorozat,Goldie Hawn filmek,Bud Spencer-Terence Hill filmek,egy-két kivételt leszámítva)
Ettől függetlenül a B.B. film még mindig remek...most már több híres embert ismerek fel és ez külön plusz pontnak számít.Nem értékeltem az apró részleteket korábban.Ez a John Landis film kiállta az idő próbáját...
0
2010. február 7., vasárnap 3:10
Hozzátenném, én kaptam az első Talking lemezt :-) , és mindhárom Alkonyat könyvet kiolvastam. Nálam a Eclipse a nyerő, talán a humora miatt...
Roppant kíváncsi leszek a filmre, de szerintem elcseszik mint általában az összes folytatást... pénzszagú a vállalkozás...
0
2010. február 7., vasárnap 0:43
Oké, megyek oda.
0
2010. február 7., vasárnap 0:40
Köszi a linket, de úgy látom hogy itt a bakelitet árulják, az meg megvan.
0
2010. február 7., vasárnap 0:39
megvárom azt a verziót amikor képekkel is lesz illusztrálva az a felirat! :) 6 hónap csak!
0
2010. február 7., vasárnap 0:35
Na, egészen kedvet kaptam ahhoz, hogy újra megnézzem ezt a filmet.
0
2010. február 7., vasárnap 0:31
Valószínűleg tőlem mint bootleg kiadványt. De szerintem térjünk át a chattopikba, mielőtt (teljes joggal) beszólnak nekünk, hogy nem jó helyen beszélgetünk.
0