Keresés

Ki mit néz most?

2010. február 1., hétfő 12:20
Sorority Row (2009)

Nem mondom, hogy rossz volt, de olyan nagyon jónak sem mondanám!
Közepesénél picit jobb horror, a csajok jók benne, a zene is tetszett, elég pofás gyilkosságok vannak... csak hát ugyi a sztori elég elcsépelt. Ettől függetlenül még lehet, hogy előveszem, vagy ha majd olcsón adják, beszerzem!
0
2010. február 1., hétfő 10:21
bocsánat.... befejeztem
0
2010. február 1., hétfő 10:17
Tegnap befejezt ezt az időszakot is, és remélem nem mostanában tervezi Dylan lebonyolítani az adott évtizedre vonatkozó szavazásokat, mert nagy bajban lennék.
Egy Szextúrát is lezavartam utána, mert a múltkor kimaradt sajnos.:)Igazuk volt, az ajánlóknak, ez tényleg élvezetes volt.
0
2010. február 1., hétfő 9:47
Azért a Cashback és  Bridget Jones két  külön kategória, bár nekem speciel a maga nemében mindkettő az élmezőnyben van.
0
2010. február 1., hétfő 1:24
Életemben először megtekintettem a Bridget Jones naplóját.
Nos, nem rossz, nem rossz. Jók a betétdalok, utálom Hugh Grantet, Colin Firth sem a kedvencem, ellenben Renée Zellweger több mint jól néz ki a filmben, hogy a bánatban tud olyan csontkollekció lenni amúgy? :-o
Jók a poénok; a történet tálalása különleges ebben a filmben, mert természetesen a fordulatok nem túl eredetiek. Szóval tényleg oké a film, semmi baj nincs vele.
Bár azt azért megjegyzem, a kategóriában nálam akkor is a Cashback a nyerő (még ha nem is láttam túl sok romantikus vagy "romantikus" filmet).
0
2010. február 1., hétfő 1:12
A mai (immáron tegnapi) hármasfogat (SPOILER-t tartalmaz helyenként):

Tropic Thunder

Érett már az újranézés, harmadjára is sikerült szétröhögni az agyamat, a hidrogén-peroxidos rész hatalmas... :)))

P. S. I Love You

Hogyhogy eddig nem volt ehhez a filmhez szerencsém? Kár lett volna érte. Igaz, a DVD kissé hibásra sikeredett sajnos, de a cserét intézem, amíg lehet (SPI film lévén, kifutó darab)...

Groundhog Day

Karácsonykor láttam először, de nem igazán tudtam élvezni, mert valami bujkált bennem, másnapra le is betegedtem, így ma újra betettem. Zseniális egy film, főleg a különböző halálnemek. :D

SPOILER OFF
0
2010. február 1., hétfő 1:10
Most néztem meg a youtube-on a Letört bimbókat (Broken Blossoms). Jó volt:)
0
2010. február 1., hétfő 0:50
Na ma újra meg néztem a JCVD-t.

Nagyon jó film,már már zseniális. Sose voltam nagy Van Damme fan (persze a Véres Játékot kölyökkoromban én is szerettem, meg a Universal Soldiert de az meg Doplhi miatt jó ), de ez a film már első nézésnél is nagyon bejött. Egyszerűen úgy jó ahogy van, dráma, humor, hihetetlen mire volt képes egy föleg rövidfilmes, nem túl ismert rendező egy "kiégett" akció sztárral. A monológ a közepén, zseniális.

Ez a film Jean Claude arany polgára. Ajánlom mindenkinek, annak is aki nem szereti a színészt, egy kicsit biztos megváltozik a véleménye róla.

Kár, hogy a többség nem emiatt a film miatt fog rá emlékezni.

Ezt a filmet és az ehhez hasonlókat többre tartom mint pl.: az Avatart (nem akarok flame harcot indítani, hisz az Avatar is tetszett sőt a tavalyi év egyik legnagyobb mozi élménye volt nekem).
0
2010. február 1., hétfő 0:32
Letaglózott ez az ajánló... Köszi. Dr. James Hetfield... :-))))
Akkor nem ellenkezem. Bár eddig elég nyűgös nézni, mert ugyebár szellemek nincsenek. :-) De a 24 akkor is előbb hatott = ott már 4 rész után beszippantott a dolog, itt meg nyolc után még nincs hatása. Amúgy baki: az első részben az egyik kazettára Metallica volt írva, amit betettek a magnóba, aztán meg megszólalt az AC/DC..
0
2010. február 1., hétfő 0:25
LESZ. Ne is ellenkezz. :) Kérdés, honnan tudod beszerezni a folytatást...
Feleségem, akitől aztán a legtávolabbra áll ez a műfaj egy hónap alatt nézte velem végig a 4 és fél évadnyi Supernaturalt. Remek sorozat, jól rá lehet érezni a két testvér seveled se nélküled stílusára. Annyi filmes utalás van (vagy lesz) az epizódokban, hogy nem győzöd beazonosítani. Külön mappát lehet nyitni azokból a kamunevekből, melyeket FBI ügynökökként használnak (Jekyll-Hyde, Page-Plant, Ford-Hamill, Billy Gibbons-Frank Beard) de van, hogy Simmons atya és Frehley atya-ként tűnnek fel, vagy Dr. James Hefieldként. Ezek az álnevek ugyanolyan védjegyei a sorozatnak, mint a dögös zenék, élen az AC/DC-vel. A film azokat az előadókat favorizálja, akiknek a számait a srácok faterja kazettán hallgatta démonhajkurászás közben, s meg kell hagyni qrva jó ízlése van, már ez egy jó indok a nézéshez. Nem kell aggódni, ha nem most alakul ki a függőség az elején, a 24 is később hat, nem az első részeknél. Spoiler nélkül nehéz beszélni a folytatásokról, elég annyi, hogy a sorozat kiindulópontjaként látható gyilkosságok csupán csepp a tengerben, s az egész köré egy olyan szövevényes, agyas történetet húztak fel az írók, amiben Lucifertől Istenig mindenki megkapja a magáét, s a kezdeti kis rémkoppantgatózásból egy-két meghalás és egyéb baljós esemény után nincs megállás a végítéletig. De közben folytonos kikacsintgatások vannak például az Idétlen időkigre, vagy a Vissza a jövőbenre, de van tribjute-epizód a Universal szörnyklasszikusairól is, szóval minden, mi szem szájnak és beszarásnak ingere. Már csak egy erősebb kiadási tempó kellene, hogy mire jövő tavasszal lezárul minden a hatodik évaddal (már persze ha eléggé sikeres lesz az 5. és zöld lámpát kap jövőre is), addigra kapjon észbe a kiadó, s igyekezzen minél többet faragni a mostani hátrányából. Akkor aztán majd győzheted hajtogatni, hogy
KOSÁRBA!
:-)
most posts by TM
0
2010. február 1., hétfő 0:12
Légyszi aki esetleg látta a Halál 1000 arca 3. és 4. részét az írjon pár szót róluk!Érdemes beszerezni őket?Én csak az első kettőt láttam!Annyit tudok,hogy a színvonal folyamatosan romlik.Persze lehet,hogy ettől még élvezhetőek.
0
2010. január 31., vasárnap 22:59
Nem tudom, az évad végére lesz-e még kedvem majd nekiállni az új évadnak. Én szeretem a falat kaparni, nincs is annál jobb, mint karikás szemmel kelni egy 24 évad éjszakába nyúló epizódjai után... :-)
0
2010. január 31., vasárnap 22:48
Ahhoz képest, hogy mi volt az 1. évadban a főszál és hogy mi most... szerintem mindenképpen előrelépés. Ez a sorozat évadról évadra jobb lett. Persze voltak néha picit gyengébb részek, de összességében nézve én mindig várom az új részeket, de szerencsére nem úgy, hogy a falat kaparjam. Oké, az 5. évad 10. része után egy kicsit sajnáltam, hogy szünet lesz :D
0
2010. január 31., vasárnap 22:37
Háát... Én is most nézem az Odaátot. Azt nem mondom, hogy nézhetetlen, de nem várom az epizódok vége után a következő részt. Ezek ketten csak autóznak az USA-ban, beleolvasnak az internetbe, vagy az újságba, mindenféle baromsággal szembeszállnak (mármint kísértetek, szellemek, démonok), aztán 40 percen belül megoldják. Mindig, mindenhova bejutnak, mindenhol dögös csajokkal találkoznak. Kohézió nulla a részek között. 22 x 40 perc Ghostbusters, egy Columbóval vegyítve.

Hangulatilag rendben van, az egyes részek még talán izgalmasak is. Baromi jó a zene , rock, metál van bőven, néhány megmosolyogtató démontól eltekintve élvezhető. De valahogy sorozatként nem áll össze az egész.
0
2010. január 31., vasárnap 22:36
Na a zombik, azok egész mások! :))) Őket szeretem!
0
2010. január 31., vasárnap 22:32
De a zombik már bejönnek, hála nekem! :D:D:D
0
2010. január 31., vasárnap 22:31
Frequency (2000)

Ezt kis híján Renny Harlin rendezésében, majdnem Stallonéval láthattuk!
De Stallone túl sokat kért, aztán végül le is lett lőve a dolog három évre.
A New Line Cinema logó zenéjét pedig a producer Robert Shaye mellett Michael Kamen szerezte.

No ez az, amit mind nem tudtam. Mai fejjel már zavaróbb, hogy a film iszonyatos marhaságok tömkelegére épül, sőt, újabbakat hoz elő minden percben, de ez már csak így működik az időutazásról, időfelcserélődésről, vagy épp csak párhuzamos idősíkokról szóló filmekben (ugye? Ház a tónál, Megérzés) - szerintem e témában gyakorlatilag lehetetlen olyat készíteni, mely rövid idő után ne lenne komplett módon életidegen.
Viszont a film nagyon szerethető, kedves mese egy izgalmas sorozatgyilkos-szállal, feszes cselekménnyel és érzelmes töltelékkel. A korong sokszor használatos itthon, mert ez a film Anya egyik kedvence, bár hogy szó is érje a ház elejét, a Kinowelt-lemez hangkeverése rettenetes hibát követett el: hihetetlen módon alulvezérelte a centert, így muszáj adni ezen egy csatornának egy kis kakaót, hogy hallani lehessen a beszédhangokat (aki viszont 2.1-ben, 2.0-ban, 1.0-ban élvezné, az alig érti a beszédet a sok robajban), mert a többi csatorna bizony harsog és dübörög. Remélem, az FHE-kiadás már nem hordozza magában e tulajdonságot.
0
2010. január 31., vasárnap 22:21
Tehát inkább a horrorba hajlik, mint sci-fi-be. A helyzet az, hogy ez a különböző lények, démonok, szörnyek, szitu annyira nem jön be, persze attól még lehet jó is a sorozat.
0
2010. január 31., vasárnap 22:13
"Letudtam a Fűrész-sorozatot..."

Nagyon nem szeretném, ha megúsznád ennyivel. :)
Szóval az egyik Fűrész-film topicjában fejtsd ki kérlek rövid véleményed a látottakról, de persze nem bánom egyáltalán, ha többmonitornyi lesz. :)
0
2010. január 31., vasárnap 22:13
Ja és műfajilag a részek vegyesek:egyaránt vannak benne misztikus és horror elemek is!
0
2010. január 31., vasárnap 22:08
Szia Dylan!
Én tavaly decemberben daráltam le az Odaátot és a kedvenc sorozatom lett!
Az alapszitu az első évadban az,hogy a srácok eltűnt apjuk és az anyjukat megölő démon után nyomoznak!Vannak külön álló( stand alone) és főszálas részek.
Nem tudom pontosan de a 22 részes első évadból olyan 7 rész foglalkozott a főszállal.Persze a külön álló részek végén is haladt  néha a fősztrori.
Rengeteg féle teremtménnyel találkoznak a fiúk útjuk során:Szellemek,boszorkányok,démonok,hús-vér szörnyetegek,vámpírok,csak néhány példa a sok közül!
Hihetetlen,hogy az ötödik évadra hova feljődőtt ez a sorozat!
A dögös rockzenékből mostanra kevesebb lett de a régebbi évadokban van bőven!Érdemes beszerezni az évadok filmzenéit is.
0
2010. január 31., vasárnap 21:47
A héten több filmes esemény is ért. Itt van mindjárt A látogató, aztán fájdalmas búcsút vettem Nouviontól és a francia ellenállóktól, meg a tökelütött náciktól merthogy végére értem a Halló, halló!-nak. Letudtam a Fűrész-sorozatot, megismerkedtem a Twilight-hisztériával, bekóstoltam egy teleplay Ludlumot, Hádész faktor címmel, hagytam, hogy becsokiztasson Antal Nimród az Elhagyott szobával, s újra látogattam Pandorát (dzsékszuli mindenkit üdvözöl. Hogy színesebb legyen a kép, közben begyűjtöttem a klubpublising Bergmanokat Menzeleket, s az extralemezes Gettómilliomost, amit ugyebár nem is kedvelek, de Oscaros és később hátha, szereztem nem kapható Szerelem utolsó vériget és a Jamamurának köszönhetően kedvenc Stephen Chow eddig hiányzó filmjét a CJ7-et. Szóval zajlott az élet, jól elvoltam. :)
most posts by TM
0
2010. január 31., vasárnap 21:01
Hamarosan Grammy :)
Grammy online tv
0
2010. január 31., vasárnap 21:00
Én is gondolkozom, hogy nekiálljak két sci-fi sorozatnak. Az egyik a Fringe, annak azért mert Abrams-nek köze van hozzá, meg a dvdextrán az X-aktákhoz hasonlították, a másik meg az Odaát, de erről nem sokat tudok. Mi az alapszitu? Sci-fi ez? Vagy horror? Vagy misztikus? Ilyen, mindig egyre nagyobb a rejtélyt, vagy minden epizód különálló?
0
2010. január 31., vasárnap 19:57
Egyébként az Odaát olyan, mintha minden héten kapnál 40 perces horrorkisfilmeket, amelyek viccesek is, annyira azért nem félelmetesek és stílusosak :) Démont irtani művészet :D
0