24 - Hatodik évad (SPIOLERES)

Két hólapátolás közben és AVATAR 3D helyett letudtam egy adósságomat magammal szemben, befejeztem Jack Bauer 6. napját.
Nem volt rossz, sőt talán a legpörgősebb az eddigi évadok közül, viszont itt lóg ki a lóláb a leginkább. Azért eddig úgy ahogy, de még hihetőek voltak a korábbi napok történései, de itt már kimerítik ezt a fogalmat. Ennyiszer szerintem Albert Einstein sem használta az atom vagy az atombomba kifejezést mint ebben az évadban szereplő emberek! Olyan sok mindenki szerepel már és kap kiemelt figyelmet, hogy az ember csak forgolódik ki hol is van, mikor, melyik oldalon, ki kit szeret, él, hal vagy támad fel éppen meg. Csak úgy jönnek mennek a karakterek mintha egy Kínai mágnesvasúton ülnénk és az utasok meg fel-le szállnának 300 km/h-ás sebességnél. Az külön furcsa volt, hogy a terroristákat még a 24. óra előtt lekapcsolták és máris egy újabb főellenel kellett Jacknek szembe néznie. Nem volt rossz húzás, mert a terrorista szótól is kezdtem már hányingert kapni nem különben attól, hogy nem bírták volna megnevezni azt a közel-keleti országot amit még kamu-atommal is megfenyegettek hanem csak úgy "Fayed országának" hívnak. Ki is találhattak volna egy fiktív országnevet, tök mindegy, de ez így nekem nem tetszett. A kínaiakkal történő üzleteléses, cserebere-fogadom többet vissza nem adom dolog, is már kicsit uncsi lett a végére, az utolsó részt pedig elég összecsapottnak éreztem. Nem biztos az, hogy Jack apuci nem húzott el a csónakkal sérülten a vezérlő panellel a zsebében.
Összességében nem volt rossz, Sőt élveztem is minden percét és tetszett is, de szerintem ez volt a leggyengébb évad az első hat évadból.
Most csinálok egy kis helyet a 7.-nek és ledarálom azt is! A 8.-at nem kívánom követni majd csak ha vége van! Én nem vagyok annyira türelmes, hogy heteket várjak egy ilyen fordulatos sorozatra. :) Már a Doktor House-tól idegrohamot kapok ha véletlenül két hét marad ki két rész között!
10/7,5