Keresés

Ki mit néz most?

2010. január 31., vasárnap 19:56
Elvileg idén fejezik be a sorozatot. 5. évaddal ér véget a főszál az ígéretek szerint. Engem elkapott a gépszíj vele, de szerencsére olyan a sorozat, hogy tudok várni rá 1-1 hetet bőven. Iszonyat hangulatos, jó zenékkel, jópofa dolgokkal. Pl. múlt héten a Pudding-jeleneten szakadtam a röhögéstől :D Szóval mindenképpen ajánlom én is. Nagy Prison Break fan voltam, aztán vége lett annak a sorozatnak is, de az Odaátot már most jobban szeretem, mint anno a PB-t :) Pedig eleinte én is ódzkodtam tőle, mikor még az rtl-en vetítették.
0
2010. január 31., vasárnap 19:49
na az állkapcsos részen én jót röhögtem! :)

az odaátot már annyian ajánlották hogy már el kellene azt is nézni, de félek hogy ha elkap a gépszíj akkor egy hét alatt végignézem! :)
0
2010. január 31., vasárnap 19:44
A macskás rész egészen Hitchcock-i megoldás :) Komolyan mondom, majdnem meghaltam ezen a jeleneten :D A film fő pozitívuma egyébként az volt számunkra, hogy ahhoz képest annyira azért nem volt véres és elég ijesztgetősre sikerült. Lehetett rajta parázni és még vicces is volt. Na meg volt 1-2 undormány is, de ennyi belefért :) (SPOILER Pl. öreglány rácuppan az álkapcsára)
0
2010. január 31., vasárnap 19:10
A moziváltozatban sokkal diszkrétebben oldották meg a macska-kérdést. :)
Örülök, hogy tetszett!
0
2010. január 31., vasárnap 19:09
Én valahogy ugyanígy vagyok az Odaáttal, mint te House-szal.
0
2010. január 31., vasárnap 19:06

Alien 1-2.
Az első rész baromi jó, a másodikban már több szörny van :D Nekem eddig bejön mindkettő. Majd folytatjuk a másik két résszel. Eddig egy jól sikerült filmsorozatnak tűnik. Egyelőre a mozis verziókat néztük meg, de majd megnézzük rendezőiben is.
1. rész 10/10 - nagy kedvenc lesz ez is :)
2. rész 10/9 - a fegyverek hangja miatt, egy picit ront az élményen.

Pokolba taszítva
Egyszerűen zseniális ez a film :D Barátnőmmel megnéztük, a macskánál nem bírt odanézni :D (Neki is van 3 cicája.) :DDDD
10/10
0
2010. január 31., vasárnap 17:05
Perfect Blue (1998)

Aranyos mese, eszelős thriller.

És egyben az első, nem sci-fi műfajú anime, melyhez szerencsém volt - mintha csak egy szépen megrajzolt képeskönyv elevenedne meg, és válna olyan őrületté, mely rövid játékideje ellenére messze hátrahagyja a jópofi kezdést. A történéseket még nem sikerült teljes mértékben kibogozni, de sebaj, itt nemcsak a látvány kidolgozott, maga a forgatókönyv is remekül működik.
0
2010. január 31., vasárnap 16:56
*komolyabb
0
2010. január 31., vasárnap 16:55
Non si sevizia un paperino/Don´t Torture a Duckling (1972)

Ez az a film, amit elsősorban nem a történet miatt élveztem - egyszerűen jólesett elmélázni a remek fényképezés, a korabeli tájak, házak, díszletek keltette hangulatban, meg aztán Ortolani zenéje is minőségi, és a film témája, hangvétele sokkal komolyabbak a rendező későbbi olcsó (de természetesen számomra igazi kedvenc) zombi- és rémfilmjeinél. Persze egyáltalán nem szégyenkezhet a forgatókönyv sem, amellett, ha megemlítem, hogy számomra nagyon kevés, többévtizedes olasz krimi okozott nagy meglepetést a végén, no nem azért, mintha rendre kitaláltam volna a tettes kilétét, inkább soha nem hatott rám megfelelően az ilyesféle pillanat.
Egy kivételt persze tudok: a Profondo Rosso/Deep Red fináléja fantasztikus volt, de az sem a gyilkos személye miatt, hanem a lelepleződés mikéntjének nagyszerű ötletét látva.

A Fulci-Duckling filmről bővebben a Filmes eszmefuttatások topicban (#377) olvasható fieldtől egy nagyszerű elemzés, a szerzőnek pedig ezúton üzenem: van igény hasonlóra!
0
2010. január 31., vasárnap 16:27
24 - Hatodik évad (SPIOLERES)

Két hólapátolás közben és AVATAR 3D helyett letudtam egy adósságomat magammal szemben, befejeztem Jack Bauer 6. napját.
Nem volt rossz, sőt talán a legpörgősebb az eddigi évadok közül, viszont itt lóg ki a lóláb a leginkább. Azért eddig úgy ahogy, de még hihetőek voltak a korábbi napok történései, de itt már kimerítik ezt a fogalmat. Ennyiszer szerintem Albert Einstein sem használta az atom vagy az atombomba kifejezést mint ebben az évadban szereplő emberek! Olyan sok mindenki szerepel már és kap kiemelt figyelmet, hogy az ember csak forgolódik ki hol is van, mikor, melyik oldalon, ki kit szeret, él, hal vagy támad fel éppen meg. Csak úgy jönnek mennek a karakterek mintha egy Kínai mágnesvasúton ülnénk és az utasok meg fel-le szállnának 300 km/h-ás sebességnél. Az külön furcsa volt, hogy a terroristákat még a 24. óra előtt lekapcsolták és máris egy újabb főellenel kellett Jacknek szembe néznie. Nem volt rossz húzás, mert a terrorista szótól is kezdtem már hányingert kapni nem különben attól, hogy nem bírták volna megnevezni azt a közel-keleti országot amit még kamu-atommal is megfenyegettek hanem csak úgy "Fayed országának" hívnak. Ki is találhattak volna egy fiktív országnevet, tök mindegy, de ez így nekem nem tetszett. A kínaiakkal történő üzleteléses, cserebere-fogadom többet vissza nem adom dolog, is már kicsit uncsi lett a végére, az utolsó részt pedig elég összecsapottnak éreztem. Nem biztos az, hogy Jack apuci nem húzott el a csónakkal sérülten a vezérlő panellel a zsebében.
Összességében nem volt rossz, Sőt élveztem is minden percét és tetszett is, de szerintem ez volt a leggyengébb évad az első hat évadból.
Most csinálok egy kis helyet a 7.-nek és ledarálom azt is! A 8.-at nem kívánom követni majd csak ha vége van! Én nem vagyok annyira türelmes, hogy heteket várjak egy ilyen fordulatos sorozatra. :) Már a Doktor House-tól idegrohamot kapok ha véletlenül két hét marad ki két rész között!

10/7,5
0
2010. január 31., vasárnap 13:09
bocsánat...... tűntek:)
0
2010. január 31., vasárnap 13:09
Befejeződött ez a korszak is.Magasabb fordulatszámon pörgő filmeknek túntek ezek korábban, de imádom még mindig őket.Az Indy-nél nem ez a kedvenc részem, de a Vissza a jövőbe-nnél ez a megunhatatlan rész.A többit nem kedvelem annyira.(Főleg a második epizódot nem.)
0
2010. január 31., vasárnap 12:50
A TelaViv2 csinált új szinkront a 90-es évek végén, én csak azzal láttam...
0
2010. január 31., vasárnap 11:30
Túl a csúcson - /Over The Top/ (1987)

Tegnap éjjel egy olyan filmet sikerült megnéznem újra, amit már 17 éve nem láttam! Egyik volt a kaziknak, amit gyerekkoromban rongyosra néztem. Imádtam. És az a helyzet, hogy még mindig így van! :) Ráadásul az őskori Vicos szinkronnal sikerült megszereznem. Vagy azóta nem is szinkronizálták újra? Nem tudom mennyit játszott közre a nosztalgia faktor. De szerintem ez egy nagyon jó film. Először is: A hangulat: Nagyon jó betétdalok vannak, igazi 80-as éveket idéző. Nagyon szerethető a történet. Stallone a szokásos vesztes karaktert hozza, annyival megspékelve, hogy most a 10 éve elhagyott fiának tiszteletét kell kivívnia. A szkanderos jeleneteket is csak ő tudta ilyen látványosan megoldani. Nagyon jó volt újra látni! 95%  
0
2010. január 31., vasárnap 9:59
Ráadásul a Tru Calling,amellett ,hogy jó is volt még egy rendes lezárást sem kapott. :(

Ott is onnantól lett igazán érdekes a sztori,hogy megjelent a színen Dushku ellenlábasa ,akit Jason Priestley alakított(érdekes volt némileg negatív szerepben látni).
0
2010. január 31., vasárnap 9:06
A 80-asnál még csak félúton járok, de az már világossá vált, hogy a Die Hard az, amit mindenféle gond nélkül bármennyiszer újranézhetek.A két Spielberg filmet hagytam a végére.Egy igazán humoros mozi kellett volna ebbe a 4-es fogatba is, de eddig nem lehet igazán belekötni a választásaitokba.:)Elég jól kiegészítik egymást a filmek, annak ellenére sem unatkoztam, hogy kívülről-belülről ismertem ebből a sorból három filmet.Az "Állj mellém!"-et csak kétszer láttam előtte és nem ugrott be minden elsőre.:)
0
2010. január 30., szombat 23:29
szegény Eliza Dushku-nak akkor ezt a sorozatát is kinyírták! nekem bejön a sorozat, most megy hétfőnként a retken. mondjuk a tru calling is zsír sorozat volt nem is értettem miért hagyták abba szerintem izgalmas volt!
0
2010. január 30., szombat 22:41
Furcsán hangzik, de befejeztem a 70-es éveket.Jókat választottál, bár itt nagyon nem lehetett mellélőni.Maradok Monty Python őrült, ez már biztos!:)
0
2010. január 30., szombat 20:43
Robotzsaru 10/10
Fellini:Országúton 8/10
0
2010. január 30., szombat 19:36
Dollhouse - befejező rész:

Hát ennek is vége.

A 2. évad végére sikerült is elég jól elvarrni a félbemaradt szálakat,a mostani posztapokaliptikus rész meghozta a várva várt "győzelmet",s persze drámában sem volt hiány.Visszatért szinte az összes fontosabb szereplő is,még a két ex-Firefly szereplő Summer Glau és Alan Tudyk is beugrott egy apróbb szerepre.

SPOILER

Alphát fura volt így jófiúként viszontlátni.Hiába 10 év időugrás egy sorozatban csodákat tesz és még egy pszichopata is terelődhet jó útra. :)

SPOILER VÉGE

Szomorú vagyok,mert ebben a sorozatban volt potenciál.Csak sajnos nem volt akkora rajongótábora,hogy további évadokat érhessen meg.

Szép volt jó volt,az szóljon az alkotók mellett,hogy egy elég korrekt lezárással búcsúztak,végre nem egy félkész sorozatot kaptunk.

Azért nekem hiányozni fognak Echoék.
0
2010. január 30., szombat 17:46
Igen ezt megtaláltam, de nekem online élő tv adás kellett volna :(
0
2010. január 30., szombat 17:31
Top Rated "1990s" Titles

The Shawshank Redemption (1994)
Pulp Fiction (1994)
Léon (1994)
Forrest Gump (1994)

Top Rated "1980s" Titles

The Elephant Man (1980)
Once Upon a Time in America (1984)
The Thing (1982)
Brazil (1985)

Top Rated "1970s" Titles

The Godfather (1972)
The Godfather: Part II (1974)
Monty Python and the Holy Grail (1975)
The Sting (1973)

Jelen hangulatom szerint ezeket! :D
0
2010. január 30., szombat 15:50
Szia!

Azt hiszem ez az:

http://www.vh1e.com/article/135593_DEPECHE_MODE_WEEKEND.htm
0
2010. január 30., szombat 14:39
Onlie VH1 Europe linket tudna valaki adni? Rohadtul csak az amerikait találom, de nekem a Europe-kell, mert DM hétvége van és nézni akarnám!
0
2010. január 30., szombat 13:50
én köszönöm, a lebowskit tuti megnézem délután a lista hatására:)
0