Keresés

Ki mit néz most?

2010. január 29., péntek 0:25
A színész van mellőzve.

Mielőtt kötekszel ,LÉGYSZÍVES olvasd már el mit írtam.

Köszönöm.
0
2010. január 29., péntek 0:22
A kibaszott Carnivále, a Vándorcirkusz, és a Remény Rabjai nem annyira mellőzött projektek...
0
2010. január 29., péntek 0:20
http://www.imdb.com/name/nm2814812/

Büszke vagyok, és most nem gizdázok...
0
2010. január 29., péntek 0:20
Clancy Brown nagy arc a Hegylakóban. :)

Jó kis karakterszínész,kissé mellőzve van ,de pár fontos filmben azért feltűnt.

0
2010. január 29., péntek 0:18
Frissítették az IMDB-s honlapom. KIRÁLY! :)
Minden apróbb buziságot feltettek, csak a lényeget nem...:(
0
2010. január 29., péntek 0:11
Én valahogy várom, de csak remélhetjük, hogy nem kefélik el. Igazából a szereposztás érdekelne elsősorban: Lambert, Connery, Brown megismételhetetlenek. Csakúgy, ahogy Arnold a Conanban...
0
2010. január 28., csütörtök 22:47
A harmadiktól sokat ne várj, a második még nézhető. Az első természetesen alapmű...
0
2010. január 28., csütörtök 22:33
hát már nem ártana megnézni! :) de ezek a szoknyás emberek nem az én műfajom. a rettenhetetlent sem láttam még, abból csak annyi van meg, amit a Die Hard VHS-ek elején lévő promo reklámból láttam. :)
0
2010. január 28., csütörtök 22:30
De, hogy illeszkedjem a topic címéhez, pótoltam egy nagy lemaradásomat a klasszikus filmek sorában. Ez az a film ami elindította Mel Gibsont a híressé válás hosszú és rögös útján. Poszt-apokaliptikus korszak, motoros bandák, felturbózott verdák, akció akció hátán.
Sokan kitalálták ennyiből is, hogy bizony a Mad Max első részéről van szó.
Összességében tetszett a film, nagyon bejött  a képi világ.
Az árnyas erdő, út menti faligetek, kietlen táj.
Az efféle filmeknek van valami megfoghatatlan atmoszférája ami engem magával ragad és nem ereszt.
Nemsokára terítékre kerül a második és harmadik epizód is.
Az első rész 10/9.
0
2010. január 28., csütörtök 22:20
A vége a legjobb. Együtt állnak a bolygók és.......és mióta látjuk szabad szemmel a Jupitert meg társait a horizonton teljes pompájukban?

Ja és készül az első rész remake-je. Én már attól is félek.
0
2010. január 28., csütörtök 22:18
Ugye hogy, ugye!

0
2010. január 28., csütörtök 20:56
Antichrist (Lars Von Trier)
Hihetetlenűl erős film 9/10
0
2010. január 28., csütörtök 14:45
Persze,hogy úgy. :)))

Hiába egy igazi Highlander fan mindíg reménykedik...és végül mindíg pofára esik. :D:D
0
2010. január 28., csütörtök 14:43
Ash!!! :-)
Képes voltál a 5. részért pénzt adni??? :-) Csak egy mentség fogadható el erre, hogy látatlanban vetted. :-))
0
2010. január 28., csütörtök 14:41
Én is láttam tegnap... :-) Eddig azt hittem, a 4. rész a legalja, de hogy múlt héten újranéztem, s most tegnap ezt a szörnyszülöttet... hááát... Azt kell mondanom, az Endgame kifejezetten jó film ehhez képest.
Minden általad említett ponttal egyetértek, csak én az első pislogások után röhögni kezdem, s kíváncsian ültem végig, mi sül ki belőle. :-) Katasztrófa, milyen béna egy film, még Uwe Boll is jobb filmeket csinál ennél a trágyalénél. :-) Még jó, hogy nem vettem meg látatlanban.
0
2010. január 28., csütörtök 14:24
Én már csak annak adok. :)

A másik 3-at megtartottam,az 5-ik részt meg inkább elajándékoztam,hogy most ne nekem kelljen szídni mekkora gagyi. :D
0
2010. január 28., csütörtök 14:20
nekem még a hegylakó 3. is tetszik
0
2010. január 28., csütörtök 13:35
Adj egy esélyt az egynek is! :D
0
2010. január 28., csütörtök 13:35
Örülök, hoty tetszett! :)
0
2010. január 28., csütörtök 13:34
szerintem a hegylakó 2 tök jó film! mondjuk eddig csak azt az egyet láttam! :)
0
2010. január 28., csütörtök 2:52
Invictus
Húúú de nagyon király film!!!!!!! Nemhiába Mr. Eastwood rendezte ezt is...
0
2010. január 28., csütörtök 1:42
Orphan (9/10)
0
2010. január 28., csütörtök 0:27
Európa, Európa

De örülök így utólag, hogy még délelőtt a Port.hu-ra kattintottam! Ott láttam meg ugyanis az ajánlóban, hogy ma műsoron lesz. Most fejeződött be az m1-en.
Remek film, már az elején magával ragadott, és bár az első 1 óra lendülete, ötletekben tobzódása a film második felére alábbhagy, még így is rendkívül érdekes, izgalmas, és furcsa ezt így mondani, hiszen a film második fele drámai pillanatokban bővelkedő, de mégis élvezetes film.
0
2010. január 28., csütörtök 0:27
Bazmeg Hegylakó 5, hát kevés ilyen ergya filmet lát az ember.

Logikátlan, baromság a sztori. Csapnivaló operatőr. Rossz színészek. Gány vizuális effektek és látvány világ.

Az egész filmben semmi pozitívumot nem találtam.

Ezt a filmet hosszú ideig nem fogom kiheverni.

Röviden ennyi, próbálom minél hamarabb elfelejteni.

A Hegylakó sorozat úgy el lett baszva a második résztől mint a huzat, a remek első részt eleve nem kellett volna folytatni mert egy kerek lezárt sztori volt.
0
2010. január 28., csütörtök 0:07
A SEBHELYESARCÚ most kezdődik a Filmmúzeumon, szinkronnal!!!!
El sem hiszem!
0