Keresés

Ki mit néz most?

2010. január 25., hétfő 20:19

http://www.youtube.com/watch?v=cpDBIWiy-sg

Azzal kezdeném,hogy ez egy nagyon korrekten összerakott trash film!
A CGI egy ilyen filmnél elfogadható mimnőségű!Ez alatt azt értem,hogy kb olyan színvonalú mint a Frank Darabont féle Ködben.
Ott negatívumként éltem meg a látványt,de most egy vérbeli Zs-moziról van szó ami egy percre sem veszi magát komolyan és ez óriási pozitívum!
Aki szereti az ilyen jellegű filmeket az tényleg ne hagyja ki!
Egy csomó poén szinesíti a filmet,csak kapcsold ki az agyad erre a másfél órára :)
0
2010. január 25., hétfő 17:43
Igazából elsőre sejtettem, hogy mire gondolsz, csak gonoszkodni meg okoskodni akartam egy kicsit. :))

Azt viszont komolyan mondom, hogy Sean William Scott szerintem klasszisokkal jobb, mint Ashton Kutcher. Vagy legalábbis számomra szimpatikusabb és szórakoztatóbb, bár azt nem mondanám, hogy a kedvenc színészeim élmezőnyében lenne.
0
2010. január 25., hétfő 17:30
Ez igaz, amit mondasz, inkább úgy fogalmaznék, hogy a jövő generációi számára ezek a színészek olyanok lesznek, mint nekem de Niro, Pacino és Nicholson. Ugyanis előbb ismertem meg idősebbkori filmjeiket, de szépen lassan megismerem korábbi alakításaikat is, amelyek naggyá tették őket.
Minden esetre azért RDJ nem egy Ashton Kutcher vagy Sean William Scott... úgy hiszem, hogy Johnny Depp és RDJ élvonalbeli színésznek számít talán már most is. Amit eddig csináltak, az mind tetszett.
0
2010. január 25., hétfő 17:26
Házibuliban néztük meg egyszer hajnalban, mikor már 4-en maradtunk talpon összesen :) DVD-n én már vagy 24-szer láttam, mert mindig megmutatom mindenkinek :D
0
2010. január 25., hétfő 17:21
Csak azt írtad, páros,,,,
0
2010. január 25., hétfő 17:17
Ne szórakozz mááár...én nem ilyen párosokra gondoltam.:)
0
2010. január 25., hétfő 17:15
Itt van a polcon a Fur....a Holmes és a "szólista" meg tuti vételek nálam is.
0
2010. január 25., hétfő 17:14
Tévedsz, Thelma és Louise kapcsán még nem ugrottak be. :)
További Guy Ritchie filmeket nem ígérek, nagyon messze állnak tőlem.
0
2010. január 25., hétfő 17:11
Mi másra gondolhatnék?:)
0
2010. január 25., hétfő 17:10
Kijöttél már párszor a komfort zónádból...ez is egy ilyen film és összességében nem bántad meg.Most én is megkönnyebültem egy picit.(úgy, mint az "igazságnál":)
Az kívánom ne ez legyen az első és utolsó Guy Ritchie filmed.
Minden párosban őket látod....ez már betegség.:))
0
2010. január 25., hétfő 17:06
A Szőrre gondolsz? A szólista nálam is a "vedd meg listán" van.
0
2010. január 25., hétfő 17:05
Ha még csak lesznek, akkor én már nem sokat nézek ki belőlük. :))

Johnny Depp például idén 47 éves (öregebb, mint én!), Robert Downey Jr. pedig a 45. esztendejét tapossa. Nicholson viszont még 45 éves kora előtt eljátszotta szerintem legnagyobb szerepeit, nem beszélve Robert De Niróról, aki még 40 éves sem volt, amikor a DÜHÖNGŐ BIKÁ-t játszotta, és azt megelőzően is csinált már egyet s mást. Ők szerintem már fiatalkorukban azzá lettek, aminek gyümölcseit idősen is joggal élvezik. Öregkori alakításaik számomra már nem annyira elementárisak, sőt egy-két esetben inkább kínosak.
0
2010. január 25., hétfő 17:01
Beszerzem dvd-n a Szólistával együtt.
Nem lehetek elég hálás az ajánlódért.Köszönöm mégegyszer.:)
0
2010. január 25., hétfő 16:58
Holmes és a mozi-esetleg?
Nekem ha RDJ, akkor a Szőr. Imádom, nálkam az a sokszor megnézős.
0
2010. január 25., hétfő 16:56
Szerintem már most nagy színész.
A házasság és az elvonó együtt tényleg kihúzták őt a bajból.
Én járok a legjobban, ha ez így is marad.
Itt van a polcon mindegyik az említett filmek közül.
0
2010. január 25., hétfő 16:53
Remélem ez is klubbos film?:)
Én legalább öt embernek mutattam meg és mindenki imádta.
Nem a legnagyobb kedvencem, de dvd-n láttam kb. 7-szer(2009 eleje óta).
0
2010. január 25., hétfő 16:51
RDJ-nek a drogelvonó jót tett. Múltkor ment a tévében a Chaplin film, amiben ő játssza a főszerepet. Ott is zseniálisan jó... Örülök, hogy ő játszhatja Tony Stark-ot is :) Illik rá a szerep. Őt is sokoldalú színésznek tartom, akárcsak Johnny Depp-et. Ők lesznek a jövő Jack Nicholsonjai, Robert de Niroi és Al Pacinoi :)
0
2010. január 25., hétfő 16:48
A Kiss, kiss... az egyik kedvencem. Nem is tudom, hogy tudtam élni nélküle egy ideig... sajnos nem láttam moziban, csak 2008-ban ismerkedtem meg vele, de azóta rendületlenül a világ egyik legjobb filmje az én szememben, amit egy évben legalább 6szor meg kell néznem :D RDJ a legjobb :D
0
2010. január 25., hétfő 16:45
:))
Az Robert Downey Jr. visszatérő filmje sok évnyi hallgatás után.
Bármit lehet belőle idézni, mert eszement szövegekkel van tele.:)
0
2010. január 25., hétfő 16:39
Michelle Monaghan a legjobb :D Ha láttad a Kiss Kiss Bang Bang-et, akkor eszedbe juthat most pár jelenet :D Valami ilyesmi volt, amikor a színészet jött szóba:
- Látod azt a csajt ott a sarokban?
- Aha.
- 34 éves és még nem kapott szerepet filmben! Ez a hajó már elúszott, pápá!
- És megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
- Igen.
- Jó... hány éves vagy?
- 34. Szintén gyerek?

:D
0
2010. január 25., hétfő 16:37
A MI3-at ugyan nem láttam, de a Budapest Bár ezen dala az egyik kedvencem tőlük.:)
0
2010. január 25., hétfő 16:26
Ajánlom akkor The Childern (http://www.imdb.com/title/tt1172571/)  című filmet, utána lehet figyelni a kiskölykökre. :D
0
2010. január 25., hétfő 16:16
Mission: Impossible 3

Biztos vagyok abban, ha egyszer producer leszek és a filmben, amin dolgozom tökösséget kell színlelni és eszelősen kell nézni, csak Tom Cruise jöhet szóba.
Ebben ő az egyik legjobb.A rendező előtt le a kalppal,mert a marhaságok tömkelegéből egy élvezetes akciófilmet csinált.Két dolgot viszont nem értek...
Miért van az az érzésem, hogy minden filmben Michelle Monaghan csak ötödik-hatodik választásra jön szóba?Valamiért nagyon gyengének tűnik nekem.
A másik dolog...Miért akarja valaki Philip Seymour Hoffman-ra maszkíroztatni magát?A zenét és ezt az álarclehúzást nem akarom egy darabig hallani és látni.
A fogpasztás befejezést egy távkapcsolóval tettem volna helyre, kizárva ezzel a folytatás lehetőségét.Jó volt, de az első még így is jobban tetszik...

Tudom, hogy nem stimmelnek a részletek, de ez jutott eszembe a film végéről:
0
2010. január 25., hétfő 13:58
Köszi, ezt is megnézzük akkor! :)
Kinn kapható kéken is, ha tetszik, beszerezzük! :D
0
2010. január 25., hétfő 13:20
Menekülők

Börtönös filmben jobbat csinálni, mint a "The Shawshank Redemption"?
Most sem sikerül, de a színészekből álló alakulat megdolgozott azért, hogy ez a film kellőképpen fordulatos és érdekes legyen.A párhuzamos történetvezetés különösen tetszett.A friss hús felvonulás még vicces is volt, persze csak, ha nem téged mutatnak be:).Minden ilyen moziban a tervezéses részeket bírom a legjobban(Hány éve akarok egy olyan Rita Hayworth posztert szerezni?!:), itt is ezek voltak az igazán remek jelenetek.
Szomorú lettem ettől a filmtől, de a csattanóért megéri ezt érezni.
(Továbbra sem tudom hova tenni a filmekben a vörös hajú kemény fickókat:)
0