Keresés

Ki mit néz most?

2010. január 20., szerda 17:23
Jogos,de azért próbálkozni lehet,nem ? :)

Pedig ha DVD verziót vennék ,én tutira ezt választanám belőle. ;)
0
2010. január 20., szerda 17:22
Nekem nem kell ajánlgatnod.Mivel már megvan. :)

Dragonslayer-nek mutogattam a 2 lemezes DVD verziót,mert ő még nem látta a filmet.
0
2010. január 20., szerda 17:05
Shrek 2 (2004)

Az első részen többet nevettem, ezen viszont jobban - fergeteges (részemről is)!
0
2010. január 20., szerda 14:23
Még egy okkal több a kipróbálására. :-)
0
2010. január 20., szerda 13:45
Pandorum (2009)

Egy shit vizsga után egy kis lazulás. Vagy pont nem. Régen nem paráztam egy jót, de a Pandorumban tett látogatás megtette hatását. Ez mekkora jó film :) Alapvetően scifi rajongó vagyok, horrort csak útszélről nézek, de a kettő vegyítése főleg jó dolgokat eredményezhet :) Tetszettek a karakterek, Bower szimpatikus volt, ahogyan Payton is, és az ő szálát is sikerült érdekessé tenni, sőt... Ezt a filmet is be kellene majd szerezni az Event Horizon-hoz hasonló kapszulában, megérdemelné. És remélem lesz folytatása :) És reménykedek egy hosszabb, rendezői változatban is :) És... és...

10/9
0
2010. január 20., szerda 13:10
Nekem azért volt egyszeri kellemes kikapcsolódás, mert istenigazából nem is horror, inkább egy szomorkás hangulatú road-movie egy apokaliptikus világban. Nem kell attól félni, mikor harapnak meg jobbról-balról, vagy ki van a hátad mögött, kiszámíthatatlan, ki marad életben, vagy úgy egyáltalán, mi fog történni - és pont ez utóbbi a lényeg: az ember kíváncsian várja a bonyodalmak, drámai pontok okait és következményeit. Melyeket a film itt-ott meglepően jól megold.

SPOILER az épp szóban forgó Carriers (2009) c. filmhez:

Amikor a kislányt és az apját otthagyják... nagyon jól tudjuk, hogy ebben mesterkednek, és véghez is viszik, ez tehát a klisé, de amikor a motor felbőgése hallatán az apa hátra sem nézve megpaskolja lánya térdét, hogy ő se nézzen hátra, és az icipici pók-dalocskára tereli a témát, az nekem hihetetlen megható volt - ilyenre gondolok, amikor azt mondom, elég jól kilábaltak a klisékből.

SPOILER vége

Nem lesz emlékezetes, de érdekes volt egy ilyen is.

Persze a harapós társakat, pl. a két 28...-filmet is megemlíteném, rettentően jól sikerült mindkettő! A Kabinláz szimplán szórakoztató, hihetetlen ironikus humor, Jordan Ladd, és jópár gusztustalanság. :)
0
2010. január 20., szerda 12:56
Köszi creeper az ajánlást, nekem tetszett ez a film! Szeretem, ha olyan a "horror" tárgya, ami akár velünk is megtörténhetne. Ez még nyomasztóbbá teszi a filmet! Ezért is szeretem Eli Roth Cabin Fever-jét is nagyon!
0
2010. január 20., szerda 12:38
Feknit akartam írni. :-) A lényeg, hogy az ilyen papírtokos kivitellel eddig nekem csak gondom volt. A 3 lemezes King Kong sem digis, csak gyűjtődobozos, de 4-ből 3 összeba... barmolva érkezett. :-(
0
2010. január 20., szerda 11:21
ALTERED (2006)

Ahogy a 30 DAYS OF NIGHT (lásd 5930), úgy az ALTERED is igen kellemes meglepetés lett. Ez volt Eduardo Sanchez első rendezése a BLAIR WITCH PROJECT óta, de komolyan mondom érdemes volt várni. Ismét kiderült, hogy kevés pénzből is lehet jó filmet csinálni. Már a film első perceiben világossá válik, hogy az erdőben vadászók nem véletlenül vannak ott, és cseppet sem a megszokott vadra hajtanak. Miután elkapják a földönkívülit, kiderül, hogy bosszúról szól a dolog. Innen először a szereplők közti ellentétek és bonyodalmak okoznak izgalmakat, aztán megkezdődik a valódi borzongás. SPOILER Az egyik szereplő beleit kezében tartó és azt folyamatosan tépő földönkívülinél komolyan én is a hasam felé nyúltam. SPOILER VÉGE
Egy végig feszült és érdekes témájú, remek ötletekkel teli filmmel volt dolgom. Ha Eduardo Sanchez megint vár hat évet a következő munkájával, annak megint legalább ilyen jónak kell lennie. Engem megvett a következő filmjére is.
0
2010. január 20., szerda 11:19
Ebből azért tudnám ajánlani neked a BD-t... iszonyat szép képe és hangja van!
0
2010. január 20., szerda 3:26

Kritikán aluli hulladék egy fiatal skinhead-ről, és az őt védő természetesen zsidó ügyvédről. Főhősünk látszólag csak eltévedt az ideológiák erdejében, ahonnan az übertoleráns, örökké megbocsájtó ügyvéd bármi áron ki akarja terelni, még akkor is, amikor odahaza a család kikéri magának, mert micsoda dolog egy nátzit védeni. Mindkét főszereplő túljátssza a szerepét, a kis kopasz ostobaságánál csak az ügyvéd mártírkodó beképzeltsége idegesítőbb.

Kukapozitív.
0
2010. január 20., szerda 0:17
Grace (2009)

Paul Solet három évvel korábbi hat perces rövidfilmjét tornázta fel nyolcvan perccel, benne Jordan Laddre rá sem lehet ismerni! Nyomasztó, lassú folyású rémálom az anyaság áldásának szokatlan viszontagságairól, de vigyázat, ez nem a Rosemary gyermeke!
0
2010. január 20., szerda 0:11
De jó ez a plakát is!

0
2010. január 20., szerda 0:09
Long khong 2/Art of the Devil 3 (A halál művészete 3., 2008)

Az előzmény igen beteg volt (a legeslegelső rész viszont halálunalom), a folytatás pedig ismét elborultra sikeredett. Igazi durva, szurkálós-fröcskölős darab thai módra. A nyitójelenetet leszámítva az első húsz perc olyan kellemes és nyugodt hangulatú, hogy már sajnáltam az óhatatlan öldöklésbe fulladását. Olcsó, mégsem gagyi, és iszonyatosan szép a zenéje.
0
2010. január 19., kedd 20:10
Haver, Haver filmet divxben
0
2010. január 19., kedd 19:03
Igen, végülis olyan :) Jó időnként végig menni a régi tárlaton, és megnézni az új tárgyakat is :) Talán ma este, de a holnap a reálisabb, megtekintem én ezt a Pandorum-ot is :)

Eredeti kazikban szűkölködök, amelyek megvannak: Baljós árnyak, Titanic, JP 1-2, Az utolsó esély, Függetlenség napja, Mission: Impossible, Event Horizon :)
0
2010. január 19., kedd 17:47
Ment válasz is. :)
0
2010. január 19., kedd 17:10
szia, küldtem egy e-mailt. :-)
0
2010. január 19., kedd 16:58
na, ez jóféle kiadás, nekem is megvan, baromi igényes - főleg a fekni
a dts is jól szól
0
2010. január 19., kedd 16:14
Ez nem Digis,így néz ki:

Két lemezes és van hozzá egy képregény is. ;)
0
2010. január 19., kedd 15:57
Persze, abban nincs is hiba (mármint a társulásban), de ezt még meg kell gondolnom: az utóbbi időben a kintről való digipackrendeléssel nem voltam mindig szerencsés...
0
2010. január 19., kedd 15:48
"Apropó, nem spoilerkedtél egy kicsit? :-O :-)"

Csak egy hangyányit. :)

Egyébként láttam kint Ínglendben egy díszdobozos DVD kiadást ebből a 30 Days-ből a HMV-ben.Szóval,ha meg akarod venni,célszerűbb lenne inkább azt.

Szólj ha rendelsz jővő hónapban,beszállnék én is.Pár jó kis film megjelent már ami érdekelne. ;)

Egyik sem vígjáték. :D
0
2010. január 19., kedd 15:41
Én sem fogok rá ítéletnapig várni, előbb-utóbb kérek majd egy-két szívességet R2 barátomtól. ;-)))
Apropó, nem spoilerkedtél egy kicsit? :-O :-) Még nem láttam a filmet, csak a pozitív visszhangok miatt vagyok ráizgulva, szóval nem tudhatom, de gyanús vagy Te nekem... ;-)
0
2010. január 19., kedd 14:39
Meg még vágott is.

Sajnos mindenhol így jelent meg. :(
0
2010. január 19., kedd 14:38
"A film alapja ha jól tudom egy képregény és az alkotók bizony igen jól dolgoztak."

Méghozzá milyen jó kis képregény.Van ám jópár része,a 30 Days csak az első a sorban. :)

Én páron már túl vagyok (Dark Days,Eben And Stella,Return To Barrow),de az alapművet (30 Days Of Night) egyik sem tudta megközelíteni.

A folytatást (Dark Days) éppen most forgatják ismeretlen arcokkal.Az első rész túlélője Stella (Melissa George) sajnos nem tér vissza benne.

Kevés esélyt látok az itthoni kiadásra,nekem kintről van meg,nagyon jó kis vámpíros mozi.
0