A Gyilkológép is inkább horror,mint akció,de ha gondolod megcserélhetem a Támadók a Marsról VICO kazira. :D
Igen az a kazi a Rejtőzködő 2. része. :)
0
2010. január 19., kedd 12:12
13392
Nem jól mondtam - aki szerint emiatt vörösödnöm kéne, na az fog bekékülni. :)
0
2010. január 19., kedd 12:11
13392
Vörösödjön az, aki akar. :)
0
13392
Ne csalj, A gyilkológép akciófilm. :) A jobb fölső gondolom a Rejtőzködő II. a Best Hollywoodtól.
0
16099
Jól tetted, hogy ajánlottad, mert ahogyan korábban jeleztem, szeretek olyan filmeket megnézni, amit itt, ezeken a fórumokon ajánlotok. Így egyrészt több filmet látok, amiről egyébként nem is hallanék, más részről pedig jól szórakozom szabadidőmben. Amúgy tényleg izgalmas film, de neked nem hiányzott az indíték megindoklása? :-) Meg nem volt hasonló története mint a Breakdown című filmnek? Két jelenetnél tapsoltam majdnem, hogy megérdemelték, amit kaptak. Szerintem tudod melyik két jelenetről beszélek. :-)
Köszi az ajánlást, a 7 pont részemről abszolút igaz, ennyit simán megérdemel. Kicsit rövid volt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. január 19., kedd 12:07
6264
Vörösnek a Toshiba üdvöskéjét a HD-DVD-t becézték,bár kék lézeres az is úgyhogy nem tudom miért.
Itt maximum azért vörösödhetünk,mert még tartunk itthon ilyet is. :)
0
2010. január 19., kedd 12:05
6264
Nemcsak magának vannak ritkaságai drága kolléga úr:
Néhány érdekesség szalagos relikviáim közül.Direkt horrorokat válogattam. :)
Egyik sem kölcsönzői és nagyon jó állapotban vannak.Csak jelenleg VHS magnóm nincs a lejátszásukhoz(sajnos 2 éve tönkrement),de szeretnék venni idén egyet,újra. :)
0
2010. január 19., kedd 11:59
13392
Igen, van egy zöldem belőle, a Warlock feliratos változata a Zoom Kft.-től. A kéket asszem a korai Dunafilm használta. A fehér pedig emlékeim szerint Guild/InterCom színe volt.
Fekete alapon szürke felnyitható rész... a Mokép által forgalmazott Kampókéz ugrik be ilyen színskálával. :)
Amúgy ha ezt a Mostohaapát berakja az ember, hangban simán odaver jópár korong 2.0-s hangjának minden szempontból.
0
2010. január 19., kedd 11:51
52685
Ó, a Magnew-kazetta! Létezett többféle színben, kiadónkénti eltéréssel. Nekem legjobban a Dunafilm BASF kazettái tetszettek, melyek fekete alapon szürke felnyitható résszel ellátottak voltak. Na, azok közül van, amelyik még most is ugyanúgy mükszik, pedig 20 évvel ezelőtt adták ki őket.
most posts by TM
0
2010. január 19., kedd 11:50
13392
Red-Ray :)
Azt már értjük, mit jelent, ha azt mondjátok, bekékült, most azt tanultuk meg, mit takar, ha azt mondom, elvörösödött. :)
0
2010. január 19., kedd 11:47
6264
Ez az igazi technika. :D
VIDEO 2000...a régi szép idők.
Együtt a teljes trilógia. :)
0
2010. január 19., kedd 11:43
13392
Megígértem, maximum nézegetem én. :)
Ez egy külön képet megérdemel, olyan ősküvület. :)
0
2010. január 19., kedd 11:39
6264
Ahogy ismerem a filmkiadók stratégiáját jövőre már fel is bukkan egy Horsemen Extended Cut ,Digital Copy-s ,feknis BD változat,a hiányzó 20 perccel. :)
20-30 fontért indulásként. :D
0
2010. január 19., kedd 11:36
8977
Jah, ahogy az Orphan-ra sem a felirat! :D:D
0
2010. január 19., kedd 11:33
6264
Az Amazonon valaki sérelmezte azt is,hogy a Horsemen BD és DVD verziója erősen rövidebb ,mint amit anno vetítettek.
Íme az ominózus komment:
"According to Rotten Tomatoes, the theatrical release was called "Horsemen" and ran for 110 minutes. Why rename it and chop 19 minutes for the DVD/Blu-ray release? Like the film "Stuck", the theatrical release ran for 94 minutes (even longer at film festivals); the DVD/Blu-ray runs for 85 minutes. If these films are so bad or if you get bored there is always the fast forward button. Surely on a Blu-ray you should get the whole movie and let you decide what you want to skip."
Azért kíváncsi lennék arar a kivágott 19 percre ,ami már nem jutott rá a BD/DVD változatra.
Biztos nem fért már rá. :)
0
2010. január 19., kedd 11:04
8977
Én bátorkodtam ajánlani, és ha 7 pontot adtál rá, akkor azt jelenti, hogy jól szórakoztál rajta! Enenk örülök! :)
0
2010. január 19., kedd 10:10
6264
Előbb nézd meg.
Jó film csak nagyon sokat lop egy bizonyos Fincher egy bizonyos korábbi filmjéből. :)
0
2010. január 19., kedd 8:58
7271
:-)) Értem. Akkor nem érdemes forszíroznom ezt a "láthatatlan" dolgot. :-)
0
2010. január 19., kedd 8:18
16099
Valaki emlegette ezt a filmet itt a topikban, így beszereztem és megnéztem. Nem ismertem a filmet, csak tudtam, hogy nem vígjáték. :-) Nem volt rossz összességében, izgalmas és fordulatos filmről van szó. A játékidő rövidsége ellenére tartalmas, és a feszültség megfelelően van adagolva, ami percről percre egyre inkább élesebb helyzeteket szül. Angol filmről van szó, ami merít azért hasonló típusú filmekből. Olyan, mintha a Spielberg: Párbaj című filmjét keresztezték volna a Félelem országútján filmmel. Tehát az ötlet nem teljesen eredeti. Amit kicsit hiányolok a filmből, mert nekem így hiányérzetem is támadt a film után, az az indíték. Nem volt arról szó, hogy miért is történik ez? SPOILER Miért kellett azokat a lányokat elrabolni? Indíték? Cél? Egy szó sem esett róluk, szóval azért valamilyen szintű választ kellett volna erre adni. SPOILER VÉGE Azért kellemes perceket szerzett a film, de szerintem könnyen felejthető.
10/7
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. január 19., kedd 0:12
13392
Ha engem kérdeznél, gondolkoznék rajta, hogy a várhatóan pozitív tartalmú válasz mellé kell-e olyan is, amely akár megmenthet háromezer forinttól, de örülök, mert szerencsére nem engem kérdeztél. :)
0
2010. január 19., kedd 0:08
13392
American History X (Amerikai história X, 1998)
A videóskorszakban való megtekintés csak arra volt jó, hogy tudjam, érettebb fejjel is le kell ülnöm elé. Ez most megtörtént - mint film, tényleg nagyon ott van, de a témája az, amiről egyre kevésbé van erőm beszélni.
0
2010. január 18., hétfő 23:57
7271
Argento, a Horsemen milyen? Látatlanban vállalható vagy vásárlás előtt feltétlen megnézendő? Hülye kérdés, csak úgy jött belőlem... :-)
0
2010. január 18., hétfő 21:40
6264
Így olyan ,mint egy múzemumlátogatás nem ? :D
Oda sem jár sűrűn az ember így nem veszik el a varázs. ;)
Azért van még 1-2 agyas horrorfilm,amit megéri megnézni,de tény hogy a klisék vissza fognak köszönni még azokban is.
Nekem pld. a Kocka (Cube) is nagyon tetszett.Tudom nem teljesen horror,inkább sci-fi,horror és thriller keveréke,de nagyon okos kis film volt az is.
Szívesen meg is kérdezném a Fűrész alkotóitól hogy ,ugyan mennyit merítettek abból a filmből. :)
0
2010. január 18., hétfő 21:26
6697
Persze, tudom :) Én viszont nem vagyok olyan szavatott szakértő és nem is bírnám el a sok erőszakot :) Maradok egyszeri látogató egy idegen területen :D
0
2010. január 18., hétfő 21:09
5042
Persze! Csak most ezért a korszakért vagyok megesve. Még van egy-két cím, aztán nézek újakat is! :)