Ez hasznos tipp volt! :) Csak 1600 ft-ot spóroltál nekem! :)
0
2010. január 17., vasárnap 14:45
2002
Nincsen mit, így, hogy szóba került neki is ülök a This Island Earth-nek. :)
0
2010. január 17., vasárnap 14:44
2517
Való igaz, este néztem, kicsit jobb arányra emlékeztem :) Mindegy, így is több, mint jó. Dylan, ha meg akarod rendelni, akkor az amazont hagyd, lehúzás a postaköltség... Ott van inkább a thehut a maga L0.99-es postájával...
0
2010. január 17., vasárnap 14:43
5042
Tökéletes! :) Köszi!
0
2010. január 17., vasárnap 14:42
5042
Basszus, akkor már meg is véve! :))) Esetleg még azt is elálurold melyiken van magyar? :)
0
2010. január 17., vasárnap 14:42
2002
csak a Black Lagoon, It Came FromOuter Space, The Incredibli Shrinking MAn, és a Tarantulán van magyar felirat.
0
2010. január 17., vasárnap 14:40
2002
7 filmből 4-en magyar felirat is van. angol van mindegyiken.
0
2010. január 17., vasárnap 14:39
2517
Ühüm. Nemhogy angol, egyet leszámítva (asszem a The Thing...) magyar felirat is van rajtuk.
Ez volna az? Ez nagyon jó vételnek tűnik. Majd ha megjön, írhtnál róla egy kis infót. Például angol felirat van mindegyiken?
0
2010. január 17., vasárnap 14:18
2002
:)
0
2010. január 17., vasárnap 14:11
2517
Tegnap este rendeltem meg egy Sci-fi doboz részeként :P Agentorange-nak köszönjük a képet az amazonon :)
0
2010. január 17., vasárnap 13:57
13392
Mióta szeretném ezt is látni! Meg még néhányat a jelenlegi repertoárodból. :)
0
2010. január 17., vasárnap 13:51
5042
Invasion Of The Body Snatchers (1956) (80%) (A testrablók támadása)
Egy újabb inváziós film, de ezúttal másként! Nem látunk fura zöld kis űrlényeket, vagy repülő csészealjat. Egy igazi minimalista, apokaliptikus sci-fi-ként tudnám jellemezni. Egy orvos rájön, hogy kisvárosa lakóinak helyét, megszólalásig hasonló, de érzelmek nélküli idegenek veszik át. Mire rájön hogy a ezek a testek, furcsak földönkívüli eredetű gubókból nőnek ki, már késő! Kezdődhet a menekülés! Ezt a paranoiás hangulatot, mi másnak is lehetne betudni mit az 50-es évek kommunistaüldözéseinek lecsapódásaként? A furcsa idegenek már majdnem meggyőzik a nézőt, hogy nem történik semmi különös, csak jobbá lesz az emberiség, az érzelmek nélküli létben. A sajátosan érdekes befejezés, pedig igazán emlékezetes. Don Siegel egyik korai rendezése.
0
2010. január 17., vasárnap 2:55
14599
Nekem is pont ma sikerült megtekintenem az Avatar-t, szintén a harmadik dimenzióban, hát odavágott elég rendesen, olyannyira, hogy a top 10-em harmadik helyén landolt. Ha az első kettővel nem lennék elfogult, akkor "nambervan" is lehetett volna... :D
0
2010. január 17., vasárnap 0:28
644
New Orleans Saints-Arizona Cardinals NFL Rájátszás Az első negyed alapján eléggé egyoldalú meccsnek ígérkezik....remélem azért még marad izgalom az elkövetkező 2 és fél órában :-)
0
2010. január 17., vasárnap 0:03
13392
Carriers (2009)
Új megközelítésű fertőzős-apokaliptikus mozi, ráadásul most az egyszer sem bezombult fenevad, sem dühkóros vörösszemű nem akarja az emberfiát pofán harapni. Kezdetben untam e road-movie-t, majd egyre inkább belejöttem - ami miatt érdemes egyszer leülni elé, az egyrészt a kötelező klisék olykor hatásos ábrázolásának, másrészt a néhány kellemesen szomorkás pillanatnak köszönhető.
0
2010. január 16., szombat 23:53
13392
The Stepfather (2009)
Mindent a PG-13-ért! És itt meg is bukott a dolog - pedig a nyolcvanas évek, de főleg a Szív TV műsorának kihagyhatatlan családcentrikus figurája, a mostohaapa új évezredbéli garázdálkodásának ötlete egy tökös rendezővel és nem beszari stúdióval baromi jó táptalaja lett volna egy kis mészárszéknek... Már az első percekben látszik viszont, hogy vér sehol, pedig kéne, sőt, ez a film nem is lenne való moziba, az egész megvalósítás pusztán egy jobban sikerült tévéfilmre emlékeztet. Az utolsó húsz perc valamennyire értékelhető, talán még izgalmas is, de a kész remake annyira töketlen, felejthető, és sótlan (mondhatni Szalagavató-szint) még "Mandy Lane" jelenlétével is, hogy kár több szót pazarolni rá.
Az eredeti változat minden hibájával és ugyancsak kis költségvetésével és persze Terry O´Quinn karaktere stílusával együtt tökre szerethető - a második rész a melodikus zenének is köszönhető kisebb sötét hangulata és feszes végjátéka miatt sem szégyenkezhet, de személyes kedvencem a harmadik rész - gyakorlatilag a legvéresebb, még több balfácánsággal, de a videotékás hangulatának sosem már megismerkedéskor sem tudtam ellenállni! Videotékás őskövületek talán emlékeznek a borítóra is, a címszereplő a sötét kertészetben áll, arcát nem éri a fény, és egy kerti szerszámot szorongat fenyegetően... ha nem ugrik be, holnap szívesen megmutatom a Mostohaapa-gyűjteményem. :)
0
2010. január 16., szombat 23:40
8977
Sikerült ma megtekinteni azt a filmet, amiről mostanság mindenki beszél. (Persze a Martyrs-on kívül:)) A látvány elképesztő volt, a sztori ugyan egyszerű, de abszolút nem rossz, és úgyis a látvány volt a lényeg. (Egyébiránt nekem a történettel sem volt semmi bajom.) A 3D meg egyenesen elképesztő volt! Aki eddig látott 3D-s cuccot akár moziban, akár otthon, az felejtse el, ez már tényleg "igazi" 3D. A színek is teljesen rendben voltak, nagyon meggyőző volt! Egyedül egy dolgot nem sikerül az animációknál még a mai napig sem megoldani, valahogy a gravitáció nem úgy működik, ahogy kellene. Azok a nagy pörölycápa fejű orrszarvúszerűségek sem tudták velem elhitetni, hogy ők igaziak, annyira "légies" volt a mozgásuk. De ennél több negatívumot nem tudok mondani. Tuti TOP10-es film nálam Dylan versenyében! :) (Még egy apró sztori: a moziból kifele jövet egy középkorú hölgy megjegyezte, hogy: "Hát abszolút nem hatódtam meg a végén!". Erre halkan megjegyeztem, ja, ez nem a Titanic 2! :))
0
2010. január 16., szombat 22:54
6264
Dollhouse 2. évad 12. rész.
huhh...azta**rva,hova lehet még csavarni egy sztorit. :O
SPOILER (Dollhouse) ON:
Mindezt megfejelve az utolsó képkockákban 10 évet ugrottak előre az időben ezzel némileg megismétlik az első évad végül be nem mutatott ,akkor lezárásnak szánt 13. epizódját (Epitaph One).
Jövőhéten (remélhetőleg) megtudom Echoék ,hogyan tesznek végre pontot a Rossum ügy végére.Bár ahogy elnéztem,ebben a Terminátor filmeket idéző posztapokaliptikus jövőt,valószínűleg egy korrupt,aljas cég lesz a legkisebb gondjuk.
Jövőhéten minden kiderül.
Plusz jön még vissza Alpha is,remélem nem csak Cameozni. :)
SPOILER OFF
Amennyire gyengén kezdett ez a 2. évad ,úgy felpörgött a végére.Szomorú vagyok,hogy még egy epizód és vége van.
Jó kis sorozat volt ez,még ha nem is volt közönségkedvenc.
0
2010. január 16., szombat 21:50
7721
Most fejeztem be a Kitchen Stories című filmet....már nem tudom hanyadszorra(igazából agyon néztem a tv-ből felvett változatát...és már másodszor néztem meg eredeti dvd-ről, amióta megvan). Egyre jobban imádom!!
0
2010. január 16., szombat 21:06
6264
linkelek is egyet:
http://www.imdb.com/title/tt1135300/
ő volna az. :)
0
2010. január 16., szombat 21:00
6264
Sorozat. ;)
Itt majd csak mostanában fog kezdődni "A felejtés ára címmel".
SPOILER (Dollhouse):
Egy cégről szól aki személyiségeket képes betáplálni emberekbe,akik eladják magukat nekik.Aláírnak egy szerződést velük 5 évre,a testüket meg máso kkibérelhetik pld ah az a heppje hogy meg akar nősülni stb...
SPOILER OFF
Érdekes sorozat,nekem bejön. :)
Eliza Dushku (Tru Calling) a főszereplő ,most tart a 2. évadnál ,még egy rész van hátra és vége.Sajnos ezt is elkaszálták,de legalább kapott rendes lezárást.
Ha szeretted a Firefly sorozatot illetve a Serenity-t ez biztosan be fog neked jönni,mert annak a készítője dobta össze (páran szerepelnek is benne abból a sorozatból).
Sajnos a Dollhouse is áldozatul esett annak a dömpingnek ami most sorozatokból van.
Kezdem megszokni,hogy amit megszeretek azt elkaszálják.Legalább nem nézek majd sorozatokat. :)
0
2010. január 16., szombat 20:52
16099
Azt én nem ismerem, de ha mondasz róla egy-két szót, érdekelni fog. :-D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. január 16., szombat 20:50
6264
Sajnos a mai program már adott.
Dollhouse. :)
0
2010. január 16., szombat 20:48
16099
Atyaég nem láttad a REC-et? :-))) Ma esti programod legyen az! :-))) Remélem nem nézted meg előtte a Karantént, mert úgy semmi értelme.
Ja, van második rész is, már valamikor tavaly filmfesztiválokon bemutatták, csak nem tudom hozzánk mikor jön...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.