Keresés

Ki mit néz most?

2014. augusztus 29., péntek 11:44
Köszi a választ, bár nem örülök neki, komolyan szomorú vagyok..

Azért a vér, brutalitás igen hozzá tartozott ehhez a szériához s pont tőlük nem vártam volna, hogy így lefekszenek a stúdiónak..

Ha ezt tudom előre, lehet, a mozit is kihagytam volna..
0
2014. augusztus 29., péntek 10:15
Nem, alapból PG-13 a film, ne várj unrated verziót.
0
2014. augusztus 29., péntek 1:31
Azért faszbukon is megkérdeztem őket, írom majd a választ..
0
2014. augusztus 29., péntek 1:24
No igen, valószínűleg azt kaptuk..

http://collider.com/the-expendables-3-rating/

Lehet megint parázni, hogy a profi de jó román "barátaink" ráteszik-e majd az unrated verziót a kék lemezre..

0
2014. augusztus 29., péntek 1:01
Most jöttem ki a moziból, A feláldozhatók 3 című filmet néztem meg.
Hozta azt az élményt, amit az előző két rész is nyújtott..

Viszont!

Vér alig volt benne, nyoma sincs a korábbi részekben látott explicit képeknek.

Kérdésem, hogy rated verziót kaptunk?
0
2014. augusztus 10., vasárnap 18:53
Little Britain :)
0
2014. augusztus 9., szombat 23:55
The Fades S1

A dolgok rendes menete szerint miután valaki meghal, a lelke, kiszabadulva a testéből, elhagyja a Földet. Azonban a dolgok most nincsenek rendben, és egyre több lélek ragad itt, arra kárhoztatva, hogy örök vándorai és nézői legyenek a materiális világnak, anélkül, hogy bármi módon hatni tudnának rá, vagy akár hogy pár emberen kívül bárkivel kapcsolatba tudnának lépni, hogy bárki látná őket és tudna a "létezésükről". Vannak azonban páran, a "látók", különleges képességekkel, akik közül néhányan egy titkos, saját szabályok szerint működő, underground csapatot alkotnak, az Angelic-et, és akik vállalták, hogy szemmel tartják az általuk csak Fade-eknek, Fakóknak nevezett lelkeket. Erre most nagy szükség is van, mert egyszerre két dolog is aggasztja az Angelic tagjait. Egyfelől az, hogy egyik legerősebb közülük (Sarah) apokaliptikus álmokat kezdett látni arról, hogy a Föld elpusztul, és mindent hamu terít be. Másrészt hogy a Fakók között felbukkant egy, aki nem pusztán képes materializálódni, vagyis láthatóvá válni, érinteni, fogni, de ezt a tudását leginkább egy dologra akarja használni: megölni az összes Angelic-et, és elsőként rögtön Sarah-t sikerül kiiktatnia. A kényes helyzetben úgy tűnik, hogy döntő szerep fog jutni egy problémás tinédzsernek, Paulnak, aki ugyan véletlenül szemtanúja lesz Sarah halálának, de akit jelenleg jobban lekötnek a családjával, a csajokkal és a legjobb barátjával (Mac) levő gondok, mint hogy mit is látott igazából vagy hogy mit is jelentenek az utóbbi időben felbukkanó apokaliptikus álmai arról, hogy a Föld elpusztul, és mindent hamu terít be...

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p371-niwrok-irasai#3713
0
2014. augusztus 7., csütörtök 11:12
Gyűrűk ura light. - WILLOW kritika:

http://filmekapolcrol.blog.hu/2014/08/07/willow
0
2014. július 23., szerda 16:03
Az is előny ha utólag nézel sorozatot,mondjuk 5-6 vagy több év elteltével,hogy felismersz olyan arcokat akiket a sorozat idejében még nem ismertél.
Nekem az Alias volt ilyen és rengeteg meglepetés ért a vendégszereplőkkel kapcsolatban.

A Walkingot pont hetiben nézem,mint sok mást is.A rekordom a komplett Breaking Bad másfél hét alatt,de a Szökést is két hét alatt tudtam le. :)
Azt DVD-n mert kiadták végig.
0
2014. július 23., szerda 14:10
War Games (2011)

Az évszámot azért írtam mögé, nehogy valaki összekeverje a korábbi hackeres "klasszikusssal". Ebben csak pár fiatal indul el valami elhagyatott erdőbe, hogy airsoftozzanak egyet, katonásdit játszanak, csak hát szegények nem tudják, hogy van a környéken pár zakkant ex-zsoldos is, akik már pont megunták a kutyákra lövöldözést, és szívesen beszállnának ők is a játékba... éles lőszerrel.

Ahogy a történetből is látszódhat, az alapsztori és a forgatókönyv elég gyatra, viszont az olasz író-rendező Cosimo Alemának sikerült ezt a majdnem semmit nagyon is hangulatosra megcsinálnia. A színészek alakítása, az operatőri munka és az erdő egyre több hullával tarkított csendje bőven túlmutat azon, amit egy ilyen filmtől vártam volna... de csak azon.

6/10
0
2014. július 22., kedd 17:11

http://filmforum.hungarianforum.com/t11p640-r2-d2-irasai
0
2014. július 15., kedd 10:09
Jaja, bocs... Pedig már sokszor rájöttem, hogy félálomban esetenként hülyeségeket írok :) .
0
2014. július 15., kedd 9:43
Amelyik ragyog, az a makulátlan elme, amelyik a Jennifer Connelly férje, az a csodálatos elme, és amelyik arról vall, hogy nappal tévés, éjjel bérgyilkos volt, az a veszedelmes elme. :)
0
2014. július 15., kedd 2:30
Jól van, persze, hogy nem xar szinkron nélkül. Igen csak jó eredetiben hallani a színészeket. És így még Emily Kinney-ről is elhiszem, hogy tini suncit játszik benne mert olyan kis cuki hangja van, meg persze kis falat a csaj. Miközben idősebb(!) mint én. Vagy 25 volt mikor 17 évest alakított a szériában. Nem semmi. Szintúgy Lauren Cohen aki meg 28 évesen alakított egy 22 éves karaktert. De kajak egyiken sem látszik a kora. Tudtátok? Nem? Már igen.
Legalább művelődtök.
0
2014. július 15., kedd 1:35
Cold Souls / Lélekölő

Szórakoztató, elgondolkodtató és kellően drámai abszurd komédia, nagyjából a Futurológiai kongresszus, a John Malkovich-menet és az Egy csodálatos elme örök ragyogása mentén.

Paul Giamatti (Paul Giamatti a játéka során remekül megragadta karakter lényegét :) ...) egy színházi szerep kapcsán úgy érzi, ennek a terhe az, amit már nem bír elviselni, az utolsó csepp, ami már a munkája és az egészsége rovására megy. Szerencsére ajánlanak neki egy kísérleti módszert, amivel a páciensek testéből hosszabb-rövidebb időre ki tudják operálni a lelküket, ezzel könnyítve meg a mindennapok stresszét, Paul pedig, minden kétkedése ellenére belevág. Ez a tette azonban egészen másfajta problémákat okoz számára, különösen akkor, amikor felbukkan a történetben egy orosz lélekcsempész, annak a főnöke és a felesége.

8/10
0
2014. július 14., hétfő 1:04
Faxa lett volna hamarabb rájönni, hogy a 4. évadon nincs szinkron. Mennyire nem szeretek szinkron nélkül nézni sorozatot. Már az Odaát-nál is ez volt 6 évadon keresztül. 3 rész és nézhetem szinkron nélkül az s4-et. Szokatlan lesz a színészek saját hangjával.
0
2014. július 12., szombat 18:27
Olyan snassz lett ezzel a kisvárosi fordulattal. Vagy mert kellett még több ember, hogy legyen kinek meghalni. Nem láttam belőle semmit előre, de ha netalán az lesz s3 nagy fináléja, hogy megeszik az összes embert smalltownban nem lepődök meg.
0
2014. július 12., szombat 13:55
Kíváncsi vagyok hogyan fogod bírni a harmadik évadot. Nekem az első kettő nagyon tetszett, annak ellenére, hogy nem vagyok oda a zombis filmekért (kivéve a Zombieland). A harmadik évad számomra tömény unalom kezdett lenni, kb a feléig bírtam. Szerintem két évadnyi ötletük volt, de mivel népszerű a sorozat, így hát kiötölnek újabb dolgokat a történetbe. Így viszont lehet akár 486 évados is, de szerintem egyre harmat gyengébb lesz. Amúgy nemrég szereztem be szinkronosan a harmadik évad első néhány részét, gondoltam adok neki így még egy esélyt. Lehet, hogy ma bele is fogok.
0
2014. július 12., szombat 13:39
Mire feleszmélek már meg is néztem az egészet, nem kell lelkesedés hozzá. És mivel elkezdtem be is kellene fejezni, nem maradjon csak úgy félbe az milyen már. Én mondjuk nem is mondtam, hogy megszerettem csak érdekelt annyira, hogy elkezdjem.
Most fejeztem be az s3 ep1-et. Elég bitangul indították el, szóval ha ez még durvább is lesz akkor fáradok meg kicsit. Hiába nem szimpizek úgy Isten igazából egyik karakterrel sem azért megterhelő látni, hogy folyamatosan hullanak el szerencsétlenek és nincs szinte nyugtuk.
0
2014. július 12., szombat 13:33
Csillagkapuból volt hogy én is néztem 10 részt. Meg régen 24-ből is. Na de Jack Bauer az a sorozatok királya. :)
most posts by TM
0
2014. július 12., szombat 13:30
Nekem ebből néhányszor néhány perc is sok volt. Sosem tudtam megszeretni. Taszít az egész, úgy ahogy van. Pedig most már szinkronnal is nézhetném, ami meló után jólesne a szememnek. Viszont a lelkemnek nagyon nem. Ismerőseim nemrég kezdtek bele, ők elég lelkesek voltak, két évadot lenyomtak, de a harmadik már túl tömény volt nekik. No, én már a rajtnál sem voltam felpörögve, s dacára annak, hogy az összes eddigi részből láttam valamennyit, mivel haverom számára mindig én passzintottam a hanghoz a feliratot, csak azt tudom mondani, hogy nagyobb fájdalmat nem tudok elképzelni, minthogy ez elé lekötözzenek, amíg végig nem ér az egész. Kinek a pap...
most posts by TM
0
2014. július 12., szombat 13:16
Ja ja. Eltelt röpke 48 óra és a 3. évadot is elkezdtem. Valóban elég tömény. Olyan mintha egy brutál nagy tripbe menne bele az ember ami mintha nem érne véget. Abban is van ráció, hogy elgondolkodhat az ember ha nem néz egyszerre túl sok részt. Ahogy én nyomom úgy meg nem felejti el az ember az elejét mert azt még csak reggel látta XD
Igaz tévén jobb lenne, mert most a noteszen nézem ami az ölemben van, így sokáig nem is bírom ez is biztos.
Az idő ugye legfontosabb mivel sok kell belőle. Aztán meg rá kell szánni magad, hogy most Te azért is megnézel egy egész/fél évadot egyszerre. Az érdekes az enyhe kifejezés :)
0
2014. július 12., szombat 3:55
Durva!
Én max. 3 részt tudok egyhuzamban megnézni. Túl tömény lenne bármilyen sorozatból egyszerre 10 rész. Nekem kell egy kis idő, amíg leülepszik. Leginkább az 1 rész/nap az adagom, akkor át tudom gondolni, másnap meg jöhet a következő! De egyszer kipróbálom, milyen így megnézni egy évadot, tulajdonképpen egy maratoni hosszóságú filmnek felel meg. Érdekes lehet, annyi szent. :)
0
2014. július 12., szombat 2:02
És megdöntöttem a rekordom is sorozat epizódok nézése egy nap alatt 10 résszel. Vagy 20 másodpercen múlt, hogy ne 11 legyen. No majd legközelebb. De így is elég durva majd egy évad egy nap alatt. Így mindjárt a 2. évadot is befejezem a Dö wókin dedből.
Ez az óriási előnye ha utólag kezdek el nézni egy sorozatot. Évadok nézhetek meg pár nap alatt és nem kell várni hetekig.
Bár a hagyományokat se lenne rossz dolog tartani, ha nem szivatnának a drága kis kereskedelmi adók...
0
2014. július 11., péntek 20:45
És érdekes, de jó dolog, hogy az undor küszönöm is elég nagy. Simán eszek miközben mindenfélét játszanak benne a szereplők. Sőt még lehet az ilyen filmek/sorozatok nézése közben eszik legjobban az ember.
0