Keresés

Ki mit néz most?

2010. január 1., péntek 21:22
Pedig Ők sem csinálnak rossz zenét. :)
0
2010. január 1., péntek 16:51
Ők nem. A Madness csak az akcentus miatt.
0
2010. január 1., péntek 16:29
Graham Youngról szól a film,egy megtörtént esetet dolgoz fel.
0
2010. január 1., péntek 16:27
Meg.
Valahogy nem illik össze Cseh Tamás és a Madness.  :)
Bár ezt pont Én mondom,mi?Nekem a Baggy trousers-el lopták be magukat a szívembe.Egy haveromnál láttam vagy tíz éve Suggs szólóalbumát,azt hiszem three piramyd club volt a címe,azóta sem tudtam beszerezni. :(
A Michael Caine című szám is nagyon bejött,lehet azért mert nagyon bírom az öreget. :)
Igaz hogy az Angollal kapcsolatban összefügg ez is,de azért tudsz meglepetést okozni.
Joy Division,Blur,Pulp esetleg? :)
0
2010. január 1., péntek 16:20
Ezt a méregkeverőset nem ismerem, de Angliában játszódó film szerencsére van doszt.:)
A Madness, jaj a Madness! Alapdal: My car - vagy Driving my car a pontos címe -, hát azt az akcentust! Imádom::)) Megleplek?:)
0
2010. január 1., péntek 16:16
Hugh Grantnek egy filmje tetszett igazán,A fehér féreg búvóhelye.Valahogy Ő nem az Én színészem.Viszont egy másik alkotást már évek óta keresek,de csak nem akarják kiadni,kalózban sem tudtam eddig megszerezni,marad a VHS.Ez pedig a Fiatal méregkeverő kézikönyve.Az is egy nagyon betalált film volt nálam.Nagyon szeretem az Angliában játszódó filmeket,a hangulat miatt,na és a Madness klipjeit! :) És persze a zenéjüket is.
0
2010. január 1., péntek 16:09
:)

Bár bevallom azért, a Holmes-ot várom jobban, de a másik nagy érdeklődéssel várt film tényleg a Dorian Gray.(olyan vicces ez a PODG...:)

Meg persze van még pár alkotés,a mi izgatna, pl a Halálos temetés remake (brrrr...), vagy - nem tudom magam meghazudtolni -, az új Hugh Grant romkom, de dánból is van visszamenőleges elmaradásom, mint ahogy mindenből, mint tudjuk. Szóval, előre is és hárta is, egyszerre...
0
2010. január 1., péntek 16:04
Érdekes!!!A film alatt végig azon járt az agyam,hogy vajon milyen lesz a Holmes?Nagyon várom azt is.A PODG hangulata nagyon Burtoni itt-ott.Anglia idézi a Démoni borbély atmoszféráját.Egyszerűen fantasztikus ez a film.Lehet hogy elfogultság miatt írom ezt,mert imádom a történetet,de ez a film GYÖNYÖRŰ.
A csajok is olvadni fognak Dorian babaorcája láttán. :)
Nem meglepő amit írtál,valahogy ezt el is vártam tőled!  ;)
0
2010. január 1., péntek 15:53
MeglePLEK
0
2010. január 1., péntek 15:53
Meglepkel, ha azt mondom, a Holmes mellett ezt várom a legjobban? :) Még főiskolásként szerettem bele a történetbe, kiváncsi vagyok, mivé lett a filmvásznon.
0
2010. január 1., péntek 14:09
Tegnap végre sikerült meglesni a Dorian Gray-t.Na ezt ajánlom mindenkinek.Nagyon jól sikeredett kis alkotás lett belőle,meglepően könyvhűre sikeredett.Alig várom a megjelenését,ez kötelező vétel lesz.
0
2010. január 1., péntek 4:34
Neked is! :)
Au revoir, Shosanna!
Egyébként a Halálbiztost én is imádom, az összes zenéjével együtt. :)
0
2010. január 1., péntek 2:04
Idén először nem róttam az utcákat meg a bulikat, hanem tisztán filmnézős este volt! Ettől függetlenül kicsit összefolyik előttem a billentyűzet... :))) Komolyan koncentrálnom kell! :)

Két filmet néztünk meg, kitűnő BD minőségben:

Becstelen Brigantik.

Na. Az a helyzet, hogy másodszorra jobban tetszett mint elsőre! Ezt a BD hihetetlneül gyönyörű kép és hangminőségének tudom be. A két jelenet ami ütött Christoph Waltz közreműködésének köszönhető. Ez a nyitójelenet, és a kocsmában folytatott beszélgetés, az akcentusokról... :) Ja, abban nem is volt Landa ezredes. Mindegy. A lényeg, hogy Tarantino most is kitett magáért. Azt útálom a Brigantik kritikákban, hogy szinte mindenki olyan megjegyzéseket tesz, hogy a "Halálbiztos buktája után..." meg hasonlókat. Én imádtam a Halálbiztost!!! Egyetlen Tarantino film sem okozott még csalódást! Most így másodszori megnézésre azt mondanám a filmre hogy 95%!!!

A másik BD amit megnéztünk, valószínűleg az utóbbi 10 év legjobb filmje! Örökérvényű klasszikus, és David Fincher legjobbja! Igen, a Harcosok klubjáról van szó! Iszonyatosan sok mondanivalója van a filmnek. Rengeteg gondolat a narrációból, ami egy külön filmet érdemelne. Két zseniálos színész hihetetlen alakítása. Zseniális rendezés, nagyon ütős zenék. Hihetetlenül jó képi világ. Minden egyes alkalommal valami újat fedezhetsz fel benne. Már 2-3 éve nem láttam a filmet. A BD-n szebb mint valaha, és a hang is annyira ütős, hogy a repülőgépkatasztrófa jelenet majd szétvitte a szobát! Úristen, van aki még nem látta ezt a filmet? Sűrgősen pótolnia kellene! Vagy van aki látta, és nem tartja minden idők legzseniálisabb filmjének?

Szuper kis este volt! :) Valószínűleg 50-es Sci-fikkel folytatom az estét! :)

Boldog Új Évet mindenkinek!
0
2009. december 31., csütörtök 20:35
(500) Days of Summer megtekintése volt az utolsó filmélmény idén.
Azt kell mondjam,hogy tökéletes választás volt:10/10
Jövőre vagyis holnapra :) maradt az All About Steve és a Coraline.Ez a kettő jó lesz évkezdésnek,csak jókat hallottam róluk!
0
2009. december 31., csütörtök 13:58
The Quick and the Dead (Gyorsabb a halálnál, 1995)

Ennél a filmnél újszülött voltam. Kifejezetten szórakoztató volt, elrepült a játékidő, és egyéb közhelyek.
Szerintem ezt még azok is élvezték, akik nem rajonganak a westernért (még egy közhely). :)

Tökéletes választás volt idei utolsó filmként.
0
2009. december 31., csütörtök 1:47
Amistad.
0
2009. december 29., kedd 19:48
La fantome de la liberté (A szabadság fantomja, 1974)

Ez ám a borító! :)
Régóta látni kívántam Bunuel filmjét, mellyel majd´ egy évet vártam a megjelenés óta, érthetetlenül, de a lényeg az, hogy A burzsoázia diszkrét bája után ismét baromi jól szórakoztam - még bizarrabb, még polgárpukkasztóbb lenyomat lett, mint az említett, két évvel korábbi klasszikus. Nem várat sokáig magára az újranézés sem, az eszméletlen forgatókönyv hiteles és észbontó tálalásban simán megérdemli a sokszoros élményt.

Ha másért nem is - de -, köszönettel tartozom a Caesar Filmnek azért a néhány Bunuel filmért, melyet itthon forgalomba hoztak, és bár az egyes multik turkálóiban fellelhető, hatalmas készlettel bíró borzasztó leárazások, valamint az, hogy a kiadó hónapok óta hallgat, együtt elég csúfos véget mutatnak, azért értékelendő, hogy ezt a néhány, számomra is érdekes filmet az esetek többségében jó minőségben láthattuk, a korongokat pedig kiváló extratartalommal vértezték fel.
0
2009. december 29., kedd 19:32
vagy a vaterán vagy a teszveszen is meg lehet venni :)
0
2009. december 29., kedd 17:33
Kint vettem angliában.3 font volt. :)

Ott még lehet kapni egy csomó Paramount-os filmet,ami itthon joglejárt,ráadásul ugyanúgy magyar felirattal.
0
2009. december 29., kedd 17:22
A The visitor ne talán legyen, hanem tuti. Biztosan nem fogod megbánni.
0
2009. december 29., kedd 17:17
Az időutazó felesége nekem nagyon tetszett! :)
most posts by TM
0
2009. december 29., kedd 16:39
Ok! :)

Én is sok filmet pótoltam mostanában. Amiket még megnéznék az idei termésből (és meg is fogok)
- Tom Tykver - The International (talán ma ez lesz)
- Spike Jonze - Where The Wild Things Are
- The Time Traveler s Wife
meg talán a
- The Visitor
0
2009. december 29., kedd 14:38
Húú de megnézném én is.Sajnos még nem sikerült megvenni.Argento engem érdekelne,hogy honnan szertezted be!
0
2009. december 29., kedd 14:06
Nekem ugyan azzal a vállig érő hajjal jobban tetszett a film elején, mint a továbbiakban. Nagyszerű a főcímzene, a történések bejönnek, a mellékszerepekben tündöklő színészek is parádésak, és az utolsó jelenet is annyira hangsúlyos, hogy még mindig itt van a fejemben.

Nem? :)
0
2009. december 29., kedd 13:59
jó volt a film. szeretem polanski stílusát és a karaktereit. egy pillanatra sem untat.
mia farrow pedig gyönyörű.
0