Keresés

Ki mit néz most?

2009. december 12., szombat 19:21
Akkor Avatar! :-P
0
2009. december 12., szombat 19:18
Röhögni fogsz, de ezeket éppen láttam! :D
0
2009. december 12., szombat 19:17
Akkor úgy mondom, a fontosabbak közül! :)
Amik érdekeltek nagyon, azokat már megnéztem, ez a kettő maradt.
Persze ezen kívül van vagy 50 cím, amit szívesen megnéznék, de azok csak olyan "másodrendűek"....
0
2009. december 12., szombat 19:17
Írhatott volna Filmes lemaradást, és akkor:

Utazás a Holdba vagy az A nagy vonatrablás? :-)
0
2009. december 12., szombat 19:13
Az évest? Ezzel a két címmel? Jól állsz, apám! :)
0
2009. december 12., szombat 19:12
Kezd a gyengébbel! Public enemies!
0
2009. december 12., szombat 19:09
Most kéne pótolnom az éves lemaradást! :)

Inglourious Basterds
Public Enemies

Csak melyikkel kezdjem? :)
0
2009. december 12., szombat 19:00
Dollhouse maraton.

Ma 4 epizódot néztem meg a 2. évadból (5-8.) behozva a lemaradást.

Hurrá,most már pörögtek rendesen az események.Feltűnt vendégszereplőként a szépséges Summer Glau is,aki a Terminátor TV sorozat óta nagyon nem lehetett látni.

De az igazi aduász megint a skizofrén Alpha (Alan Tudyk) volt,aki a legújabb epizódban intéz újabb támadást a babaház ellen.

SPOILER ON

A háztetős nagy jelenete a robbanószerrel,na az mindent visz.Hiába a rosszfiúknak jutnak a filmekben mindíg a nagy pillanatok. :DD

SPOILER OFF  

Ha rajtam múlna én tuti hogy főszereplőve avanzsálnám ezt a pszichopata állatot. :)

Sajnálom már ,hogy még pár rész és vége van a sorozatnak.

Remélem azért készítenek valami normális lezárást az évadzáróban,nem akarok úgy járni ,mint a Sarah Connor krónikákkal.
0
2009. december 12., szombat 12:12
Az ördögűző
10/10, az egyik kedvenc filmem.
0
2009. december 11., péntek 14:50
Ja,én is néztem egy nagyot mikor megláttam.
Még mindig jobb ez mint az "Ősrobbanás-elmélet" :)
0
2009. december 10., csütörtök 0:04
Saw VI (2009)

Előfordult olyan jelenetsor vagy szituáció a korábbiakból, mely sokkal nagyobb hatást tett rám, de részemről mondhatom, a hatodik rész is kegyetlen jól sikerült.  Öt rész alatt megtanultam együtt lélegezni az összes megismert karakterrel, ennek fényében jelentem, helytálló a hatodik: helyükre kerülnek a hiányolt mozzanatok, még olyan apró, korábbi történésre is fény derül, ami mellett teljesen elsiklottunk, és mindenki igazi arca láthatóvá válik, ahogy megismerhetjük a teljes mondanivalót és a kiindulópontot.
Nem beszélve arról, hogy nem győzöm újra és újra átgondolni, a korábbiak tükrében milyen jelentősége van a szereplők sorsának, így például az utolsó képkockáknak is

Megjegyezném, aki már a negyedik résznél unta a témát, annak kifejezetten nem ajánlom, teljesen felesleges másfél óra lenne.

Remélem, kapunk végül mozibemutatót, mert a technikai megvalósítás az előzőekhez hasonlóan súlyos, így a film vászonért kiált, én pedig a sok kis apróság miatt amúgy is kívánok jó pár újranézést.
0
2009. december 9., szerda 23:18
Nem mondod, hogy Agymenők címen megy nálunk?! Jájjzusom.
0
2009. december 9., szerda 23:08
Top Secretet néztem ma,utána meg az Agymenők(The Big Bang Theory) 3. évad 10. részét.
0
2009. december 9., szerda 23:03
Majd ránézek ,köszi a tippet. :)

Bruce Campbell-t TV-ben utoljára a Xena és Herkules sorozatokban láttam.

Sam Raimi az is ha jól rémlik.De lehet ,hogy abban csak producer volt.
0
2009. december 9., szerda 22:58
Egy kis Sam Axe montázs, mivel a trailerben nem szerepel: http://www.youtube.com/watch?v=WCZ6UjRKOM8 :)
0
2009. december 9., szerda 22:54
Ami azt illeti, ez egy nagyon jó hangulatú nyári sorozat szvsz. Jó zenék, érdekes ökörségek és Bruce Campbell zseniálisan hozza az alkoholista profi exkémet :D
0
2009. december 9., szerda 22:54
RTLKlubon Minden lében négy kanál címen futott :S Elég rossz címválasztás.
De Bruce Campbell az egyik főszereplő. Miamiban játszódik, egy Michael Westen nevű exkémről szól és hát Bruce Campbell az egyik barátja, akit Sam Axe-nek hívnak a sorozatban :) Egy kicsit bővebb info itt: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/06/29/pilot-mustra-burn-notice-1x01/ (ez egy negatív kritika) és itt egy trailer az első évadhoz: http://www.youtube.com/watch?v=Wti9WDYVdE0
0
2009. december 9., szerda 22:42
??

Na most Te mondtál újat.

Mi ez a sorozat ?
0
2009. december 9., szerda 22:41
Bruce Campbell? Akkor gondolom ti is nézitek a Burn Notice c. sorozatot ;)
0
2009. december 9., szerda 22:39
Őt akarta Raimi a Darkman főszerepére is,de gondolom produceri nyomásra cserélte le Liam Neeson-ra.

Azért legalább ott volt egy röpke cameo-ja a film végén.Meg a Pókemberekben is jutott neki hely.Különösen a 3-ban volt nagy arc. ;)

A Gyorsabb a halálnál-ban meg hiába kerestem,mert bár fel van tüntetve a film végi stáblistán,kivágták a jelenetét a filmből.

Basszus.Nehéz a Campbell fanok sorsa. :D
0
2009. december 9., szerda 22:35
Jaja, egy cameo erejéig igazán meghívhatta volna Raimi! :)
0
2009. december 9., szerda 22:33
Tényleg ezek is nagyon jók.

Az Árvaházat még kint láttam,teljesen meg is feledkeztem róla.Pedig nagyon ütős.

A Drag Me To Hell meg végre újra a régi Sam Raimi-s stílust éleszti fel.

Kicsit azért hiányoltam belőle Bruce Campbell-t. :)

Hohó...

Erről jut eszembe.A legnagyobb kultot meg sem említettem.

My Name Is Bruce:

Humor és jó duma hegyek,ráadásul Bruce saját magát játssza a filmben.Óriási film. :)
0
2009. december 9., szerda 22:22
Hű, hát köszönöm a tippeket!

Egyébként a Tim Burton-Johnny Depp párosítás mindig jó :) Az Álmosvölgy-legendája is igen jó film, az biztos! Egyszer láttam régen.
0
2009. december 9., szerda 22:22
Én pedig az újabbak közül maximálisan tudom ajánlani az Árvaházat (The Orphanage/El Orfanato)! Szerintem remek film. Aztán a Drag Me to Hell szintén nagyon nagy telitalálat nálam. Van még jó pár, de azok még sajna nem (vagy nem is fognak) megjelenni nálunk.
0
2009. december 9., szerda 22:14
Nincs mit. :)

Közben még erőltettem az agyamat (ami ilyenkor este már eléggé nehezen megy):

Az Álmosvölgy legendája:

Ok,hogy kosztumös meg kissé régies,de nekem nagyon bejött hangulatilag.Eddig ez a legjobb film a fejnélküli lovasról.Meg persze aTim Burton/Johnny Depp páros neve maga a garancia. :)

Ami még nagyon tetszett a Ház a Kísértet-hegyen (a régi Vincent Price-os újrája):

Márcsak Geoffrey Rush miatt is érdemes megnézni,hatalmasat játszik benne.Jó  a kivitelezés is,elég ijesztő és humoros is.

Klasszikusokból még amit érdemes pótolni:

Cápa,A Köd(régi),Üvöltés 1.,A légy 1-2.,Ómen sorozat,Ördögűző 1.

Szintén humoros horror még a Re-animátor sorozat (nekem tetszett mind a 3)

Démonok 1-2:belezős kategória,de kiskoromban ,majd összecsináltam magamat mikor megnéztem.Olasz horror,mindkét része nagyon jó.Igaz,hogy 80-as évek,nem egy mai darab.

Belezősek még Fulci zombifilmjei (Zombik városa,A pokol hét kapuja) is,de én messze nem tartom olyan jónak őket mint Romero zombiklasszikusait,bár lehet hogy annak akinek szánnád viszont tetszenének ezek.Én leginkább a történetükkel nem vagyok kibékülve.Merthogy az nincs nekik.Míg Romero zombifilmjeiben legalább megbújt némi társadalomkritika,addig Fulci inkább az erőszakkultuszt népszerűsítette.Bár abban nagyágyú az nem is vitás. :)

Halálos hallgatás :

Babás horror,nagyon tetszett.A Fűrész első részének alkotópárosa készítette.Van is benne egy kis poénos utalás a Fűrész filmre.

Halálos kitérő (Wrong turn):szintén jó kis vérengzős film,elég jól is van kivitelezve.A folytatásokat viszont letölteni is kár,nem hogy megvenni.Az első ellenben nagyon jó,bár kissé Sziklák szeme koppintás.

Újhullámos belezős,sorozatgyilkosos film még a Menekülj ! (See No Evil),ez is nagyon bejött,valamint a Sziklák vére (??) Hills Run Red,de ez utóbbi nem tudom megjelent-e itthon.Én még kint láttam britföldön.

Ami még beugrik,mint jó horror pár évre visszamenőleg:

Mimic - A júdás faj (első rész);Rémségek könyve 1.,Rejtekhely;A sötétség leple;
Stigmata;Álomcsapda;Interjú a vámpírral és a Végső állomás 1-2. (meg a 4. de az még nem jelent meg);Underworld 1.,A kör (amerikai változat) 1. része

Hát így nagyjából ennyi.

A többit majd creeper kiegészíti,neki még biztos ugranak majd be címek. :)
0