Élőhalottak éjszakája (nagyon jó a Tom Savini féle remake is) Holtak hajnala Holtak napja (az új változatot ne nézzétek meg csakis a régi)
Nem zombis, de hasonló jellegűek a 28 nappal és héttel később filmek.
Még a Holtak hajnala új változatát is bátran tudom ajánlani,szerintem nagyon jó lett (Romero klasszikusának feldolgozása).
A Haláli hullák hajnalára hajaz a Zombieland is (nem tudom itt milyen címmel fut).Eszméletlen humoros ,ráadásul Woody Harrelson az egyik főszereplő.
Humorosabb fajta alapfilm horrorban a Sötétség serege ,de akár az első két Gonosz halott film is.Michael J. Fox is csinált egy jó ksi horrorkomédiát a Törjön ki a frász-t. Illetve még a Sikoly első része is elég jó lett, tele remek utalásokkal és humorral a klasszikus horrorfilmekre.
Klasszikusokból mindenképp a A dolog,Hellraiser sorozat,Rémálom az Elm utcában ,illetve a Halloween első része ugrik be.
Sok színvonalas horrofilm készült az utóbbi években is.A Véres Valentin tényleg jó. Nekem még a Silent Hill,A köd (Stephen King) és a Sziklák szeme filmek jöttek be nagyon az utóbbi évekből.
0
2009. december 9., szerda 21:17
303
Ha a Haláli hullák hajnala tetszett akkor én ajánlanám neked a Zombieland című filmet ha még nem láttad...szvsz hatalmas :)
0
2009. december 9., szerda 21:02
9368
Jobb szereti a belezést, és az ijesztgetősebb filmeket. Alapvetően vidám természetű és a Haláli hullák hajnalát is végignevettük :) Szóval a humorosabb fajta is jöhet.
Barátnőm adott egy jó tippet (Véres Valentin), úgyhogy lehetséges, hogy az lesz a nyerő. De érdekelnének még zombis filmek is.
0
2009. december 9., szerda 17:52
6264
A magyar szinkrongyártás telitalálata. :)
Szakácsi Sándor,Rátóti Zoltán és még tucatnyi remek szinkronhang közreműködésével.Még kissrác voltam,mikor lement az M1-en.
Tényleg,a 2-ik évad meg sem jelent itthon.Kár. :(
Bár én az elsőt sem vettem meg,mert feliratos és én a TP esetében szinkronmániás vagyok.
Most nézem az IMDB-n 9.4-es pontszámot kapott a TV sorozat.Azért sokan szeretik/szerették.
Bár a mozifilm már bőven színvonal alatti volt.David Bowie cameoszerepét a mai napig nem értem a filmben. :)
Ok Lynchnél már megszokott dolog az elmebaj,de a Tűz,jöjj velem már tényleg nagyon elborult és érthetetlen lett.
Meg a legnagyobb baki:Sherilyn Fenn és Lara Flynn Boyle nélkül nem szabad TP filmet készíteni.Még jó hogy Leo Johnson (Eric DaRe) maradt. ;)
0
2009. december 9., szerda 17:33
2464
Haydent is nagyon megszerettem meg a film is jó volt!
0
2009. december 9., szerda 17:24
8977
Szerintem óriási sorozat, nagy fájdalmam, hogy a 2. évadon már sajnos nem volt magyar vonatkozás. Az elsőt még egy bécsi kirándulás alkalmával szereztem be, akkor nálunk még nem is volt kapható! (Ha jól emlékszel, kemény 20 euró volt, akkor kb 230 Ft-os árfolyamon)
0
2009. december 9., szerda 16:46
7721
"-Bármilyen hihetetlenül hangzik is,de az, aki véletlenül lelőtte apádat, -Henry Pfaffenbach volt, az apám. -Rettentően sajnálom. -Ő Henry Alva Pfaffenbach? -Az anyám Pfaffenbach lány volt. -Csak nem... Doreen Pfaffenbach?! -Minnesotából? -De. -Mi rokonok vagyunk! -Mindig az Eagle River-nél vakációztunk."
0
2009. december 9., szerda 16:23
52685
Haverom faterjának élettársa Gózon Gyula és Berky Lili fogadott lánya. De ezt már meséltem itt.
most posts by TM
0
2009. december 9., szerda 16:21
52685
Tudom. Vicc volt.
most posts by TM
0
2009. december 9., szerda 16:12
5042
Egész estés dokumentumfilm, tavalyi Oscar nyertes, idei mozipermier volt! Persze hogy játszik! :)
0
2009. december 9., szerda 16:08
6264
Harmadik nem is volt.
A 2-ik után kaszálták.A mai napig lezáratlanul hagyva.
Egy mozifilm készült utána (TP:Tűz jöjj velem),de ez már inkább előzményfilm,mint folytatás.
0
2009. december 9., szerda 16:01
7721
Érdekes ilyen kötődésekről olvasni egy film kapcsán...máskor is várok ilyen ajánlókat.:) Köszönöm még egyszer!:)
0
2009. december 9., szerda 15:58
7721
Eleve benne van a listában ez a film.
0
2009. december 9., szerda 15:54
52685
A harmadik évadot már én sem néztem!
most posts by TM
0
2009. december 9., szerda 15:32
8977
Na, most akkor már a doksifilmek is játszanak? :)
0
2009. december 9., szerda 15:23
5042
Örülök hogy sikerült valakit meggyőznöm a filmet illetően. Nálam bizony elég szép helyezést fog kapni az idei Top 10-es listámon.
Ha valaki nem tudná miről beszélünk! Man On Wire - Ember a magasban! Nézzétek! :)
Más: Most hogy visszaolvastam vettem észre egy hozzászólásod, hogy nézted a Rózsafabot című filmet. Számomra azért különleges ez a film, mert egy kis családi történet kapcsolódik hozzá: Már akkoriban is úgy készültek a színészek a szerepeikre, hogy kis előtanulmányokat végeztek. Szeleczky Zita is elment a vakok intézetébe, és választott egy vak lányt, akit egy-két hétig kísérgetett, hogy eltanulja tőle mozdulatait, meg ilyesmit. Ez a lány, az én dédanyám testvére volt! :) Nagyon jól összebarátkozott a színésznővel, és mikor eltelt a két hét, mondta neki a Szeleczky Zita, hogy azt kérhet tőle, amit akar. Ő pedig azt kérte, hogy a Jávor Pál, vigye el kocsikázni egyet a nyitott tetős autójában. :))) Egy egész hétvégét töltöttek együtt így hármasban. Utána sokáig leveleztek. Évtizedekkel később a család felfigyelt valami újságban egy Szeleczky Zita interjúra, amiben mint egyik legkedvesebb emlékeként írja le a vak kislány történetét a színésznő.
0
2009. december 9., szerda 14:22
13392
Nekem nagyon is, mégis hasonló sorsra jutott nálam is, csak nálam a Paramount döntött így, nem én. :) Aztán valaki odaadta a második évadot, de úgy elkevertem otthon, hogy szerintem annak annyi. :)
0
2009. december 9., szerda 14:19
2517
A TP-t az első évad után kaszáltam. Nem az én világom :)
0
2009. december 9., szerda 14:15
6264
Pont azért szokták akkora beiktatni,hogy a csatorna rendelje be a következő évadot.Bár ha rossz a nézettsége (ami azért elég hamar ki szokott derülni) akkor felesleges félbehagyott szálakat hagyni.Vagy legalább csináljanak még egy lezáró TV filmet.
u.i.
Azért a Twin Peaks 2. évadzáró "cliffhanger" annyira emlékezetesre sikeredett,hogy a mai napig is emlékszem rá.Pedig elég régi sorozat. :)
0
2009. december 9., szerda 13:30
2517
Ezen összeveszni nem fogunk ugyan, de cliffhanger lehet epizódok közt is, nem kell feltétlen az évadzárón beiktatni. Persze egy évad végén a leghatásosabb, mert utána hónapokig rághatod a körmöd a folytatásra várva, legalábbis elméletben. A gyakorlatban szerintem egy cliffhanger kb. egy hétig "marad életben" egy emberben, azaz nagyjából egy hétig nem lankad az érdeklődés. Persze embere válogatja :)
0
2009. december 9., szerda 13:22
7721
első mondat -. +?
0
2009. december 9., szerda 13:22
7721
Ezt itt kell leírnom. Elég, ha én tudom.
0
2009. december 9., szerda 13:20
9489
Célok úgymint?
0
2009. december 9., szerda 13:17
7721
Köszönöm Dylan ezt az ajánlót. A tévéből felvett filmet nemrég néztem meg és már alig várom, hogy megvehessem. Nagyon élveztem az egészet.Irigylésre méltó, ha valaki talál egy ilyen fontos dolgot az életében, amiről ennyi idő után is lelkesen, csillogó szemmel tud beszélni.Átragadt rám is ebből a lelkesedésből, bár egy-két méter magasra kifeszített kötélen is be lennék sz*rva. Más irányban kell hasonló célok után néznem(Persze kicsiben.)Bufi-nak ezt ki kell adnia!!!