Keresés

Ki mit néz most?

2009. november 28., szombat 1:26
Hibáztam!:)
A 62-es filmet a harmadik helyről felváltja a 2004-es Mar adentro....gondolom ez senkit nem izgat rajtam kívül..:)))
0
2009. november 28., szombat 1:22
Liebe ist kälter als der Tod

Ez sokkal mozgalmasabbra és érdekesebbre sikerült,mint az előző Fassbinder film.
A vígjáték kategóriát egy kicsit erősnek érzem,pláne úgy, hogy én nem a megfelelő részeken mosolyodtam el.Pontosan az akciókat, a krimibe illő jeleneteket találtam viccesnek. A női főszereplő hajáért külön piros pont jár.A kamerabeállítások, a változatosabb főleg külső helyszínek a zene mind-mind hozzájárultak a pozitívabb véleményhez.A befejezés is elég "váratlan" volt.Ennyi...ezt lehet,hogy még megnézem...a lista első darabját nem hiszem...
0
2009. november 27., péntek 23:26
Most kezdődött a Kutyaszorítóban az m1-en. De nem fogom nézni. Ezt is 4:3-ra széthúzták. Minden műsor 1.85:1-ben megy már, de a filmeket nem nagyon akarják eredeti formátumban mutatni. Ezt nem értem.
0
2009. november 27., péntek 23:17
Kill Bill: Vol. 2

Az első résszel sajnos nem tudom összehasonlítani,mert azt elég régen láttam,de...
ez a fickó ért hozzá, hogy kell szarból szórakoztató filmet készíteni.A filmes utalásokért és a innen-onnan lopott dolgokért, a lefekvés előtti filmért külön plusz pont jár a rendezőnek.Ugyan nem láttam az Inglourious Basterds-ot(bár ez hülyeség,mert ha láttam egy Tarantino mozit,akkor láttam a többit is),remélem az is szórakoztatni fog a képtelen helyzeteivel és beszólásaival.Én azok közé tartozom,akik nem becsülik túl ezt a fickót - szerintem ez a munkája sem zseniális és hasonlók - egyszerűen piszkosul szórakoztató filmeket "vág" össze.És a szerintem sokszor Zs kategóriás színészekből is kihoz valami használhatót.Nem pontozok semmit.Legközelebb egymás után nézem meg a két részt,hátha nagyobbat üt.
0
2009. november 27., péntek 20:52
Katzelmacher
Ennyire filmtől én még nem hangolódtam le.Színházi darabra emlékeztető jelenetekkel érdekessé tették a filmet.Öngyilkosjelölteknek nem javasolnám a film megtekintését.
Azt éreztem a fő problémának,hogy magamra voltam hagyva...nem nekem játszottak a szereplők(szerintem senkinek sem).Ültek... és ilyen nyomasztó,érzelemmentes játékot folytattak egymás között.A férfiak mind borzalmasak voltak,a nők meg mintha valami álomvilágban éltek volna...teljesen kikészített ez a film.Nem volt se jó se rossz,nem tudom mit gondoljak.Végül is működött a film mert reagáltam az eseményekre,akit kellett utáltam,akit kellett sajnáltam....de hiányzott valami.
Pontozni nem tudok.Furcsa élmény.:)

Majd a Kill Bill:2 helyretesz:)))
0
2009. november 27., péntek 20:42
köszönöm a figyelmeztetést csurmee... nem hagyhatom ki,mert megvettem és nem azért,hogy a polcot terheljem....megkőnézni.:)
0
2009. november 27., péntek 20:39
Sajnálom Ferrari-Fan,csak vicceltem.:)
nincs előrelépés....meséket meghallgattam ...megismertem új szavakat és ennyi...
0
2009. november 27., péntek 19:19
Saw VI.
Elég kemények a próbák.
0
2009. november 27., péntek 19:04
Egek! Nekem ez minimum a kéthavi adagom... Sajnos ilyen brutál hétvégékre nem fussssaaa.
0
2009. november 27., péntek 18:54
TE figyi, mivan ezzel a játékkal? Én már egy csomó szót kiraktam de nem történik semmi.
NEm kéne ennek jelezni, hogy szintet léptem vagy valami?
0
2009. november 27., péntek 18:47
Nick and Norah s Infinite Playlist

ezt nyugodtan hagyd ki :)
0
2009. november 27., péntek 18:41
És pár pillanat múlva elkezdődik az "amibelefér" filmmaraton.
A dolgaimat erre a hétre befejeztem..huhhh..és ez az egyetlen hétvége az év hátralevő részében,amikor komoly csapást mérhetek a "nemláttam" listámra.
Mivel nincs kedvem kitalálni,hogy milyen filmeket nézzek, ezért folytatom az abc-darát.
Katzelmacher (1969) ,Kill Bill: Vol. 2 (2004)  ,L amour a vingt ans (1962) ,Liebe ist kälter als der Tod (1969) , Mongol (2007) , Mr. Lucky (1943) , Mysterious Island (1961) , Nick and Norah s Infinite Playlist (2008) , Nobel Son (2007) , Ocean s Thirteen (2007) , On Golden Pond (1981) , Pirates of the Caribbean: Dead Man s Chest (2006) , Queen Christina (1933) , Rózsafabot (1940) , Rembrandt (1936) , Requiem for a Heavyweight (1962) , S.W.A.T. (2003) , Sex and the Single Girl (1964) , She Done Him Wrong (1933), Tarantula (1955),Texas (1941), The Ballad of Jack and Rose (2005), The Barkleys of Broadway (1949), The Beautiful Country (2004).
Nem vagyok egy Jack Bauer,de az agyamat simán ki tudom égetni ennyi filmmel hétfőre...
0
2009. november 27., péntek 14:45
Deja Vu

De jól esett ez most :-)
Száz százalékig élvezni tudtam a filmet, azt hiszem a rendező minden elvárt hatása kiütközött rajtam. Ahol akció volt, ott izgultam, ahol dráma ott drámáztam, szóval nálam minden klappolt. Persze ehhez kellett az is, hogy ne állandóan a hibákat, a logikai buktatókat keressem (amiből jópárat még így is fel tudnék sorolni, de ezek semmit nem vonnak le a film élvezeti értékéből). A hangulat, a stílus a helyén volt, Denzel Washington tökéletesen hozta amit kell, a képi világ és a kameramozgások is pont ahogy lenniük kellett.
Külön tetszett a történet, mely már önmagában is érdekes, de nem gondoltam volna hogy sci-fi vonalon oldják meg. Egy-két ötlet pedig valóban zseniális, kezdve a rendhagyó autósüldözéstől a titkos rendszer megvalósításáig.
Pontozni nem szeretnék mert talán irracionálisan is magas pontszámot kapna tőlem, legyen elég annyi hogy egy remek akciófilm, érdemes megnézni.
0
2009. november 26., csütörtök 10:23
Mivel nem néztem meg előzetest,ezért a cápás rész ütött rendesen.:)
A film nem annyira jó,de egy pár jelenetért megérte megnézni.
0
2009. november 26., csütörtök 9:50
Véletlen odakapcsoltam tegnap, hozzávetőleg 5 percig bírtam nézni ...
0
2009. november 25., szerda 23:57

Méltatlanul le van pontozva itt a Zekszpresszen, sokadjára nézem most az HBO-n, de még mindig büntet.
0
2009. november 25., szerda 23:19

60% de csak Megan Fox miatt.
Látszik hogy "csak" erre lett kihegyezve a film.
Pedig ki lehetett volna hozni többet is belőle.
0
2009. november 25., szerda 18:08
http://www.olvasnijo.hu/olvasni.php3?tipus=jatek&cim=Bet%26%23369%3Bkirak%F3&id=396
nem sikerült...
én ezt nézem és érzem,hogy van hova fejlődni.
0
2009. november 25., szerda 18:06

Elakadtam a betűkirakó 4-es szinten....valaki segítsen!
0
2009. november 25., szerda 17:44
Te egyébként picit nem vagy pszichopata? :) Vagy csak egyszerűen barom? :D
0
2009. november 25., szerda 17:04
Szerintem úszni, vagy a konditerembe, ha ilyen ingerült vagy.
0
2009. november 25., szerda 17:02
Ki mit néz most?

A monitort, idióta.

Helyesen: Ki mit nézett mostanában?
0
2009. november 25., szerda 9:57
Dracula (1931)

Most volt először szerencsém e Universal-klasszikushoz a mi Bélánkkal. A cselekmény gerincét már kívülről-belülről ismerjük, és meg kell jegyeznem, számos Drakula/Nosferatu-változatnak jobban tetszett a történethez való közelítése. Itt a dolog kicsit szétesik, kisebb részletekre helyeződik a hangsúly, és azokra is sokáig. Érthetetlenül sok szerep jut az őrült Renfieldnek, miközben a végjátékot fél perc alatt végigrohangásszák. A kastélyt ábrázoló képek nagyon kellemes gótikus hangulatot árasztanak, Béla hipnotikus tekintete emlékezetes, illetve nagyon jópofa a néhány magyar szó a film elején, de nekem ez így elég volt egyszer, a lejátszóban az eddigi témabéli kedvenceimnek (Nosferatu ´22 és ´79, Drakula ´92) van nagyobb esélye újra és újra pörögni.
0
2009. november 21., szombat 15:11
Trick  r  Treat
Lehet, én vagyok tudatlan, de ez a film is valami képregény alapján készült? Olyan érzésem volt, mint mondjuk a Sin City nézése közben, hogy vannak sztorik, amikbe belecsöppenünk, és valamiféle kapocs van közöttük... (mondjuk fél 12-kor álltam neki éjjel, szóval lehet, hogy a koncentrálóképességemmel is baj volt már :-))
Tetszett a film hangulata, de valahogy olyan kusza volt az egész. (Lehet, hogy ezért tetszett? :))
Valaki segíthetne ennek megértésében. Előre is köszi!
0
2009. november 18., szerda 23:09
A rettenthetetlen
Ma sikerült megnéznem, nagyon kicsi voltam mikor először láttam. Akkor csak egy kékrefestett arc marad meg az emlékeimben. Tegnap megnéztem és hűű azonnal kedvenc lett belőle. Humor, dráma, szerelem, alakítás, történet minden a helyén. Tökéletes film, megy A Gyűrűk Ura és a többi kedvenceim mellé.
0