Keresés

Ki mit néz most?

2014. július 11., péntek 16:56
Egy pozitívuma(még csak ez jutott eszembe) azért van ennek az agymenésnek. Olyan gyorsan halnak meg benne a szereplők, hogy meg sem lehet őket kedvelni.
0
2014. július 11., péntek 12:18

köszi :) magyar zenei oldalakon figyelem ezt a növekvő tendenciát, hogy ha két szónál többől áll az együttes neve, akkor nem vagyunk hajlandóak kiírni, csak a kezdőbetűket, aztán vagy érti valaki hogy miről van szó, vagy nem...
0
2014. július 11., péntek 3:20
The Walking Dead
0
2014. július 11., péntek 1:42

mi az a TWD?
0
2014. július 10., csütörtök 21:32
TWD

Epic a Challenger-es csapatás, csak az nem hogy úgy végezte mint a paripa...
Egy újfent példa ami megmutatja mennyire szeretik mutogatni az amcsik a kocsijaikat. A menő penge kocsijaikat :)
0
2014. július 8., kedd 12:56
"Futottak még"-kategóriás filmek az elmúlt napokból:

Child of God
James Franco legutóbbi rendezése a társadalom pereméről a társadalmon kívülre szorult Lesterről, aki a háza elárverezése után a környékbeli erdőben húzza meg magát, hogy átvészelje a telet, ahogy tudja. A vadonbeli túlélés megidézése és Scott Haze alakítása remek (még ha néha ki is esik a szerepéből), de a film sajnos nem elégedett meg ennyivel, a lassan megtébolyodó Lester engem a nekrofil "bábozás" környékén vesztett el, mert oké, süllyedjen le ez ember állati szintre, na de az alá?!
4/10

w Delta z
Itt a színészek jelentették a fő vonzerőt (Stellan Skarsgard, Tom Hardy, Melissa George, Selma Blair), a krimi-thriller vonal még tetszett volna, de az összhatás végül csak egy késő esti kábeltévés film szintjét ütötte meg. A sztori egy sorozatgyilkosság körül kavarog, ahol a tettes az áldozatokat párban rabolja el, és gyilkos próbatétel elé állítja, majd az egyik áldozat bőrébe vág valamiféle matematikai képletet... aztán persze kiderül, hogy a gyilkosságok összefüggnek, és egy bosszúhadjárat részei. Pedig még az "önző gén"-elméletet is bevetették, de sokszor volt vontatott és álmosítóan unalmas, a finálé meg egyszerre mindkettő, és túlságosan átmegy ripacskodó drámába, úgyhogy...
5,5/10

Take Shelter
A háromból még ez volt a legjobb, amiben Curtisnek, a családapának rémálmai kezdenek lenni egy hatalmas viharról és egy fura esőről, ami megvadítja az élőlényeket, és ezek nyomán egyre erősödik benne az érzés, hogy fel kell készülnie erre a viharra, leginkább azzal, hogy átépíti, kibővíti a kert végében levő bunkert. A horrorszerű rémálmok és Jessica Chastain mellett az egyre jobban gyökeret verő megszállottság bemutatása tetszett, főleg, hogy több szálon göngyölíti a film a drámát, így nem csak mások kérdőjelezik meg Curtis épelméjűségét, hanem lassan ő maga is.
7/10
0
2014. június 21., szombat 13:53
Monsters

Mivel az új Godzilla, az összes ökörsége ellenére is, szörnyfilmként tetszett, a szokásos módon megnéztem, hogy a stáb, főleg a rendező miken dolgozott korábban, és kiderült, hogy Gareth Edwardsnak pár tévéfilm meg doku mellett mindössze egy kisköltségvetésű sci-fi van a nevén. Az a film, ami a kritikai elismeréseken keresztül beültette Edwardst a Godzilla rendezői székébe.

A Monsters kb. abban a világban játszódik, ahol (ha már Godzilla) MUTO-szerű űrlények jöttek a Földre, valahova az USA és Mexikó peremvidékére, csak éppen nem volt itt az "emberiség megmentője", hogy lepofozza azokat, aztán meg egy laza szundi után visszacsoszogjon a vízbe, hanem bizony megtörtént a párzás... azóta meg eltelt hat év. Az emberek addigra már meg sem próbálnak mást, mint a lehetőségekhez mérten kordában tartani a szörnyek által uralt terület nagyságát, hatalmas lezárt, "fertőzött" zónát létrehozva a már említett határvidéken, annak közelében folyamatos katonai őrjáratokkal... egyébként meg próbálnak együtt élni a mindennapos fenyegetéssel, ahogy tudnak. Mindennek a bemutatása, elmagyarázása persze csak a főhősök történetével együtt zajlik, akik mindössze ketten vannak. Andrew egy amerikai újság tudósítójaként/fotósaként tartózkodik a zónától délre, amikor is megtudja, hogy a főnöke lánya (Sam) is azok a környéken van, kórházban, és rögtön meg is kapja utasításba, hogy gondoskodjon róla, a lány épségben visszajut az USÁ-ba. A srác kelletlenül fogadja a feladatot, de mivel a hajóközlekedés (mint egyetlen biztonságos közlekedési eszköz észak felé) még működik, így csak annyit kéne tennie, hogy elmegy vele a legközelebbi kikötőbe és felrakja egy kompra. A hajóhoz el is jutnak, de az egyre durvuló szörnytámadások és egy tolvaj miatt úgy tűnik, délen rekednek hosszú hónapokra... hacsak nem kockáztatnak, és pár zsoldos meg korrupt hivatalnok segítségével neki nem vágnak szárazföldön, keresztül a zónán.

8/10

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p300-niwrok-irasai#3165
0
2014. június 18., szerda 21:28
A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája

A trailer egy Rettenthetetlenhez hasonló akciódús lázadás ígéretét hordozta. Viszont a kész film ennek szöges ellentéte. Egy végtelenül lassú és komoly dráma, rideg képekkel és hangulattal. Olyan szinten realista, hogy a film sok helyen olyan sötét, mintha természetes fényeken kívül mást nem is használtak volna. Sok helyen a háttérzajok is erősek: a szél zúgása, bogarak. Rideg a táj, ridegek az emberek, rideg az élet. A film lassú, pl érdemi csatajelenet nincs is a filmben (pedig én ezeket szeretem).  De Kohlhaas Mihály kálváriája, drámája, küzdelme és igazsága, olyan erővel kúszik végig a filmen, hogy megértjük az alkotó szándékát. Jó film, de a lassúsága szerintem hiba. De összességében megéri megnézni mindenképpen, főleg, aki egy ténylegesen realista (reálisnak ható) mély történelmi drámára vágyik.
0
2014. június 15., vasárnap 18:22
Fargo - A sorozat

Szuper, nem, inkább remek, nem nemis remek, hanem egyszerűen fenomenális ez a sorozat! Az összes mostani sorozat közül messze kiemelkedik! Kegyetlen gyilkosságok + halálos nyugalom + végtelen feszültség + hamisítatlan Fargo-hangulat új történettel + remek színészi játék + a Coen-testvérek + Billy Bob Thornton 10 részen át! Az ilyen sorozatok miatt érdemes magát átverekednie az embernek a több tucat átlagos fo*on! Nézzetek bele, nem fogjátok megbánni, ezt garantálom! :)

0
2014. június 12., csütörtök 10:45
Exek és szeretők - felesleges film ismét, talán csak az öreg mackó miatt egyszer nézős.
A harag tüze - Jó a zene, szar, semmi történet, kicsit(?!) még kellet volna agyalni, hogy legyen benne mondanivaló is. Vajon miért vállalták ezek a jó színészek ezt a filmet? Amúgy mostanában ez már a második (Nebraska 100%)filmem idén aminek kurvára tetszik a helyszíne, a totál sablonos átlag "alatti" amerikai kisváros. Imádom látni, hogy ott is van Karakószörcsökfaszompuszta és ott is átkúrják az kisemberek agyát.
0
2014. június 10., kedd 0:08
A végzet ereklyéi: Csontváros
Örülök, hogy igazak voltak a kritikák, már olyan téren, hogy ez nem az a szokványos tiniszerelemre alapozott sötét világot bemutató film lett.
Tényleg több ennél.
Persze így is karcsú a végeredmény, de legalább néhány lény megvalósításán kívül nem tudok rosszat mondani róla.
Itt most el tudom képzelni, hogy megnézzek egy egész sorozatot belőle.Szigorúan...itthon...dvdről, de akkor is meglepő, hogy ez tetszett.
Később persze fel kell tölteni ismertebb, idősebb színészekkel a csapatot és már is kevésbé lesz érdekes, hogy nem haladunk előre a történetben.
Ha tartják az akciójelenetek intenzitását és továbbra is csak kerülgetjük a szerelmesek egymásra találását, akkor számíthatnak rám.
0
2014. június 6., péntek 21:02
The Tall Man

Cold Rock hegyvidéki kisváros az USÁ-ban, amelyik a környékbelieknek munkát adó bánya bezárása óta, napról napra pusztul. Az elszegényedés és a kilátástalanság azonban a helyiek problémáinak csak az egyik fele; a másik az, hogy az utóbbi pár évben több gyerek is eltűnt a városból, gyakorlatilag nyom nélkül, és azóta sem került elő közülük egy sem. Mint annyi másba, a lakosok ebbe is beletörődni látszanak, és a Tall Man legendájaként kezelik az eltűnéseket.

A film jól játszik a hangulatokkal, főleg a városkáéval, ahol a lakók úgy érzik, a külvilág lemondott róluk, és ezért a saját szabályaik, törvényeik szerint kezdenek élni. A gyerekrabló Tall Man eközben misztikus thrillert ígér, csakhogy kb. a felénél behúz egy igen durva csavart, ami után a film műfajt is vált, és dráma lesz. A második szakasz jobban tetszett, bár az első sem rossz, csak azt hiszem, túl fáradt voltam a Tall Manhez.

7,5/10
0
2014. június 1., vasárnap 20:55
Kvinden i buret / Nyomtalanul (Dánia, 2013)

Egy újabb jó kis borongós thriller északról. Az a bizonyos "Scandinavian touch" itt is megvan.

10/8

"Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Morc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra." (forrás: port.hu)
0
2014. május 31., szombat 11:47
Füles Mackó - Az aranycsengettyű
http://youtu.be/snEIBXWJEjs
0
2014. május 30., péntek 17:27
.
Les Revenants / The Returned

Ebben a francia filmben az életbe visszatérő halottak zsánerének egy egészen sajátos, bár számomra túl merengős változatát mutatják be a készítők. A film eleji, két órás invázió eredményeképpen ugyanis milliószámra térnek vissza a halálból az elmúlt tíz év elhunytjai (jellemzően idősek), de csak mintha éber kómából kelnének, és némi "belassultságon", álmatlanságon, erősödő sétálási vágyon és az öt fokkal alacsonyabb testhőn kívül igazából jó egészségnek örvendenek. A film társadalmi (hol fognak lakni, mit fognak dolgozni, milyen veszélyt jelentenek, egyáltalán kik ők és miért jöttek vissza?) valamint drámai oldalról (ki mit kezd a halálból hirtelen visszatért szerettével, és ők mit tudnak kezdeni a kiesett idővel?) is elindul, ami tök jól hangzik, de a melankólia, az üresség és a praktikusság elegyéből nem igazán jött ki semmi. Franctudja, nem azt tartanám a legfontosabbnak elmondani egy halottnak, hogy átfestettem a hálószobát, de a nappalira már nem volt erőm, ahogy nem is a film negyvenedik percében kérdezném meg először egy halottól, hogy milyen a "túloldal", és főleg nem azzal húznám az időt, hogy egy halott mérnök részt vesz egy teljesen érdektelen meetingen.

Írtam róla, mert hátha valakinek ez alapján megtetszik, főleg, hogy hogy van azóta egy sorozat-remake is belőle, de nekem megint csak az volt az érzésem, hogy a francia filmkultúra még zombifilmben is túl távol áll tőlem.

4/10
.
0
2014. május 30., péntek 11:15
Snowpiercer

Az emberiség megint nem bír magával, és a globális felmelegedés csöböréből a mesterséges jégkorszak vödrébe esnek. A túlélés egyetlen záloga egy hóbortos multimilliárdos, aki épített egy örökmozgó vonat-bárkát, ami körbe-körbe megy a jégsivatagon, a vagonokban azonban a társadalmi egyenlőtlenségek és a személyes tragédiák okozta feszültségek lassan robbanásponthoz érkeznek egy lázadási kísérlet formájában.

Párhuzamokat keresve azt mondanám, hogy ez egy Éhezők viadalába oltott Kolónia. A Snowpiercer egy érdekes, emlékezetes jelenetekkel rendelkező, de durva zöttyenőktől sem mentes stíluskeverék, amivel a keleti filmgyártás kipróbálta magát a posztapokaliptikus-youngadult műfajban, részemről inkább több, mint kevesebb sikerrel.

8/10

Mivel ez egy olyan film, aminek a pozitívumairól legalább annyit lehet beszélni, mint a negatívumairól, ezért bővebben egy pro... http://filmforum.hungarianforum.com/t66p28-weide-irasai#1417 ...egy kontra... KÜLSŐ LINK ...és egy valahol a kettő között levő véleménnyel is tudok szolgálni :). KÜLSŐ LINK
0
2014. május 28., szerda 16:43
The Philosophers

Egy filozófiai kurzus utolsó óráján a tanár érdekes kísérletre invitálja diákjait: képzeljék el azt a helyzetet, hogy ők egy közelgő nukleáris katasztrófa lehetséges túlélői (egy dobozból húzott, szakmákat és tulajdonságokat felsoroló kártya alapján meghatározott embert megszemélyesítve), de a bunkerben, ami a bolygó ismételt lakhatóvá válásáig védelmül szolgálhat, csak kb. feleannyi ember elhelyezésére elegendő élelem, víz és levegő van, mint ahányan ők vannak. A kérdés az, hogy milyen szempontok szerint válaszanák ki azt, ki kerülhet a bunkerbe és kinek kell kint maradnia, a valószínűleg biztos halálban. Az amúgy sem könnyű feladatot a gondolatmenet során tovább bonyolítják egyéb tényezők és személyes titkok, tanár és diákjai többször keverednek elvi és másfajta vitákba, de az igazi meglepetés talán az, hogy milyen eredménnyel zárul a kísérlet és mi a célja.

Az alapötlet mindenképpen zseniális, bármelyik rétegét is nézem, a környezetet is izgalmasan szokatlanná teszi, hogy Indonéziában játszódik a film. Az arra fogékonyaknak gondolkodni is lesz min, mert több kisebb és egy nagyobb kérdést is felvet a túlélés és a fajfenntartás kapcsán. Hogy milyen kockázatokat és kegyetlenségeket hajlandóak a "diákok" felvállalni, például akkor, amikor az a kérdés, hogy a túlélők egyetlen orvosa, aki talán ebolával fertőzött, bemehet-e a bunkerbe, vagy hogy egyáltalán hogyan állnak a túlélés kérdéséhez. Egyedül a megvalósításban akadtak nekem kisebb botlások és ügyetlenségek, amit egy gyakorlottabb író-rendező talán jobban megoldott volna, de attól ez még egy nagyon jó film.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p243-niwrok-irasai#2705 és itt: KÜLSŐ LINK
0
2014. május 21., szerda 1:07
Hustlers - Pawn Shop Chronicles / Eszement zaci

Nekem Wayne Kramer az egyik kedvenc, kevéssé ismert rendezőm, a Szabadság határai, és mostanra kicsit lemaradva tőle a Halálos hajsza örök favoritok. Az új filmje, a Pawn Shop Chronicles (PSC) három különálló, de bizonyos pontokon egymással érintkező történetből áll, amiket keretként fog össze egy zaci, ahol két ötven körüli faszi egész álló nap osztja egymásnak az észt. A három történet három zaciba kerülő vagy onnan kivett tárgyhoz kötődik, ahol is a "Shotgun" pár szétszívott agyú barom kalandjairól szól, akik egy rablásra készülnek, a "Gyűrű"-ben egy frissen házasodott fickó keresi a rég eltűnt és halottnak hitt feleségét, a "Medál" pedig egy Elvis-imitátor lecsúszásának és felemelkedésének története, akinek egy váratlan találkozás és egy istenhátamögötti falunap hozza el a fordulópontot.

Nekem a legjobban az első szakasz tetszett, egyfelől azért, mert itt mutatta be a film Antont, a zacist, akit egy mozifilmben méltatlanul keveset szereplő színész, Vincent D Onofrio alakít, de úgy dadogva és motyogva, hogy már attól mosolyogni kezdtem. Ezen felül a három sztoriból Raw Dog (Paul Walker) és Randy, a két délvidéki redneck suttyó paraszt hallucinációkkal és filozifálásokkal szegélyezett, speedtől túlpörgetett ámokfutása volt szerintem a legjobb, már csak azért is, mert ez idézte meg leginkább, amiért rajongója lettem Kramernek. A második történet amolyan Meghökkentő mesék, ahogy a romantikus-aggódós, itt-ott verekedős feleségkereső kb. a felénél átvált valami groteszkbe, amilyeneket leginkább távol-keletiektől láttam eddig. Még ennél is kevésbé találtam a helyem a harmadik fejezetben, amiben kiteljesedik az a szimbólumrendszer, ami Kramer szerint az egész filmet átjárja, azaz Jó és Gonosz, Menny és Pokol örök küzdelme a válaszútra tévedő lelkekért...

Röviden: ez most annyira nem jött be teljesen, de ahogy mondani szoktam, minden rendezőnek kell, hogy legyen legrosszabb filmje. Kramertől nekem a Pawn Shop az, de figyelembe véve a 9/10-es első harmadot még így is...

7,5/10

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p241-niwrok-irasai#2636
0
2014. május 18., vasárnap 3:36
Halálos ítélet / Death Sentence

Nicholas Hume boldog családapaként és sikeres üzletemberként él és neveli feleségével két fiát, a 18 éves Brendant és a 14 éves Luke-ot. Brendan a család büszkesége, a középiskola hokicsapatával sorra nyeri a meccseket és a bajnokságokat, és arra készül, hogy talán Kanadában tanul tovább sportösztöndíjjal... ez az álom és a családi idill azonban szertefoszlik, amikor Brendan rosszkor van rossz helyen, és brutálisan megölik. Az apa az egyetlen szemtanúja a gyilkosságnak, és az általa megadott személyleírás alapján el is fogják a tettest, de Nick alig akar hinni a fülének, amikor az ügyvédjük egyezségekről, az eset nehéz védhetőségéről és az esküdtek befolyásolhatóságáról kezd papolni, és arról, hogy még örülhet, ha a gyilkost 3-5 évre sikerül lesittelni. Az utolsó csepp az, amikor megtudja, hogy milyen abszurd okból kellett eltemetnie a fiát. Hirtelen elhatározásból úgy dönt, nem hagyja a fia gyilkosát az "igazságtalanságszolgáltatásra", a jogi csűrés-csavarásra, és maga ered a fickó nyomába, hogy végrehajtsa rajta az ítéletet, amit ő igazságosnak gondol... amely döntéssel egy véres hadjárat veszi kezdetét.

Tudom, hogy van itt olyan, aki egyenesen utálja ezt a filmet, de második nézésre sem igazán értem, hogy miért :). Személy szerint én régen láttam ennyire összetett, izgalmas, feszült és fordulatos bosszúfilmet, ami ráadásul a remek karaktereknek, a kiváló színészi alakításoknak és az egyedi képi megoldásoknak sincs híján. A Halálos ítélet alapján James Wan akciófilmet is majdnem olyan jól dirigál, mint horrort... és horrort szerintem nagyon tud rendezni (és már bőven a Fűrész és a Halálos hallgatás ezt mondatja velem, nem csak azóta a The Conjuring meg az Insidious)!

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p235-niwrok-irasai#2575

93%
0
2014. május 17., szombat 17:31
Pont én is ilyen szakaszokra bontottam a filmet. A vége tükrében viszont teljesen érthető az első lanyha fázis, ráadásul őszintén szólva hangulatilag nagyon kevés mostani horror éri el azt a szintet, ami a film második felében tapasztalható.
0
2014. május 15., csütörtök 15:02
Lehet, hogy adok neki majd még egy esélyt, mert a második fele nekem is bejött, onnantól, hogy a csaj a tükröt karcolgatja. Az elején nekem sok volt a BariKözt, és ez elapasztotta a kedvem a maradékhoz, pedig a bérgyilkosos szakaszok önmagukban simán 8-8,5/10 körül lennének, a borzongató misztikusság meg kicsit annál is feljebb.
0
2014. május 15., csütörtök 14:29
Nem nagyon bejött a Kill List anno, szenzációs hangulata van.
0
2014. május 14., szerda 11:25
Four

A cím egyben a szereplők száma is, ugyanis egy érdekesnek hangzó alapötletű kamarafilmről van szó, amiben Férj elraboltatja Nyomozóval Feleség Szeretőjét, és egy elhagyatott gyártelepre viteti, hogy egy kicsit "megdolgozva" és nagyon befenyítve gondoskodjon róla, hogy Szerető leszálljon Feleségről. Csak aztán kiderül, hogy Nyomozó túlteljesítette a feladatot, és elhozta Feleséget is, aki -Szeretőhöz hasonlóan- egy csuklyával a fején, székhez kötözve várja, hogy Férj kiteljesíthesse rajta (is) a bosszúját... és nem ez az egyetlen buktató az elsőre egyszerűnak hangzó tervben.

Jobb volt, mint vártam, ezért pontoztam egy kicsit elfogultabban, mint talán a film maga megérdemelte volna. Sokkal rosszabbakat is láttam már a "pszichológiai hadviselés szűk csoportban" témában, a hangulatot ezúttal leginkább a bizonytalanság és a tudatlanság mellett a kiszolgáltatottság feszültsége tudta fokozni. Például vagy tíz percen át megy Szeretővel a "Tudod-e, miért vagy itt?"-játék, és ebben benne van az, hogy a felszarvazástól dühös Férj bármikor szétcsaphatja áldozata fejét egy vascsővel, ha a rimánkodás és a "hazudozás" elegye átlendíti a holtponton, miközben kiderül az is, Férj csak azt tudja, hogy Feleség megcsalja, de azt nem, hogy kivel. A kékre világított, lepusztult gyárcsarnok remek helyszín, film pedig annyira minimál, hogy tényleg nincs más választása, mint a karakterekre (nekem talán Feleség tetszett a legjobban) és a párbeszédekre támaszkodni, amik elsőfilmesekhez képest még jók is.

7/10
0
2014. május 13., kedd 20:28
Kill List

Jó kis film lett volna ez Jay-ről, a kiégett bérgyilkosról -akit a pénzhiány vesz rá arra, hogy elvállaljon egy újabb melót, de minél jobban belemerül az ügybe, annál furcsább és riasztóbb lesz a dolog-, ha mások az arányai. A karakterei jók (főleg Jay felesége, aki a svéd titkosszolgálatból ment GYES-re), de túl sokat és túl feleslegesen szán a film a bemutatásukra. Persze aki még a hátsó borítót sem olvasta, annak biztos meglepő, amikor kiderül, hogy a "Nyolc hónapja nem csinálsz semmit" mondat azt takarja, hogy "Nyolc hónapja nem lőttél agyon senkit", de az, hogy a film első fél órája két házastársi veszekedést és egy baráti vacsorát tartalmaz, azt talán még a nulla információval rendelkezők is unnák.

Aki kibírja a fél órás vacsit, az viszont a maradék egyben egy jól építkező, a feszültséget és a misztikusságot szép fokozatosan növelő, az angol filmekben  
megszokott brutalitással operáló, és egy elég jó "WTF?!"-finálét tartogató filmmel gazdagíthatja az élményeit. Én ebből a kategóriából viszont bőven láttam már jobbat.

6,5/10
0
2014. május 3., szombat 11:14
- Komornyik - 50%
- Játékidő (Touchback 2011) - 85%
- Astro Boy - 80%
- Félelmetes nap - 55%
- A nyár királyai - 85%

Egy napon belül láthattam Jackie Kennedy-t véres ruhában két különböző filmben és egyik sem jött be nekem.
0