Keresés

Ki mit néz most?

2009. november 8., vasárnap 19:50
az ebédlőasztalnál mikor mutogatják azt a bizonyos bőrdarabot. na, ott kapcsoltam ki. meg mikor a kutya betámadja a macskát. jaaj. malőrt szeretjük, de az a kutya hiba volt.
0
2009. november 8., vasárnap 19:48
Kösz megvolt!:)
10:07-től mostanáig kisebb-nagyobb szünetekkel.
Előre megmondtad,hogy szörnyű lesz és én is tisztában voltam vele.:)
0
2009. november 8., vasárnap 19:41
A Legenda részemről felejtős, a Hancock dettó, a Vejedre ütök nem tetszett, de legalább láttam, az Agyő, nagy ő! pedig katasztrófális. Klassz délutánod volt.:)
0
2009. november 8., vasárnap 19:34
Elveszik a polcon ez a pár film és nem is gondolok rájuk egy darabig....nem volt olyan szörnyű inkább a második fele volt bosszantó az általános filmnézési szokásaimhoz képest...
0
2009. november 8., vasárnap 19:32
Köszi,szerencsére már leléptek:))).....az a mázli,hogy a legendát és a han-cockot nevetséges áron szereztem.....ben stiller filmeket pedig a gyűjtődobozzal, abban 4 filmből 3 tűrhető, ezért minden marad a gyűjteményemben.:)
0
2009. november 8., vasárnap 19:28
Részvétem :)

Legenda vagyok - ezt én is végigszenvedtem, nem volt rossz, de nem került fel a polcra
Vejedre ütök - az Apádra ütök jobb, kevésbe alpári, mint a második rész. Sok helyen szerintem undorító a második rész.
Hancock - passz
Agyő, nagy ő - ez tragédia.

:D
0
2009. november 8., vasárnap 19:25
Ismerőseim akaratának engedve ma filmmaratont kellett rendeznem Ben Stiller és Will Smith filmekből.Nem tudtam több kifogást kitalálni.
1.Legenda vagyok...egész tűrhető volt
2.Vejedre ütök....ugyanez...eddig megúsztuk nagyobb film közbeni beszélgetések nélkül.
3.Hancock.....azonnal felkerült arra bizonyos "sohatöbbetnemnézemmegdeapolcon elfér" listára a 4. filmmel együtt.
4.Agyő, nagy ő!.......ez volt a vég színvonalban és konkrétan a maratonnál is....

Két dolognak örülök, kiderült,hogy két film után már annyira lankad a figyelem,hogy sikerült megúsznom néhány percet a filmekből.
A másik pedig az,hogy egy darabig megint simán/vigyorogva mondhatok nemet ezekre a filmes kérésekre.......huhhh:)

0
2009. november 8., vasárnap 19:03
The Blue Angel (1930)
rendezte: Josef von Sternberg

Amikor egy régebbi film elé ülök le, mindig kíváncsian várom, hogy mennyire tud hatalmába keríteni a film. Már csak a kopott fekete-fehér képi világ a recsegő-sistergő hangjával egy falat von a néző és a film közé, a kornak megfelelő stílusról már nem is beszélve, más volt a filmek ritmusa, a színészek játéka stb. Elkerülhetetlenül képződik egy szakadék, hogy a néző akadálytalanul befogadhassa a drámát és ugyanolyan "közelinek" érezze magához, mint egy ma készült filmben. Ugyanilyen kíváncsisággal ültem le a Kék Angyal elé is. Majd 80 évvel ezelőtt igazán merész húzásnak számított ezt a filmet elkészíteni, korát meghaladó témaválasztás volt. Most 2009-ben a film megkrédőjelezhetetlenül elragadott és vitt magával. Ez köszönhető főként a zseniális forgatókönyvnek és Emil Jannings felejthetetlen alakításának. Kevés ennyire régi és más korban, más szellemiségben és legfőképpen más értékrendű korban készült film tud ennyire magával ragadni, hogy a film nézése közben nem tünik fel a film kora.

Bár némelyek itt a fórumokon úgy gondolják, hogy az ilyen régi filmek, vagy például Chaplin alkotásai nem valók a nagy felbontású Blu ray lemezre, én nagyon szívesen nézném meg újból a filmet egy felújított tiszta képű és tiszta hangú lemezről.
0
2009. november 8., vasárnap 18:56
Na, az megint egy remek kis csemege!
0
2009. november 8., vasárnap 18:35
Shutter (nem a remake!)
0
2009. november 8., vasárnap 18:27
a zombieland kurva nagy film, a szellemírtós résznél (is) szakadtam a röhögéstől:)
0
2009. november 8., vasárnap 15:59
Én láttam..... :)
0
2009. november 8., vasárnap 15:55
Most olvastam a VOXban, hogy a Zombieland végefőcíme után még van egy félperces jelenet. Kár, hogy itt az nem látszik.
0
2009. november 8., vasárnap 14:48
Most kezdődik a 2009-es év MOTO GP futama, azt nézem mindjárt.  125-ös világbajnok Julian Simon, 250 most már 100% Hiroshi Aoyama, és a Moto gp, természetesen Valentino Rossi! Goooooo Vale 46!!!!!!!
0
2009. november 8., vasárnap 14:39
Kösz az ötletet, a Zombieland az idei év egyik legnagyobb meglepetésmozija volt számomra. Woody Harrelson iszonyat KUUUUL, Bill Murray-n sz**rá röhögtem magam, Emma Stone pedig imádnivaló!
Abszolút csúcsmozi!
0
2009. november 8., vasárnap 14:37
3 mondatban a filmről!

KURVA JÓ! KURVA JÓ! KURVA JÓ!

Engem megvett, a kérdés, én mikor vehetem meg őt? :D
0
2009. november 8., vasárnap 9:29
Jó vagy rossz értelemben?
0
2009. november 8., vasárnap 0:33
Az Odaát egyik legjobb része volt a mostani :)) Grace klinika, CSI Miami, valami japán showműsor paródiák :) Ennyit rég nem röhögtem ezen a sorozaton.
0
2009. november 8., vasárnap 0:02
Besz*rás volt ez a film! ;-)
0
2009. november 7., szombat 22:16
Egy kis horrort estére? ZOMBIELAND

Ja, hála az égnek feliratos! :-D
0
2009. november 7., szombat 21:42
Hát azt meg minek? :D
0
2009. november 7., szombat 21:41
ja, mert akkor a reklámokat át tudod "tekerni"!  :)
0
2009. november 7., szombat 21:38
majd holnap
0
2009. november 7., szombat 21:38
nem nézed a Csillag születik.et???   :)
hogy hogy?
0
2009. november 7., szombat 21:36
nem, nem csavaros, hanem zavaros. elsőre elaludtam rajta, második blikkre sikerült végignézni :)
0