Haverokkal Horror estét tartottunk volna, de el pókereztünk egy csomó időt szóval csak 4 filmet sikerült megnéznünk.:
- Halloween (eredeti) - Nekem tetszett, szeretem Carpentert, mondjuk jobb lett
volna ha egyedül nézzem ezt a filmet, a többiek nem tudták élvezni, de hát nem hibáztattom öket, anyira hisz 30 éves film, persze ez nem von le a film értékéből, nagyon jó slasher, csak egyedül jobban átjött volna a film feszültség keltése viszont a zenéje is zseniális. Egyedül csak Myers motivációja nem volt tiszta nekem a filmből, hogy miért kezd el gyilkolni.
- Doghouse - Shaun of the Dead után érzés, de egynek elmegy.
- Dead Snow - Ez már jobban tetszett, kellemes Evil Dead után érzés, szerintem kifejezetten szórakoztató, ha kapó az ember az ilyesféle filmekre.
- Trick or Treat - Ez tetszett a legjobban, nagyon jó hangulata van, és még humort is tudtak belecsempészni, úgy hogy ne váljon az egész nevetségesé ( Nagy Fekete pont a Warnernek, hogy ehhez a filmhez már volt magyar menü, mikor kitalálta hogy hazai terjesztőt vált és elmaradt a film megjelenése, pedig nagyon megvenném), üdítő színfolt a mai horrorok között, még ha nem is a legfélelmetesebb
Ma este meg Bud Spencer születésnapja alkalmából a Bünvadászokat fogom nézni:D