Keresés

Ki mit néz most?

2009. november 7., szombat 21:34
Szerintem nagyon hangulatos film a Trick r  Treat, Halloween-ra első osztályú! Kicsit csavaros, ezt akartad írni,nem? :-)
0
2009. november 7., szombat 21:33
huh, ez a film az egyik kedvencem lett. :D

a trick  r  treat - hiába na, külföldön rengeteg ilyen film jelenik meg - nekem annyira nem jött be, kicsit zavaros volt.
0
2009. november 7., szombat 21:33
Vagy a Zombieland-et vagy a Taken-t, mondjuk nem ismerve az ízlésedet ezeket mondanám. :-)
0
2009. november 7., szombat 21:32
de, mert elfogyott a kólám, és ki kellett mennem.
0
2009. november 7., szombat 21:28
Segítsetek, ma melyiket nézzem meg? :)

Lesbian Vampire Killers
In the Electric Myth
All the Boys Love Mandy Lane
Taken
The Train
Infestation
The Haunting in Connecticut
Zombieland
Dance of the Dead
0
2009. november 7., szombat 21:23
Jaja, én fel sem tudtam kelni mellőle... :) Igaz, hogy ágyból, TV-n néztem, nem monitoron! :D:D
0
2009. november 7., szombat 21:19
Annyira nem is lehet "überbrutál", ha még van fél óra belőle, de Te itt fórumozol filmnézés közben / alatt / helyett... ;-)
0
2009. november 7., szombat 21:18
Írj majd róla a Horors on DVD topic-ba, hogy fenntartsuk.... :)
0
2009. november 7., szombat 21:05
The Children...

Ez egy überbrutál film. Még van fél óra hátra belőle, de már többször felszisszentem...
0
2009. november 5., csütörtök 5:33
0
2009. november 4., szerda 10:39
Ébredések

Cserhalmi szinkronját nem tudom megunni!

"Nem mi vagyunk fogyatékosok, hanem ők! Nem mi vagyunk krízisben, hanem ők! ... Nem velünk van gond, hanem ők jelentik a gondot! Ők jelentik a gondot! Ők jelentik a gondot!" :)

De Niro alakítása pedig simán megérdemelte volna az Oscart, ahogyan abban az évben Depardieu is a Cyranoért. De Irons is kedvenc, úgyhogy a "házi díjazásomban" mindhárman nyertesek, de mindközül Bobby alakítása a legkedvesebb számomra.
most posts by TM
0
2009. november 3., kedd 22:54
Egy ügyeskezű barátom csinálta kétféle forrásból. Övé volt a lemez, tőlem meg van a hang. Amíg nem kezdem el osztogatni, csak a négy fal között pihen, addig frankó. :)
most posts by TM
0
2009. november 3., kedd 22:51
Bár ahogy nézem, a kinti DVD-kiadás képét használta a hazai szinkronnal: ilyen kiadás nem is létezik! :-D
0
2009. november 3., kedd 22:50
És az frankó? :-O

Már nagyon régen láttam, egy élmény volt újra! ;-)
0
2009. november 3., kedd 22:49
Azt azért tudd, hogy ez nem frankó. Szerzői jogot sértett, aki feltöltötte. Egyébként nekem már régóta megvan. :)
most posts by TM
0
2009. november 3., kedd 22:31
DREDD BÍRÓ

Lehet, hogy ez az oldal csak nekem új? Hogy mennyi minden van itt, ami itthon meg sem jelent DVD-n... :-O
0
2009. november 1., vasárnap 19:45
Haverokkal Horror estét tartottunk volna, de el pókereztünk egy csomó időt szóval csak 4 filmet sikerült megnéznünk.:

- Halloween (eredeti) - Nekem tetszett, szeretem Carpentert, mondjuk jobb lett
volna ha egyedül nézzem ezt a filmet, a többiek nem tudták élvezni, de hát nem hibáztattom öket, anyira hisz 30 éves film, persze ez nem von le a film értékéből, nagyon jó slasher, csak egyedül jobban átjött volna a film feszültség keltése viszont a zenéje is zseniális. Egyedül csak Myers motivációja nem volt tiszta nekem a filmből, hogy miért kezd el gyilkolni.

- Doghouse - Shaun of the Dead után érzés, de egynek elmegy.

- Dead Snow - Ez már jobban tetszett, kellemes Evil Dead után érzés, szerintem kifejezetten szórakoztató, ha kapó az ember az ilyesféle filmekre.

- Trick or Treat - Ez tetszett a legjobban, nagyon jó hangulata van, és még humort is tudtak belecsempészni, úgy hogy ne váljon az egész nevetségesé ( Nagy Fekete pont a Warnernek, hogy ehhez a filmhez már volt magyar menü, mikor kitalálta hogy hazai terjesztőt vált és elmaradt a film megjelenése, pedig nagyon megvenném), üdítő színfolt a mai horrorok között, még ha nem is a legfélelmetesebb

Ma este meg Bud Spencer születésnapja alkalmából a Bünvadászokat fogom nézni:D
0
2009. november 1., vasárnap 16:56
Van már horror topik. Elő lehet ásni.
0
2009. november 1., vasárnap 16:47
Csináljunk egy horroros topicot, amibe mindenki leírja, mit látott és hogyan értékeli. Nekem a 3 legnagyobb horrror-élményem ebben az évben azok a filmek voltak, amiket itt olvastam véletlen: Eden Lake, The Children, Orphan
Mit szóltok hozzá, horror-rajongók???
Mivel annyi jó horror van, ami el sem jut hozzánk, mindenképp érdemes lenne szerintem!
0
2009. november 1., vasárnap 16:46
Honnan rendelted? Ha jól tudom, angoloknál még csak november végén jelenik meg!
0
2009. október 30., péntek 18:20
Nekem nagyon tetszett. Mostén is gondolkodom erősen a beszerzésén, nem hiszem, hogy nálunk ez BD-n megjelenik valaha is!
0
2009. október 30., péntek 18:02
Ong Bak 2-vel most végeztem!

Hát nem is tudom...
Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Mint akciófilm elment,de nem tudom miért Ong Bak 2 a címe!
0
2009. október 30., péntek 17:59
:) ennyire jó?
0
2009. október 30., péntek 17:55
Most néztem meg! Brutálisan jó! Eddig is féltem a gyerekektől horrorfilmekben, de ezután..... Edzett vagyok, de ez kikészített!
0
2009. október 29., csütörtök 14:59
akkor jövő héten már meg is rendeltem :D köszi
0