Keresés

Ki mit néz most?

2009. október 29., csütörtök 14:54
60%-ot simán megérdemel, annyira azért nem lett rossz:)
0
2009. október 29., csütörtök 14:53
nálam az év egyik legjobb horrorfilmje
0
2009. október 29., csütörtök 14:53
kivártad a végét, mi? :)

remek kis film, a csajszi nagyon ott van benne
0
2009. október 29., csütörtök 14:26
Lehet azért, mert az eredeti nagy kedvenc, és ez kicsit felhúzta a pontszámot! :) (Egyébként nem számítottam semmi jóra, ahhoz képest erős közepes volt!)
0
2009. október 29., csütörtök 14:18
a New York Ripper jöhetne már itthon is....
még csodálkozom hogy a Friday 13th remakejére is megadtad a 60%, szerintem még attól is lentebb van.... úgy 40-45% környékén....
0
2009. október 29., csütörtök 14:08
Volt időm filmezgetni, ezeket néztem:

Fantomas  85%    DVD
Rogue  70%    DVD
The Messenger  60%   DVD
Silence of the Lambs  100%   BD
Los Cronocrímenes   90%  DVD
The New York Ripper 90%  BD
The Descent   85%  BD
The Hills Have Eyes  80%  BD
Drag Me to Hell  75%  DVD
Friday 13th (2009)    60%  DVD
Dead Snow  30%  DVD
Last House on the Left   50%  DVD
0
2009. október 28., szerda 18:43
megdöbbentő film! hasonló hatással volt rám mint az Eden Lake! vajon nálunk megjelenik?
0
2009. október 28., szerda 18:34
"Hello. Inigo Montoya vagyok. Megölted az apám. Készülj a halálra."

0
2009. október 18., vasárnap 1:19
Srácok, horror-rajongók!

Ezt a filmet ismeritek? Ha igen, milyen? Megéri megvenni?
0
2009. október 18., vasárnap 1:08
Már meg is rendeltem...
0
2009. október 18., vasárnap 1:00
Orphan-t...

Ez a film valami fantasztikus. Eddig azt hittem, hogy gyerekszereplők közül az Engedj be! c. filmben szereplő Eli viszi a pálmát, de az Orphan-ban szereplő Ester lemosta a színről... ez a 12 éves kiscsaj kegyetlen brutál!

Ez a film valami hatalmas, pedig még csak a felénél tartok!
0
2009. október 17., szombat 23:46
"Csak a hülyék befolyásolhatók..."

Ebben van valami, de média alatt nem csak a tv-t értem.
0
2009. október 17., szombat 23:40
Nekem sincs, úgyis nekem van igazam :D
Téged is elhülyített a média? Remélhetőleg nem. És vajon miért nem? Mert nem voltál soha ostoba. Akkor kiket hülyítenek? Azokat, akik eleve hülyék voltak. Aki pedig hülye, haljon meg. Nem fogom értük telesírni a párnám.
0
2009. október 17., szombat 23:32
Most nincs kedvem szájkaratézni veled, higgy, amit akarsz.
most posts by TM
0
2009. október 17., szombat 23:31
Nagyon igazad van! A tizennyolcadik században is a tv2 miatt volt sok hülye ember. Meg a középkor is a Retek Klub miatt volt sötét.
0
2009. október 17., szombat 23:28
A média butította, vagy ha úgy tetszik, igénytelenítette el az embereket, akár elismered, akár nem. A tévé, az újság, a magazinok mind együtt.
most posts by TM
0
2009. október 17., szombat 23:21
Összegezve arra akarok csak kilyukadni, hogy a médiának hatalmat tulajdonítani értelmetlen, mert az a hatalom csak a hülyékre terjed ki, azok meg kit érdekelnek? Befejeztem. :D
0
2009. október 17., szombat 23:18
De nem vica versa működik a dolog, tehát nem a tv2 meg a Retek hozta létre a hülyéket akiket kiszolgál, mert hülyék mindig voltak és lesznek is, akiknek a szarra van igényük. Az, hogy a média hatalmát túldramatizálják, elég nonszensz. A televízió megjelenése előtt (most tekintsünk el a sajtótól) is voltak primitív, befolyásolható emberek, tömegek, elég csak a diktátorokat éljenző alakokra gondolni. Nem kell velük foglalkozni. Ha ők azt akarják tudni, hogy Benkő hol lóbálta legutóbb a tökeit lantozás közben ahelyett, hogy ki a fene is volt az a Hunyadi Mátyás, hát legyen így. Nézzék csak az RTL-jüket, én meg nézem a Mezzo-t vagy valami filmcsatornát. Vagy semmit, még az a legjobb...
0
2009. október 17., szombat 23:09
Csak a hülyék befolyásolhatók, lásd az új sertésinfluenza hisztit. Az AIDS nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a madárinfluenza meg már nem trendi, kell valami új marhaság, ami kitölti a műsoridőt két reklám között. Egy szimpla influenzaszezonban többen halnak meg Magyarországon, mint ebben a járványban. Az egész cirkusz csak egyre volt jó: a sok szerencsétlen TV-függő öregember már símaszkban megy az utcán és nejlonzacsiba tüsszög. A médiát a helyén kell kezelni, mert ha az ember elég intelligens, simán észreveszi, hogy ilyen kalapszarnak a "szavára" nem érdemes adni. Aki meg hülye és bedől a TV-ből áradó mocsoknak, felőlem meg is szakadhat. A média (főleg persze a kertévék) a debilek szellemi táplálaka. Ha nem lenne ennyi sötétagyú a világon, tv2 meg Retek se lenne.
0
2009. október 17., szombat 21:12
Vágó nyilatkozta, hogy 40 adásra kötöttek vele szerződést, amiből végül csak 36-ot adtak le.
Egyetértek veled abban, hogy a mai generációkban, akikre a TV-k építenek, nincs igény a műveltségi műsorokra, csak a újabbnál újabb üresfejű celebekre. Ezért nézek én inkább dokucsatornákat.
0
2009. október 17., szombat 20:51
Vágó István műsorának mérsékelt sikere ékes bizonyítékul szolgál ahhoz a tényhez, miszerint ma a tudásnak nincs respektje. A kertévénézők célközönségénél meg főleg nincs, mivel nekik zavaróak az ilyen kérdések, melyekhez már hozzá sem tudnak szagolni, annyira másfelé viszi őket a média tudatformálása (értsd: segghülyékké lettek). Nem véletlen, hogy az utóbbi időben csak a Széf ment úgy, ahogy, mert ott a primitív közönség és a primitív játékosok (tisztelet a kevés kivételnek) megkapták a nekik való primitív (nem egyszer bulvártartalmú) kérdéseket, a Legyen Ön is milliomos eközben meg porosodott az ertéel raktárában. Most is csak azért indították újra, mert van egy olyan passzus, hogy ha bizonyos ideig nem teszik adásba a játékot, akkor elvesztik a licencjogot. Na, ezért van most megint Milliomos. Inkább elindítottak egy celebes szart, csak nehogy kicsússzon a kezükből, s esetleg a konkurrencia csináljon belőle nézettséget. Vágó meg hiába próbálkozik egy gyengéb struktúrájú vetélkedővel, melyen folyamatos javaslatokkal igyekszik változtatni, sajna az van, hogy a kvízek császára, a Milliomos is halálra van ítélve már idehaza. A nézők elbutultak attól a szinttől, hogy élvezni tudják...
most posts by TM
0
2009. október 17., szombat 19:23
"A média nem hatalom"

Ez nem igaz. A média hatalom. Gondolj csak arra a híres rádiójátékra... mi lett, tömeghisztéria?

Vagy ha most közölnék, hogy az X üdítőital mérgező, gyilkos löttyöt tartalmaz, amit az XY hipermarketből vettek, szerinted mi lenne? Belegondolni is rossz. A média, médiumok véleményformáló hatású dolgok.

A pénz mellett a média is hatalom...
0
2009. október 17., szombat 19:19
Én elárulok neked egy titkot Field-ről: Ő egy tudós(google nélkül is), viszont se nem ombudsman, se nem kormányszóvivő(hál isten!).
Ő is, mint szerény személyem, abban a korban nőtt fel, mikor még nem volt se internet, se google, se wikipédia, se imdb, lexikális tudását, mely jónéhány dologban bizony le is körözi ezen online oldalak tudásanyagát, ezen oldalak létrejötte elött szerezte.
Viszont nem tudálékos, koránt sem;alapos és végtelenül precíz, írásait pedig alapos offline kutatómunka előzi meg.
Ami pedig a filmművészetben, filmesztétikában, filmtörténetben való jártasságát illeti, sokan, akik itt nagy filmtudornak hiszik(vagy hirdetik)magukat, bizony örülnének, ha az Ő tudásának csak 10%-át birtokolhatnák...
0
2009. október 17., szombat 17:56
Nem kell túl sokat belemagyarázni. A média nem hatalom, csak szimplán szar. Se több, se kevesebb. Egy egyszerű szarkupac a földön, amit szeretnek a legyek. A normális ember meg elkerüli, mert ha belelépsz, nehéz levakarni.
0
2009. október 17., szombat 17:55
Szerintem ha az iskolákban kötelező lenne Jóbarátokat nézni, mindenki történelmet tanulna... :)
0