A Biscaya-nak és is örültem, én akkor hallottam utoljára, amikor legutóbb adták a sorozatot, ami nem tegnapelött volt.
Gyerekként én is sokszor láttam hazamenő kiskatonákat, amikor mentem mamámhoz, aki az állomás mellett lakott. Kimenő idején szinte csak velük volt tele a váró.
Az a baj, hogy ennek az 5 résznek is hamar vége lesz, de ahogy láttam, az első 3 rész már fent van az mtv videótárában.
A tegnapi részre visszatérve, a karácsonyi bevásárlásoknak is más hangulata volt akkoriban, mint most, pedig akkor is mindenhol tömeg volt.
Közben eszembe jutott egy kicsit életszerűbb, a kertévékre optimalizált változat (bár bevallom, hogy ezt nem nézném meg!):
Brigi büszkén vállalja Dubai-os múltját, és azt, hogy sok más szilikoncicához hasonlóan ő is megmutatta bájait férfilapokban. A lány hiába szabatta át magát többször is, az éjszakai élet és a drog hatása nyomot hagyott rajta.
Az apjáékat mindez nem érdekli, hisz nekik is csurran-cseppen a lányuk keresetéből, amit többek között Géza lokáljában keres.
Géza szabad idejét a nála dolgozó lányokkal tölti, a volt felesége, Sárika állapota mit sem érdekli, aki immár sokadik elvonókúráján van túl.
Klári néni a lakásmaffia áldozata lett, és valahol, egy külvárosi, konfortnélküli lakásban tengeti életét.
Rudi bácsi a lakásfelújításra felvett kölcsönét nyögi, és reméli, hogy nem kerül az utcára.
Alex boldog, hogy egy olyan műnővel villoghat, mint Brigi.
Lacinak eszébe sem jutna a mai világban megnősülni és gyereket vállalni, ő jobban szereti az egyéjszakás kalandokat.