Keresés

Ki mit néz most?

2014. április 30., szerda 15:54
- Végső állomás 5. - 80%
- Üdv a mocsokban (Fantom párbaj) - 50%
- Isteni műszak - 100%
0
2014. április 27., vasárnap 19:47
Annak ellenére, hogy azt mondják nem beavatottakkal vették fel, én ezt nem hiszem, de a lógós herét mikor az egyik néger csippendélhez lendíti, na azt az arcot látni tényleg ért 1 plusz pontot.:)
0
2014. április 27., vasárnap 19:40
Ahogy látom, általában ötösével mennek a százalékaid, úgyhogy megkérdezhetem, mi volt az a Rossz nagyapóban, ami a 10%-hoz képest +1%-ot hozott?
0
2014. április 27., vasárnap 18:55
- A híres Ron Burgundy legendája - 40%
- Végső állomás 4. rész - 80%
- A vadászat - 85%
- Az első igazi nyár (2013) - 60%
- 47 Ronin - 65% (pont a végső csatán elaludtam, de szerintem az sem változtatott volna az eredményen)
0
2014. április 24., csütörtök 11:44
Ez mekkora "a profit miatt zúzzák szét a lelkemet". Eddig az év mondása, tetszik. És mennyi könyvből készült filmről elmondható ez...
0
2014. április 24., csütörtök 11:05
- A nagy füzet- 85%
- Szellemíró - 70%
- A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó - 11%
- A hobbit - Smaug pusztasága- 65% (ezt sajnálom a legjobban, hogy megint a profit miatt zúzzák szét a lelkemet, rosszkor születtem)
0
2014. április 22., kedd 21:26
Azt még be kell fejeznem, mármint az elsőt, de most már lassan "bedarálom", aztán jöhet a második! :)
0
2014. április 22., kedd 16:40
Igen,ez így van és pont ugyanezt gondolom a Hannibal S2-ről is.
0
2014. április 22., kedd 11:42
Ezen ajánló alapján néztem meg a hétvégén az 5. helyezett, A híres Ron Burgundy legendája című filmet, főleg, hogy közeleg a folytatása.

Na, én ezen még mosolyogni sem tudtam.:(

Dancsó, Dancsó, most egy világ omlott össze bennem!

A folytatásra már kíváncsi sem vagyok.
0
2014. április 22., kedd 2:29
Game of Thrones S04E03

Ez az új évad valami brutálisan jóra sikerült! Ilyen erős évadkezdés soha nem volt még, minden nagyon rendben van, semmi üresjárat, az 1 órás epizódok úgy repülnek, mintha 20 percesek lennének! Remélem, marad a színvonal, és egész végig ilyen remek részek lesznek! Szóval eddig PERFECT! :)
0
2014. április 21., hétfő 22:02
Ma délután leadta az m1 az Oscart. Nem volt lehetőségem megnézni, csak most, felvételről, de nagyon szép minőségben került adásba. A film kiváló, fájó pont, hogy idehaza semmilyen formában nem kapható.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. április 20., vasárnap 2:47
Bates Motel S1

Nem emlékszem, hogy túl nagy forgalmat generált volna ez a minisorozat errefelé, pedig szerintem kifejezetten jó lett a tavalyi felhozatalból. Jelenkori környezetbe helyezve és egy idillien baljós tengerparti kisvárossal a háttérben a stáb arra keresi a választ, hogy az anyjával a motelhez költöző Norman miért és hogyan vált azzá, aki majd nőket fog ledöfködni a zuhany alatt. A téma sok lehetőséget hordoz, amiket a sorozat ügyesen ki is aknáz, remek színészekkel, túl nagy fordulatok nélkül, de legalább a hangulat mindig adott egy jó kis borzongásra... hiszen tudjuk, ki hogy fogja végezni.

9/10

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p191-niwrok-irasai#2272
0
2014. április 15., kedd 15:28
The Brass Teapot

Alice és John nagy szerelemben és kb. hasonló nagyságú csóróságban élik házaséletük első éveit. A lány a friss végzettségével nehezen talál munkát, miközben John rúdja is kifelé áll attól a biztosítási cégtől, ahol dolgozik. Pedig minden pénzre szükségük van, a diákhitel mellett arra is alig jut pénz, hogy a házukért a bérleti díjat időre kipengessék a tahó Arnoldnak, akit még a középiskolából ismernek mindketten. Az anyagi gondokra végül úgy tűnik, egy baleset és egy régiségboltból ellopott csicsás teáskanna lesz a megoldás, mert Alice rájön, a kannának varázsereje van: ha valaki megérinti a kannát, és utána valami fájdalom éri az ereklye hatósugarában, akkor afféle "vigaszdíjként" a kanna pénzt ad. Johnt is bevonva a varázslatba a pár megindul a fájdalmas meggazdagodás, a "megélhetési mazochizmus" útján, amely során nem csak az derül ki, hogy a kannának megvannak a maga kis trükkjei (pl.: hogy más szabályok szerint működik, mint ahogy eredetileg gondolták), hanem az is, hogy többen már régóta keresik ezt a varázstárgyat...

Részletek itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p188-niwrok-irasai#2260

8/10
0
2014. április 14., hétfő 22:41
Amúgy ezt ajánlom, sok érdekesség van az Airplane-ről (is)! :)

https://www.youtube.com/watch?v=KynQYJWGM3I
0
2014. április 14., hétfő 22:39
Airplane eredeti nyelven jobb, azt kell, hogy mondjam! :) Pedig nagyon bírom a szinkronját is, de egy csomó olyan szójáték van benne, ami sajnos nem átültethető, így pl. az a "Kiver a frász".... "....és ne szólítson Verának" - nos ez szinte értelmetlen, de eretei nyelven a film egyik legjobb poénja! :)
0
2014. április 14., hétfő 21:25
Naja, elég pl az alábbi jelenetet megnézni angolul, aztán magyarul.

https://www.youtube.com/watch?v=fXSLcYQHqFQ
0
2014. április 14., hétfő 21:10
Én az Airplane-t nézem majd angolul.Azt mondják rengeteg a szójáték úgy is.
Persze a szinkronunk is fasza lett.

Én a Csupasz pisztoly maratont a Top Secrettel szoktam zárni.
Az még nagyon jó. :)
0
2014. április 14., hétfő 20:53
Én az Airplane-eket akarom újranézni. A Csupasz pisztolyok mellett az számomra a non plus ultra oldschool paródia. :D
0
2014. április 14., hétfő 20:22
"...én meg Robert DeNiro vagyok!"
"Nézze, Mr. DeNiro, nekem mindenképpen be kell jutnom!" :D :D
0
2014. április 14., hétfő 20:19
Sajnos nincsenek.
0
2014. április 14., hétfő 20:02
"-Phil Donahue most hányt bele a tubába."
.. Teréz anya betét

Azóta ezen a két jeleneten röhögök magamban.
0
2014. április 14., hétfő 16:17
Hétvége: Csupasz pisztoly maraton.

Még mindig szarrá röhögöm rajta magam:)
Természetesen szinkronnal néztem, hisz mindig is így láttam, de kíváncsiságból átkapcsoltam az eredeti hangra is és nagyon megdöbbentem, hogy mennyire más Leslie Nilsen saját hangja a mi szinkronunktól.

Vannak ma is ilyen nívós kidolgozott paródia filmek az utóbbi évek sikerfilmjeiből?
0
2014. április 11., péntek 23:17
Sem az első rész alapján, sem pedig az eddigi marveles tapasztalataim alapján nem tudtam elképzelni, hogy a tél katonáját fapofával ülöm majd végig.
Mondjuk nagy volt a kontraszt, mert előtte Wes Anderson legújabb agymenésén fetrengtem a röhögéstől, de akkor sem értem a helyzetet.
Az odáig rendben van, hogy most mondanivalót is akartak belecsempészni, meg a divatosnak mondható sötétebb hangulatot is meglovagolták, de ez egy lelketlen transformerses-vagdalkozás a fanyar humor és a kifigurázás nélkül.
Rohadtul untam...
0
2014. április 5., szombat 18:35
Non-stop:Átverni nem sikerült, de jól szórakoztam a csúszdázásig.Dvd-n szerintem kihagyom.
3 nap a halálig:Így kell gyerekes és közben mégis (franciásan) kemény akciófilmet csinálni! Fülig ért a szám szinte az egész film alatt, ilyenért érdemes pöngetni a pénztárnál.

Remélem a legközelebbi mozis napomon össze tudom hozni Joe-t a Nő-vel.
0
2014. április 5., szombat 10:45
Vérturisták / Sightseers

Az alig pár hónapja együtt járó Chris és Lisa úgy döntenek, hogy lakókocsis kirándulásra indulnak vidékre, kicsit elszabadulva Lisa túlságosan rájuk akaszkodó, kicsit gonoszkodó anyjának felügyelete alól. Chris szeretné, ha minden tökéletes lenne, ezért előre megtervezi az útvonalat, és minden jól indul, szép helyeken járnak, a múzeumok és a vezetés közti időben meg jókat hancúroznak a lakókocsiban. Csakhogy egyre több zavaró tényező merül fel, Chris pedig mindet megtesz, hogy ezeket a "zavaró tényezőket" kiiktassa, hogy Lisát boldognak láthassa... akár gyilkosság árán is.

Jó kis fekete komédia lenne ez a sorozatgyilkossá váló középkorú és -szerű párról, és tényleg volt egy-két abszurd pillanat, amik megnevettettek. A baj az volt, hogy az erőszakot nem a romantika szüli (ahogy mondjuk az ajánlókból sejteni lehetett), hanem a régi, akár az iskolából magukkal hozott sérelmek, a folyamatos piszkálódásokból eredő feszültség, így a kirándulás bosszúhadjárat lett, ahol a legkisebb okozott kellemetlenségnek is halál az ára. Ezért pedig a kezdeti megértés szánalommá alakult, az haraggá, végül közönnyé... ez a folyamat pedig ennek, az utolsó pedig egyik film megítélésének sem tesz jót.

6/10
0