Keresés

Ki mit néz most?

2009. július 27., hétfő 16:28
A Viasat külföldről nyomja, így az ORTT nem tud vele mit kezdeni.

Ezért mehet szombat este 6-kor premier plánban nőgyógyászati vizsgálat takarás nélkül, és zacsipacsi, különböző nemi betegség vizsgálat egy csinos doktornőtől. :D

0
2009. július 27., hétfő 16:15
Azt hiszem ezért komoly feljelentéseket lehetne tenni, mert nem csak túl sok meg hangos a reklám, de még meg is csonkítják a sorozatokat/filmeket.  És egy boncolás miért gáz? Akkor a CSI minden részéből kivághatnának legalább 5 percet, hiszen ott minden epizódban mutatják a hullaházat :) Hogy a Kés/Alattról már ne is beszéljünk. :) Viszont a Viasat3-nak hála, hogy nem teszi ki a korhatárkarikákat! Nem tudom, hogy csinálják, de szuper! :)
0
2009. július 27., hétfő 16:12
Tudom, hogy ez egy fórum, nem kell megint a kioktató stílus.
0
2009. július 27., hétfő 16:11
A legnagyobb büntetés az lenne, ha minimum 1 napig műsorszünet lenne, mint 1990 előtt. Akkor hétfőn asszem soha nem volt adás, csak a hangyaháború. Ezt most mesterségesen is elő lehetne idézni, senki se bánná. :)
Akik magukat sokszor riportereknek nevezik általában nem tudnak normális kérdéseket feltenni az interjúalanyoknak, vagy azt nem tanítják? :)
0
2009. július 27., hétfő 15:51
"Mondjuk ezért az ORTT is hibás, hogy nem fingatja meg egyik kercsatornát se."

Mondjuk most szívatja az ertéelklubbot az ORTT rendesen, ugyanis minden héten legalább 1-2 órára csak egy kiírás található a csatornán, hogy éppen miért szegte meg a szabályt. Biztosan megérdemli, és addig is a nézők nem hallanak hülyeségeket a riporterek szájából. :-)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. július 27., hétfő 15:48
Tegnap olvastam, hogy még nagyon sok évadot terveznek ebből. Ez nagyon nagy hiba, 5 évad durván harmada kuka, dögunalom, szenvedés. Ahogy írod, nem tudta tartani a színvonalat, én többször lelőttem, de kollégák mindig nyaggattak, így folytattam.

Az 5. évad vége tetszett, de ezt már veled megbeszéltem, hogy miért :D
0
2009. július 27., hétfő 15:47
"Míg nekik szenvedélyük a szórakoztatás, addig én szenvedek a szórakoztatásuktól" :D

Ez kész! :))))
0
2009. július 27., hétfő 15:46
Nem csak a tv2 vágja a sorozatokat, az RTL sem rest ezt tenni. Rejtélyek városából egy - szerintem - ártatlan részt nyisszantottak ki. A NCIS-ből a komplett boncolást szokta kinyisszantani a tv2 :D
0
2009. július 27., hétfő 15:19
k=m
0
2009. július 27., hétfő 15:18
Megteszed, hogy mégegyszer elolvasod, amit írtam? Feketén-fehéren ott áll, hogy miután rengetegen hiányolták a House - Wilson és a House-Cuddy szálak erősebbé tételét, a sorozat készítő valóban összekapták magukat és ettől aztán az ötödik évad mennyire jó lett. És kivel én írtam, ezért ez az én véleményem. Remélem, így már világos, hogy nekem is az ötödik évad tetszett jobban.

Azt pedig sajnálom, ha rossznéven vetted, hogy kicsit hosszabban írtam a sorozatról. Dehát tudod, ez egy fórum ....

0
2009. július 27., hétfő 14:54
Nem tudom, nekem csak az tűnt fel, hogy a Tv2 megvágja az epizódokat... itt-ott kimetszenek pár párbeszédet. Mondjuk ezért az ORTT is hibás, hogy nem fingatja meg egyik kercsatornát se. Pedig ez azért már durva belenyúlás az alkotás struktúrájába és szerkezeti felépítésébe.

Rainbow, nagyon úgy jött le, hogy ha rajtad kívül valaki House témában meg írni akár egy sort is, az azonnal kap valami megjegyzést az írásához részedről, ami enyhén kioktató jellegű. Csak megjegyeztem, hogy nekem bejött az 5. évad, erre meg jöttél egy dörgedelmes elemzéssel csak épp az nem derült ki, hogy neked tetszett-e.
0
2009. július 27., hétfő 14:44
No látod, ebben maximálisan egyetértünk. Kapkodnak össze és vissza, aztán pedig jön a sok sorozat közt a pad alá dolog, vagyis minden máshova kerül, abbamarad, újraindul, fél órás késéssel indul és így tovább.

Eleinte szépen, komótosan nyomták a sorozatokat, de hoppsz, rájöttek - amire az rtl is -, hogy mire kivárják a szeptembert és egy évadot akkor kezdenek el vetíteni és hagynak végig/!!/ kifutni tavaszig, addigra a fél ország látta már a filmet, itt, vagy ott, vagy amott. Mi lett hát? Belebújtak a sorozatos fúrumokba és kitalálták a tutit, tavasz végén jöjjenek az új évadk(RTL-Szökés, tv2-House), valahogy csak elköszörülnek majd, más nem a gumimatracról nézi őket a jó nép, de ebben az rtl legalább következetes, míg a tv2-n csak most nyáron - és még július van!- megszámlálhatatlanszor volt struktúra-váltás. És ez csak a nyári adat. A többit pedig te már ecsetelted.
0
2009. július 27., hétfő 14:36
Adhatott volna csak 8 részt, akkor legalább a számomra ezerszer érdekfeszítőbb Shark-Törvényszéki ragadozó utolsó három részét megnézhettük volna. De hát a tv2 műsorszerkesztői film- és sorozatellenes paranoiás kapkodó idegbetegek, akik folyamatosan az rtl nézettségi adatait próbálják überelni, és eközben baromságot baromságra halmoznak. Míg nekik szenvedélyük a szórakoztatás, addig én szenvedek a szórakoztatásuktól.
most posts by TM
0
2009. július 27., hétfő 14:26
Nem vagyok szakértő, csak egy azok közül, akik szeretik a sorozatot.

Kerestem, de nem leltem spoilert az írásban, hacsak azt nem hívod annak, hogy Ambert visszacsempészik pár rész erejéig. Ez maximum az érdeklődést kelti fel azokban, akik nem látták az ötödik évad végét, de az élvezetből mitsem fog levonni, hiszen egy szót sem írtam arról a hogyanról és a miértről.
0
2009. július 27., hétfő 14:09
Nekem akkor is tetszett, sokkal jobban, mint a 4. évad. De mivel te szakértő lettél benne így nem is állok le vitatkozni. Ki nem szarja le, hogy milyen bírálatot kapott? Tökre nem érdekel, hogy melyik kritikusnak vagy közönségnek nem jött be. Nekem tetszett és számomra ez a lényeges.

Az új csapat kiválasztása nekem baromi unalmas volt egy fél évadon át, vagyis majdnem egy egész évadban csak arról volt szó.

(Teleírtad szpojlerrel a mondandódat azoknak, akik még nem láttak az 5. évadot, mert asszem a tv2 csak 11 részt vetített belőle...)
0
2009. július 27., hétfő 11:11
Nem értek egyet azzal, hogy az 5 évad alatt végig tudta tartani a színvonalat a sorozat. Nagyon sok bírálatot kaptak - jogosan -, amikor felbomlasztották a Foreman-Chase-Cameron hármast, noha tény, hogy 3. évad alatt az a csapat is kifáradt és kellett a megújulás. A 4. évad eleje, az új csapat kiválasztásával kicsit újra felpörgette az eseményeket, viszont az is tény, hogy amint kialakult az új team (Taub-Kutner-13), azt hiszem, a készítők is rájöttek, hogy ők messze nem lesznek annyira érdekesek a nézőknek, mint a régebbi csipet-csapat. Ezt akkor bizonyították a nézettségi adatok is, akkor sokan kezdtek el aggódni a sorozat jövőjéért, és sok törzsnéző pártolt el a sorozattól.  Én azt sem tartottam jó „mentő-ötletnek”, hogy visszacsempészték Ambert pár rész erejéig, sőt, ezzel kvázi bizonyították, hogy hatalmas mellékfogás volt őt kiírni a szériából és a csapatból, ugyanis az ő karakterével sokkal pörgősebb lehetett volna a negyedik évad vége – amikor ugyebár meghalasztották – és az ötödik évad eleje.

Ráaádásul ugyanekkor sokan hiányolták a jól bevált House-Wilson szócsatákat és szivatásokat, illetve a House-Cuddy vonalat, szerencsére mindkettőt sikerült az ötödik évad közepére helyretenni, - utóbbit egy zseniális promóval úgy harangozták be, hogy a sorozat-szerető társadalom alig bírt magával a vetítésig – és onnantól már – szerintem – valóban a régi színvonalon haladt előre a sorozat, az utolsó rész vége pedig zseniálisra sikerült, nem kevés kérdést maga után hagyva.

Summa summarum, én azt mondanám, újraéledt a sorozat egy nagyobb mélypont után és most saját maguknak akkor magaslabdát dobtak fel a készítők, amit ha jól csapnak le, - USA bemutató szeptember 21 -, akkor  nagyobbat szólhat a House, mint eddig valaha. Úgy legyen!:)
0
2009. július 27., hétfő 10:29
el tudnál viselni egy magyar dvd-változatot, nem? :)
0
2009. július 27., hétfő 10:14
Tegnap, olyan éjfél körül fejeztem be a Dr. House 5. évadát. Hát.... elég megdöbbentő volt, de mindezekkel együtt nagyon várom már a 6. szériát. Semmit sem vesztett a színvonalából az évek alatt és azért ez nagy szó!
0
2009. július 27., hétfő 1:17
Ezt:

0
2009. július 27., hétfő 1:06
Starbuck hazavitte a cylon-cirkálót.
most posts by TM
0
2009. július 26., vasárnap 23:57
Pillangó úrfi.
Végre, hosszú évek után újra. Ez most tényleg filmÉLMÉNY volt megint!
0
2009. július 19., vasárnap 20:34

1x13-Epitah One
0
2009. július 18., szombat 16:30
Egy bébiszitter kalandjai ( Adventures in babysitting) - Gyerekkorom egyik kedvenc filmje a fiatal Elisabeth Shue-val. Ezt is kiadhatnák már végre!
0
2009. július 18., szombat 14:22
a film tempója nálam olyannyira kinyírta az alapjában véve gondosan és okosan összeállított cselekményt illetve a fordulatokat, hogy ha nincs Sonnenfeld elképesztően zseniális ("nem vagyok rá méltó") munkája, talán csak két részletben nézem meg eme remeket.
számomra sajnos nem jött a hangulat...
0
2009. július 18., szombat 13:45
Pontosan mi nem tetszett benne ?
0