Keresés

Ki mit néz most?

2009. július 18., szombat 13:37
Coenék munkái előkelő helyen szerepelnek a nem létező virtuális toplistámon, de a Miller´s Crossing a szinte minden pillanatában lenyűgöző operatőri munkán kívül szvsz hasonlóan érdektelen mozi mint a The Man Who Wasn´t There.
Számomra nagy csalódás volt.
0
2009. július 18., szombat 13:26
Miller s Crossing-A halál keresztútján
A Coen testvérek legjobb filmje,az egyik legjobb gengszterfilm,az egyik legjobb film-noir,az egyik legszövevényesebb sztori a filmtörténelemben.Csupa leg.
10/10
0
2009. július 17., péntek 17:14
A finálé nagyot ütött nem, bár ez mikor már kiderült a szezonzáró rész címe, lelőtte a "poént", én nagyobb pörgésre gondoltam :) De hatalmas sorozat  ez is!
0
2009. július 17., péntek 16:46

Season 4

90%

Határozottan egyre jobbak az évadok, ahogy halad előre a sorozat.
A folytatásig még 2 hónap. Addig meg Eric Kripke sz@rjon sünt a fináléjával. :)
0
2009. július 17., péntek 16:28

40%

szimplán rossz
0
2009. július 17., péntek 7:31
:))
most posts by TM
0
2009. július 17., péntek 1:50
Manapság kevés a jó ember.
0
2009. július 17., péntek 1:42
"Az egy emlékkoncert volt, ez meg egy gyászszertartás."

Mondtam én valaha mást is? Csak megjegyeztem, hogy nekem nagyon tetszett az a buli. Nem jó embernek címezted. :)
0
2009. július 17., péntek 1:40
Viszont fellépett mindenki, aki akkor számított a zeneiparban. (Akkor még többen voltak az igazán értékelhető előadók, együttesek) Mondjuk meg is lepődtem volna, ha neked tetszett volna, mivel akkor egyet kellett volna értened valakivel. :D:D:D
0
2009. július 17., péntek 1:39
Szemérmetlen lopásai ellenére is imádom, nálam is "all time" favorit! :D
0
2009. július 16., csütörtök 23:51
ez a "vétkes" film

ha egy ilyen film 2 órát ér, akkor a Mónika-show legalább 1 hetes büntetés :D
0
2009. július 16., csütörtök 23:49
:) valami gagyi film miatt 2 órás szünet? :) mi volt abban a filmben? :)
0
2009. július 16., csütörtök 23:15
Egész jó a műsor a retken!
Remélhetőleg nemsokára követi a félnapos bővített verzió is. :))
most posts by TM
0
2009. július 16., csütörtök 0:45

Ma pótoltam végre C. Nolan eme 2 Korábbi filmjét.
0
2009. július 15., szerda 15:31

Nolan 1998-as remekműve.Este majd a Mementót is megnézem.

És egy érdekesség a filmből:

7 évre rá jött a Batman Begins,kereken 10-re meg a Dark Knight :)
0
2009. július 15., szerda 0:16
Én is szerettem, de a 10. résszel szerintem tönkretették a hangulatot. Az uccsó 2 rész pedig gyalázatosan béna volt szvsz...
0
2009. július 15., szerda 0:11
Én is bírom, de az utolsó részt majd csak holnap fogom megnézni!:)
Sajnálom, hogy vége!:(
0
2009. július 14., kedd 22:54

Jó kis minisorozat volt.Tartotta a színvonalat végig.
0
2009. július 14., kedd 15:22
Dr. Horrible s Sing-Along Blog

Neil Patrick Harrisnek a How I met your mother óta nagy rajongója vagyok, így mindenképpen meg akartam nézni ezt a három részre osztott kis filmecskét. Mindenképpen megérte, hiszen zseniális.
A történet szerint Dr. Horrible, aki rendszeres blogot vezet terveiről és tetteiről, mindenképpen be akar kerülni a Rossz Ló vezette Gonoszok Gonosz Társaságába, de főellensége, Kalapács Kapitány ezt rendszeresen megakadályozza. Sőt, mi több, még össze is jön Dr. Horrible titkos szerelmével, Pennyvel.
Már a történetből is kiderül, hogy paródiáról van szó, melyet apróbb zenés betétek tesznek még színesebbé. A poénoktól egyébként szerintem zseniálisak, ahogy a musical- részek is, de a színészek s remekelnek.  Mindenképpen megéri megnézni az összesen mindössze 45 percre rúgó kis szösszenetet, nekem maradandó élményt szerzett. Szerencsére ezzel nem  vagyok egyedül, a Dr. Horrible odaát is nagy siker lett.
0
2009. július 14., kedd 1:04

Régi nagy kedvenc,ideje volt már újranézni!
0
2009. július 9., csütörtök 16:59
Alexander Revisited - The Final Cut

Nem rég vettem meg a Nagy Sándor/Mennyei királyság twinpackot. Utóbbi filmet jól ismertem, előbbit kevésbé, a kritikák sem rajongtak körbe, pedig... Az egyik legjobb portéfilm, amit eddig láttam. Nagy Sándor alakja sokkal inkább volt történelmi figura, mint főhős egy filmben. Oliver Stone nagyszerűen mutatta be a Hódító személyiségét, de ehhez kellett Colin Farrell alakítása is és Vangelis gyönyörű zenéje. Aki utána olvasott, én pedig megtettem, például azt is meg tudhatta, hogy a ló, akit 11-12 éves kora körül idomít be a filmben Alexandrosz, nagyon is létezett, mi több, ugyanígy írták le ezt az eseményt későbbi történetírók, ahogy az a filmben benne van. Ami számomra meglepőbb, az az volt, hogy ez a ló egészen Indiáig hordta Alexandroszt, utolsó csatájukban kapott halálos sebet, vagyis 30-32 évesen hunyt el a ló (10 éves volt már, mikor Alexandrosz megkapta), Bukephalosz története is csak a minőségi történetvezetés egy példája.

Sajnos itthon semmi esélye már, hogy az Oliver Stone által újravágott Final Cut megjelenjen, így kénytelen voltam más forrásból szemügyre venni a filmet. Nagyon érdekes, hogy Stone teljesen újravágta a filmet, míg a dvd-n nagyjából időrendben haladunk, gyerek Alexandrosz, ifjú Alexandrosz, a hadvezér, addig itt a film elején, Ptolemaiosz bevezetője után már a Gaugamelanál lezajlott csatánál vagyunk és szétszórva, visszaemlékezésekbe rajzolódik ki Alexandrosz története. A film e verziója 210 perces, vanna kibővített jelenetek, újak, teljesebb az összkép. Azt kell, hogy mondjam, a Gladiator oly régen tanyázott az első helyén a szandálos filmjeim listáján, hogy ideje volt hátrébb küldeni, a Nagy Sándor, a hódító sokkal inkább helyet érdemel az 1. után.

Rendezői változat (a dvd): 10/9 (csak azért mert amúgy 12 pontot kellene kb. adnom a másikra)
The Final Cut: 10/10
0
2009. július 9., csütörtök 3:05
Az egy emlékkoncert volt, ez meg egy gyászszertartás. Mellesleg a Mercury-buli borzalmas volt, senki nem tudta normálisan elénekelni a Queen dalait, ott világlott ki, micsoda egyedi hangtartománya volt Freddie-nek.
most posts by TM
0
2009. július 9., csütörtök 3:03
Az egy emlékkoncert volt, ez meg egy gyászszertartás. Mellesleg a Mercury-buli borzalmas volt, senki nem tudta normálisan elénekelni a Queen dalait, ott világlott ki, micsoda egyedi hangtartománya volt Freddynek.
most posts by TM
0
2009. július 9., csütörtök 2:39
Hú, az a koncert, amit Freddie emlékére csináltak! Minden idők egyik legjobbja volt szerintem!
0
2009. július 9., csütörtök 2:26
Jelenleg megy és dübörög: Death Race (blu-ray) :)
0