Keresés

Ki mit néz most?

2009. június 8., hétfő 14:40
Nemcsak levest, sokminden mást is. :-))) De nagyon izgalmas, ha az ember ráérez a hangulatára. Ha egyszer rákattansz, akkor utána nem bírod nélküle. :-) Bár így már más, mint mikor ki kellett várni a következő részt. A legrosszabb a csütörtök volt, mert utána hétfőig nem volt rész, csak hétfőtől-csütörtökig adták. Az ember lerágta a körmét izgalmában. :-) Pedig nem vagyok egy sorozatfüggő. És nemcsak izgalmas, rengeteg hasznos dolgot lehet belőle tanulni nemcsak a gasztronómiáról, hanem az orvostudományról is.
0
2009. június 8., hétfő 12:22
Úgy tűnik megint bejött az ajánlásom. :)))
0
2009. június 8., hétfő 12:16
21 - Las Vegas ostroma (egy újabb felesleges alcím!)

Mivel már nagyon sokat hallottam a filmről és lehetőségem volt BD-n megszerezni egész jó áron, ezért úgy döntöttem, bevállalom, azon esetleges kockázattal, hogy majd nem fog tetszeni. Minden percét élveztem, van egy nagyon jó Spacey, egy nem kevéséb jó Fishburne, aztán az általam az Across the Universe-ben megkedvelt Sturgess, egy csini Bosworth, csillogó Vegas-i kaszinók, pörgős sztori, kissé kiszámítható végkifejlet.... ezek alapján azt mondom, ez a film olyan 75%.os nálam , és simán többszörnézős.
A BD képe pedig valami eszméletlen gyönyörű, a hangok is nagyon jól szólnak, szóval soha rosszabb "látatlan" vételt!
0
2009. június 8., hétfő 12:07

80%
0
2009. június 5., péntek 15:53
az az amikor állandóan levest főznek a királynak?
0
2009. június 5., péntek 15:51
tárgyaljunk! :))
0
2009. június 5., péntek 15:41
Ezt a sorozatot a minap rajtam is keresték. Ugyan van a neten is, de ha valaki ilyen gyors, akkor inkább beszállok a tárgyalásba én is. :)
most posts by TM
0
2009. június 5., péntek 15:17
Naná! :-) Első dolgom az volt, miután vége lett, hogy megszerezzem. Majd tárgyalhatunk róla. :-)
0
2009. június 5., péntek 15:02
csak lemaradt róla, hogy WRONG MOVIE :s
0
2009. június 5., péntek 15:01
hiszek neked..
esetleg rendelkezel a sorozattal? :)
0
2009. június 5., péntek 14:38
Valahogy a plakát teteje nekem a Depeche Mode-ot idézi, annyiszor hangzik el rajta a Wrong... :)))
0
2009. június 5., péntek 14:33
Igen, nagyon aranyos!! És emellett gyönyörű és jó színésznő!! Én a Palota ékkövében szerettem meg, annyira jó sorozat!!!
0
2009. június 5., péntek 14:28
de de :))
imádnivaló, nem igaz? :)
0
2009. június 5., péntek 14:22
Csak nem Lee Young Ae van a képen? Imádom a csajt!!!
0
2009. június 5., péntek 14:20
:-))))
0
2009. június 5., péntek 14:01

45%

üres és mesterkélt..
a sztori, a karakterek és a kivitelezés is!
0
2009. június 5., péntek 1:24
csak bepótolok néhány lemaradást ;)
0
2009. június 5., péntek 1:13

100%

the greatest war movie ever :))))

0
2009. június 4., csütörtök 21:31
módosítsuk a topic címet: calogero mit néz most?

;) :)))
0
2009. június 4., csütörtök 21:15
Robert Downey Jr. maraton...

85%
0
2009. június 4., csütörtök 17:01

80%

műfajparódia irgalmatlan tempóban!
...megtekintése agysejteket nem igényel. :)
0
2009. június 4., csütörtök 16:18
Terminator 2.

Számtalanszor láttam már, főleg kisebb koromban szinte minden hétvégén megnéztem VHS-ről, de még mindig megunhatatlan. Számomra ilyen egy tökéletes film (persze nem egy Remény rabjaival kell összehasonlítani. Ami mellesleg szintén nagy kedvencem).

Az egész filmből árad a profizmus, minden aprólékosan megtervezve, kivitelezve.
Ami nagyon tetszett még az Sarah fejlődése az első részhez képes. Az egyik legerőteljesebb női karakter lett, és ami fontos, hogy teljesen hiteles az alakítása.
Amúgy elképesztő milyen trükköket vittek véghez  91-ben. Komolyan mondom alig van olyan jelenet, aminél kilóg a lóláb, pedig az én szemem sajnos nagyon érzékeny az ilyesmire.

Ez egy olyan film, aminek soha nem lesz szüksége remake-re. Az akció rajongók igényeit is kielégíti, de nem agyatlan, értelmetlen lövöldözésekkel. A nyugisabb részekben elhangzó párbeszédek is lekötik az embert, a történet előrehaladását szolgálják, vagy a karakterek megismerését, fejlődését. Semmi mellébeszélés, vagy idióta, erőltetett humor.

Most valahogy még jobban átéreztem Cameron elhivatottságát a filmkészítés iránt, így holnap szerintem az Alien 2 lesz műsoron :) Ma pedig (kissé félve) Terminator: Salvation a mozikban.

100%

(Amúgy sosem értettem, hogy valaki hogy adhat a Terminatorra magasabb pontszámot, mint a második részre. Nem rossz az első sem, de számomra közel sem annyira élvezetes, mint a folytatás)
0
2009. június 4., csütörtök 15:20
Sajnos nem,de mivel most májusba lett vége a 4. évadnak az amcsiknál, serintem szeptemberbe kezi nyomni a CC.
0
2009. június 4., csütörtök 15:16
azt nem tudod véletlenül hogy mikor folytatódik a comedy centralon a nevem earl?
0
2009. június 4., csütörtök 15:13
Bocs a sok íráshiba miatt, de ezen a szar laptopon nem tudok normálisan írni, plusz a gombok is alig akarnak "enyomodni" :S.
0