Keresés

Ki mit néz most?

2009. június 4., csütörtök 15:12
Ha találsz Stewies pólótszól, mondjuk múltkor a Springfieldbe láttam jópár Family Guy pólót, de nem is tetszetteknnyira, meg az ára is sok volt.

A nevem Earlt meg szerintm h vannak unalmasabb óráid folytasd, azt mondják egyre jobb lesz a sorozat, plusz a 3.évd már egy börtönbe játszódik, és ez nálam jó pont, mivel nem tudom miér de nagyon szeretem a börtönös filmeket :).
0
2009. június 4., csütörtök 13:35

80%

nem egy könnyű agymenés ez.
igazi kihívás lehetett a sztoriból mozit varázsolni.

(...remekül működik a filmhez használt speciális animáció.)
0
2009. június 4., csütörtök 13:02
Ha már emlegettük a Family Guy-t:
You have to vote for us. We did a Holocaust episode :D
0
2009. június 4., csütörtök 10:59
Sgt Pepper: It Was 40 Years Ago Today...
BBC documentary

To celebrate the 40th anniversary of the release of The Beatles´ legendary album Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band, multi award-winning engineer Geoff Emerick heads back into the studio to demonstrate the innovative techniques employed for the recording at Abbey Road studios back in 1967.

Talking to BBC News about the recording, Noel Gallagher said: "Sgt. Pepper is special for me because I was born on the 29 May, and it came out on the 1 June, so when I was being born in St Mary s Hospital, Manchester, it was being played on hospital radio..... and it still contains some of the greatest Beatles songs, like A Day in the Life, and Lucy in the Sky with Diamonds."

Part 1 of the documentary featured the Kaiser Chiefs, The Magic Numbers, Bryan Adams, Razorlight, The Fray and Travis.

Part 2 featured Oasis, Stereophonics, The Zutons and Jamie Cullum joining Geoff to witness and discuss how he first recorded the album tracks, as they record their own interpretations of one of the famous tracks, using the original analogue 4-track equipment.

The final tracks covered were as follows:

Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band – Bryan Adams
With A Little Help From My Friends – Razorlight
Lucy In The Sky With Diamonds - Athlete
Getting Better – Kaiser Chiefs
Fixing A Hole – The Fray
She´s Leaving Home – Magic Numbers
Being For The Benefit Of Mr Kite - Jamie Cullum
Within You Without You - Oasis
When I´m Sixty Four - Russell Brand
Lovely Rita – Travis
Good Morning Good Morning - The Zutons
Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band (Reprise) – Stereophonics

80%
egy fantasztikus album egyedülálló újrája

0
2009. június 4., csütörtök 9:16
Oh.
Hát, egy próbát megért :)
0
2009. június 4., csütörtök 9:10

65% jó is lehetett volna..
0
2009. június 4., csütörtök 9:04
Jut eszembe, megnéztem a Cassavetes filmet, és ígértem egy viszajelzést: minden jó volt a lemezzel, kivéve a filmet. Az nem nagyon jött be.. (de köszi ezúton is!)
Üdv!
0
2009. június 4., csütörtök 5:29
A HIMYM tényleg nagyon jó, én januárban daráltam le a 3 évadot. NPG eleinte nagyon idegesített, aztán hozzászoktam, hogy ebben a világban ő lesz a funny guy :) Junkiéknál magasan nyert a legjobb férfi mellékszereplő / 20 percesek kategóriában, pedig Rainn Wilson sokkal-sokkal jobb volt a The Office-ban (nem csak a színész, de a karakter is). A negyedik évadot tartogatom rosszabb időkre, de már nagyon várom :P

A My Name Is Earl nekem annyira nem tetszett. Nem volt rossz, de nem is volt annyira vicces, mint azt gondoltam az ajánlókból. So-so végigmosolyogtam, de nem hiszem, hogy belekezdek a második évadba, max ha nagyon nem lesz más. Hey, crabman!

A Family Guy meg... Az első évadnak kicsit szárnypróbálgatós utóíze volt, de 2 percenként jött valami olyan szituáció, amin megborultam. A családból egyedül az idősebb fiú lóg ki, neki valahogy nem termett babér egyelőre, a többieknek jutott a 15 perc hírnévből. A favoritom egyértelműen Stewie, már kerestem is Stewie-s pólót a neten, ami az elismerés legnagyobb formája nálam :)
0
2009. június 4., csütörtök 5:22
A Szökés 2. Évad, 17-es epizód: Rossz vér
0
2009. június 4., csütörtök 4:57
Próbálom behozni a lemaradásom, és utánna már a Comedy Centralon nyomon követni, majd ha folytatják...jöhetne belőle DVD, na meg a Nevem Earlből, és legfőképp a Family Guy DVD-nek örülnék, már azon is gondolkoztam, hogy külföldről megrendelem...
0
2009. június 3., szerda 22:42

100%

Fenomenális! :)
...minden perce!
Le vagyok nyűgözve! :))

Megtekintése eredeti hanggal 1melegen1 ajánlott! ;)
0
2009. június 3., szerda 22:02
De jó itt is látni hogy van aki nézi az Így jártam anyátokkal-t. A Jóbarátok után a legjobb sorozat, csak kár hogy kezd egyre inkább romantikus mint komédia lenni. Neil Patrick Harris tényleg nagyon nagy!
0
2009. június 3., szerda 20:25
Mostanában ezeket néztem:

- Family Guy 2. évad 10/10 - kicsit gyengébb mint az első, de még mindig nagyon nagyok a poénok.

- Így jártam anyátokkal 1. évad 10/8 - kicsit lop innen, kicsit onnan, de azért saját ötletek is vannak rendesen, nagyon szórakoztató, és főleg Neil Patrick Harris karakterének köszönhetően nagyon vicces is.

- A nevem Earl 1. évad 10/8 - néha túl bugyuta, de a vicces, és tanulságos részek miatt simán megkapja a 8-ast mint sorozat.

- Videodrome 10/5 - kövezzetek meg, de nekem ez nagyon nem jött be, mindenki halálra dícsérte, és mégis nekem túl abszurd volt, vagy nem is tudom...lehet, hogy az volt a bajom vele, hogy nincs is konkrét sztori csak a főszereplő átalakulását/megőrülését követjük nyomon végig, pedig a mondani valója is tiszta, de hát ízlések és pofonok.

- Chaplin 10/10 - amúgy is szeretem az életrajzi filmeket, Chaplint pedig zseninek tartom, de még ráadásul a film is nagyon jól sikerült, a néhűány unalmas rész ellenére is.
0
2009. június 2., kedd 9:06
Évekkel ezelőtt megtörtént a beszerzés, de azóta csak tegnap akadt újra a kezembe, az ideális esti filmet keresgélve.
Igazán remek alkotás! Ahogy teltek a percek olyan érzésem volt, mintha egy injekció terjedne szét a testemben. Park Chan-wook egy klasszikus mesélő. Néhány vonással, hamar felvázolta a történet alapjait, majd a szükséges pontokon kibontogatta a szálakat. Precízen, pontosan, aprólékosan, de semmiképp sem túlmagyarázva. Bámulatos, egyedülálló atmoszférába kerültem. Tudjátok, mikor semmi más nem létezik csak maga a mozi. Ritka az ilyen!
Tessék megbecsülni!
Ezt a filmet meg tessék idehaza is kiadni!
0
2009. június 2., kedd 2:08
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Aki eddig nem látta,sürgősen pótolja !
Játék és muzsika 112 percben !     :-)
0
2009. június 2., kedd 2:06
Zseniális darab!!
0
2009. június 2., kedd 1:58
Érdekes, épp most néztem a Bronsont, ami egy erősen börtönviselt antihős (Charlie Bronson) portréja, akár a Chopper testvérfilmje is lehetne, csak túlságosan művészi és negyedannyira sem szórakoztató, mint Szecska története. Nem szeretem a szinkronos filmeket, de Andrew Dominik első filmjét eddig még nem bírtam eredeti nyelven megnézni, olyan szinten eltalálták a hangulatot a brutáljó szinkronnal, hogy a film több lett tőle. Mark Reed nem egyszerű karakter, Eric Bana intenzív játékával mégis közel kerül a nézőhöz, kendőzetlen brutalitásával és gyilkos humorával egész egyszerűen nem lehet neki ellenállni, lehetetlen (és nem is szabad) őt komolyan venni. A Chopper nagy kedvencem, pofátlanul szórakoztató tabló egy ellentmondásos személyiségről, Andrew Dominik a törvényen kívüli figurákhoz piszkosul ért, nem hiába lett a Jesse James is olyan nagy film.
0
2009. június 2., kedd 1:48
Iron Man
Fekete Vipera 4 évad
:)
0
2009. június 2., kedd 1:18
Jé, van aki itt néz FILMeket is? ;-)
0
2009. június 2., kedd 0:47
A pláza ásza
Kevin Jamest nagyon bírom!Ez megint egy fasza kis vígjáték tőle
0
2009. június 1., hétfő 23:52
Chopper - a kegyetlen

Hihetetlen egy mocsok szar, érthetetlen, h imdb-n 7,1-en áll.
A film: szar szemét utolsó alakok cimbiznek szar szemét utolsó alakokkal, vagy éppen csinálnak ki ugyanilyeneket. Mint a Futballmaffiában, nincs egy szimpatikus karatker sem, vagy akár csak egy olyan, akitől nem kell okádni. Néhány véres jelenettel meg rengeteg káromkodással, fegyverrel és egy kis droggal próbálták a Ponyvaregény és Trainspotting által kijelölt divatnak megfelelővé tenni a nagy semmit, közben az egész olyan hangulatot áraszt, mintha tévedésből egy bűnözőkkel és erkölcsi selejtekkel teli hajléktalanszállóba zártak volna éjszakára.
Egyszerűen teljesenértetlenül és tanácstalanul állok, h a készítők ezt hogy gondolták. Ekkora kamu lószart rég láttam már, mondjuk ennek azt hiszem, örülnöm kéne.
0
2009. június 1., hétfő 23:28

90%
0
2009. június 1., hétfő 19:39
Halálos Fegyver 1-4. :)))

Immár 20x-ra. Zseniálisan feelinges buddy-akció mozi sorozat volt ez:)
0
2009. június 1., hétfő 13:31
Biztos öregszel. A western-hez meg kell érni (bár én gyerekkoromban is szerettem őket, de most hatványozottan). Amikor belefárad az ember a sok hulladék, agyonpörgetett, agyontrükközött akció filmbe, el kezdi élvezni a szép vadnyugati tájakkal és jó zenével teletűzdelt, lassú folyású (követhető, elgondolkodtató, vagy csak egyszerűen kikapcsolódást segítő) westerneket.
0
2009. június 1., hétfő 1:49
Mortal Kombat
Nagyon rég láttam,most újranéztem.
0