Még híradó előtt letudttam az X-akták:Hinni akarok ! című borzadályt. Megtekintését semmilyen,(film)rajongónak nem ajánlom.
0
2009. május 23., szombat 20:30
644
Épp most fejeződött be a tévében a Rocksuli, amit immáron sikerült kábé tizenötödjére megnéznem. Jack Black az egyik kedvenc színészem, legfőképp emiatt a film miatt. Tökéletes a szerepre, hiszen lényegében önmagát alakítja. Ahol kell, énekel, ahol kell, bohóckodik, ugrál grimaszol stb. A nem drámai alakítások közül nálam mindenképpen ő viszi a pálmát. A zenék nagyon jók, és pont eltaláltak, ahogy a szereplők is. A gyerekeket remekül sikerült kiválasztani, de szerintem például az igazgatónő szerepére sem lehetett volna jobb színésznőt találni. A rockzene megszerettetése nálam tökéletesen működött, ez után a film után ástam mélyebbre magam ebben a zenei irányzatban. Tökéletes kikapcsolódás, nálam zseniális vígjáték, és az egyik kedvenc filmem. 10/10
0
2009. május 23., szombat 16:04
8
Bunyó karácsonyig:)
0
2009. május 23., szombat 11:03
390
The Limey 9/10 Parfüm 9/10
0
2009. május 21., csütörtök 3:36
2517
A sorozat azzal foglalkozik, hogy mi történik a Földdel az utolsó ember halála után. Akár érdekes is lehetne, de a bénácska CGI mellé zömében tipikus álomgyáros állkoppantókra futotta: a Szabadság-szobor karja percenként az óceánba hullik (az arca csak 3 percenként), és rendszeresen előveszik azt a 2-3 összeomló irodaépületet is. Először hónapokat ugrunk az időben, aztán évtizedeket, évszázadokat, az utolsó nagy ugrás pedig talán 100 millió év volt. Hogy a feltételezések mögött mennyi realitás van, azt nem tudom eldönteni (van egy olyan érzésem, hogy nem túl sok), de mondanak 1-2 érdekes dolgot is űrbe kilőtt okos és szép emberekről vett DNS-ekről (hátha ET-ék megtalálják még időben), s szerintük a papagájoknak hála az utolsó ember után 500 évvel is emberi szavaktól lesz hangos a már szó szerinti betondzsungel.
Az első rész legyen 10/6.
0
2009. május 18., hétfő 2:38
2517
A sebhelyesarcú
Még nem láttam szinkronnal, de az első percek alapján Végvári Tamás kivételesen nem passzol Pacino-hoz. Olyan, mintha 20-30 évvel idősebb lenne a hang a gazdájánál.
0
2009. május 18., hétfő 1:39
2517
Szerintem a negyedik évad második fele epizódról epizódra romlott, és az utolsó részek alatt se rágtam le a karmaimat... Az utolsó 3 perc ütött még nálam is, de ezt a sorozatot nem tudtam megszeretni.
Arra a statisztára én is felfigyeltem, én azt hittem, hogy egy rendező/író cameo-ja :)
0
2009. május 17., vasárnap 23:51
16458
A Fringe évadzáró szerintem nagyon gyenge volt, remélem holnap a Supernatural-nál izgatottabb leszek :)
0
2009. május 17., vasárnap 20:50
16458
aztán fringe évadzáró, holnap supernatural évadzáró, kedd szülfel évadzáró :D
0
2009. május 17., vasárnap 20:49
16458
cobra 11
0
2009. május 17., vasárnap 20:34
5042
Na azért... :) Olyan jó volt a szép dél-olaszországi tájakban gyönyörködni, és hallgatni a dallamos olasz nyelvet... :) "pikkoló" meg "bambino"... :)
0
2009. május 17., vasárnap 19:32
2464
A fülke Már régóta meg akartam nézni. Nagyon jó volt!
0
2009. május 17., vasárnap 16:31
2464
Én is finálékat néztem ma Fringe s01e20 Supernatural s04e22 A Fringe,a közepes pilot után egyre csak jobb és jobb lett.Az évadzáró nagyon jóra sikerült volt wtf,lezárás és egy kis cliffhanger is.Nagy kedvencem lett ez a sori és még rengeteg potenciál van benne. A Supnat az abszolút kedvencem.Hihetetlen,hogy mennyit fejlődött ez a sorozat ezalatt a négy év alatt.Itt is kaptunk válaszokat a fináléban plusz egy nagy cliffhangert. Jó hír,hogy már mindkét sorozatnak hivatalosan is berendelték a következő évadát!
0
2009. május 17., vasárnap 15:39
16099
jaj, ma nem vagyok formában. :((( Bocs, a rendező olasz, nem megy ez nekem. :-((
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 17., vasárnap 15:38
16099
Lehet, hogy olasz kooprodukció is, de én inkább spanyolnak nevezném a filmet. Végig spanyolul beszélnek benne. És a rendező is spanyol.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 17., vasárnap 15:01
5042
Tegnap:
Walk The Line (BD) - Reese Witherspoon és Joaquin Phoenix játéka még mindig elkápráztat... A zenék még mindig ütnek. Ragyogó képminőség...
Nem félek (Io Non Ho Paura) (DVD) - Olasz thriller amit talán 2-3 éve láttam utoljára. El is felejtettem hogy ennyire gyönyörűen fényképezett szép zenékkel sokat mondó film...
Mai program:
- The Planet Of The Apes (1968) (BD) - Videodrome (DVD)
0
2009. május 17., vasárnap 14:44
1132
Tegnap este a városi tv az Aranypolgárt vetítette, jó kis meglepetés film volt.
0
2009. május 17., vasárnap 12:42
52685
Még nem vagyok teljesen a végén, mert úgy voltam vele, hogy lerontaná az élményt, ha egyben lenyomnám mind az ötöt. Egy dupla whopper finom tud lenni, de ha pisztolyt nyomnak a halántékodhoz, hogy együltő helyedben zabálj meg tizet, valószínű, nem az első falat jóleső hatására emlékeznél. Na meg a rendező is elbíbelődött rajta majd negyven évet, úgyhohgy nem kerget a tatár zombi. Ha megvolt mind, ígérem, írok róluk. :)
most posts by TM
0
2009. május 17., vasárnap 11:11
3721
Jogos, ez a túlpörgött, félidióta, aki úgy néz ki, mint egy kibukott számtechszakkörös műszaki egyetemi kollegista, nem csak a lejárt színészeket hasznosítja tökéletesen újra, hanem a zenéket is. Egy csomó hihetetlen jó zenét ismertem meg általa, amibe amúgy soha bele nem hallgattam volna. De a legjobban a Kill Bill és a JB zenéje fogott meg.
0
2009. május 17., vasárnap 6:11
6697
Prison Break 4x21-22 - Sorozatzáró finálé -
Ennyi. Jó szórakozást, sok kellemes percet és olykor fintorgást hozott ez a 4 év, 79 rész. Nem elfelejteni azért, van még két rész, de az már csak amolyan "bővített változat" a rajongóknak. Ha minden igaz, először május 24-én, Izraelben fogják leadni. Nem tudom, a Fox miért nem bírt ki még két vagy egy péntek estét. Száraz tényközlésre futotta most, majd beszélhetünk róla napközben, viszont lehet, hogy érdemes lenne aludnom. De ez a szériafinálé, és a nagy szünet utáni részek nagyon jók voltak, elkezdtek gondolkozni az írók is. Az amúgy nem tudom, mennyire számított vagy sem, de akivel ütközött Scofield mikor ment a találkapontra, mintha korábban szerepelt volna a sorozatban, olyan ismerős volt :) Lehet csak sokat használt statiszta. Folyt. köv.
0
2009. május 16., szombat 14:20
13392
Kíváncsi vagyok, hogy tetszett!
0
2009. május 16., szombat 14:10
626
Apocalypto...
Szerintem zseniális film. Akik meg a "csak futkároznak" kritikával jöttek azoknak tegnap képzeletben a film megtekintése után küldtem egy telepatikus "nyasgemet".
A film brutalitása egyáltalán nem a véres képsorokban csúcsosodik ki, amelyek egyébként az előzetes hírekkel ellentétben korántsem olyan véresek, és gyakoriak. Hanem az ember mint faj kegyetlenkedéseiben, és itt emelnék ki három jelenetet.
1: A falu kiirtása során hátramaradt gyerekek búcsúkiáltása: "vigyázok rájuk" Ez a világ egyik legmeghatóbb jelenete.
3: A fővadász kifejezi büszkeségét a fiának miután kiirtottak egy falut: megdöbbentő, hogy nem gonoszak Ők sem, csak az kib*szott vallás átmossa mindenki agyát.
2: Az anyós elengedése a rabszolgapiacon... egy pillanat alatt elveszünk a történelemben.
Szerintem egy fontos filmet hozzott össze Mel Gibson, aki azt ordibálhat hulla részegen amit akar, rendezni nagyon tud.