Ugyi, hogy milyen jó az Árvaház? :) Nem véletlen rendeltem be a BD-változatot! :) (Tök szép a képe, meg ütős a hangja!)
0
2009. április 4., szombat 0:12
866
Mert nem mindig lát az ember félkész/workprint filmet,így lesz alkalmam összehasonlítani a kész művel. Másrészt pedig a Fox-fejeseinek szokásos herce-hurcája a rendező (Gavin Hood)elképzeléseivel,(a film első sötét tónusú hangulatát nem igazán értékelték a producerek)még jobban felkeltette a kiváncsiságomat.
0
2009. április 3., péntek 14:17
2464
Majd moziban megnézem és utána töltöm le a workprintes verziót.Jó lesz majd a gyűjteménybe a DVD változat mellé plusz extra lemeznek.
0
2009. április 3., péntek 13:31
16458
miért jó félkész filmet nézni?
0
2009. április 3., péntek 13:29
2344
Gratulálok... :S
0
2009. április 3., péntek 4:02
866
X-men:Eredetek-Farkas Nyers,munkakópia változat,de azért nézhető ! 8-)
0
2009. március 31., kedd 23:35
2464
Butterfly effect 3-Revelation 7/10
0
2009. március 31., kedd 19:11
6056
Ezt nézem most:
A vezetői számvitel alapjai.... sajnos.....
0
2009. március 31., kedd 19:05
546
Nagyon nagy film, az biztos.:D
Én épp ráértem tegnap /illetve nem volt kedvem tanulni:)/, úgyhogy: Árvaház /tetszett, ilyen évente egyszer azért megnézhetős/ Frászkarika néven futva a Fright Night /nagyon bejött, főleg Marcy Darcy:D, alig várom, hogy újra lehessen kapni/ és estére egy kis ismétlés A sötét lovag személyében /még mindig imádom, és ez a Joker nagyon ügyesen tüntet el dolgokat:)/..
0
2009. március 31., kedd 18:27
2344
Taken
Igazi régivágású akció-thriller. Végig lehet érezni a főszereplőn a profizmust, egy percre se aggódik maga miatt, simán besétál egy maffia barlangba, simán megöl akárkit aki szerinte megérdemli stb. Számomra ez egy igazi többszörnézős film, mert bővelkedik a látványos és okos megoldásokban is, pl. ahogy eléri a főszereplő, hogy hallja mindegyik albán hangját... Óriási film, az egyetlen negatívum a lány karaktere, aki 17 évesen úgy futkározik sikongat és ugrabugrál mint egy fogyatékos, plusz amikor megkérezi az elején a főszereplő a feleségét, hogy hol a lány a válasz az, hogy hátul játszik a többi gyerekkel...szóval nekem az jött le, hogy a lány kicsit elvont, hogy szépen fogalmazzak, de ezt a negatívumot is bőven ellensúlyozza Liam Neeson, és az egyszerű mégis meglepően jó story.
10/9
Ja, és még valami, csak nekem tűnt fel, hogy hiába a sok brutális verés stb mégsincs vér a filmben?
0
2009. március 31., kedd 16:50
2464
Régi hiányosságom pótoltam.Most néztem meg a Diszkópatkányokat. Nagyon tetszett,és a zenék amik szóltak benne nagyon jók!
0
2009. március 28., szombat 19:49
7926
Ok.Ha megnéztem feltétlenül írok.
0
2009. március 28., szombat 19:43
6697
Billy Bob magyar hangja Az ember, aki ott se volt-ban Benedek Miklós volt :)
0
2009. március 28., szombat 19:40
2344
:) Ezt nem tudtam, mármint hogy róla mintázták a bírót. Valahonnan nekem is meg kellene már szereznem, mert régebben én is nagyon sokszor láttam. A Dead Snowról majd írj pár sort ha megnézted, akár ide akár mailben.
0
2009. március 28., szombat 19:10
7926
Hát tudod,ismered a mondást:magad uram,ha szolgád nincsen.Nekem egy haverom dobta össze.Már olyan 6-7 éve megvan.Az egyik kedvenc Stallone filmem volt akkoriban.Gondolom sejted miért!Moziban is többször láttam.Pedig nem nagy durranás,valahogy mégis megfogott.Egyébként a bírót Stallonéről mintázták.Gáz lett volna ha nem vállalja a szerepet.Bár Constantinra sem kérték fel Stinget! :)
0
2009. március 28., szombat 19:04
2344
Én bármelyik Coen filmet képes vagyok rövid időn belül újranézni. Valahol osztogatják a Dredd bírót vagy hogy hogy mostanábn mindenki ezt nézi? A Dead Snowt pedig már a trailere óta megszeretném nézni, remélem jön Mo-ra is majd, mellesleg az imdb-n egész szép pontszámot gyűjtött össze.
0
2009. március 28., szombat 18:50
7926
Hát meg nem mondom.Nem vagyok otthon szinkronszínészekben.Csak a legjellegzetesebbeket ismerem fel.Színesben sem rossz,de FF-ben érdemes nézni,sokkal jobban illik a film hangulatához.Ez egy olyan film,amit többször is meg tudok nézni egymás után rövid időn belül.Azt hiszem ma ez is sorra kerül.Érdemes ide benézni,ötleteket kap az ember. :)Ha végeztem a Link-el,jön Dredd bíró,aztán ez a film.Estére pedig egy kis Dead Snow. :)
0
2009. március 28., szombat 18:35
2344
Persze, hogy fekete fehérben. Mellesleg mostanában nagyon sok Monkot nézek, és Tony Shalhoub kellemes meglepetés volt pergő nyelvű, drága de mégis figyelmetlen és kissé csőlátású ügyvédként. Na meg még aki nagyot alakított az Michael Badalucco, már az Ó, testvérben is szimpatikus volt, de ebben ugye több szerepe is volt, és ezáltal jobban kiélhette magát. Vicces párosítás volt a hallgatag (B.B.T.) és a szófosó borbély (Badalucco), de mégse vitték túlzásba. Színesben is érdemes megnézni? Mellesleg nem tudod ki ebben Thorton szinkronhangja, mert belehallgattam és egyszerűen bántotta a fülemet?
0
2009. március 28., szombat 18:21
7926
Színesben vagy Fekete-fehérben?Nekem is nagyon tetszett.Billy Bob itt is felejthetetlen.
0
2009. március 28., szombat 17:28
2344
Az ember aki, ott se volt
A Coen testvérek leg nehezebben emészthető filmje szerintem. De csak azért, mert egy emberről szól aki nem találja a helyét a világban, és a remek alakítások, rendezés, fényképezés stb. által mi, nézők teljesen azonosulni tudunk Ed Cranel. A film legnagyobb pozitívuma a zene, napokig eltudnám hallgatni, ritkán csinálok ilyet, de most hagytam végig menni a stáblistát, és utánna még ami a menü alatt megy zene, azt is meghallgattam párszor.
Az összkép: 10/9
0
2009. március 28., szombat 14:08
616
Már kezdtem megijedni, hogy lemaradtam a DVD-ről :-)
0
2009. március 28., szombat 12:29
2464
Nem.Letöltöttem.
0
2009. március 28., szombat 11:36
616
Dredd bíró? Kiadták DVD-n?
0
2009. március 28., szombat 11:25
2464
A Dredd bíró után a héten megnéztem még pár sci-fit a 90-es évekből: -Total recall-Az emlékmás -Tökéletes katona -Csillagközi invázió-Starship Troopers Mindegyiket nagyon szeretem,időnként érdemes elővenni őket. Persze van még rengeteg de most ezeket idéztem fel újra.
0
2009. március 20., péntek 0:15
7076
Vajon nálunk is lesz JCVD SE DVD (DTS hanggal)? Vagy várhatjuk az HBO-n? :)