Keresés

Ki mit néz most?

2009. március 14., szombat 19:50
Amiket láttam, azokkal egyetértek :) Amiket nem láttam, azokkal is. :)
0
2009. március 14., szombat 18:50
még kettő..

Ratatouille - 90% - eredeti, elragadó, emberi
Taken - 90% - mostanság ritka az ilyen steril és határozott thriller. tetszett!
0
2009. március 14., szombat 18:25
The Fan/A Rajongó

Nagyon jó ez a film, nem értem miért nem bírják újra kiadni szinkronnal.
0
2009. március 14., szombat 17:31
Supernatural s04e15-öt nézem.Nagyon király ez az évad!
0
2009. március 14., szombat 15:40
remélem lesz, már rég láttam ennyire laza és szórakoztató filmet
0
2009. március 14., szombat 15:32
Éjféli etetés
0
2009. március 14., szombat 15:19
My Name is Bruce

Pont amire számítottam, saját magát és a filmjeit is parodizálja ezzel a filmmel Bruce Campbell, mégis egy nagyon vicces és szórakoztató, szvsz többször nézhető filmet hozott össze. Trashfilm és Bruce Campbell fanoknak kötelező, de szerintem mindenki nyugodtan tehet vele egy próbát. Magyar DVD vaj  lesz?
0
2009. március 14., szombat 0:33
The Prowler

Ez egy 81-ben készült slasher. Maga a film egy erős közepes, viszont ami iszonyatosan ütőssé teszi, azok a gyilkosságok tökéletes ábrázolása, természetesen Savini Mestertől. Sok mai horror megirigyelhetné ezt 28(!!!) évvel ezelőtti filmet, és valamelyik kiadó is esetleg megpróbálkozhatna vele, szerintem a horror-fanok rákapnának!
0
2009. március 13., péntek 20:33
Bolltól a legnagyobb a Postal, az egész olyan, mint valami drogos álom :D Annyira rossz, hogy én félkómás voltam már a film végére!
0
2009. március 13., péntek 20:31
Ezért nem merem megnézni a Király nevében c. filmet.Hiába szeretem Statham bácsi filmjeit,de 2 Uwe Boll film 1 héten belül pff azt már nem :)
0
2009. március 13., péntek 20:28
Voltak erről cikkek anno, hogy Boll mester ügyesen kijátsza a német adótörvényeket, egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki :]]
0
2009. március 13., péntek 20:25
de honnan/miből tud ilyen színészeket összeszedni?:)
0
2009. március 13., péntek 20:23
Uwe Boll egy rendezőzseni, szerintem direkt csinálja ennyire szánalmasra  a filmjeit, ennyire tehetségtelen nem lehet senki (szerintem áll mögötte valaki) :]
0
2009. március 13., péntek 20:19
Megnéztem tegnap a Far Cry-t,mert a játék nagy kedvencem.Mivel Uwe Boll rendezte,ezért nem vártam sokat tőle.És tényleg olyan szar mint az Alone in the dark vagy a House of dead :( :(
0
2009. március 13., péntek 19:48
Daredevil...soka vágtak,gyakorlatilag az egész nyomozási szálat,hogy Kingpin jobbkeze intézi a piszkos munkát,hogy Fisk azonos Kingpinnel..ilyen apróságok:)
0
2009. március 13., péntek 19:06
Ja, és ha esetleg van egy képed a kiadványról mellékelnéd? Köszi.
0
2009. március 13., péntek 19:05
Okés, akkor megtennéd, hogy küldessz egy árajánlatot e-mailben? Merthogy nem tudom mennyiért vetted, azt meg főleg, hogy mennyiért adnád el, és így nem tudok ajánlatot tenni. A többit e-mailben megbeszéljük.
0
2009. március 13., péntek 18:08
angol 5.1 és angol felirat van a kiadványon. az extrák pedig angolul beszélnek.
0
2009. március 13., péntek 13:39
Angol hang és felirat van a filmen? Extrákon valami felirat esetleg?
0
2009. március 13., péntek 13:39
Angol hang és felirat van a filmen? Extrákon valami felirat esetleg?
0
2009. március 13., péntek 12:55
daredevil dc: van egy szép dombornyomású slipcase-szel bíró dvd-m belőle. francia kiadás, háromlemezes, sok extrával. mivel megvan már blu-rayen, így nem kell. mennyit érne meg neked? :)
0
2009. március 13., péntek 12:46
az utóbbi hetek..

Cars - 150% - kicsit bánom, hogy mindeddig elodáztam a megtekintését :)
Valkyrie - 70% - zsáner singer
Eagle Eye - 40% - borzalmas.. :s
Body of Lies - 80% - részemről oké
In Bruges - 90% - eszméletlen!! :))
The Edge of Love - 65% - ahogy a csirkés mondaná: b@szós-lövöldözős
Death Race - 50% - buta..
The Day the Earth Stood Still - 60% - üres, ám szórakoztató
Bolt - 50% - bárgyaúúúú..
Australia - 90% - kiváló
Gran Torino - 100% - zseniális! :)
The Strangers - 50% - f@szság!!
Big Stan - 45% - no comment.. :s
Max Payne - 60% - egész lövöldözős
Hitman - 50% - nem annyira.. lövöldözős :))
The Boy In The Striped Pyjamas - film: 65%, élmény: 100%
The Fast and the Furious: Tokyo Drift - 65% - sárguló iramban
Good Luck Chuck - 70% - vicces :)
Groundhog Day - sokadjára újra.. természetesen 100% - megmondom én nektek.. hideg lesz! kurva nagy!! :))
0
2009. március 10., kedd 10:08
A hétvégén néztem:

Daredevil Directors Cut - Valóban sokkal jobb, mint a mozis változat, hogy mit vágtak ki azt nem tudom megmondani, mivel a mozisat már elég rég láttam, de amit hozzátettek a készítők az mind hozzátesz a filmhez, szóval 10/8-at adok rá.
Esetleg valaki nem tud egy eladó példányt, nem baj, hogy nincs rajta magyar vonatkozás.

Született feleségek 4. évad - Remek sorozat, ahoz képest, hogy húztam a szám amikor öcsém régebben elkezdte nézni, barátnőmnek köszönhetően én is a sorozat rajongói közé tartozom mostmár :P. Ennél életigenlőbb sorozatot még nem láttam, mindig fel tud vidítani és el tud gondolkoztatni. 10/10

Lost 5. évad - Igaz még csak most kezdtem el, de már sikerült ismét rabul ejtenie, eddig 10/10.

Ó, testvér merre visz az utad?
Mostanában nagyon rákaptam a Coen tesók filmjeire, ez is egy tökéletes alkotás 10/10.

A Nagy Lebowski - Életem legjobb DVD-s döntései közé tartozik, hogy látatlanban bevállaltam ezt a filmet, pénteken néztem meg, és tegnap pedig ismét lejátszóba került. 10/11 :)
0
2009. március 9., hétfő 20:38
Fekete Dália
Xpresstől a mai napon. Régóta szemezgettem már vele :)
0
2009. március 9., hétfő 20:10
Látod, ennek örülök. Márminthogy ismét nem hiába firkáltam tele az adatlapot. :) Valóban, engem is becsavart már a rendezőnő a Csavard be, mint Beckham-mel, úgyhogy alap volt, hogy ezt is látni akarom, személyes okból is. (voltam Eastbourne-ben). Igazi tinikomédia, mindenféle idétlen amcsi sallang nélkül. Dehát én már mindent leírtam róla..:) Tényleg örülök, hogy tetszett! Anno én még nem DVD-n láttam, azóta megvettem, már várom az újranézést/nagyon hamarosan/ és az extrák kivesézését.
0