Legjobbnak nem mondanám, de szerintem akkor is szórakoztató kis film volt, például ahogy kezdődik (kettéhasítás), azt miből nyúlták? Én eddig még ilyet nem emlékszem, hogy láttam volna.
0
2008. december 28., vasárnap 9:02
7926
Csak tudod ezzel az a baj,hogy nulla elvárással minek?Az ilyen filmkészítők teszik tönkre az igazi filmeket,lábbal tiporják a közönséget.Ők is így állnak hozzá,úgy is megnézik így születhetnek meg olyan silány folytatások ami még az Asylum filmeket is alulmúlja.Félre ne érts,szeretem a trash filmeket,de azért van ami nekem is megfekszi a gyomrom. :)
0
2008. december 28., vasárnap 1:54
575
Aki ilyet írt róla valóban túl fiatal lehet.) Egyébként készül a harmadik része is, sztem a sztorit mindenki kivülről vágja látatlanban is, de nem baj úgyis megnézem majd nulla elvárással.
0
2008. december 28., vasárnap 1:05
7926
Na ne!Nagyon látványosan és bugyuta módon nyúlja a többi horrort,köztük klasszikusokat is,ez már nem is meglepő a mai felhozatalt nézve...,még trashnek is rossz!Ennél már csak a Temetőkapu volt borzalmasabb!Az első kellemes meglepetés volt,bár sok újat az sem nyújtott.De ez nagyon pénzszagú volt.Úgy értem abszolút a húzzunk le még egy bőrt szag lengte be az egész kreálmányt,amit valaki egy oldalon úgy jellemzett,hogy ő már sok horrort látott,nem kezdő rajongó,de eddig ez volt a legjobb.Most vagy én vagyok már túl öreg,vagy ez a srác túl fiatal. :)
Most miért mondod? Szerintem aranyos kis horror szösszenet :)). Szerintem jó kis szórakozás. Igaz az első nyomába sem érhet, de a mai horrorfilmek közt megállja a helyét szerintem.
0
2008. december 27., szombat 22:10
16970
4 hónap, 3 hét, 2 nap... döbbenet
0
2008. december 27., szombat 20:00
7926
Halálos kitérő 2,de lehet hogy nem sokáig.Ha jót akartok magatoknak,messzire kerüljétek el.Még Rollins sem menti meg ezt a filmet!
0
2008. december 27., szombat 19:50
1237
nekem/bennem
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. december 27., szombat 19:50
1237
ja, nekem ennyi maradt meg ebből a filmből :D
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. december 27., szombat 18:02
866
Én, az Eseményt néztem meg tegnap este.Szerintem nem rossz film.Főleg a banya tetszett ,ahogy ütötte be a fejét az ablaküvegekbe. 8-)
0
2008. december 27., szombat 16:49
644
A karácsonyra kapott A Nagy Lebowski könyv tiszteletére, még olvasás előtt újból előkaptam a filmet és gyorsan meg is néztem. Nem először láttam, nem is másodjára, de azt kell mondjam ez a film még mindig leköt és még mindig zseniális. Ezúttal eredeti hanggal néztem, de belehallgattam a szinkronba is, mert már nem igazán emlékeztem rá, és szerintem sokak állításával ellentétben nagyon jól sikerült. De azért az eredeti hang még mindig pótolhatatlan. Remek karakterek, nagyszerű párbeszédek, a ritmus is pont megfelelő. Ha kukacoskodni akarnék, esetleg annyi negatívumot mondhatnék, hogy Coenék nehezen szakadtak el akár egyetlen figurájuktól kis, de mindet ugye nem lehetett tökéletesen bemutatni, így néhánynak csak 1-1 jelenet jutott. Ezen kívül azonban szvsz még mindig alap-kultfilm, most jöhet a könyv!
0
2008. november 26., szerda 23:51
1682
Top Secret! Hát a ZAZ igen jó mozit csinált. Val Kilmer a pályája elején mint rock and roll sztár, és ezútán is énekelt még egy filmben. De ez a mozi a mai napig élvezhető. Jó vétel még fapadosan is.
0
2008. november 26., szerda 20:34
5042
Az 50 láb magas nő támadása (1993)
Úgy vettem meg ezt a filmet látatlanban, hogy semmit nem tudtam róla... Hát bazzé... :) Ez igen! Egy igazi trash gyöngyszem! Csak az 1890 ft. volt érte egy kicsit sok... Tudtam hogy egy 50-es évekbeli trash-nek a feldolgozása... De ahogy a hihetetlenül gagyi sztorit, színészi játékot elnéztem... Meg a hipergagyi trükköket, nem akartam elhinni hogy ez a film 1993-ban készült... Végül rájöttem: Tuti hogy szándékosan mintegy nosztalgiából használták az 50-es évekbeli trükköket... Érdekes ötlet! Nekem tetszett! :)
0
2008. november 26., szerda 10:21
16970
Nem voltam soha képregény rajongó így nem is kellett hozzákötnöm a filmet az "alapanyaghoz". Nekem filmként tökéletes limonádé, bár az tény, hogy a sok gonosz igencsak sablonosra sikerült, hiszen nem volt idő hosszasan ecsetelni a háttérmotivációkat.
0
2008. november 25., kedd 14:58
2344
Szórakoztatónak szórakoztató, de sok Pókember fannak, köztük nekem is, csalódást okozott a film. Ennek a legfőbb oka az, hogy Venom körülbelül olyan kedvelt karakter, mint a Batmanben Joker, és a filmben a több gonosz miatt letudják a csókát 20 perc alatt. Az emós Parker még haggyán, de az a tánc amit az utcán csinál...
0
2008. november 25., kedd 14:45
16970
Répa? :)))) Jaj, ne is mond! Keresztanyám 6 fogásos ebédje az ünnepet követő napok fénypontja :)
0
2008. november 25., kedd 14:44
16970
Akar a franc, most kifejezetten nincs hozzá kedvem :) :)))))))
Neked is jó munkát!
0
2008. november 25., kedd 14:39
52685
Ez a baj a fordítókkal, hogy mindig csak fordítani akarnak. Legközelebb kupit nyitok! :))
Na, jó munkát, pá!
most posts by TM
0
2008. november 25., kedd 14:37
52685
Majd januártól megint rábukok a répára. :) Addig meg igyekszem sokat enni, hogy karácsonykor ne essen nehezemre helytállni a non-stop vendégeskedésben. Első a rokonság!
most posts by TM
0
2008. november 25., kedd 14:29
16970
Oké... bár nekem intenzíven kellene fordítanom a beton csöveket, mert már az acél csöveken túl vagyok :)
0
2008. november 25., kedd 14:27
16970
Akkor már nem szugerálod magad a zöldségekkel? :) Nem is olyan rossz ez a csavarozós dolog, majd továbbadom az ötletet. :)
0
2008. november 25., kedd 14:26
52685
Ha gondolod, átmehetünk a chat-be, aztán ott majd kibeszéljük, hogy ki mit néz mostanság. :)
most posts by TM
0
2008. november 25., kedd 14:17
52685
Jó neked! Nekem állandóan változik a súlyom, akár a hold, egyszer karcsú, egyszer telt, ha úgy tetszik, nekem ez jutott havi ciklus helyett. :) A fenyőfa faragáshoz két dolog hiányzik otthon, a szerszám és a kézügyesség, így pár éve vettünk egy frankó talpat, amit csak ráhúzok a fára, belenyomatom oldalról a csavarokat, kis fólia be alá, hogy arra csöpögjön a gyanta, föl a díszek, le a villany, csapó, és jöhet a jézuska. :)
most posts by TM
0
2008. november 25., kedd 14:07
16970
Hm... bennem van önmérséklet, szóval még nem nyúltam a szaloncukorhoz :) Nagyon szeretem az édességet, most is bontva van az asztalomon otthon egy doboz édes és egy zacskó sós. :) Minden mellett nem híztam semmit sem vissza!! Tehát egy jó tanács: aki fogyózik zabáljon csokit és meg fog lepődni a nem várt végeredményen. :) A fára már nem rakunk szaloncukrot, csak a díszeket... némi anyázás után, mert az a fa soha nem akar stimmelni a talpba és hát apu néha ki tud a faragáson akadni. De e nélkül már nem is lenne igazi karácsonyi hangulat. :))