Keresés

Ki mit néz most?

2008. november 25., kedd 11:33
Kérlek, bennem van tartás, ha már ott volt az orrom előtt, hát végignéztem. (mint ismeretes, az utolsó fél órát csak.)
0
2008. november 25., kedd 10:37
Pókember 3-at én is megnéztem anno, de sokra nem emlékszem, mert elaludtam rajta :D
0
2008. november 25., kedd 10:34
Amennyiben olyan, mint az utolsó nagyjából fél órája, akkor ezt el tudom hinni.
0
2008. november 25., kedd 10:24
nem pasis az, hanem kisfiús, de még nekik sem tiszta szívből. félelmetesen bárgyú a harmadik rész.
0
2008. november 25., kedd 10:20
Hát fiúk, amit én láttam - nyilván nem kell hosszasan ecsetelbnem, hiszen ismeritek a filmet - az egy piros ruhás pasi - jó, tudom, a Pókember -, meg egy előbb nem-barát, aztán nagyon - barát harca valami alakkal, miközben a csajszi lógott a levegőben a taxiban, a nép odalenn izgult, aztán az alak átlényegült (?) homokemberré vagy mivé, cspkodott, vagdosott, taxi zuhant csajjal, aztán közhely halom szöveg, és hepiend. Nem ítélem én ebből meg a  mozit, valamiféle rálátást ad, de nyilván az öszes részt illene látni a vélemény megalkotásához. Mindenesetre, az akkoris téyn, ez egy pasis múvi. Csakis azért néztem végig, mert kiváncsi voltam, milyen egy ilyen film meg mert hulla voltam és jó volt csak bámulni a sok trükköt. Nyilván sokan szeretitek, de én nem fogok rászokni a Pókemberes filmekre, ez világossá vált előttem.
0
2008. november 25., kedd 10:05
Hétvégén néztem moziban a Halálfutamot, az annyira "pasis", hogy simán új kategóriát csináltam neki: tesztoszteronfilm. Ahhoz képest a Pókember (főleg a 3.) maga a Romantica Channel :-).
0
2008. november 25., kedd 10:03
Nem védeni akarom szegény Pókembert, de a harmadik rész utolsó félórája alapján nem lehet meg(vagy el)ítélni az egész sorozatot. Különben is ez az epizód a leggyengébb.
0
2008. november 25., kedd 9:43
Nem most, tegnap este. Hulla fáradtan ágyba dőlve, kapcsolgatás közben belefutottam HBO-n a Pókember 3-ba. Történelem ez kérem, ugyanis életemben nem láttam még Pókemberes mozit. Most sikerült, angolul megnézni az utolsó fél órát.

Tanulság #1: én életemben összesen fél órányi pókmozit láttam, ez már most kijelenthető.

Tanulság #2: mégiscsak vannak pasis filmek... :)
0
2008. november 10., hétfő 22:37
Szemet szemért

Huhh, hát ez tényleg remek film. Már a film első fele is meglepően kellemesen telt, jó párbeszédek, színes figurák (na nemúúúúgy :-P), a hangulatfestés is jól sikerült. A feszültséget szép lassan építi fel a rendező, a figurák is a maguk sorrendjében és súlyában vannak bemutatva. A vége pedig.....engem teljesen széknek szögezett. A forgatókönyv, a rendezés, a szereplők (John Turturro,Danny Aiello és mindenki) zseniális, izgatottan várom Spike Lee továbi filmjeinek megtekintését.

0
2008. november 10., hétfő 22:06
Az tényleg egy nagyon jó film! Nekem is nagyon tetszett! FASZORR rulez :DDDD
0
2008. november 10., hétfő 21:58
Én,az Eszelős szívatást nézem. Kiadhátnák végre ,legalább KSZ-változatban.
Mindenki jó benne,de a legjobb az isteni Dan Akroyd.
John Candy-ért nagy kár.Remélem nem csak nekem ,hiányzik.
0
2008. november 10., hétfő 20:25
Nem rég fejeztem be Kenneth Branagh V. Henrik-jét (ha már róla neveztek el :D). Shakespeare műből rossz filmet nem lehet forgatni, rengeteg példa akad erre, de Branagh 1989-es filmje mesteri :) A színészek egytől-egyig odatették magukat, gondolom sokuk, vagy talán mindenki, alakította már szerepét színpadon is, még sem volt színpadias a játék. Judi Dench és Emma Thompson is figyelemre méltók kis szerepükben, ahogyan a kis Christian Bale is :) Az idén elhunyt Paul Scofield VI. Károly-ként is remekelt, azt hittem ő már alakíotta korábban Henrik-et, de erről nem tudok, ellenben az itt is felbukkanó Ian Holm igen :) S ahogy Sir Laurence Olivier, úgy Kenneth Branagh sem most játszotta és rendezte magát először e szerepkörben. Ami különösen tetszett, azt a spoileres részben elkotyogom :)

SPOILER!!!
Derek Jacobi mint a narrátor. Nem csak ő volt a remek választás, de az ahogy a film elején megjelenik s sétál a különböző helyszíneken, igazán kíváló ötlet volt. Le a kalappal, aki ezt kitalálta, gondolom maga Branagh :)

S azt is el kell árulnom, miképp döntöttem úgy, hogy megnézem a filmet: Australia :) Persze nem a földrészen voltam, vagy adta az ihletet, hanem Baz Luhrmann hamarosan bemutatásra kerülő nagyszabású mozija vezetett el a V. Henrik-hez. ugyanis a trailerben hallható muzsika megfogott, amely ehhez a filmhez köthető :) Nekem már ezért tetszik az Australia is :)

"We few, we happy few, we band of brothers..."
0
2008. november 10., hétfő 18:45
Ez bármikor megtörténhet, úgyhogy dobj Te egyet!

Különben is, miért, ketten táncoljunk az ágyon? :D
0
2008. november 10., hétfő 17:42
:))

Igen, nézzd újra! Van amikor két fiú birkózik pucér seggel, vagy amikor a főszereplő táncol az ágyán és valami fa izével eléggé félreérthető mozdulatokat tesz, vagy csak figyeld a főszereplő mozgását és mimikáját, szerintem csőb*zi a srác.
Ha úgy döntenél, hogy újranéznéd valamelyik rémálmot, dobj egy mailt.
0
2008. november 10., hétfő 16:40
Hurr.

Egyébként nem hurr, de nekem is a harmadik rész a kedvencem.

Homoerotikus Rémálom? Nekem ez új, pedig elvileg láttam. :)
0
2008. november 10., hétfő 16:36
Az utóbbi napokban a Rémálom az Elm utcában filmeket kezdtem el újra nézni. Most fejeztem be a 3. részt. Eddig ez tetszett a legjobban, a zene, a story, a szereplők és Freddy maszkja is eddig ebben volt a legjobb szerintem, hurrogjatok le, de nekem ez jobban tetszett mint a klasszikus első rész.
Még a 6. filmre vagyok kíváncsi, mert úgy emlékszem az tetszett még nekem, bár emlékeim szerint a kettőt láttam anno először és az is tetszett a legjobban, most mégis azt tartom a leggyengébbnek az első 3ból. Tele volt idegesítő szereplőkkel, és ahogy már valaki meg is jegyezte erősen homoerotikus töltetű.
Szóval eddig:
Rémálom ez Elm utcában: 10/8
Rémálom az Elm utcában 2 - Freddy bosszúja: 10/6
Rémálom az Elm utcában 3 - Álomharcosok: 10/9 (csak a kissé összecsapott befejezés miatt nem kap 10-est)
0
2008. november 10., hétfő 15:01
Nem akarok, de azért túl szép lenne, ha minden úgy lenne, ahogy leírod.... de ez is csak egy vélemény.... az enyém....
0
2008. november 10., hétfő 14:07
Jó, ha mindenáron Trutykó-drámát akarsz faragni a szituból, hajrá.
most posts by TM
0
2008. november 10., hétfő 14:03
Aham, látom, te sem látod annyira ezt a helyzetet. Addig fogják a kezüket, amíg pénzt tudnak belőlük csihoilni. Utána meg majd mehetnek, amerre látnak! Sokkal kegyetlenebb a showbiz  mint azt ahogy te ezekben a szép leírásaidban elénk tárod!
0
2008. november 10., hétfő 11:24
Így van, engedd csak ki, nem jó ha feszül! :))
Jut eszembe, hol a blog címe? Reklám nuku? Vagy ezt már tudni kéne? :)
most posts by TM
0
2008. november 10., hétfő 11:10
„Csisztu, na az egy igen ügyes rúdtornász volt :))”

:)))))

Nagyon jól összefoglaltad a sokoldalúságát!
0
2008. november 10., hétfő 10:48
Két oldalas Buci Maci mélyinterjú Lüszivel, "mi a kedvenc színed? és mért pont a kék?" stílusban, plusz címlapfotó :D
0
2008. november 10., hétfő 10:47
Hát, ennél a Kenlís videónál a Lüszi sem volt jobb... meg is írtam a blogomban :D :P
0
2008. november 10., hétfő 10:47
Csisztu, na az egy igen ügyes rúdtornász volt :))
Talán tényleg jót tenne nekem egy optimizmusinjekció, mert perpillanat semmi pozitívat nem találok ebben a showban, főleg a kislányok miatt. Ezt mind szülőként, mind felnőttként, mind fórumflamer hülyegyerekként sem tudom lenyelni.
Egyébként a klubkoncertek állítólag nagyon jók. Arra én is kíváncsi lennék, szerintem az képviseli az igazán emberközpontú tehetségkutatást, amit a Megasztár próbál megjátszani. Nincs sms, nincs Hyundai csak zene, ének és tánc. Na ez szerintem teljesen pozitív. Elképzelhető, hogy a Megasztár egyik producerébe szorult némi pedagógusi érzékenység? :D
0
2008. november 10., hétfő 10:45
Bulvárszempontból meg talán még jót is tesz a fiatal kor, hiszen Tóth Lüszi még a Dörmögő Dömötörnek is adhat exkluzív interjút, nemcsak a Story magazinnak, így sokkal tágabb a spektrum. :))
most posts by TM
0