Tadam kedves, Hien szülei itt nálunk imserkedtek meg, az apukája itt tanult, az anyukája látogatóban tartózkodott nálunk. Miután úgy dönöttek, hogy összekötik az életüket, azt is elhatározták, hogy Magyarországon maradnak. Hien itt született, magyar. Az, hogy a különlegesség kedvéért a TV2 "vietnámi kislánynak" titulálja, arról aligha tehet. Ő soha nem élt ott, itt nőtt fel, itt járt és jár iskolába.
Tehát nagyon nem értem, mire ez az ellenségeskedés.
Ami pedig a "kinek adjunk esélyt és kinek ne" kérdést illeti: az esélye mindenkinek megvolt, fajra, nemre, származásra való tekintet nélkül. Az meg ugye már más kérdés, hogy nem tudtak vele élni, merthogy nem volt olyan jó hangjuk.
Hozzáteszem, szerintem Hien-nek (és Lüszinek) nem ezért nem itt a helyük, hanem mert gyerekek. Ésszerűtlen baromság volt 12 évesre levinni az alós korhatárt, ráadásul nagyon meggondolatlan is. Mert mostmár huába "könyörög" Mester Tamás, hogy nézzék már meg a kedves szavazók, hogy ki lesz majd képes és ki nem a Kapcsolat koncerten helytállni, a nézők már döntöttek, érzelmi alapon, s mint ilyen, Lüszinek - Hiennek szerintem nem, noha sokkal jobb hangja van - igenis van esély megnyeri ezt a Megasztárnak álcázott cirkuszt, s akkor aztán lehet töprengeni, hogy mi légyen.
Tgenpa, hallgatván Bencsik Tamara Bubamaráját - ami személyes nagy-nagy kedvencem- eszembe jutott az előző Megasztár és benne Ruzsa Magdi, akiről már a válogatókon lehetett tudni, hogy ő valóban lehet Megasztár. Tamara haloványka próbálkozása (az előző is a Molitva-val), az "én is a Vajdaságból jöttem" jellegű erőlködés pedig rettenet szánalmas. Ajánlom figyelmdbe, figyelmetekbe a Magdi által előadott Ederlezi című dalt / youtube-on nyilván fent van/, az a produkció volt Megasztáros. A mostaniak csak erőtlen próbálkozások, s bár tény, hogy vannak köztük tehetségesek, de nagyon kiforratlanok, ráadásul a TV2 idén majd megveszik azért, hogy a lehető legtöbbet facsarja ki az árucikké degradált fiatalokból - gondolok itt a szavazási szabályok módosítására -, ami méginkább azt bizonyítja, hogy elfáradt ez a formátum és tök mindegy, ki nyer.