Keresés

Ki mit néz most?

2008. november 9., vasárnap 14:49
Annyira bírom, hogy ha más poénkodik, akkor egyből beszólsz neki! Nagyon sajnálom, ha nem érted a viccet.... engem ez az egész Megasztár annyira sem érdekel, mint kisujjamon a tyúkszem!
0
2008. november 9., vasárnap 14:49
Annyira bírom, hogy ha más poénkodik, akkor egyből beszólsz neki! Nagyon sajnálom, ha nem érted a viccet.... engem ez az egész Megasztár annyira sem érdekel, mint kisujjamon a tyúkszem!
0
2008. november 9., vasárnap 14:48
:D
0
2008. november 9., vasárnap 14:45
Én nem látok bele az anya szerepébe ennyi mindent, szerintem ez inkább amiatt jön le így, mert ott van vele ő is. Ha Hien nyer, akkor az ő szüleivel kapcsolatban is lehet majd ezt mondani, igaz, róluk nem tudni, mekkora művészi vénájuk van. Az anyuka szerepét a sajtó is túllihegi, abban viszont mindenképp egyetértek, hogy nem egészséges úgy összezárni embereket, hogy az egyikükkel ott a hozzátartozó, míg a többiekkel nem. De ez meg a szervezők és a korhatárkitalálók hibája, s az utálat tárgyát képező kislány tehet róla legkevésbé. Lehet, hogy éneklésben előrébbtart a korosztályánál, de közben mégiscsak egy 13 éves szintjén van. Különben mindenki esetében kizárólag az énekléssel foglalkozom inkább, a bulvárt meghagyom a hiénáknak, s a felvevőrétegnek, s nekem tetszik Lüszi hangja, ahogy Hiené is, s a lényeg ez. Nemzetközi sztárunk Megasztár nélkül se sok van, nem tudom, miért pont ettől a műsortól várta valaki is, hogy ez megváltozik. Az előző három műsorból sem lett senki az, de mondom, a magyar poppiacon mások sem, tehát ez nem feltétlen e műsor hibája.
most posts by TM
0
2008. november 9., vasárnap 14:43
Az Over the Rainbow szerintem nagyon jó lett. Jó hangja volt hozzá, és jól is énekelte. Viszont a tegnapi ABBA szám, enyhén is szólva is rossz lett. Főleg úgy, hogy az angol szöveg egyáltalán nem volt kivehető, ismerem a számot, de még így sem tudtam kivenni az angol szöveget. Persze, ezt meg lehet magyarázni, hogy 12 éves, és még nem tudja úgy megtanulni, de kérem; mindenki egyenrangú, tehát ha a 29 éves (vagy közeli) Tamara meg tudja tanulni a szöveget mert muszáj, akkor egy 12 éves is. Vagy akkor mit keres ott?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 9., vasárnap 14:42
Bot lóg a füleid helyén, azér ....:)
0
2008. november 9., vasárnap 14:40
Ebben nem egyezik a véleményünk. Ha nem mondják be, hogy mi a dal címe, le sem esett volna.
0
2008. november 9., vasárnap 14:39
TM, szinte ugyanez a véleményem.
0
2008. november 9., vasárnap 14:38
Khm, a Somewhere over the RAINBOW-t nagyonis jól énekelte! De tényleg.
0
2008. november 9., vasárnap 14:37
Szerintem is hülye titulus, hogy tehestégkutató. Bulvár-anyag kutató. Inkább.
0
2008. november 9., vasárnap 14:36
Biztos jó hangú, én eddig csak üvölteni hallottam, a Without you-t, meg a Dorothy dalát.
0
Félreértettél, nem vagyok ellenséges. Ezért nem akarok erről vitatkozni, mert megoszlanak hasonló témában a vélemények.
Például a múlt héten, amikor kiesett a Sonia, akkor egyszerűen nem értettem, hogy miről szól ez a megasztár. A Szecsődi Károly volt akkor a leggyengébb, aki csak azért nem esett ki, mert azt a dalt az elhunyt édesanyja emlékére énekelte. Megint nem vagyok gonosz, természetesen borzasztó lehet, viszonylag fiatalon elveszíteni az anyukáját, de ott, akkor, nem a tehetség számított, hanem a nézők érzelem alapján döntöttek. Akkor kérdem én: miért titulálják a Megasztárt tehetségkutató műsornak? Nagyon nem az, ezzel mindig melléfognak. A tegnapi is hasonló volt, de mindegy, nem akarom tovább ragozni.

Hajrá Tamara és Krisztinán! :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
gyermekpszichológusnál
0
2008. november 9., vasárnap 14:35
JÓ hangú
most posts by TM
0
2008. november 9., vasárnap 14:34
Most elgalább én írtam le előbb, így úgy tűnik, te értesz egyet velem. :) Mert azt hiszem, nagyjából ugyanazt mondjuk.
A dalokról annyit, hogy nem elég, hogy sikrült 2 percesre redukálni őket, sikerült mindezt úgy megtenni, hogy az egymás után varázsolt versszakoknak semmi értelme ne legyen ( ilyen volt a The winner takes it all és a Bohém Rapszódia múltkor). Azt meg ugye ne is említsem, hogy Karcsika - végre kiesett - és Lüszi komoyl kihívásokkal küszködnek az angol szövegek terén, ami utóbbinál tán érthető is, de akkor nem kellene erőltetni. Fülfájdító volt a sok halandzsa, bár nem hiszem, hogy a 06-90-et serényen nyomkodó családtagok erre annyira figyeltek volna.
Lüszihez még annyit, hogy szegénykém - szerintem - tipikus áldozata az "ami anyádnak nem sikerült, azt majd eléred te" filozófiának, de ahogy sztártcsinálokalányomból anyuci mentalitását elnézem, nem adok egy évet és Lüszi a gyermek pszichológusnál végzi.
Egyetlen nevet sem tudok mondani, aki ebből a mezőnyből érdemes arra, hogy nyerjen. Majd eldönti a versenyt a család anyagi háttere, rokoni-, baráti körének tagjainak száma és a tinilányok/tinifiúk feltöltőkártyáira a szülők által varázsolt összegek mértéke.
0
2008. november 9., vasárnap 14:33
Azt keresi ott, hogy egy tehetséges hangú kislány, ugyanúgy, mint Hien. A Viktor fog menni - Tamarával együtt, bár ha Fekete Dávid egyszer a két kiesőjelölt közé kerül, akkor harangoztak neki, mert a zsűri - és szerintem is - ő a legegysíkúbb a mezőnyban.
most posts by TM
0
2008. november 9., vasárnap 14:27
Lüszi tegnap SEM volt jó, szerintem. Nem értem, hogy mit keres még mindig ott, vihetné a Viktort is magával...
0
2008. november 9., vasárnap 14:26
Ehhez kapcsolódóan jegyzem meg, hogy Lüszi tegnap nem volt jó, mert a The Winner Takes it All azok közé a dalok közé tartozik, mint a többi ABBA-klasszikus, nem szabad bántani a hangszerelését, nem lehet kétpercesre zsugorítani, mert azzal elveszíti szinte az összes értékét, egy jellegtelen diszkóvalamivé degradálódik, amiből jó énekesnek sem lehet jól kijönni. Ugyanezt eljátszották Lüszivel a Mariah Carey számnál is, kétpercesre vágták össze a négyperces számot, s így már az első refrénnél azon a hangmagasságon énekelt, amelyiken az eredeti szám végén Carey. Hogy még cikibb legyen a helyzet, ezek után a mögötte játszó zenekar 3 percig húzta a kétpercesre tervezett nótát, így szegény kislány vagy négyszer engedte ki a torkából a "magas cét" s a végén már teljesen kész volt, ezekután meg a zsűri letolta, hogy miért nem úgy építette fel az előadást, ahogyan az az eredetiben van. Viszont az I Will Allways Love You és a Somewhere Over The Rainbow előadása nagyon rendben volt.
Különben meg azokkal értek egyet, akik szerint nem kellett volna levinni a korhatárt, mert ez több okból sem szerencsés.
Ja, és Karcsika kiesését előre borítékoltam, kezdettől fogva gyengének tartottam, nem tudom, milyen nemzetközi sztáralkatot láttak bele a zsűritagok, nálam már lapát lett volna. Ahogy a vajdasági selypítős csaj sem szimpi, bár az etnikai plusz nála még mükszik, egyelőre átsegíti az akadályokon, de már nem sokáig. A musicales gyerek meg a szavazók vállán repül, hiába, operettország és lakodalmas ország után most musicalország vagyunk. A Király Linda-tesó egy "tizenkettő egytucat" fazon, még a legeredetibb figura Lákátos Szving Krisztián. Tulképpen a két kislány kiesése sem rázna meg, talán tényleg jobb lenne még mindkettejüknek a keltetőgépbe való visszabújás.
Viszont ha már ebből lehet válogatni, s valaki szereti ezt a műsort, miért ne szimpatizálhatna ezekkel a fiatalokkal? Még mindig kulturáltabb szórakozásnak tartom ezt, mint a már bizonyítottan "senkik" (tisztelet a kevés kivételnek) vergődését nézni Argentínából...
most posts by TM
0
2008. november 9., vasárnap 14:23
Tadam kedves, Hien szülei itt nálunk imserkedtek meg, az apukája itt tanult, az anyukája látogatóban tartózkodott nálunk. Miután úgy dönöttek, hogy összekötik az életüket, azt is elhatározták, hogy Magyarországon maradnak. Hien itt született, magyar. Az, hogy a különlegesség kedvéért a TV2 "vietnámi kislánynak" titulálja, arról aligha tehet. Ő soha nem élt ott, itt nőtt fel, itt járt és jár iskolába.
Tehát nagyon nem értem, mire ez az ellenségeskedés.

Ami pedig a "kinek adjunk esélyt és kinek ne" kérdést illeti: az esélye mindenkinek megvolt, fajra, nemre, származásra való tekintet nélkül. Az meg ugye már más kérdés, hogy nem tudtak vele élni, merthogy nem volt olyan jó hangjuk.

Hozzáteszem, szerintem Hien-nek (és Lüszinek) nem ezért nem itt a helyük, hanem mert gyerekek. Ésszerűtlen baromság volt 12 évesre levinni az alós korhatárt, ráadásul nagyon meggondolatlan is. Mert mostmár huába "könyörög" Mester Tamás, hogy nézzék már meg a kedves szavazók, hogy ki lesz majd képes és ki nem a Kapcsolat koncerten helytállni, a nézők már döntöttek, érzelmi alapon, s mint ilyen, Lüszinek - Hiennek szerintem nem, noha sokkal jobb hangja van - igenis van esély megnyeri ezt a Megasztárnak álcázott cirkuszt, s akkor aztán lehet töprengeni, hogy mi légyen.

Tgenpa, hallgatván Bencsik Tamara Bubamaráját - ami személyes nagy-nagy kedvencem- eszembe jutott az előző Megasztár és benne Ruzsa Magdi, akiről már a válogatókon lehetett tudni, hogy ő valóban lehet Megasztár. Tamara haloványka próbálkozása (az előző is a Molitva-val), az "én is a Vajdaságból jöttem" jellegű erőlködés pedig rettenet szánalmas. Ajánlom figyelmdbe, figyelmetekbe a Magdi által előadott Ederlezi című dalt / youtube-on nyilván fent van/, az a produkció volt Megasztáros. A mostaniak csak erőtlen próbálkozások, s bár tény, hogy vannak köztük tehetségesek, de nagyon kiforratlanok, ráadásul a TV2 idén majd megveszik azért, hogy a lehető legtöbbet facsarja ki az árucikké degradált fiatalokból - gondolok itt a szavazási szabályok módosítására -, ami méginkább azt bizonyítja, hogy elfáradt ez a formátum és tök mindegy, ki nyer.
0
2008. november 9., vasárnap 14:08
Nem akarom, hogy félreértsetek, de ez az idei megasztár nem a magyarok versenye lesz. Semmi bajom Hien-nel, meg az amerikai Viktorral, de azért magyar tehetségkutató verseny, hogy a lappangó, még fel nem fedezett, MAGYAR fiataloknak adjon egy nagy esélyt. Lehet, hogy Hien itt született Magyarországon és a törvények értelmében, Ő már magyar állampolgárnak számít, de ő mégis Vietnáminak vallja magát. (inkább)
Nem vagyok fajgyűlölő, meg hasonló, de inkább a saját hazánkbeli embereknek adjunk egy esélyt és ne a külföldieknek. Pl. a Király Viktor jól énekel, nagyon is, de nem hiszem el, hogy saját hazájában nem voltak ilyen műsorok. Miért csak Mo-n lehet megpróbálni?
0
2008. november 9., vasárnap 14:04
Most nézem a tegnapi megasztárt.
0
2008. november 9., vasárnap 13:57
A tehetség csak a tehetségtelenek számára ellenszenves. Legalábbis kis hazánkban.
most posts by TM
0
2008. november 9., vasárnap 13:38
Juj de jó, én jelentkeznék azon nyomban!! :-)
0
2008. november 9., vasárnap 13:34
Nem akarsz csatlakozni A Tóth Lufi (ööö... Lüszi) Fan Clubhoz? Most alapítom, vároma  tagok jelentkezését! :DDDD
0
2008. november 9., vasárnap 1:05
The Park Is Mine (1986)

Amolyan Rambo-Die Hard keverék a film. Tommy Lee Jones egy kiégett veterán, akit semmibe vesznek, majd egy halott barátja  unszolására  beássa magát a Central Parkba, a helyi rendőrség pedig mindent megtesz, hogy eltakarítsa onnan.
Izgalmas, pörgős, és nagyon retro feelinges mozi. TLJ pedig jó mint mindig.

10/8
0