Keresés

Ki mit néz most?

2008. november 9., vasárnap 0:26
szia!

kész örömmel készítenék neked biztonsági másolatot róla ha a kommentem megírása után két perccel nem állított volna be az összes rokon aki 300km-en túl lakik tőlünk és ment volna ki a fejemből a film :/
(de kajak így volt, megírtam, felálltam a gép elől lementem a lépcsőn, hogy bemenjek a konyhába mikor a két kutya nekitámadt a kapunak, kinéztem ott vannak nagybátyámék Pestről, utána egy órával másik nagybátyámék Velencéről)
Akkor eszméltem mikor 8-9 óra között elmentek és a szobámba visszatérve észrevettem, hogy a dvd felvevő még mindig REC gomb megnyomására vár :(((((((((((((((((((((((
0
2008. november 8., szombat 23:52
Ó, jaj, én erről ma lemaradtam. :-(
hamsy, tudnánk tárgyalásokat eszközölni egy "b*zt*ns*g* m*s*l*t" elkészítése ürügyén? ;-)
0
2008. november 8., szombat 23:48
A szuperfilm rossz jelző, inkább jó filmnek mondanám, a szuperfilm az olyan blockbusteresen hangzik :p.
0
2008. november 8., szombat 23:47
Szerintem sok embernek túl lassú lehet ez a film, vagy épp csak rossz hangulatban nézték sokan...a lényeg, hogy szerintem egy alulértékelt szuperfilm.
0
2008. november 8., szombat 23:16
Elhagyatva
The Abandoned (Anglia/Spanyolország/Bulgária - 2006)
Most fejeztem be.A klisés történet ellenére(tényleg ezer helyen láttuk már ezt a sztorit)nagyon tetszett.Ez többek között köszönhető a beteg hangulatnak, a remek és sötét díszleteknek, valamint a pörgős cselekménynek. Vajon irányíthatja az életünket egy halott családtagunk? Film érdekes választ ad. Ajánlott darab, nemcsak horrorrajongóknak...
0
2008. november 8., szombat 22:23
no, végeztem a Tavasz, Nyár... -ral, és meg kell mondjam All time TOP 10-be bekerült nálam a film! Most pedig következzen az egyik (ha nem A) legnagyszerűbb alkotás : Ying Xiong :-)
0
2008. november 8., szombat 22:12
én ma csupa happy, "romantikus vígjátékot néztem" :D

Kárhozat újta (örök kedvenc)
United 93-as
A Királyság
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. november 8., szombat 22:08
Ennél a Celeb című celebműsornál rosszabbat még nem hordott a hátán a föld. Gyenge, statikus, megfáradt Big Brother panelekkel, egy bekamerázott tisztáson vergődés az egész. Emiatt felesleges volt kiutazni Dél-Amerikába, bárhol találhattak volna helyet a fák között. Ja, és a műsorvezető egy undorító pali, de ez szubjektív. Amúgy az egész műsor egy szánalmas lopás a konkurenciától.
most posts by TM
0
2008. november 8., szombat 20:54
Én is a Celebet ,mert a mostani Megasztárok elég ellenszenvesek, meg Fridi se olyan,mint régen.Utálatos,agyárra ment az ATV.
0
2008. november 8., szombat 20:10
CELEB VAGYOK MENTS KI INNEN-T! :D

egyébként meg a:   Tavasz, Nyár, Ősz, Tél...és Tavasz-t Kim Ki-duk -tól! :-)
0
2008. november 8., szombat 20:02
Örülök hogy ezt írtad,nekem is nagyon tetszett!Sokan lehúzzák ezt a filmet,nem értem miért?
0
2008. november 8., szombat 19:34
Most fejeztem be, Johnny Depp előső rendezését, a The Brave (A halál ára a magyar címe csak nekem ez nagyon nem tetszik) című filmet. Az eleje egy kicsit unalmas, de az első negyedóra után ráhangolódtam, röviden és tömören jó film volt, tele érzelmekkel, nagyon szép fényképezéssel, szuper rendezéssel...szóval minden a helyén volt, még a szinkron is olyan, hogy nem tudtam benne hibát találni, tele remek szinkronszínészekkel (pl. Viczián Ottó, Kálloy Molnár Péter, Makay Sándor, Sörös Sándor, Rosta Sándor...). Talán egyetlen nem odaillő dolog volt a filmben (SPOILER!) amikor Raphael leharapja a családját bántalmazó Luiz fülét (SPOILER OFF).

Vegye meg mindenki bátran, aki szereti a drámákat, 400 foribtot simán megér. Mellesleg érdekesen lehetne kategorizálni ezt a filmet, mert szerintem nem csak dráma, hanem thriller és vígjáték is egyben, mivel e két műfaj elemei is megtalálhatók a film egyes jeleneteiben.
0
2008. november 8., szombat 16:44
majd 16:20 tól az Álomcsapatot a TV2-őn. a dvd felvevő pedig már beállítva.
0
2008. október 30., csütörtök 1:47
Egy sikertörténetről szóló rendkívüli interjút.
most posts by TM
0
2008. október 26., vasárnap 21:38
Én pont AZ ELNÖK KÜLÖNGÉPÉT sasoltam!
0
2008. október 26., vasárnap 21:36
Starsky & Hutch mozifilm
Owen Wilson hitvány színész, és annyira laza, amennyire Ben Stiller vicces: semennyire, de azt görcsösen.
Át is kapcsoltam a Hulkra, hátha
0
2008. október 24., péntek 0:00
Hát ott van h lovagolnak. Gondoltam egyértelmű. De lehet az is hogy csak lusta voltam:)
0
2008. október 23., csütörtök 23:29
Természetesen nem vagy Pap Jancsi, mert tök érthető a vicc így is, de nem úgy van igazándiból, hogy:

"...John Wayne arany lovon..."?

Pontosabban én így emlékszem.
0
2008. október 23., csütörtök 23:07
AVP, ja ps3-at lehet valahogy régió függetleníteni?
0
2008. október 23., csütörtök 22:45
Chato földje
(1972)

Arra számítottam, hogy ez a film nem lesz más, mint a Bosszúvágy vadnyugati környezetben. Ehhez képest inkább egyfajta Rambo western volt, csak kevésbé pörgős, viszont pszichológiailag jóval kidolgozottabb. A főszereplő Charles Bronson szinte alig van jelen a vásznon és hozzá képest Schwarzenegger szónoklatokat mond a T1-ben. Ezáltal azonban figurája sokkal mitikusabb lesz, és sokkal erőteljesebb. Nagyon jól illett hozzá a félvér apacs szerepe. A hangsúly az őt üldözőkön, illetve azok személyiségén van, ahogy a különböző személyiségek viselkednek a szituációkban és adott esetben összecsapnak egymással. Az indiántól való félelem miatt több társukat ölik meg, mint maga Charles Bronson. Először csak szórakozik velük, hogy ne üldözzék, de amikor megerőszakolják a feleségét és megöli a társát (na ez mondjuk nagyon Bosszúvágyas jelenet), felköti az ágyékkötőt, a nyomukba ered, és a cowboyoknak annyi esélyük sincs, mint a kommandósoknak a Predator ellen, pláne mivel az ő kietlen és kegyetlen földjén vannak. Szóval ez a film mindenképpen egy nagyhatású, előremutató alkotás egy haldokló zsáner köntösében. Egy westernthriller és mint ilyen, ezért nem mindennapi. És az utolsó kamerabeállítás... majdnem olyan jó, mint a Bosszúvágyé.

És végül egy ezeréves vicc, csak úgy eszembe jutott:

3 cowboy lovagol a filmes mennyországban:
John Wayne aranyon,
Gary Cooper ezüstön
és Charles Bronson.
0
2008. október 21., kedd 17:38
Akkor remélem neked is egy nagy élményben lesz részed :) Nekem tetszett, gondolkodom rajta, hogy ma újranézem... valami megfogott benne.
0
2008. október 21., kedd 11:38
Akkor jó, mert nekem ma hozza a futár. Megvan az ünnepi program! :)
0
2008. október 21., kedd 0:39
3:10 to Yuma

Ez egy jó film. Ennél többet nincs értelme mondani róla.
0
2008. október 21., kedd 0:35
Across the Universe, BD-ről moziban.
A film nagyon jól sikerült. Én mint egy Fab Four Fan féltem, de nemhiába vettem meg látatlanban a DVD-t. A dalok zseniálisan lettek kiválasztva és feldolgozva. A karakterek is megállják a helyüket, ahogy az egész film. A látványa lenyűgöző, de a Frida és a Titus után nem meglepő.
0
2008. október 20., hétfő 23:33
A Legénylakás-t a TCM-en. Jack Lemmon, Shirley MacLaine, a rendező Billy Wilder. Nagyon jó film.
0