Keresés

Ki mit néz most?

2008. július 12., szombat 20:29
Vaskabátok :-))))
0
2008. július 12., szombat 12:44
Haláli hullák hajnala :-) !
0
2008. július 12., szombat 1:26
Az ember gyermeke! Cuaron a jövőt beárnyékolta, de végére ahogy a filmben korábban is felcsillan a napfény! Nagyon jó mozi!!!
0
2008. július 11., péntek 14:46
"Annyira lelkiismeret-furdalásom van, hogy csak én nem bírom Greengrass filmjeit... :-P
Az első két Bourne nem tetszett, ezért a harmadikat még nem vállaltam be, "
Tudom, hogy sarkítok a kiragadással, de..............
0
2008. július 11., péntek 12:57
Igen, írtam is hogy a Borne rejtély nem nagy kedvencem, a filmjeit pedig halovány tudásom szerint többesszámot sejtet....
0
2008. július 11., péntek 11:16
A héten már láttam, hogy nincs Különvélemény, ezért most mivel aktuális, egy Sziget  ráhongolót tartok. És mi is az igen érdekes? Hogy McGregornak is van R.E.M. jelensége mint az idei fesztiválnak :-) !
0
2008. július 11., péntek 11:14
Mivel Greengrass csak a másodiktól lett rendezője a Bourne filmeknek....
0
2008. július 10., csütörtök 23:51
TM! Ez a Dadus hatalmas! :)

Igenis Mrs Fine... :) Mr. Sheffield, Niles, meg az a csaj, akinek mindig beszólnak... :D
0
2008. július 10., csütörtök 23:49
Lilja 4-ever.... még nagyon emésztenem kell a látottakat.
0
2008. július 10., csütörtök 20:50
most posts by TM
0
2008. július 10., csütörtök 20:46
She was working in a bridal shop in Flushing, Queens,
Til her boyfriend kicked her out in one of those crushing scenes.
What was she to do? Where was she to go? She was out on her fanny...
So over the bridge from Flushing to the Sheffield s door.
She was there to sell make-up, but father saw more.
She had style! She had flair! She was there.
That s how she became the Nanny!
Who would have guessed that the girl we ve described,
Was just exactly what the doctor prescribed?
Now the father finds her beguiling (watch out C.C.!).
And the kids are actually smiling (such Joire de Vivre!)
She s the lady in red when everybody else is wearing tan...
The flashy girl from Flushing, the Nanny named Fran!
most posts by TM
0
2008. július 10., csütörtök 19:01
Filmjeit? A Bourne-rejtély ahogy mondtam, nem nagy kedvenc,a Nyomás!-t, Hipervándort, Bárbarátokat nem láttam, a Mr. és Mrs. Smith-t pedig nem végig.
0
2008. július 10., csütörtök 17:12
Ádám! Látom Doug Liman filmjeit se kedveled.
0
2008. július 10., csütörtök 13:56
Igen ízlések és pofonok :) Én pl a 12 majommal jártam úgy, hogy 2x aludtam el a film közben :D, pedig elvileg a hozzászólások alapján nagyon szuper film.
0
2008. július 10., csütörtök 13:21
Jelentem nem vagy egyedül :). A Bourne filmeket én sem csípem. Nem tetszik egyik sem pedig végignéztem mind a 3-at legalább kétszer hátha megszeretem de nem jött be egyik sem. Ízlések és pofonok?
0
2008. július 10., csütörtök 13:03
Annyira lelkiismeret-furdalásom van, hogy csak én nem bírom Greengrass filmjeit... :-P
Az első két Bourne nem tetszett, ezért a harmadikat még nem vállaltam be, a United 93-as pedig nagggyon nem jött be. Oké, a rendezés olyan szinten profi munka hogy valóban megérdemelte az Oscar-jelölést, a gesztus is szép amit a mozi képvisel, de filmként....Annyira realitásre törekszik hogy a sokáig csak száraz adatokat mormoló irányítóközpontos emberkék meg a hasonló, számomra semmitmondó és üres szél-jelzések és számok tömkelege megöli a filmet. Oké, a vége és a terroristákat mutató képsorok jobban sikerültek :-)
Azért még a Véres vasárnapot megpróbálom, hátha helyreáll a világ rendje, mert mindenki dícséri a rendezőt és munkásságát, csak én nem tudok beállni a sorba ()de nem is akarok mindenáron :-P)
0
2008. július 10., csütörtök 12:36
A kézikamerázás már nem zavar, mivel a Cloverfield-et is túléltem fejfájás nélkül, abban is párszor eldobták a kamerát. A Bourne-csapdánál moziban igencsak sikerült elszédülnöm. :)))
0
2008. július 10., csütörtök 8:15
Greengrass valódi és kézzelfogható képeket nyújt nekünk. Mindkét filmben nagyon tetszett, hogy nem vitte túlzásba a drámát és nagyon realistán készítette el. Mindkettőben jócskán vannak kézikamerás felvételek (a Véres Vasárnapban majdnem csak az van). S nem áll soha senki "oldalára" sem, csak tényszerűen mutatja mi történt, akár egy dokumentumfilmben.
0
2008. július 10., csütörtök 1:57
Úgy értettem, hogy mi is láttuk a híradásokat, és volt képünk a dologól ezek révén...
0
2008. július 9., szerda 18:40
"A United 93-as meg teljes egészében érthető volt, mivel azt közülünk gyaníthatóan mindenki átélte..."

Én szerencsére nem voltam ott.
0
2008. július 9., szerda 18:29
Amikor én vettem, meglehetősen bizonytalan volt. :)))
0
2008. július 9., szerda 17:51
Miért ne jutnék? Nemrég láttam a 950 az egyik multiban. Vagy tévednék?
Tényleg: United 93 mikor lesz 990 - ért a Select-től?
0
2008. július 9., szerda 17:44
Hajrá! (Már ha hozzájutsz...)
0
2008. július 9., szerda 17:42
Akkor ezekszerint bejött a United 93-as? Nekem már csak a Bloody Sundayt kell pótolnom!
0
2008. július 9., szerda 17:30
Én úgy vélem, Greengrass-nek sikerült az átlagember számára is érthető módon megcsinálni a filmet.

A United 93-as meg teljes egészében érthető volt, mivel azt közülünk gyaníthatóan mindenki átélte...
0