Ma sort kerítettem a Mindenképpen, talán DVD-verziójára, ami tegnap érkezett britföldről. :)))
A filmről nem tudok sok újdonságot írni, nálam ismét hozta a formáját.
A kép új filmhez méltóan pazar, részletgazdag, színpompás, mentes mindenféle tömörítési és filmes hibától, az eredeti 2.35:1-es aránnyal.
A hangja is kifogástalan, de mivel nem egy akcióorgia a film, ezért a frontoldal a domináns. A lakást nem fogja rombadönteni, de a zenék megszólalnak, ahogy azt kell.
Extra is van a lemezen, igaz, nem valami sok, fél óra alatt kivégezhetők, de cserébe van magyar felirat rajtuk.
Kezdésként, a lemez behelyezésekor egy startup trailer fogad minket, a nemrég elkészült Wild Child című vígjátéké (mozibemutató idén - de minek???). Hálistennek a menü gombbal át lehet lépni rajta, mert nekem hatalmas agymenésnek tűnik...
A filmhez lehet választani audiokommentárt, Adam Brooks rendező és a főszereplő Ryan Reynolds közreműködésével. Néhol poénkodós, sokszor elhallgatós ez a hangsáv, bár csak belehallgattam itt-ott. Komolyabb forgatási kulisszatitkot nem fedtek fel a meghallgatott részek...
Van 4 kivágott jelenet, 6 perc terjedelemben, de érzésem szerint nem hiányoznak a kész filmből. Amúgyis lassú lefolyású a történet, és ez a pár jelenet még jobban lassított volna a tempón.
A románc megtervezése kisfilm már picit érdekesebb, szó esik a szereplőválogatásról, a történetről nagy vonalakban a 12 percnyi játékidő alatt.
És végül egy 5 perces szösszenet, az "A Mindenképpen, talán változó idői" bemutatja, milyen módszerekkel változtatták a szereplők külsejét, ruhatárát, és New York hogy alakította a 12 évet a filmben.
Összességében egy korrekt kiadványt rakott össze a Universal érzésem szerint.
Film: 100%
Kép: 100%
Hang: 80%
Extrák: 60%