Keresés

Ki mit néz most?

2008. július 3., csütörtök 18:44
Jó ízlés, jó ízlés...:)
0
2008. július 3., csütörtök 18:44
Vígasz nyugatról: mindjárt itt a hidegfront...
Már csak kb egy óra kérdése és szegény VOLT-osokat elmossa a vihar...
0
2008. július 3., csütörtök 17:18
Én meg bármit megnéznék alul semmiben. K..va meleg van itt, a munkahelyemen.
0
2008. július 3., csütörtök 17:14
Csavard be, mint Beckham! Előtte meg Alul semmi volt dts-ben :-) !
0
2008. július 2., szerda 0:16
Nagyon sok sorozatot nézek, de a 24 nálam pont olyan, hogy az első három részt végig untam, aztán abba is hagytam. Tudom Kiefer már mindenkinek Jack Bauer, de én nem tudom így megszokni. Én az olyan szerepekben "szerettem" meg, mint a Szemet szemért vagy Ha ölni kell.
0
2008. július 2., szerda 0:06
Hát, nem tudom. Meglátjuk. Így első olvasatra bűzlik rendesen ez a rétestészta a verítéktől. Sokan a 24-et említik etalonként, meglehet, igazuk van (még nem tudom, nem láttam), de ez a tréül sikerült Prison-évadnyitó kezdi megszilárdítani a sorozatok iránt táplált régóta bimbózó ellenérzéseimet. Amit ilyen hosszúra nyújtanak, törvényszerű, hogy unalmassá válik. Oké, csordultig vagyok előítéletekkel, ez tiszta sor, és iylen nyitány után még nehezebb lesz kinyitnom a csapot. Tudom, 24!! :-))
0
2008. július 1., kedd 10:31
A Férj és férjet. Jó ritmusú ,jó humorú vígjáték ,még Adam Sandler se ökörködi el.
0
2008. július 1., kedd 1:41
Pont ez utóbbi az, ami kicsit zavar. A Késes, a donoros és Sean-ék kisbabája körüli hercehurca jobb volt, nem találom most a helyem ebben az új, los angelesi rendelőben.
0
2008. július 1., kedd 1:27
Hy,

A Kés/alatt aktuális ötödik évadjáról én személy szerint csak jót tudok mondani - az első rész volt csupán amolyan gyenge "Altmanos utánérzés", a többi rész - megint bátor, pofátlan és perverz a cselekmény

10/8
0
2008. július 1., kedd 0:38
Jó lesz ez az évad, annyit mondhatok, szerintem tarts ki ;) Nekem jobban bejött, mint a második évad, de Lechero-hoz (a börtön "igazgatója") nem illik a hangja. László Zsolt sem rossz választás, csak épp pont Selmeczi Roland után furcsa... Ellenben most nézem a Kés/alatt-ot, ez a ötödik évad nekem nem jön be, pedig kajáltam az első 4 évadot, de ez az évad valahogy nem akar összejönni :S
0
2008. július 1., kedd 0:01
Prison Break 3. évad a Retken. Hát ez valami botrányosan hulladék rész. Talán a  jövő héten kap még egy esélyt, de kötve hiszem, hogy sikerül újra felkelteni az érdeklődésemet. A forgatókönyvírók rendesen izzadhattak, hogy kiokádjanak magukból valami épkézláb sztorit. Eddig ez nem sikerült. Na, ezért utálok bárminemű sorozatba belekezdeni: sosem lesz egyenletes az egyes részek minősége, jó esetben hullámzó, rossz esetben csökkenő, mint most is. Gyalázat, milyen erőltetett lett ez a sorozat.
0
2008. június 19., csütörtök 22:18
Dracula (Coppola)
Ez a film zseniális.Egyszerűen minden zseniális benne.Coppola nem csak gengszter,-a vámpírfilmekben is maga az Isten.
10+/10

Before the devil knows you are dead
Az évtized egyik legjobb filmje.Hoffman és Hawke alakítása lehengerlő,a dialógok életszerűek, a szétszabdalt cselekmény nem szab gátat a drámánák.A mű vége pedig pofon a nézőnek.
10/10

Sleuth
Két remek színész, egy zárt helyszín,másfél óra kemény pszichológiai párbaj.
9/10

Better Tomorrow
Néhol inkább dráma mint akciófilm,Chow Yun az isten,bár a film végi lövöldözés még Woo-hoz mérten is irreális.
7.5/10

Better Tomorrow 2
Az első fél óra inkább Jackie Chan filmre emlékeztet,de mikor beindulnak a fegyverek és Fat már helyben vagyunk.A nagy leszámolás a boss házában...na, azért klasszikus a film.
8/10
0
2008. június 19., csütörtök 1:45
Ma sort kerítettem a Mindenképpen, talán DVD-verziójára, ami tegnap érkezett britföldről. :)))

A filmről nem tudok sok újdonságot írni, nálam ismét hozta a formáját.

A kép új filmhez méltóan pazar, részletgazdag, színpompás, mentes mindenféle tömörítési és filmes hibától, az eredeti 2.35:1-es aránnyal.

A hangja is kifogástalan, de mivel nem egy akcióorgia a film, ezért a frontoldal a domináns. A lakást nem fogja rombadönteni, de a zenék megszólalnak, ahogy azt kell.

Extra is van a lemezen, igaz, nem valami sok, fél óra alatt kivégezhetők, de cserébe van magyar felirat rajtuk.

Kezdésként, a lemez behelyezésekor egy startup trailer fogad minket, a nemrég elkészült Wild Child című vígjátéké (mozibemutató idén - de minek???). Hálistennek a menü gombbal át lehet lépni rajta, mert nekem hatalmas agymenésnek tűnik...

A filmhez lehet választani audiokommentárt, Adam Brooks rendező és a főszereplő Ryan Reynolds közreműködésével. Néhol poénkodós, sokszor elhallgatós ez a hangsáv, bár csak belehallgattam itt-ott. Komolyabb forgatási kulisszatitkot nem fedtek fel a meghallgatott részek...

Van 4 kivágott jelenet, 6 perc terjedelemben, de érzésem szerint nem hiányoznak a kész filmből. Amúgyis lassú lefolyású a történet, és ez a pár jelenet még jobban lassított volna a tempón.

A románc megtervezése kisfilm már picit érdekesebb, szó esik a szereplőválogatásról, a történetről nagy vonalakban a 12 percnyi játékidő alatt.

És végül egy 5 perces szösszenet, az "A Mindenképpen, talán változó idői" bemutatja, milyen módszerekkel változtatták a szereplők külsejét, ruhatárát, és New York hogy alakította a 12 évet a filmben.

Összességében egy korrekt kiadványt rakott össze a Universal érzésem szerint.

Film: 100%
Kép: 100%
Hang: 80%
Extrák: 60%
0
2008. június 15., vasárnap 20:29
Végül is az igaz, hogy az Acéllövedék első fele jobb, mint a második, de azért a vége, amikor a mesterlövésszel "hadakoznak", hát az azért odatesz :)
0
2008. június 15., vasárnap 20:17
David Attenborough: Élet hidegvérrel

18:30 m1
0
2008. június 9., hétfő 13:07
Nem sok Kubrickot láttam még, de a Ragyogás fantasztikus, a Tágra zárt szemek felejthetetlen, a Dr. Strangelove pedig briliáns!
0
2008. június 9., hétfő 12:42
hopp...... Kubrickom
0
2008. június 9., hétfő 12:40
Na látod pl nekem a Full Metal Jacket az egyik kedvenc Kubickom :)
Eladó példányom nincs, mert a narancs is a doboz része. :)
0
2008. június 9., hétfő 12:23
Narancs is szuper, de azért a 2001-et sohasem tudja felülmúlni! Ha Kubrick csak ezt az egy filmet csinálta volna életében, akkor is zseniális rendező lenne. (Szerencse, hogy még számos más remekművet készített.) Full Metal Jacket-nek az első fele zseniális, a második nem tetszett. Ettől függetlenül érdemes megnézni!
0
2008. június 9., hétfő 1:30
Szerintem is, nekem Kubricktól a kedvencem, valamiért nagyon megfogott az atmoszféra és a film "pofátlanasága" (ezt aki látta gondolom érti). Amúgy nincs eladó példányod belőle? Mert sajnos még a polcomról hiányzik. Mellesleg a Full Metal Jacketről mi a véleményetek?
0
2008. június 8., vasárnap 23:11
Szerintem megéri! :))
0
2008. június 8., vasárnap 23:09
Igazából már ez elején kikapcsoltam , olyan 10 perc után (az egyetlen Kubrick amivel ezt tettem:() , de majd, ha nem lesz semmi ami jobban érdekelne teszek vele egy újabb próbát.
0
2008. június 8., vasárnap 23:03
ÓÓÓÓ!Nekem nagyon bejött.Az akkori csajommal viszont nem nézettem meg,nem tudom de az a sok naturalista módon bemutatott erőszak,szerintem nem nőknek való!Gondolom mindjárt megkapom kedves női fórumozó társaimtól,hogy soviniszta vagyok! :) Nem úgy gondoltam,senki érzéseibe nem akartam belegázolni!
0
2008. június 8., vasárnap 22:50
Szerintem Kubricknak zseniális filmjei vannak, de a Mechanikus narancsot nem bírtam megnézni... :S
0
2008. június 8., vasárnap 22:48
Evilenko-t láttad?Abban is Malcolm játszik,nem a legjobb filmje,de nálam az is előkelő helyen áll!
0