Clockwork kedvenc, gengszterek gengsztere nekem is tetszett, Fívért még nem láttam...
0
2008. június 8., vasárnap 22:23
7926
Nyertél!A 2001 mindent üt! Apropó gengszter!Láttad a Fívér című fantasztikus Kitano filmet?Másik nagy kedvenc a Gangster No.1.-Gengszterek gengsztere!Hú apám,ez a Paul Bettany mit művel benne!Na és Malcolm!Habár Malcolm,akkor a Mechanikus narancs /Clockwork orange/ ami szintén Kubrick!Bár az nem gengszterfilm.
0
2008. június 8., vasárnap 22:17
2344
Nem vagyok nagy sci-fi párti...bár lehet, hogy ha a napokban ezt és a 2001 űrodüsszeiát bepotolom, akkor átpártolok a gengszter és a horrorfilmektöl a scifi-re :D
0
2008. június 8., vasárnap 22:11
7926
Hát ennél van izgatóbb film??? :)))))
0
2008. június 8., vasárnap 22:05
2344
Az most nekem is itt pihen a gépemen, de van pár ennél jobban izgató film amit pótolok ez előtt...
0
2008. június 8., vasárnap 21:52
7926
Ridley Scott legjobb filmjét: Blade Runner
0
2008. június 8., vasárnap 14:22
1075
Bolondok Aranya (Fool s Gold)
Kellemes kis romantikus kalandfilm volt. Egyértelműen jobb mint pl. a Sahara. Persze tele volt klisékkel, és hézagokkal, de a kék tenger, a karibi hangulat, és néhány szimpatikus szereplő játéka feledtette velem a hiányosságokat. Tipikusan olyan film, melyet egy meleg napon érdemes megnézni párunkkal, valami hűvös helyen :)
10/7
0
2008. június 7., szombat 21:59
1237
Most láttam, hogy hétfőtől indul a TV2-n a Life...gyönyörű magyar fordításban: "Életfogytig zsaru" :) Nagyon szórakoztató sorozat..ne hagyjátok ki! :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. június 3., kedd 12:18
6697
Én is hallottam, hogy nem ez a legjobb évad, elég hullámzó, de még leköt :) Valamit tévében is nézni kellene :)) Egyetlen nagy bajom, hogy a Showder Klub-al egy időben megy.
0
2008. június 3., kedd 9:37
16458
Hát, az ötödik évad amekkora lehetőségeket rejtett, annyita hagyták elmenni ezeket. Az első pár rész még elmegy (szappanopera, mekkora ötlet!), de ameddig én láttam, addig bizony bukás az évad (állítólag az évad vége megint jó... meglátjuk).
0
2008. június 3., kedd 8:23
16970
Ahhoz képest, hogy csak 3 évadra tervezték az egész sorozatot egészen jól elhúzták...
0
2008. június 3., kedd 0:03
6697
Viasat3 kés/alatt 5. szezon PREMIER!
Nagyon vártam már :)
0
2008. június 2., hétfő 5:22
52685
A színészekkel semmi baj nem volt, a hangjuk viszont már nem illett az eredetihez. A szinkronrendező viszont pocsék munkát végzett, ahogy a Jones-újránál is. Persze nem csoda, az is Balog Mix szinkron. Nem tudom, Csócsics miért erőltette őket annyira, amikor jobb stúdiók is vannak.
most posts by TM
0
2008. június 1., vasárnap 23:41
1682
Ezt írtam, hogy csak egyszer volt! Igen Sipos András volt az első és a harmadik részben a magyar hangja. Ő 2007 szepterében hagyta itt a földi világot. Szóval akár duplázhatott volna Ő is, mint Rudolf és Rajhona. Azzal keményen vitatkozok, hogy Boros a lehető legjobb választás lett volna! Varga Tamás szerintem jobban hozhatta vona a bugris Biffet.
0
2008. június 1., vasárnap 21:15
1791
Hankó csak a második részben volt Biff hangja, az elsőben és a harmadikban asszem Sipos volt, de ő sem él már :( Boros amúgy a lehető legjobb választás volt szerintem, tök úgy beszél, mint Sipos.
0
2008. június 1., vasárnap 20:36
1682
Boros Zoli mint Biff? Igaz Hankó sajnos csak egyszer lehetett, de az is többet ér mint Boros Zoil háromszor. És gyorsan leszögezném ez nem Boros Zoltán színművészt minősíti ! Te tényleg nyuszi vagy McFly :-)
0
2008. június 1., vasárnap 20:07
6697
Tudom, hogy zavaró tud lenni, rühellem amikor pl. a Die Hard filmeket szinkronizálják újra, s iszonyú idegesítő limonádé szöveget adnak a szereplők szájába :S Ez a legrosszabb eset, de azoknak, akik nem ismerték a régi szinkront, az új lesz az etalon szinkron.
Más: RTL-en most van a Nemzeti vágta (egész jó), a hírességek versenyén Sasvári Sándor és Hajas Laci ütköztek meg, utóbbi lovával együtt földre került (szegény ló, de szerencsére felpattant). Finish után mutatják a komor ábrázatú Hajas-t a kordonnál, amikor Sasvári elment mellette az egyezményes jelet használva adott nem tetszésének hangot, ilyen is ritka élő adásban, de legalább emberből vannak a celebek is :))
0
2008. június 1., vasárnap 19:57
7926
Engem a Profi új szinkronja is borzasztóan zavart!Egyébként valóban ugyanaz a szöveg,de tényleg zavaró hogy 20 évvel idősebb hangok beszélnek a szereplők szájából!Egyébként az első részben az elején Dokinál,mikor telefonálnak az eredetiben hallani Doki hangját is a telefonból,az újban nem!:(Ha már megszoktad zavaró ez!Én még a moziban láttam mind a hármat!Beszereztem eredeti szinkronnal is a díszdoboz mellé!:)
0
2008. június 1., vasárnap 19:47
6697
Így igaz :) Egyébként a Vissza a jövőbe esetén engem sem zavar az új szinkron, elvégre is ha jól tudom, teljesen ugyanaz a szöveg és akit tudtak visszahívtak :) Persze, én jóval később láttam a filmeket, mint itt a legtöbben, nem volt aktív részese gyermekkoromnak, így nem is tudok annyira kötődni a régi szinkronhoz. Ha pl. a Jurassic Park vagy mondjuk a zseniálisan jól sikerült három Gyűrű-film szinkronján lenne változás, annak én sem örülnék. Sajnos már pedig a Hobbit esetében lesz változás :(
0
2008. június 1., vasárnap 19:39
7926
A kis Zsákos Frodó is itt tűnt fel elöszőr ha jól tudom,a második részben!
0
2008. június 1., vasárnap 19:32
1560
pont ahogyan Redome írta...behívták Rudolfot meg Rajhonát újra,mert mégis..de már mindkettőnek csak egy munka volt sajnos...pedig Rudolfnak a filmjeiben még mindig megvan az a tűz a hangjában...sajnos itt pont a főfőket nem érdekelte az egész...a mellékszínészek még jobban hozták a hangulatot,mert nekik első alakításuk volt:)
0
2008. június 1., vasárnap 19:08
153
és természetesen Rajhona Ádám, nagy betűvel:)
0
2008. június 1., vasárnap 19:08
153
a nagy sz@rt jobb... rajhona ádámnak 20 év alatt igencsak megfáradt a hangja, már nincs benne akkor "tűz". George McFly röhögése pedig utánozhatatlna, és felülmúlhatatlan, akárcsak Biff megvető mondatai! EREDETI SZINKRONNAL A LEGJOBB!!!:D
"Nyuszi vagy, McFly?"
0
2008. június 1., vasárnap 19:03
2344
Belenéztem, de őszintén szólva nem értem, hogy miért tartjátok jobbnak ezt a szinkront, a dvd-n lévőnél...szvsz a felújított jobb..
0
2008. június 1., vasárnap 18:40
1560
naná,hogy Vissza a jövőbe 1. a tv2-n..eredeti-pótolhatatlan-szinkronnal!!:))