Keresés

Ki mit néz most?

2008. április 13., vasárnap 11:59
Hát igen. Ez már szánalmas. Nem tudom mit képzelnek magukról. Még jó, hogy vettünk bútorokat...
Mondtam is anyáméknak, hogy csak a koszos (censored)-ok járnak ezzel jól. "Tisztálkodási eszközök".  Nab*zdmeg :) "Ne fürgyé le" :D
0
2008. április 13., vasárnap 11:54
neszeneked mit mondtam :P ugye h mondtam a fotelomat, már kell nekik az is, majd figyeld meg jövő hónapba már annak a bizonyos másik dolognak is kell majd a fele amit említettem XDhttp://www.rtlhirek.hu/cikk/161147
0
2008. április 10., csütörtök 21:50
oké, pasolini rendezte, de az emberek 90 százaléka egyetért abban, hogy a máté evangéliuma az egyik legszebb krisztus film.
és hát igen, mátéként nincs más választásom. :)
0
2008. április 10., csütörtök 17:32
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 16:16
Na, lemaradt a lényeg: ezzel kapcsolatban akartam volt megjegyezni, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. ;)
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 16:13
Nem is érdemes... Azért azt nem tudtam nem észrevenni, hogy Máté evangéliumát hiányolod. :)
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 15:55
tm, veled mindenről csak kulturáltan lehet beszélni. én nem is szeretném folytatni. mostanában kevesebb időm jut a fórumozásra, így nem szeretném, hogy ezen ritka alkalmakkor is a politikáról legyen szó.
0
2008. április 10., csütörtök 15:30
Szép lenne, de nem. Csupán az MSZP-elnökségére célzott egy keddi tv2-s interjúban. Önmagáról úgy fogalmazott: akkor távozna, ha a pártja erre kéri, vagy ha úgy érezné, a körülmények figyelembevételével túl sok kompromisszumra kényszerülne. Végülis eddig semmi ilyesmi nem történt, nem igaz? :)
A népszavazósdit szerintem most hagyjuk, túl sok off lenne itt, ha kifejtenénk a véleményeinket. Egyébként örülök, hogy bizonyítjuk, kulturáltan is lehet politikáról beszélgetni.
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 14:34
Azért ezt a tiszta lapot gondold át. Ha már valaki letolta a talicskát a pincébe, a következőknek nem a földszintről kell majd továbbgurítani.
0
2008. április 10., csütörtök 14:31
Szerintem legyen újraválasztás. Nyerje meg a Fidesz és MOST mutassa meg, mit tudnak kihozni ebből a helyzetből, ne két év múlva. Ha jobb lesz mindenkinek, akkor úgyis megszavazzák őket újra.
Egyébként újraválasztásokról suttognak mostanában.
Ez öröm, mert esélyt kap az ország egy tiszta lapra és mindenki megmutathatja, mire képes.
És egyben bánat, mert újabb 5 milliárdba kerül ez az országnak.
"Színház az egész világ." A Parlament is.
0
2008. április 10., csütörtök 14:15
szerinted, amikor a vezetésre gondolt, akkor nem egyben magára is? ez is egy költői kérdés. az más kérdés, hogy megérdemelnék bukjanak. persze ne ilyen népszavazósdiba az olcsóbb fagyiról.
0
2008. április 10., csütörtök 14:12
ő már tudja a dátumot XD tárt karokkal várja a GASPROM, erre megy ki az egész műbalhé h mártírként mondhasson le
0
2008. április 10., csütörtök 14:06
Most lesz igazán aktuális a "párt", vagy inkább az "egy párt" kifejezés, ha bomlik a koalíció. Amúgy meg nem tudom, ki jár, ki nem ebbe a műsorba, akiről én írtam, az pont ellenzéki.
Anélkül, hogy indulatgerjesztési szándékom lenne, az azért megjegyezném, hogy a mostani vezetést az eddigi legrosszabbnak látom, főleg a nyilvános belső cirkusz miatt. Már az elhíresült, népszavazás estéjén rögzített videón látni lehetett, hogyan is vélekedik a koalíciós partner vezetősége a miniszterelnökről és csapatáról, azóta nyilvánosan is borult a bili. De ha ez még nem lenne elég, még ott van az SZDSZ-elnökválasztás körüli balhé, sőt, első emberünk már a saját pártjának vezetőségét is le akarja váltatni. Vajon mikor jut el a sorban magához, mikor kezd el gondolkodni azon, hogy lehetséges, talán ő sem a legrátermettebb arra, amit csinál? Csupán költői a kérdés.
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 13:47
Tévedsz, ilyenkor még aludni szoktam. Ma spontán módon ültem le a tévé elé, mert "korai" intéznivalóm volt. Nem iránymeghatározási (bal-jobb) szempontból tartottam élvezetesnek, amit láttam, hanem amiatt kaptam fel a fejem, hogy ott volt egy politikus, aki határozott, kerek, összfüggő mondatokkal, lényegretörően mondta el a véleményét, anélkül, hogy közben folyamatosan mellébeszélne. Ritkán látni ilyet, s láthatóan a kérdezők se tudtak fogást találni rajta. Ez viszont már mókás is volt. A téma kevésbé, de ez politikai dolog.
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 13:43
Én is hallottam róla, hogy állítólag nagyon jó, meg is nézem a következőt majd :)
0
2008. április 10., csütörtök 13:40
"V. for Vendetta" kéne ide XD hatalmas múúúúviii
0
2008. április 10., csütörtök 13:39
Fiatalnak :)
0
Fatalnak lenni a legnagyobb ajándék :D  
én is így gondolkoztam 3 szor szavaztam 3 különbözőre és 3x "csalódtam"  az összes lecsó,az összes kamus, el velük innét az északi sarkra hogy finom legyek :)  ezek olyan dolgok amin nem lehet egyelőre érdemben változtatni csak ha "felnövünk" és nem EZEK a figurák vezetnek minket... sajnos :)
0
nekem most van egy új tetszetős műsor amit noha "felvételről" láttam így legalább nem volt reklámmal megszakítva, szal ez a retekklub féle SHOWDER KLUB, bár nem tudom mennyi erő lesz benne meddig tudják tartani a szintet de az első adás nekem bejött
0
2008. április 10., csütörtök 13:37
Ajánlom a zenecsatornákat! Én MTV Hits-szel kelek, tökéletesen szórakoztató, feébresztő és garantáltan bulvár - és politikamentes. :)
0
2008. április 10., csütörtök 13:33
és ugye könnyű úgy pártkeltézni (a párt már örökre valamiféle ütőkártya lesz?), hogy ellenzék nem jár be a köztévé reggeli műsorába. elég egyoldalú fröcskölődés ez. nem védeni akarom a napkeltét, de azért könyörgöm, nézzük már meg, hogy például bánó andrást miért tiltották le a képernyőről!
0
2008. április 10., csütörtök 13:10
Szerintem még mindig jobb ez a műsor, mint az RTL Klub reggeli műsora :)))
0
2008. április 10., csütörtök 13:05
ahogy látom te így is jól szórakozol rajta.
0
2008. április 10., csütörtök 12:55
Mi a gimiben is sokat beszélgettünk politikáról - legalábbis arról, amiről tudtunk, amiben benne is voltunk valamennyire. De sosem ment vérre menő gyűlölködés, ha valaki másképp gondolkodott egyes dolgokról. Szeretném, ha ez ezen a fórumon sem okozna gondot :)
0
2008. április 10., csütörtök 12:52
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=212854&from=kkv   ;)
0