Biztos lesz 4. évad, sőt 5. évad is valószínűsíthető (ami egyébként a 4. évad lenne) :)
Szóval eddig tuti :) De mekkora király bosszúsorozat lesz ebből a 4. évadra :)
SPOILER Scofield szerintem megcsavargatja Whistler és Gretchen tökeit, bár az utóbbinak kicsit nehéz lesz :D Mahone szerintem nem állt át a "sötét oldalra", mivel a Cég vele is kicseszett rendesen... sőt, az is lehet, hogy Scofield-del összebeszéltek még a Sonában (sose lehet tudni) és mivel Sco tudta, hogy a bátyja meg akarja ölni Mahone-t ("nem kell megtenned"), így Mahone cserébe az apjuk meggyilkolásáért úgy gondolta adózik a testvéreknek azzal, hogy beépül, s esetleg informálja Scofield-et. Bár a 3. évad elején jó beszólás volt Sco-tól "You are on your own" :) Nekem mondjuk furcsa is volt, hogy Mahone beszállt a szökésbe és tényleg azon volt, hogy dolgozzon az alagúton, nem pedig szövetkezett, mint 1-2 marha :) Mahone miért is szökne meg? Hogy családjával elmenjen valahova... számomra egyértelmű ezek után, hogyha Mahone nem a családjához rohan elsőként, akkor CSAK beépített ember lehet újra a Cégnél... mégpedig Sco beépített embere :)
Alapvetően nem bánnám, ha Burrowst, Sucret, Bellicket és LJ-t kiírnák a sorozatból, de maradjon Sco, T-Bag (szerintem ő lesz Scofield nemezise a legutolsó évadig), Mahone, Gretchen, Whistler (aki már annyira de annyira szemét, hogy az már jó)...
Szóval erős a felhozatal :) Illetve jöhetnek új szereplők is :) Ugye pl. Jason Lief :) vagy Leif? Mindegy...