Keresés

Ki mit néz most?

2008. február 25., hétfő 22:25
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy én is szomorú lennék, ha kiírnák a sorozatból. Nem azt mondom, hogy ő viszi a hátán a sorozatot, mert vannak még zseniális karakterek, de tény, hogy ő a sorozat egyik alappillére :) Abruzzit is sajnáltam :(
0
2008. február 25., hétfő 22:24
SPOILER T-Bag eddig is túlélt MINDENT. Pont a Sonát ne élné túl?:)))
0
2008. február 25., hétfő 22:11
T-Bag az egész sorozat legjobban alakított/megírt karaktere, ha kiírják én itt megesküszöm, hogy nem nézem tovább a sorozatot :P.
0
2008. február 25., hétfő 21:53

http://youtube.com/watch?v=2pBNojmp82o
0
2008. február 25., hétfő 21:43
Sucre már unalmas... már Márikrúz sincs... de szerintem is megtartják...

T-Bagnek (Robert Knepper) maradnia KELL :)
0
2008. február 25., hétfő 21:40
Sucre-t szerintem még mindenképp visszahozzák, van 1-2 elvarratlan szál, no meg Scofield sosem bocsájtaná meg magának, hogy magára hagyta. Linc lepasszolhatná valahova LJ-t s úgy segíthetne Michael-nek :) De ha jót akarnak T-Bag-et mindenképp megtartják. Nagyon érdekes karakter, a színész pedig félelmetesen jól hozza a karaktert :)
0
2008. február 25., hétfő 21:00
Miért éppen alaszkát néztem az előbb. Hát nem egészen így emlékeztem rá. Valahogy anno viccesebbnek tűnt, bár azért egy-két dolgon most is elmosolyodtam, pl. az őslakos asszisztensnőn, Marilynen! :D
0
2008. február 24., vasárnap 19:44
Majd holnap este mondanék róla véleményt inkább! :) Persze még mindig nagyon jó a sorozat, bár eddig úgy tűnik, a kedvenc évadomhoz nem fog felérni! De majd meglátjuk!
0
2008. február 24., vasárnap 18:39
Tény és való, hogy  egészen más súlycsoport a 3-4, mint az 1-2, de azért ők is tudnak hangulatosak lenni. :-)
0
2008. február 24., vasárnap 18:38
Remélem igazad lesz! Én is valami hasonlóra számítok a 4. évadtól! És én is örülnék ha kiírnának néhány felesleges szereplőt (Sucre, LJ stb).
0
2008. február 24., vasárnap 18:35
Legjobb! Bár én az Alient és az Alienst szoktam újranézni egymásután, mivel a 3. és 4. rész nem tetszett annyira.
0
2008. február 24., vasárnap 17:57

most fejeztem be a Running scared-et Paul Walkerrel. nem igazán komáltam őt eddig, leginkább talán azért, mert nem nagyon szerepelt olyan filmben ami nekem nagyon bejött volna (a Halálos iramban első részét kivéve). ez viszont egy rohadt jó kis akciós szösszenet, aminek története is van. határozottan tetszett!

10/8
0
2008. február 24., vasárnap 17:43
Ugye mennyire jó a hatodik nap? :D Én most lassabban nézegetem, általában esténként 1-2 részt, hogy minél tovább tartson... sajnos legalább egy évet kell várni Bauer legújabb napjáig...
0
2008. február 24., vasárnap 17:16
A hétvégémet a 24 6. évadjának szentelem! :) Ilyenkor minden más kizárva... Hamisítatlan 24 feeling... Immár hatodszor! :)
0
2008. február 24., vasárnap 13:46
Alien, Aliens, Alien3, Alien Resurrection zsinórban!
0
2008. február 21., csütörtök 11:21
Biztos lesz 4. évad, sőt 5. évad is valószínűsíthető (ami egyébként a 4. évad lenne) :)
Szóval eddig tuti :) De mekkora király bosszúsorozat lesz ebből a 4. évadra :)
SPOILER Scofield szerintem megcsavargatja Whistler és Gretchen tökeit, bár az utóbbinak kicsit nehéz lesz :D Mahone szerintem nem állt át a "sötét oldalra", mivel a Cég vele is kicseszett rendesen... sőt, az is lehet, hogy Scofield-del összebeszéltek még a Sonában (sose lehet tudni) és mivel Sco tudta, hogy a bátyja meg akarja ölni Mahone-t ("nem kell megtenned"), így Mahone cserébe az apjuk meggyilkolásáért úgy gondolta adózik a testvéreknek azzal, hogy beépül, s esetleg informálja Scofield-et. Bár a 3. évad elején jó beszólás volt Sco-tól "You are on your own" :) Nekem mondjuk furcsa is volt, hogy Mahone beszállt a szökésbe és tényleg azon volt, hogy dolgozzon az alagúton, nem pedig szövetkezett, mint 1-2 marha :) Mahone miért is szökne meg? Hogy családjával elmenjen valahova... számomra egyértelmű ezek után, hogyha Mahone nem a családjához rohan elsőként, akkor CSAK beépített ember lehet újra a Cégnél... mégpedig Sco beépített embere :)
Alapvetően nem bánnám, ha Burrowst, Sucret, Bellicket és LJ-t kiírnák a sorozatból, de maradjon Sco, T-Bag (szerintem ő lesz Scofield nemezise a legutolsó évadig), Mahone, Gretchen, Whistler (aki már annyira de annyira szemét, hogy az már jó)...
Szóval erős a felhozatal :) Illetve jöhetnek új szereplők is :) Ugye pl. Jason Lief :) vagy Leif? Mindegy...
0
2008. február 21., csütörtök 9:23
Hát jah, igaz, hogy mindenki szanaszét ment ahogy TM is mondta, de olyat olvastam, hogy még gondolkozik a fox a sorozat további részeiről, hogy megéri-e nekik, mert amcsiknál nem annyira nézett a sorozat, bár a dvd eladások csúcsait döntögetik a dvdre kiadott évadjai.
0
2008. február 21., csütörtök 9:21
Nem, nem volt semmi megemlékezés...
0
2008. február 21., csütörtök 1:22
Miért is kell angolul írkálni? Selmeczi Roland magyar volt, nem?
0
2008. február 20., szerda 23:28
Most lett vége a Dr. House-nak.
WE MISS YOU ROLAND!!!
Múlt héten kihagytam... A rész végén volt valamiféle megemlékezés, mint megboldogult Szakácsi Sándornál?

0
2008. február 20., szerda 10:10
A Terrorbolygót.Eszméletlen,kötelező !
0
2008. február 20., szerda 1:18
Egy kis kiruccanás

Az egyik kedvenc Funes filmem, igen jó magyar szinkronnal: "nem kér egy kis katonát?" :D
0
2008. február 20., szerda 0:25
Muszáj lesz, megint mindenki szanaszét ment! :)
most posts by TM
0
2008. február 20., szerda 0:07
Jó kis finálé volt :) Kár, hogy sokáig kell várni, de ősszel tuti folytatódik. Jó nézettségi adatokat is produkált és biztos ki volt/van már dolgozva kb. 10-12 résznyi főbb történet szál :)
0
2008. február 19., kedd 22:31
Prison Break 3. évad évadzáró rész.Kiváló befejezése lett szerintem, az eddigi évadok befejező részeit odavissza veri nálam. Remélem lesz 4. évad...
0