Keresés

Ki mit néz most?

2008. február 9., szombat 23:53
A gonosz érintése (Touch of evil), Orson Welles film az m2-n!
0
2008. február 9., szombat 23:00
Teve2 - Vörös SárkányNem mintha ne lenne meg dvd-n, de CoD4 közben szívesen hallgatom XD Első "korhatáralattbecsusszanos" filmem :) Lets go Lecter, lets go :)
0
2008. február 9., szombat 21:57

Jó lenne ha kijönne a 2. része is :))
0
2008. február 9., szombat 21:20
Jelenetek a Hóbortos hétvége c. filmből :)))

0
2008. február 9., szombat 21:17
szuperhekusok - Retek klub :DD

Nagyon szép képpel megy, de jó lett volna így kiadni : (
0
2008. február 9., szombat 19:42
Én érdeklődtem párszor hogy kiadják-e nálunk de nemnagyon válaszolt senki:(
0
2008. február 9., szombat 19:36

Hard To Kill - Ölve vagy halva

A legjobb Seagal Pista film SZERINTEM :-))))
0
2008. február 9., szombat 19:26
Igen, Hóbortos hétvége :) Elnézést :D
0
2008. február 9., szombat 18:18
Ma délelötti DVD mozis élményem:

1983-ban készült amerikai filmdráma Susan E. Hinton regényéből.
Rendezte:Francis Ford Coppola
Szereplők:Patrick Swayze,Matt Dillon,Ralph Macchio,C.Thomas Howell,Emilio Estevez,Tom Cruise,Rob Lowe,Diane Lane,Leif Garrett

Valamikor a 60-as években járunk...két,fiatalokból álló rivális banda küzd egymással,területért,befolyásért,hatalomért és valami másért is, nevezetesen a jobb élet reményéért, ugyanis az egyik banda, a Greasers tagjai szegény sorsú fiatalok, míg a másik banda tagjai jól szituált úrigyerekek,élükön vezérükkel, akit Leif Garrett alakít.
A Greasers-ek keménymagját alkotó Curtis tesók,Darrell(Swayze),Ponyboy(Howell)és Sodapop(Rob Lowe)valamint a keményfiú Dallas Winston(Dillon),a vézna és félénk Johnny Cade(Macchio)élete akkor vesz gyökeres fordulatot, mikor Johnny Cade önvédelemből megöli a rivális banda vezérét, minek eredményeképpen két társával,Dallas-al és Ponyboy-al menekülnie kell...
Menekülésük közben aztán kimentenek egy csomó iskolást a tűzből, megtanulják önmagukért és egymásért viselni a felelősséget, ezért aztán hazatérnek, hogy egy utcai csata során nézzenek szembe a rivális banda feldühődött és vérszomjas tagjaival...

E film generációm egyik alapfilmje volt, akárcsak a Rumble Fish, mely szintén Susan E. Hinton regényéből készült, szintén Coppola rendezésében, szintén Matt Dillon-al(és Mickey Rourke-val)a főszerepben, szintén 1983-ból.
A film mondanivalója ma is éppúgy aktuális, mint 25 évvel ezelött, ezért éppúgy ajánlható a mai tizen, huszonéves generációnak is.
0
2008. február 9., szombat 18:08
A magyar címe Hóbortos Hétvége nem?
0
2008. február 9., szombat 17:55
WEEKEND AT BERNIE S

HÓBORTOS VAKÁCIÓ

1989

Ez a film kapható offline boltban. Egyik gyerekkori kedvenc film volt :)
Miért nincs fent az Xpress kínálatában???

Amúgy hihetetlenül jó film, még így 15 év távlatából is nézve :))) Akkora gegek vannak benne, hogy az már fáj :)))

10/10

A kiadvány képe: 4:3 (1.85:1)
A kiadvány hangja: Magyar DD 5.1, Angol DD 5.1
Felirat: Magyar
Extra: egy árva előzetes, de nem ezért került kosárba 990-ért :)))
0
2008. február 9., szombat 16:09
Jin-Rô

http://www.imdb.com/title/tt0193253/

0
2008. február 7., csütörtök 20:59
Sebaj, lesz helyette holnap John Rambo, ez már biztos... :)))
0
2008. február 7., csütörtök 20:59
Addigra már vagy ötször megnézem DVD-n szerintem, április-május környékén csak megjelenik... :)))
0
2008. február 7., csütörtök 10:44
Hát, sajnállak, hogy kihagytad, mert egy élmény volt ez a film moziban... viszont szerintem moziünnepkor fogják majd vetíteni nyár végén... csak nem hagyják ki a kínálatból :)
0
2008. február 7., csütörtök 4:44
:)))))
most posts by TM
0
2008. február 7., csütörtök 0:15
Azért a szinkronja is nagyon ott van a Conspiracy-nek... :)))

Viszont sajna a Shoot  Em Up nálam már csak (házi)mozin lesz megnézve, nem jutottam el a mai utolsó vetítésre, holnaptól meg már nem megy sehol... f*ck... :(((
0
2008. február 6., szerda 22:26
Vanishing Point (1971)
Végre kiadhatnák már ezt is DVD-n!!
0
2008. február 6., szerda 22:21
Csengetett, MyLord?

"-Van egy kis sajt a hűtőben "Méböl", hazaviheti.
-Biztosan nem kell az egérfogóba?

-Iszok 1 pohár vizet, ne izguljanak majd veszek a mosogatóból." :))
0
2008. február 6., szerda 22:19

Roger nyúl a pácban XD
0
2008. február 6., szerda 21:23
Bizony-bizony! Nálam is az megy a háttérben. :D
0
2008. február 6., szerda 21:20

Ó, Testvér merre visz az utad? Az mtv-n !
0
2008. február 6., szerda 16:11
Taplógáz – Ricky Bobby legendája
A Will Ferrellért való rajongásom, a Jay és Néma Bob filmben látott alakításakor kezdődött, aztán megnéztem a Sulihuligánokat és csak tovább nőtt a szememben mint komikus, aztán jött még a Mi a manó amiben szintén nagyon tetszett. Mikor hallottam, hogy jön a Taplógáz odáig voltam, mivel a másik kedvenc komikusom Sacha Baron Cohen (sírtam a nevetéstől a Boraton, mondjukezzel nem voltam egyedül a moziban). Szóval amennyire vártam először annyira elterelődött róla a figyelmem és végűl szégyenszemre kihagytam a mozit, és ezt nagyon meg is bántam miután megnéztem DVD-n.
a részletes kritika, a vígjáték menüpontban, itt található: www.gportal.hu/portal/filmmania/ .
0
2008. február 6., szerda 15:39
Ha jól emlékszem ezt a kritikában írtam is, hogy a paródia mellett hihetetlen jó akciófilm is...
0
2008. február 6., szerda 14:10
Akkor Westend vagy Kossuth mozi :)))
0