Keresés

Ki mit néz most?

2008. február 6., szerda 13:56
Feltéve, hogy menne-e most vonat :S Amúgy a Nyugatiba érkeznék :)
0
2008. február 6., szerda 13:43
LOL :) Igaz :) Egy BKV jegy ma már 270 Ft :)))
0
2008. február 6., szerda 13:40

A Keletitől csak pár perc séta az új mozi a Kerepesi úton! Amit spórol a két meg nem vett BKV jeggyel már a mozijegybe fektetheti :-P
0
2008. február 6., szerda 13:36
Ugorj fel Pestre moziba :) Ha a Keletinél leszállsz a vonatról, akkor csak 3 megállót kell menned az Örsig a Sugármozihoz, ami egy új mozi és nagyon jó ;)
Mel tényleg zseniális Jerry, a szociopata szerepében :DDD Emlékezetes alakítás, valahogy mindenkinek megmarad, aki látta a filmet :)
0
2008. február 6., szerda 13:31
Én is néztem, pedig sokszor láttam már :) Mel írtó jól játssza a hülyét :) A ceglédi mozinál egyébként szerintem még az én házimozim is jobb :P
0
2008. február 6., szerda 13:21
Tegnap este viasat 3-on ment az Összeesküvés-elmélet c. Mel Gibsonos-Julia Robertses film...
Régebben is láttam, de mindig kiment a fejemből, pedig alap ez a film. Úgyhogy be is rendeltem, mivel most akcióban van :DDD
0
2008. február 6., szerda 13:20
Ki ne hagyd a Golyózáport... mindenképp moziban nézd meg!
0
2008. február 6., szerda 13:18
Tényleg jó lett a kritika, újabb kedvcsináló, Clive Owen-t amúgy is bírom, most már tuti nézős a film :) A mi környékünkön Cegléden még játszák is a héten :) Bár az is igaz, hogy két film van, amit inkább megnéznék most a mozikban :)
0
2008. február 6., szerda 12:59
Igen, még játsszák... azt hiszem :)))

Annyit fűznék hozzá a kritikádhoz, hogy annak ellenére, hogy az akciófilmek műfaját kiparodizálja, hihetetlenül jó akciófilm :) Kb. Az utolsó cserkészhez tudnám hasonlítani...
0
2008. február 6., szerda 11:01
Na ja, de játszák még egyáltalán a mozik?
0
2008. február 6., szerda 0:56
Olvastam, csak egyetérteni tudok a kritikával... :)))

Aki meg nem veszi észre, mekkora sallert osztanak ki az akciófilm műfajának, az inkább ne nézze meg...

Meg kéne nézni moziban is, rendesen. :)))
0
2008. február 6., szerda 0:54
Nekem nagyon tetszett :)! Nem is részletezném a gportalos oldalamon mindent leírtam...
0
2008. február 6., szerda 0:49
Ugye mekkora zorall film?  :)))
0
2008. február 6., szerda 0:49
Golyózápor (Shoot  em up)
Egy férfi ül a buszmegállóban, répát eszeget, egy terhes nő mintha menekülne valaki elől, sietve halad el a férfi mellett, jön is a rossz fiú szépen leparkol (belefarol egy parkoló járműbe) és kedves szavakkal illeti a nőt (You’re dead bitch!), majd elkezdi kergetni, a répát rágcsáló fickó mit tehetne mást, elindul, hogy segítsen a nőnek, persze pont az utolsó pillanatban érkezik és egy sárgarépával likvidálja a rossz fiút, azon nyomban jön vagy még 20 csúnya bácsi és indulhat a rock ’n roll. Aki az első 3 perc alatt nem vette észre, hogy ez egy akció paródia az vagy ki ment a negyedik percben lévő szülési jelenet közben vagy végigszenvedte a filmet és káromkodva hagyta el a mozit...a részletes kritika a követekző címen az akciófilmek menüpontban: http://gportal.hu/portal/filmmania/
0
2008. február 4., hétfő 11:27
megrágom még.
0
2008. február 4., hétfő 9:37
Huh, tegnap este én is megnéztem ezt a Shwarzi filmet...
Nekem nem tetszett... Úgyhogy rövid időn belül át is kapcsoltam a hetihetesre :)
0
2008. február 4., hétfő 8:27
Jó film az. Eltér egy kicsikét a szokásos Apatow komédiáktól, de attól még jó!
0
2008. február 4., hétfő 2:49
DVD-teszt a DVDExtrára? :)))
0
2008. február 4., hétfő 2:36
adtam még egy esélyt a felkoppintóknak. megérte. :)
0
2008. február 4., hétfő 2:03
Most lett vége a Shoot  Em Up-nak...

Hát, valami beszarás, ennél sokkal szarabbra számítottam Clive Owen miatt, mert nekem hatalmas csalódás volt az Ember gyermeke.

De ez egy agyatlan adrenalin-bomba 96 percben, de annak tökéletes. Erre mondom, hogy kötelező vétel lesz, ha megjelenik (bár azért BD-ripben sem volt semmi).

100%
0
2008. február 4., hétfő 1:36
Hiába nyomták le az öreg Favre-t én azért nekik szurkolok. Inkább mint a Ferrari-Schumacher szerű Pats-Brady párosnak! :D
0
2008. február 4., hétfő 1:33
ők néhány ezer éve nem voltak döntősök, ugye?
0
2008. február 4., hétfő 1:31
Super Bowl
New York Giants - New England Patriots

Hajrá Giants :)
0
2008. február 4., hétfő 1:26
Helyszínelők 3. évad 5. rész "Abra Cadaver"

Némileg hasonlított A tökéletes trükkhöz, pedig az négy évvel később készült. Elképzelhető, hogy a The Prestige novellájának írója is épp nézte az adást, vagy erről a mágikus világról mindenkinek csak ilyenek jutnak eszébe? Mindenesetre érdekes volt.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 23:05
m2-n meg Thomas Crown Affér megy, mármint az 68-as eredeti, Steve McQueen-nel és Faye Dunaway-el! :D
0