Keresés

Ki mit néz most?

2014. január 29., szerda 12:58
És a "középszerű" Mocskot én sem igazán értem...
0
2014. január 29., szerda 12:57
Pedig én próbáltam szólni, hogy a Mocsok szerintem nem a te filmed :)...
0
2014. január 29., szerda 12:54
Hol középszerű a Mocsok? :O
0
2014. január 29., szerda 12:51
Elég volt a bolondokból... Két nap, két hibbant, két idegesítően középszerű mozi: Hódkoros és Mocsok. :)
0
2014. január 28., kedd 15:08
Köszönöm szépen az ajánlásokat. Sorra kerülnek.
0
2014. január 28., kedd 0:10
Esetleg a 63-as Jason and the Argonauts, vagy a klasszikus Titánok Harca!
0
2014. január 28., kedd 0:08
Igaz, ez már újabb, de az orosz Farkasölő is egy korrekt fantasy!
0
2014. január 28., kedd 0:01
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=22266&VID=R96369352322298338
0
2014. január 27., hétfő 23:58
Kis segítségeteket kérném. Napokban nekiláttam nézni régebbi fantasy filmeket. Sajnos jórészt Magyarországon beszerezhetetlenek így annak álltam neki elsősorban ami itthon is megvolt régebbről, VHS-en vagy egyéb módon.
Tegnap a Willow-t ma a Legendát néztem. Mindkettő nagyon tetszett, fáj is a szívem egy DVD vagy BD-ért. Tud esetleg valaki ajánlani nekem olyan filmet ami neki nagyon tetszett hasonló témában?
Ami még a listámon van jelenleg az a Merlin, Fantasztikus labirintus, A sötét kristály, Excalibur, Végtelen történet,Jabberwocky.
0
2014. január 25., szombat 19:18
Ma este Kubrick klasszikusa (melyik filmje nem az?!), a Full Metal Jacket lesz a házimozim vendége.
0
2014. január 25., szombat 17:25
Big Bad Wolves ajánlóm: http://filmforum.hungarianforum.com/t66-weide-irasai#1515
0
2014. január 23., csütörtök 17:50
Pontosan erre gondoltam én is. Egyáltalán nem nézhetetlen film, csak bosszantanak az ilyen idiótaságok. :)
0
2014. január 23., csütörtök 17:12
SPOILER

Abban a jelenetben az zavart, hogy meg sem próbálták feléleszteni a géppel, mikor előtte a szétrobbantott fejű gonoszt simán visszahozták.  kislány lábát is kapásból újranövesztették a semmiből és ott még kis furcsaság, hogy kapott egy állampolgárságot amivel a dns-ét tudta egyből a gép. Akkor csak bele kellett nyúlniuk a rendszerbe! A repcsik azonosítóját meg már nem tudták átütni. Na mindegy is én elnéztem volna egy sokkal hosszabb filmben is, jobban kibontva elmagyarázva a társadalmi viszonyokat, jellemeket.
0
2014. január 23., csütörtök 16:55
Lehet... :)

Bár az extrákban szinte külön kisfilm foglakozott vele, menyire boldogok az alkotók, hogy vásznon ők ölhették meg először. Nagy örömükben elfeledkeztek a hitelességről.
0
2014. január 23., csütörtök 16:52
Én azt a jelenetet (J.F.) bosszúnak éreztem. A félreállítására tett kísérletekért, a módszerei kritizálásáért, amolyan "Na, most mutassátok meg, mire vagytok képesek nélkülem!"-módon.
0
2014. január 23., csütörtök 14:01
A politikai, társadalmi mondanivaló az oké, viszont nekem úgy rémlik, a D9-ben kevesebb bacaság van.

Spoiler:
Jodie Foster halála, ahogy egyik pillanatról a másikra nem érdekelte semmi, amiért korábban harcolt, no meg Matt Damon kijutása gyalog, szúrt sebben észrevétlenül a sivatagból fájdalmas volt.()
0
2014. január 23., csütörtök 9:53
Tegnap letudtam az Elysiumot.
A D9-et nem nagyon díjaztam, gondoltam ez sem fog bejönni, de meglepően jobban tetszett. Nem értem a fikázók táborát, mit vártak, mitől rosszabb ez annál, mi az a politikai, társadalmi mondanivaló ami ebben kevesebb mint abban?
A logikátlanságok mindkettőben ugyan olyan durván megvannak.
0
2014. január 23., csütörtök 0:54
Most nézem a Ne szórakozz Zohannal. Fú milyen film ez...
0
2014. január 23., csütörtök 0:51
Az ölés aktusa / The Act of Killing

Joshua Oppenheimer majd  negyven évvel az 1965-ben lezajlott, többszázezer áldozattal járó indonéz katonai puccs után filmet szeretett volna csinálni az akkori eseményekről és azok utóhatásáról. A mészárlások túlélői és az áldozatok családtagjai azonban -vélhetően félve a megtorlástól- elutasították az interjúkon való részvételt, és azt mondogatták Oppenheimernek, kérdezze azokat, akik részt vettek a gyilkosságokban. Ennek a keresésnek az eredménye lett Anwar Congo és Herman Koto. Előbbi jegyüzérként és piti bűnözőként kezdte, majd tevékenyen részt vett a vallatásokban és kivégzésekben, azóta pedig tisztes öregkort ért meg, és az unokáit nevelgeti, utóbbi pedig annak a Pancasila Ifjak nevű félkatonai szervezetnek volt az egyik vezetője, melynek keretei között a gyilkosságok történtek, amelyet sokan intézményesített bűnszervezetnek tartanak, és amelyből sokan az indonéz parlament bársonyszékeiig vitték. Anwar és Herman is nagy filmkedvelők, így szívesen állnak a kamera elé, Oppenheimerrel együtt felkeresik a régi helyszíneket, beszélnek az ott történtekről, sőt, tetszelegve kedvenc színészeik bőrében és azok szerepeiben azt is elvállalják, hogy statiszták segítségével eljátsszák az akkori eseményeket, végül pedig hogy a saját érzéseiket, meglátásukat is a vászonra/képernyőre vitetik.

Nálam 9,5/10, az okokról bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t12p121-niwrok-irasai
0
2014. január 20., hétfő 18:38
Annyira félelmetes volt, hogy magától félt és a félelem hullámai miatt úgy látott mint a denevérek. Sok kérdés megfogalmazódott bennem mikor néztem a filmet az tény. :)
0
2014. január 20., hétfő 18:34
Ezt még akár meg is lehetne magyarázni, bár ettől függetlenül is vérzik ezer sebből a film.
0
2014. január 20., hétfő 18:29
Azon elgondolkodtál, hogy aranyom hogyan látott, ha senki nem félt a közelében? Nekiment vajon a falnak??? :)))
0
2014. január 20., hétfő 18:22
A Föld után

Azt hittem majd úgy járok mint a Magányos lovas esetében. Sokan lehúzzák és én majd szeretni fogom. Hát nem, szinte semmi nem tetszett benne. Legnagyobb kérdést az vetette fel bennem, hogy egy ilyen szinte papírmaséból összerakott űrhajóval hogyan utaztak egyáltalán, csoda, hogy nem esett szét már állásában.
Egyedül a Sas?mama részek tetszettek valamiért. Talán azért mert több érzelmet láttam a CGI tollai mögött mint a főhősökön. Tudom én, hogy "kísértés" vagy mi de akkor is.
Nálam 10/4
0
2014. január 20., hétfő 12:08
Jó lesz az, különösen a végére!!!
0
2014. január 20., hétfő 11:00
Homeland - 3. évad.
0